Site icon TLIFE

Χριστίνα: “Δεν αρκεί το καλό σεξ για να κρατήσει μια σχέση, έτσι δεν είναι;”

Γεια σας!

Με λένε Χριστίνα κι εδώ και 8 μήνες έχω μια σχέση με διάφορα προβλήματα.

Είμαι με έναν άνθρωπο που νιώθω ότι δεν με υπολογίζει. Δεν είναι όσο τρυφερός θα ήθελα, δεν με κάνει να νιώθω ασφάλεια και μονίμως έχω την αίσθηση ότι κάτι μου λείπει.

Σπάνια με αγκαλιάζει, δεν με φιλάει, δεν επικοινωνεί τα συναισθήματά του αν και πιστεύω ότι έχει απλά είναι κλειστός άνρθωπος. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να ξεκινήσω έναν διάλογο μαζί του αλλά πάντα καταλήγουμε σε καυγά κατηγορώντας με για ανασφάλεια.

Βγαίνουμε σπάνια μαζί, προτιμά να βγαίνει με τους φίλους του και συνήθως αράζουμε σπίτι του. Τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας κοιμάμαι εκεί. Το σεξ είναι ο μοναδικός τομέας που με ικανοποιεί απόλυτα. Εκεί έχω να κάνω με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο και ίσως είναι αυτό που με κρατάει σε αυτήν τη ιστορία.

Δεν μου φτάνει όμως αυτό. Θέλω να έχω έναν σύντροφο που με κάνει ευτυχισμένη, θέλω να έχω μια σχέση που με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Δεν αρκεί το καλό σεξ για να κρατήσει μια σχέση, έτσι δεν είναι;

Δεν ξέρω τι να κάνω; Κάθε φορά που αποφασίζω να φύγω κάτι με σταματάει. Μένω κι έχω μονίμως την αίσθηση ότι κάτι μου λείπει, ότι κάτι δεν πάει καλά. Κι αυτό μου προκαλεί νευρικότητα.

Τι να κάνω; Βοηθήστε με!

Η αλήθεια είναι ότι τον θέλω πολύ, αλλά τόσο καιρό τώρα η συμπεριφορά του δεν αλλάζει. Δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr