Site icon TLIFE

Χριστίνα: “Έχω δέκα χρόνια σχέση και ξαφνικά μου είπε να χωρίσουμε…”

Γεια σας κορίτσια!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Είμαι σε μια σχέση εδώ και δέκα χρόνια. Μένουμε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και έχουμε ήδη συζητήσει για γάμο. Είναι κάτι που είπαμε να κάνουμε του χρόνου. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες όμως έχουν ανατραπεί τα πάντα και έχω τρελαθεί. Δεν ξέρω καθόλου πως να αντιδράσω…

Έπειτα από έναν καυγά που είχαμε για κάτι χαζό (ξέρετε από αυτούς τους τσακωμούς που όλα τα ζευγάρια κάνουν) μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε. Άρχισε να μου λέει ότι δεν νιώθει ευτυχισμένος, ότι δεν υπάρχει πια ο έρωτας ανάμεσά μας, ότι θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή του, ότι δεν είναι καλά και τέτοια.

Έπαθα σοκ γιατί τίποτα στην καθημερινότητά μας δεν έδειχνε πρόβλημα. Εντάξει, είμαστε πολλά χρόνια ζευγάρι, ο έρωτας δεν έχει τον ενθουσιασμό που είχε τα πρώτα χρόνια, αλλά ήμασταν καλά -ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα εγώ. Και τώρα έχω πέσει από τα σύννεφα!

Έχει αρχίσει ξαφνικά να βγαίνει με τους φίλους του και να αργεί πολύ να γυρίσει, ενώ γενικά ήταν σπιτόγατος. Και όχι γιατί εγώ του απαγόρευα να βγει, αλλά γιατί δεν ήθελε. Είναι γενικά χαμηλών τόνων άνθρωπος και του αρέσει να αράζει σπίτι.

Οι τελευταίες μέρες όμως κοντεύουν να με τρελάνουν. Τον αγαπάω πολύ, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας κι εκείνος τώρα θέλει να τα διαλύσει όλα. Κι εκείνος μου λέει ότι με αγαπάει, αλλά επαναλαμβάνει συνεχώς ότι δεν είναι ερωτευμένος. Δεν έχει φύγει ακόμα από το σπίτι, είναι ακόμα τρυφερός μαζί μου, αλλά δεν αλλάζει γνώμη.

Τι να κάνω; Πως να το χειριστώ; Χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω για να ανατρέψω την κατάσταστη. Δεν θέλω να φύγει και φυσικά δεν θέλω να χωρίσουμε. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι δεν θα υπάρχει στη ζωή μου ή θα υπάρχει ως “ένας δικός μου άνθρωπος” όπως ο ίδιος μου λέει…

Χριστίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr