Χαρά: “Δεν με αφήνει να βγω έξω. Δεν μπορώ να πάω πουθενά αν δεν τον ενημερώσω”.

Έχω σχέση πέντε μήνες με κάποιον. Γνωριστήκαμε πριν τρία χρόνια και τότε εκείνος με είχε κυνηγήσει, είχαμε αρχίσει κάτι, αλλά επειδή είχε σχέση και εγώ ήμουν φοιτήτρια σε άλλη πόλη, εξαφανίστηκε.

Τώρα που ξαναγύρισα στην πόλη μου, βρεθήκαμε τυχαία. Μου εξήγησε γιατί εξαφανίστηκε και άρχισε να μου λέει ότι ποτέ δεν με ξέχασε και με θέλει ακόμα. Αρχίσαμε να βρισκόμαστε ξανά… Χώρισε και μου έλεγε ότι θέλει να είμαστε μαζί.

Από τότε, είμαι από τη δουλειά στο σπίτι του και από το σπίτι του στη δουλειά… Ενώ στην αρχή έκανε τα πάντα για μένα, μου φερόταν άψογα, μου έκανε όλα τα χατίρια, τώρα ξαφνικά άρχισε να κόβει μέχρι και τα λόγια… και από πράξεις λίγες.

Δεν με αφήνει να βγω έξω. Δεν μπορώ να πάω πουθενά αν δεν τον ενημερώσω και ακόμα και δέκα λεπτά να αργήσω να τον πάρω τηλέφωνο, τσακωνόμαστε. Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν τσακωνόμαστε αυτό που κάνει είναι μην μιλάει ή να μιλάει απότομα.

Δεν συζητάει και όταν προσπαθώ να ανοίξω κουβέντα νευριάζει περισσότερο και βγάζει μόνο εγωισμό. Έχω προσπαθήσει να του εξηγήσω ότι με πληγώνει κάθε φορά που γίνεται έτσι και αυτό που υψώνει τείχη κάθε φορά που νευριάζει και δεν μιλάει, αλλά δεν δείχνει να πτοείται…

Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου και σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να μείνω άλλο έτσι. Να μην κάνω τίποτα χωρίς έγκριση ή τίποτα που δεν το επιτρέπει. Φοβάμαι ακόμα και μήπως χτυπήσει το κινητό και δεν το ακούσω και νευριάσει.

Τον θέλω πάρα πολύ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι άλλαξε τόσο πολύ τόσο γρήγορα. Στην αρχή ήμουν πραγματικά βασίλισσα και πιστεύω πως ακόμα με θέλει δίπλα του. Γιατί όταν είμαστε καλά περνάμε τέλεια. Θέλω να βρω έναν τρόπο να μην με θεωρεί δεδομένη χωρίς όμως να τον τσαντίσω (δεν μπορώ να εξαφανιστώ, θα με χωρίσει, δεν μπορώ να τον γράψω).

Μπορείτε να με βοηθήσετε; Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Ο μόνος λόγος που δεν φεύγω είναι γιατί ξέρω πόσο καλός είναι όταν θέλει και με τρελαίνει αυτό. Τον αγαπάω και είμαι πολύ ερωτευμένη από την πρώτη φορά που είχαμε κάνει κάτι. Είναι ο μόνος άνθρωπος που με έχει κάνει να κολλήσω τόσο και αυτό έγινε όταν ήταν τέλειος. Τώρα έχω γίνει ό,τι ακριβώς θέλει και έχω αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου. Και ούτε αυτό αρκεί…

Xαρά

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πάντα χαμένο τον είχες τον εαυτό σου δεν τον έχασες τώρα με αυτόν τον κομπλεξικό βλάκα. Εχεις πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και καθόλου αυτοπεποίθηση! Γι’αυτό είσαι σε σχέση με αυτόν τον ανώριμο συμπλεγματικό τύπο ο οποίος φοβάται περισσότερο απο εσένα μη σε χάσει. Θα ήταν ευχής έργον αν τον παράταγες γιατι στην ουσία ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ούτε είναι καλός όπως λές. Ανέβασε λίγο τον εαυτό σου μικρή, είναι κρίμα να χαραμίζεσαι έτσι σε μια αρρωστημένη κατάσταση…

  2. Χαρά είσαι εντελώς μπερδεμένη. Είσαι ερωτευμένη με την αρχική του συμπεριφορά όταν ήθελε να σε κατακτήσει. Ο πραγματικός του όμως εαυτός είναι αυτός που σου δείχνει τώρα αφού “έχει δέσει τον γάιδαρο του”. Δεν θα αλλάξει κορίτσι μου όσο είστε μαζί. Και για μην σε θεωρεί δεδομένη οταν θα κάνεις τις εξόδους σου μόνη σου θα τσακωνεστε συνεχεια και παλι θα βγαινει ο εγωισμός του στην επιφανεια και εσυ θα κουραστείς κάποια στιγμή να παίζεις αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να σκεφτείς αν αυτήν την ζωή έχεις ονειρευτεί για σένα. Τα χρόνια περνάνε και θα πρέπει να αντιδράσεις και να διεκδικήσεις ένα μέλλον που πραγματικά σου αξίζει. Και να είσαι σίγουρη ότι με αυτόν τον άνθρωπο που νομιζεις τώρα ότι είσαι ερωτευμένη θα φτάσεις στο σημείο να τον σιχαινεσαι. Στο λέω εγώ που κατάφερα να αποδεσμευτω από μια τέτοια αρρωστημένη κατάσταση.

  3. Είναι δύο τα τινά. Η απλά χωρίζεις γιατί αυτό που διάβασα είναι παρανοϊκό. Η κάνεις μια ωραιότατη κουβέντα, όπως αυτήν που έκανα και εγώ με τον φίλο μου, ότι έχεις μάτια μόνο γι’αυτόν, ότι είσαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και δεν πρόκειται να κοιτάξεις καν άλλον και ότι πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά. Εάν δε μπορεί καλό θα ήταν να σε αφήσει ήσυχη. Ή θα αλλάξει κάπως ή δεν θα δεχτεί τίποτα. Καλή δύναμη, γιατί αυτό χρειάζεσαι.

  4. Ο τύπος δε σε θέλει άλλο πια. Βαρέθηκε, του πέρασε, δεν το είχε ποτέ; Αυτός ξέρει. Φύγε τώρα που είναι νωρίς και θα ‘χεις κάτι καλό να θυμάσαι, γιατί πιστεύω πως στο μέλλον θα ξεφτυλίσει ό,τι έχετε είτε με απιστία είτε με προσβολές.

  5. Πάρε δρόμο καλή μου.

  6. Κοιτα να δεις Χαρά μου,αυτός ο άνθρωπος δεν σε σέβεται απο την στιγμή μάλιστα που εσυ η ίδια δεν σέβεσαι τον εαυτό σου ώστε να επιβάλεις το αυτονόητο δηλ την προσωπικη σου ελευθερια και αυτοδιαθεση.Η σχέσεις σας δεν είναι υγιής και στηρίζεται σε αδυναμίες και συμπλεγματα που δεν σας αφήνουν να ολοκληρωθείτε σαν ατομα.Καταλαβαίνω πως ελπίζεις στον “παλιο”εαυτό του αλλά κατά βάση όλοι στην αρχή καλοί είναι μέχρι να αισθανθουν σίγουροι και να φανερωσουν ολες τις πλευρες του εαυτού τους..Εφόσον δεν είναι σε θέση καν να αφουγκραστει τους ευλογους προβληματισμους σου τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις τα όρια σου και αν δεν τα δεχτεί να αποχωρήσεις από αυτή την ψυχοφθορα σχεση.Ψάξου λίγο με τόν εαυτό σου,ανέβασε την αυτοπεποιθηση σου,επιδιωξε την αυτάρκεια,προσπάθησε να έχεις καλή διάθεση,στρέψε την προσοχη σου σε πραγματα που σε ευχαριστουν και τοτε θα δεις όλα θα λυθούν από μόνα τους!Έχε πίστη στον εαυτό σου και στην ολιγωρία της ζωής!Καλή τύχη!

  7. Θα σου έλεγα να θυμηθείς συμπεριφορες στην αρχη που λες οτι ηταν καλα. Ψάχνοντας τις λεπτομέρειες θα δεις σου ειχε δώσει δειγματα, εσυ τα παραμελησες ομως. Εσυ πιστεύεις πως ακομα σε θέλει , αυτον τον έχεις ρώτησει; Απο αυτη τη σχεση πρέπει να απομακρυνθεις (εστω και προσωρινα, οχι λιγότερο απο 3 μηνες) να δεις τα πράγματα απο απόσταση κ αν είναι θα τα ξαναβρειτε σε νέες υγιεις βάσεις οχι αυτο το ψυχωτικο. Αν θες να συνεχίσεις εκεί σε βλέπω σε κανα χρόνο με ψυχωσωματικα συνδρομα να τρέχεις σε γιατρούς, η πίεση παντα καπου ξεσπα. Ζητα απο ειδικο κ από τους δικούς σου βοήθεια και μην εξιδανεικευεις την κατάσταση. Το μεγαλύτερο λαθος είναι να μην παραδεχομαστε τα λαθη μας.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More