Site icon TLIFE

Χριστιάννα: “ Τι θέλει επιτέλους από μένα; Μια έρχεται και μια εξαφανίζεται…”

Νιώθω φοβερά μπερδεμένη…

Είναι ένας που μου αρέσει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί του. Είναι μια κρύο μια ζέστη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει.

Στην αρχή, με διακριτικό τρόπο, μου την έπεφτε. Όλο κοπλιμέντα, γλυκές κουβέντες… Αλλά υπήρχαν και φορές που ήταν κάπως ψυχρός στα μηνύματά του.

Δυο φορές είχαμε κανονίσει μάλιστα να βγούμε και με ακύρωσε και τις δύο! Οπότε δεν ξανά ασχολήθηκα. Παρόλα αυτά μετά από καιρό ξεκίνησε πάλι να μου μιλάει.

Ανταποκρίθηκα και μια φορά μάλιστα τον πήρα τηλέφωνο για τα γενέθλιά του και του μίλησα πολύ γλυκά κι αυτός απάντησε πολύ ψυχρά.

Είχα νευριάσει τόσο που ορκίστηκα να μην του ξαναμιλήσω ποτέ, αλλά πριν λίγες μέρες πάλι μου έστειλε και πάλι του απάντησα. Τι θέλει επιτέλους από μένα; Μια έρχεται και μια εξαφανίζεται. Τη μια μου μιλάει τρυφερά και την επόμενη μου μιλάει λες και είναι έτοιμος να με βρίσει. Δεν καταλαβαίνω τι νιώθει.

Εγώ τον θέλω πολύ αλλά σε όσους έχω περιγράψει την κατάσταση, μου λένε ότι έχουμε κάνει πολύ κακή αρχή λόγω της συμπεριφοράς του και ότι δεν αξίζει να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτόν. Εσείς τι λέτε;

Μπορεί μια κακή αρχή να συγχωρεθεί και να δημιουργήσει κάτι όμορφο; Πως να κινηθώ από εδώ και πέρα με αυτόν;

Θα χαρώ πολύ να μου δώσετε τις συμβουλές σας!

Χριστιάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr