Site icon TLIFE

“Χώρισε με αυτήν την κοπέλα και αντί να γυρίσει σε μένα όπως περίμενα, τα έφτιαξε με άλλη”

Γεια σας!

Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το εξής θέμα…

Λοιπόν, ήμουνα για ένα χρονικό διάστημα με ένα παιδί και μετά χωρίσαμε, αλλά τα ξαναβρήκαμε μετά από καιρό και ήμασταν μαζί επί έξι μήνες.

Μαλώναμε συχνά λόγω της ζήλιας μου κι επειδή δεν βρισκόμασταν συχνά.

Στο τέλος του έκτου μήνα χωρίσαμε μετά από έναν καυγά. Μου είπε πως άκουσε ότι βγήκα με άλλον -κάτι που δεν ίσχυε- και βγήκε αυτός με άλλη για εκδίκηση.

Με τα πολλά, τα βρήκαμε αλλά με απέφευγε. Μου έλεγε ότι θα βγούμε, αλλά έβγαινε με τους φίλους του. Τον είδα με πιπιλιά και χωρίσαμε.

Μετά άρχισε να λέει σε μια φίλη μου ότι θέλει να τα βρούμε, αλλά να κάνω κίνηση εγώ αυτή τη φορά. Εγώ όμως δεν έκανα τίποτα.

Τελικά, μετά από καιρό, ενώ τα είχε με άλλη, μίλησε σε μια φίλη μου για μένα ξανά και βγήκαμε για να τα λύσουμε μια και καλή. Του είπα ότι αν τα βρίσκαμε θα άλλαζα και δεν θα μαλώναμε συνεχώς.

Μου είπε ότι το μεταξύ μας δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά και ότι δεν θα μπει εμπόδιο στη ζωή μου. Χώρισε με αυτήν την κοπέλα και αντί να γυρίσει σε μένα όπως περίμενα από τα λεγόμενά του, τα έφτιαξε με άλλη.

Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας κι αν πιστεύετε πως θα έχει συνέχεια αυτό, γιατί είμαι εντελώς μπερδεμένη… 🙁

n.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr