Site icon TLIFE

Χριστίνα: “Πώς να αντιδράσω στο επόμενο ραντεβού; Τι να του πω; Δεν θέλω να είμαι το κορίτσι του σεξ”

Γεια στο όμορφο παρεάκι του TLIFE!

Με λένε Χριστίνα και είμαι 23 χρόνων. Κάτι τέτοιες στιγμές που το μυαλό θολώνει έχω ανάγκη να ακούσω την αντικειμενική γνώμη σας.

Μόλις χώρισα από μια σχέση τριών χρόνων. Βασικά έχουμε χωρίσει αρκετό καιρό, απλά μου πήρε χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Ακόμα και σήμερα το θέμα αυτό με αγγίζει όμως μαλώναμε τόσο έντονα που τελικά έληξε και έληξε άσχημα!

Κοντά έξι μήνες τώρα μου μίλαγε συνεχώς στο facebook ένας γνωστός μου. Είχαμε πάντα πολύ καλές σχέσεις, μα όχι άκρως φιλικές. Δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία γιατί όπως σας είπα ήμουν σε σχέση.

Τώρα τελευταία όμως έγινε πιο επίμονος κι άρχιζε να μου αρέσει. Κανονίσαμε πήγαμε για ποτό και μετά γυρνώντας στο αυτοκίνητο έγινε κάτι παραπάνω.

Ήμουν επιφυλακτική μαζί του γιατί πριν χρόνια είχε γίνει κάτι με τον ξάδερφό του, κάτι που δεν είχε ιδιαίτερη σημασία και δεν του το ανέφερα -βέβαια δεν ξέρω αν του το έχει πει αυτός… Έγινε ό,τι έγινε και μετά οι συζητήσεις στο facebook μειώθηκαν. Μιλούσαμε μεν, αλλά όχι όπως πριν.

Οι μέρες πέρασαν και μου ζήτησε να βγούμε. Ξαφνικά το ξεχασμένο συναίσθημα της έλξης, την επιθυμίας, ο κόμπος που σε πιάνει στο στομάχι επανήλθαν. Μετά από μια σχέση τριών χρόνων είχα ξεχάσει τα πρώτα αυτά συναισθήματα. Και ναι, άρχιζε να μου αρέσει. Ήθελα να τον δω!

Με τον Λ. όπως σας προανέφερα είχαμε πάντα καλή σχέση και μου ήταν ανέκαθεν πολύ συμπαθής. Τη δεύτερη φορά όμως τον είδα πιο απόμακρο, πιο αδιάφορο. Άρχισε να συζητάει για την πρώην του με την οποία ήταν μαζί τρία χρόνια -τον άφησε κι αυτός ήταν κολλημένος μαζί της. Μου διηγήθηκε την ιστορία τους…

Μου είπε επίσης μέσα σε όλα πως δεν θα έκανε ποτέ σχέση με μια κοπέλα που έκανε έρωτα από το πρώτο βράδυ -το έχει σαν αρχή. Εκείνη την ώρα πικράθηκα. Βέβαια μου είχε αναφέρει πως δεν ήθελε σχέση, αλλά εγώ είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι. Μήπως με παρεξήγησε;

Δεν του είπα ποτέ τι θέλω εγώ. Από φόβο, από αμηχανία, κάθε φορά που τον συναντώ δεν ξέρω τι να του πω. Βοηθήστε με! Πώς να αντιδράσω στο επόμενο ραντεβού; Τι να του πω; Για τον ξάδερφό του να αναφέρω κάτι;

Δεν θέλω να είμαι το κορίτσι του σεξ. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον τη μία φορά που είχε γίνει κάτι τέτοιο με τον ξάδερφό του δεν ένιωσα τίποτα, το μετάνιωσα αργότερα.

Εν τω μεταξύ ο πρώην μου, μου στέλνει μηνύματα επανασύνδεσης αλλά εγώ όσο και να στεναχωρήθηκα που τελείωσε αυτή η σχέση δυσκολεύομαι να επιστρέψω γιατί είχε γίνει πολύ ψυχοφθόρα και είχαμε πολλές δυσκολίες. Το κυριότερο όμως; Το μυαλό μου τώρα έφυγε στον Λ.

Αυτό σημαίνει πως τα πάντα με τον πρώην μου τελείωσαν εφόσον ενέδωσα κάπου αλλού; Ίσως σας φαίνομαι πολύ μπερδεμένη. ΕΙΜΑΙ όμως. Νομίζω πως δεν ξέρω ποια είμαι, τι θέλω, τι ζητάω. Τι να κάνω με τον Λ.; Πώς να φερθώ;

Κι αν ξέρει αυτό με τον ξάδερφό του και ήρθε μαζί μου για να κάνει πλάκα; Αλλά ανεξαιρέτως, έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, ούτε καν τι να του πω όταν ξανασυναντηθούμε.

Δώστε μου τη συμβουλή σας!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Χριστίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr