Site icon TLIFE

Χριστίνα: “Το πρόβλημα είναι ότι είναι ευέξαπτος.”

Γεια σας κορίτσια.

Με λένε Χριστίνα και είμαι 28 ετών. Εδώ και κάτι μήνες έχω σχέση με κάποιον τρία χρόνια μικρότερό μου. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, αν και σε κάποιες περιστάσεις η ανωριμότητά του με ενοχλεί. Παρόλα αυτά συνεχίζω μαζί του, γιατί -όπως σας είπα ήδη- έχω ερωτευθεί τρελά.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι ευέξαπτος. Πολύ νευρικός. Με το παραμικρό χάνει την ψυχραιμία του, φωνάζει και λέει πράγματα που με πληγώνουν πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Συνήθως δεν μιλάω καθόλου για να μην ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά ο τρόπος που μιλάει με πονάει πολύ και μερικά πράγματα που λέει πάνω στα νεύρα του, μένουν μέσα μου και δεν μπορώ να τα ξεχάσω.

Όταν ηρεμήσει ζητάει συγγνώμη, μου λέει ότι δεν τα εννοούσε, αλλά σε μένα το κακό έχει γίνει. Και το χειρότερο, συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι πια ο εαυτός μου. Ζω με το άγχος μήπως τον νευριάσω.

Πώς να το χειριστώ; Δεν θέλω να χωρίσω, τον θέλω. Κάθε φορά μου υπόσχεται ότι δεν θα ξαναγίνει όμως και ξαναγίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας.

Χριστίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr