Χριστίνα: “Πώς να αντιδράσω στο επόμενο ραντεβού; Τι να του πω; Δεν θέλω να είμαι το κορίτσι του σεξ”

Γεια στο όμορφο παρεάκι του TLIFE!

Με λένε Χριστίνα και είμαι 23 χρόνων. Κάτι τέτοιες στιγμές που το μυαλό θολώνει έχω ανάγκη να ακούσω την αντικειμενική γνώμη σας.

Μόλις χώρισα από μια σχέση τριών χρόνων. Βασικά έχουμε χωρίσει αρκετό καιρό, απλά μου πήρε χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Ακόμα και σήμερα το θέμα αυτό με αγγίζει όμως μαλώναμε τόσο έντονα που τελικά έληξε και έληξε άσχημα!

Κοντά έξι μήνες τώρα μου μίλαγε συνεχώς στο facebook ένας γνωστός μου. Είχαμε πάντα πολύ καλές σχέσεις, μα όχι άκρως φιλικές. Δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία γιατί όπως σας είπα ήμουν σε σχέση.

Τώρα τελευταία όμως έγινε πιο επίμονος κι άρχιζε να μου αρέσει. Κανονίσαμε πήγαμε για ποτό και μετά γυρνώντας στο αυτοκίνητο έγινε κάτι παραπάνω.

Ήμουν επιφυλακτική μαζί του γιατί πριν χρόνια είχε γίνει κάτι με τον ξάδερφό του, κάτι που δεν είχε ιδιαίτερη σημασία και δεν του το ανέφερα -βέβαια δεν ξέρω αν του το έχει πει αυτός… Έγινε ό,τι έγινε και μετά οι συζητήσεις στο facebook μειώθηκαν. Μιλούσαμε μεν, αλλά όχι όπως πριν.

Οι μέρες πέρασαν και μου ζήτησε να βγούμε. Ξαφνικά το ξεχασμένο συναίσθημα της έλξης, την επιθυμίας, ο κόμπος που σε πιάνει στο στομάχι επανήλθαν. Μετά από μια σχέση τριών χρόνων είχα ξεχάσει τα πρώτα αυτά συναισθήματα. Και ναι, άρχιζε να μου αρέσει. Ήθελα να τον δω!

Με τον Λ. όπως σας προανέφερα είχαμε πάντα καλή σχέση και μου ήταν ανέκαθεν πολύ συμπαθής. Τη δεύτερη φορά όμως τον είδα πιο απόμακρο, πιο αδιάφορο. Άρχισε να συζητάει για την πρώην του με την οποία ήταν μαζί τρία χρόνια -τον άφησε κι αυτός ήταν κολλημένος μαζί της. Μου διηγήθηκε την ιστορία τους…

Μου είπε επίσης μέσα σε όλα πως δεν θα έκανε ποτέ σχέση με μια κοπέλα που έκανε έρωτα από το πρώτο βράδυ -το έχει σαν αρχή. Εκείνη την ώρα πικράθηκα. Βέβαια μου είχε αναφέρει πως δεν ήθελε σχέση, αλλά εγώ είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι. Μήπως με παρεξήγησε;

Δεν του είπα ποτέ τι θέλω εγώ. Από φόβο, από αμηχανία, κάθε φορά που τον συναντώ δεν ξέρω τι να του πω. Βοηθήστε με! Πώς να αντιδράσω στο επόμενο ραντεβού; Τι να του πω; Για τον ξάδερφό του να αναφέρω κάτι;

Δεν θέλω να είμαι το κορίτσι του σεξ. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον τη μία φορά που είχε γίνει κάτι τέτοιο με τον ξάδερφό του δεν ένιωσα τίποτα, το μετάνιωσα αργότερα.

Εν τω μεταξύ ο πρώην μου, μου στέλνει μηνύματα επανασύνδεσης αλλά εγώ όσο και να στεναχωρήθηκα που τελείωσε αυτή η σχέση δυσκολεύομαι να επιστρέψω γιατί είχε γίνει πολύ ψυχοφθόρα και είχαμε πολλές δυσκολίες. Το κυριότερο όμως; Το μυαλό μου τώρα έφυγε στον Λ.

Αυτό σημαίνει πως τα πάντα με τον πρώην μου τελείωσαν εφόσον ενέδωσα κάπου αλλού; Ίσως σας φαίνομαι πολύ μπερδεμένη. ΕΙΜΑΙ όμως. Νομίζω πως δεν ξέρω ποια είμαι, τι θέλω, τι ζητάω. Τι να κάνω με τον Λ.; Πώς να φερθώ;

Κι αν ξέρει αυτό με τον ξάδερφό του και ήρθε μαζί μου για να κάνει πλάκα; Αλλά ανεξαιρέτως, έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, ούτε καν τι να του πω όταν ξανασυναντηθούμε.

Δώστε μου τη συμβουλή σας!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Χριστίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ή χαζή είσαι ή μαζόχα. Αφού σου είπε ο Λ οτι δεν θέλει σχέση και σου άρχισε να σου μιλάει και για την πρώην του! Σου μοιάζει για ενδιαφέρον αυτό; Ασε που έχεις πάει και με τον ξάδερφό του, μπάχαλο δηλαδή. Κάτσε λίγο μόνη σου και ηρέμησε γιατι όλο μπερδέματα δημιουργείς χωρίς λόγο.

  2. ?
    Εφόσον τρέφεις αισθήματα για τον Λ., θα σου έλεγα να το κυνηγήσεις όσο μπορείς. Μίλησέ του για το πώς νιώθεις εσύ. Μην αναφέρεις τίποτα για τον ξάδερφό του, εκτός αν αυτός σου θίξει το θέμα. Αν σου πει τίποτα, πες του την αλήθεια, ότι μετάνιωσες και ότι δεν σήμαινε κάτι για σένα. Και οι άντρες πηγαίνουν με κοπέλες χωρίς να νιώθουν κάτι απαραίτητα, γιατί να είναι ΟΚ σ’ έναν άντρα να το κάνει, ενώ για τη γυναίκα να θεωρείται αισχρό; Επίσης, αυτό έγινε πριν από χρόνια, όπως λες. ʼλλο το πώς σκεφτόσουν και αισθανόσουν τότε και άλλο το πώς είσαι τώρα. Μίλησε στον Λ. για τα συναισθήματά σου, σίγουρα δεν θα χάσεις κάτι. Το πολύ-πολύ να σου πει ότι δεν νιώθει τα ίδια πράγματα μ’ εσένα. Τουλάχιστον, όμως, θα ξέρεις την αλήθεια και, αν μείνεις μαζί του σε μια τέτοια σχέση, θα είναι υπό δική σου ευθύνη. Χριστίνα, άκουσε κάτι, το επικοινωνιακό κενό δεν κάνει ποτέ καλό. Γι’ αυτό επιμένω να γνωστοποιήσεις στον άνθρωπο δίπλα σου τα συναισθήματά σου. Ούτε θα τον πιέσεις ούτε θα τον αναγκάσεις, στο κάτω-κάτω. Και αν σε απορρίψει, αντίο τότε, μένεις μόνη σου και περιμένεις κάτι καλύτερο που αξίζεις.

  3. koita vasika to oti sou eipe oti exei san arxi na min na min kati sxesi me kopela pou ekane erwta apo to prwto vradi simainei kati episis to oti sou eipe gia tin prwin tou den einai kalo simadi… an ton endieferes pio sovara den tha kathotane na sou pei oti einai akomi kolimenos me tin prwin t poios logikos anrwpos to kanei auto?? akomi s eipe oti den thelei sxesi mi to agnoeis auto kai elpizeis einai oti xeiroteri mporeis na kaneis ston eauto s… episis mas les oti meta p egine oti egine i sinomilia sas meiwthike sto fb oute auto einai kalo shmadi.. apo oti katalabainw s aresei poli autos an theleis na kaneis kati gia na eisai isixi me ton eauto s tha proteina na tou exigiseis pws niwtheis kai ti theleis na tou peis auto pou eipes se mas me liga logia oti den theleis na eisai to koritsi tou sex na deis ti exei na s pei ki autos na xekatharisete gia na min xaneis to xrono s k na min kollas perissotero oso pernaei o kairos auta apo mena filia k kali sinexeia

  4. Μπάχαλο τα έχεις κάνει!!! Λες ότι δεν “εχεις κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο”-να είσαι κορίτσι μόνο για σεξ- και ήδη το έχεις κάνει 2 φορές!!! Μία με το ξάδερφο και μία με τον Λ!!! Ο Λ. ήθελε να σε πάρει και το έκανε. Απο την πρώτη φορά! Σου ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει σχέση με κοπέλες που του κάθονται απο το πρώτο ραντεβού και σου λέει και τον πόνο του για την πρώην του. Τι θες και του τρίβεσαι τώρα κ κάνεις κ σχέδια για επόμενο ραντεβού;;;; Το παιδί σε προσβάλλει με αυτό που σου λέει, αν δεν το καταλαβαίνεις!!!!! Και αν ξέρει και ότι σε έχει πάρει με την ίδια ευκολία και ο ξάδερφος….βράστα-έτσι κ δεν σε εκτιμάει, που να μάθει κ αυτό!!! Μπάχαλο!! Μείνε λίγο μόνη σου, να καταλάβεις ΠΟΙΑ είσαι. Και μάθε να ξεχωρίζεις το σεξ απο τη σχέση.

  5. Το κείμενό σου βροντοφωνάζει οτι είσαι κορίτσι για σεξ. Παραδέξου το και σταμάτα να νιώθεις τύψεις. Ούτως ή άλλως δεν το έχεις (ακόμα) για σχέση, είσαι ο,τι να ναι…

  6. Συμφωνω με οσα σου ειπαν ως τωρα.Αν δεν θελεις να κανεις σεξ απο το πρωτο βραδυ,τοτε γιατι εκανες;Δικο σου θεμα βεβαια,αλλα εκεινος ειναι σαν να σου ξεκαθαρισε οτι δεν θελει σχεση μαζι σου με αυτο που σου ειπε!Για μενα ξερει τι εγινε με τον ξαδερφο του,αν και στην περιπτωση που τελικα κανατε σχεση θα επρεπε να του το πεις εσυ.Θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις στις σχεσεις.Εφοσον ομως δεν προκειται να γινει κατι μεταξυ σας,γιατι ειναι σαν να σου ξεκαθαρισε οτι μονο σεξ μπορειτε να κανετε και δεν θα κανει κατι αλλο,καλυτερα να τον ξεχασεις.

  7. 1. DEN thelei sxesi den asxolise
    2. se prosbale oti de kanei sxesi me kapoia pu pige apo to prwto vradi den asxolise.

    Niwtheis moni, to katalavainw, su edeikse kapoios ena mikro endiaferon k etrekses, prepei na pernuses asxima sti sxesi su k eixes anagki apo to endiaferon kapoiou, tin agapi, ton erwta…, alla pragmatika prepei na mathaineis apo ta lathi su k na ginesai sofoteri. Oxi na kaneis ki alla lathi… Meine ligo moni su, kanei kalo, giati mas voithaei na katalavume poioi eimaste, ti thelume, ti lathi kaname k den prepei na epanalavume! Asxolisu me sena! k ta endiaferonta su. K ginei ligo pio epilektiki me touw antres.

  8. Όπως σου απάντησαν ήδη, ο άνθρωπος σου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει σχέση, ενώ εσύ από την άλλη θέλεις σχέση κι όχι να είσαι κορίτσι μόνο για σεξ. ʼρα έχετε διαφορετικά “θέλω” αυτή τη στιγμή.
    Επίσης, το “δεν κάνω σχέση με κοπέλα που κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού” για εμένα είναι ξεκάθαρα σπόντα, καρφί. Εμμέσως πλην σαφώς σου δηλώνει ότι ξέρει τα πάντα από τον ξάδερφό του, μάλιστα μπορεί και γι’αυτό να σε πλησίασε, γιατί περίμενε ότι “θα φάει”. Αν εσύ άλλα λες και άλλα κάνεις, τότε μην περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά, όχι ο Λ. αλλά ο οποιοσδήποτε. Νομίζω ότι το χαρτί σου για σχέση με τον Λ. το έχεις ήδη κάψει, οπότε λήξε το θέμα μαζί του εδώ.
    Έπειτα το λες και μόνη σου, δεν ξέρεις τι θέλεις και ποιά είσαι και το να βρεις τον εαυτό σου θα πρέπει να είναι τώρα η προτεραιότητά σου, όχι μια ακομα σχέση που ξεκινάει στραβά. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, να ηρεμήσεις, να ξεπεράσεις κάποια πράγματα που σε πλήγωσαν, να βρεις τον εαυτό σου, να δεις που έφταιξες κι εσύ και να (παρα)δεχτείς ποιά είσαι και τι θέλεις. Και να θυμάσαι πως οι σχέσεις δεν είναι “πρέπει”, η ζωή μας έχει νόημα κι είναι όμορφη ακόμα κι όταν δεν έχουμε σχέση.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More