Site icon TLIFE

Χριστίνα: “Ο πατέρας μου δεν ξέρει καν ότι έχω σχέση!”

Ονομάζομαι Χριστίνα, είμαι 20 χρόνων και θα ήθελα να σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία…

Γεννήθηκα σε μια οικογένεια αμέσως μετά το χαμό ενός 16χρονου αγοριού, του αδερφού μου. Οι γονείς μου είναι μεγάλοι σε ηλικία και ο πατέρας μου αρκετά οπισθοδρομικός και αυστηρός!

Βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι είμαι και φυλακισμένη! Όλοι μου λένε ότι ο πατέρας μου έχει κάνει μεγάλα βήματα στο να με αφήνει κάπως ελεύθερη.

Στα δύο πρώτα χρόνια του λυκείου είχα σχέση με ένα παιδί το οποίο ήταν και ο πρώτος μου. Βέβαια δεν κάναμε τίποτα με αυτόν, όπως π.χ. να πάμε για έναν απλό καφέ! Χωρίσαμε για τους δικούς μας λόγους και πέρασα στο πανεπιστήμιο ένα χρόνο μετά.

Οι δικοί μου δεν μου επέτρεψαν να πάω σε μια άλλη πόλη μόνη μου, γιατί φοβόντουσαν και λόγω του οικονομικού κι έτσι πέρασα στην Αθήνα!

Γνώρισα λοιπόν ένα παιδί κι από τότε είμαστε μαζί δύο χρόνια. Τον αγαπάω και με αγαπάει και με έχει κάνει άλλον άνθρωπο -καλύτερο άνθρωπο και όχι νευρική κι ανώριμη όπως ήμουν.

Πριν από αυτόν είχα γνωρίσει κι άλλους, αλλά κανένας δεν μου έκανε το κλικ! Αυτόν τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και τώρα είμαστα στα καλύτερά μας! Βέβαια δεν έχω την ελευθερία που θέλω, όπως π.χ. να κοιμηθώ σπίτι του ή να πάμε ένα ΣΚ κάπου μαζί…

Κοιμάμαι μαζί του όταν οι δικοί μου λείπουν και βέβαια κρυφά από τον πατέρα μου και μερικές φορές κρυφά κι από τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ξέρει καν ότι έχω σχέση! Να σημειώσω ότι όλοι οι υπόλοιποι συγγενείς το ξέρουν και τον συμπαθούν πολύ, ειδικά η μαμά μου που τον εμπιστεύεται, αλλά φοβάται πάρα πολύ να μην το μάθει ο πατέρας μου!

Τι να κάνω; Δεν με ενδιαφέρει τόσο το να το μάθει ο πατέρας μου, αλλά το να ζήσω στα άκρα τον έρωτά μου και τη σχέση μου μαζί του. Δεν θέλω να στερηθώ τίποτα!

Να επισημάνω πως ο φίλος μου το κατανοεί όλο αυτό και πως θέλει κάποια στιγμή να το πάμε σοβαρά!

Χριστίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr