Site icon TLIFE

Χαρά: “Δεν με αφήνει να βγω έξω. Δεν μπορώ να πάω πουθενά αν δεν τον ενημερώσω”.

Έχω σχέση πέντε μήνες με κάποιον. Γνωριστήκαμε πριν τρία χρόνια και τότε εκείνος με είχε κυνηγήσει, είχαμε αρχίσει κάτι, αλλά επειδή είχε σχέση και εγώ ήμουν φοιτήτρια σε άλλη πόλη, εξαφανίστηκε.

Τώρα που ξαναγύρισα στην πόλη μου, βρεθήκαμε τυχαία. Μου εξήγησε γιατί εξαφανίστηκε και άρχισε να μου λέει ότι ποτέ δεν με ξέχασε και με θέλει ακόμα. Αρχίσαμε να βρισκόμαστε ξανά… Χώρισε και μου έλεγε ότι θέλει να είμαστε μαζί.

Από τότε, είμαι από τη δουλειά στο σπίτι του και από το σπίτι του στη δουλειά… Ενώ στην αρχή έκανε τα πάντα για μένα, μου φερόταν άψογα, μου έκανε όλα τα χατίρια, τώρα ξαφνικά άρχισε να κόβει μέχρι και τα λόγια… και από πράξεις λίγες.

Δεν με αφήνει να βγω έξω. Δεν μπορώ να πάω πουθενά αν δεν τον ενημερώσω και ακόμα και δέκα λεπτά να αργήσω να τον πάρω τηλέφωνο, τσακωνόμαστε. Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν τσακωνόμαστε αυτό που κάνει είναι μην μιλάει ή να μιλάει απότομα.

Δεν συζητάει και όταν προσπαθώ να ανοίξω κουβέντα νευριάζει περισσότερο και βγάζει μόνο εγωισμό. Έχω προσπαθήσει να του εξηγήσω ότι με πληγώνει κάθε φορά που γίνεται έτσι και αυτό που υψώνει τείχη κάθε φορά που νευριάζει και δεν μιλάει, αλλά δεν δείχνει να πτοείται…

Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου και σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να μείνω άλλο έτσι. Να μην κάνω τίποτα χωρίς έγκριση ή τίποτα που δεν το επιτρέπει. Φοβάμαι ακόμα και μήπως χτυπήσει το κινητό και δεν το ακούσω και νευριάσει.

Τον θέλω πάρα πολύ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι άλλαξε τόσο πολύ τόσο γρήγορα. Στην αρχή ήμουν πραγματικά βασίλισσα και πιστεύω πως ακόμα με θέλει δίπλα του. Γιατί όταν είμαστε καλά περνάμε τέλεια. Θέλω να βρω έναν τρόπο να μην με θεωρεί δεδομένη χωρίς όμως να τον τσαντίσω (δεν μπορώ να εξαφανιστώ, θα με χωρίσει, δεν μπορώ να τον γράψω).

Μπορείτε να με βοηθήσετε; Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία; Ο μόνος λόγος που δεν φεύγω είναι γιατί ξέρω πόσο καλός είναι όταν θέλει και με τρελαίνει αυτό. Τον αγαπάω και είμαι πολύ ερωτευμένη από την πρώτη φορά που είχαμε κάνει κάτι. Είναι ο μόνος άνθρωπος που με έχει κάνει να κολλήσω τόσο και αυτό έγινε όταν ήταν τέλειος. Τώρα έχω γίνει ό,τι ακριβώς θέλει και έχω αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου. Και ούτε αυτό αρκεί…

Xαρά

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr