Site icon TLIFE

Χρύσα: “Είναι 38, μένει με τη μαμά του και μιλάνε στο τηλέφωνο τουλάχιστον πέντε φορές τη μέρα…”

Καλησπέρα!

Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα. Έχω σχέση δύο χρόνια και μεταξύ μας τα πράγματα είναι μια χαρά. Αυτό που με ενοχλεί είναι η σχέση του με τη μάνα του. Είναι πολύ δεμένοι. Φυσιολογικό θα σκεφτεί κανείς, αλλά εμένα αυτό έχει αρχίσει να με εκνευρίζει και να με προβληματίζει.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις ξυπνήσει είναι να της τηλεφωνήσει. Μιλάνε στο τηλέφωνο πέντε με εφτά φορές τη μέρα, ενώ μένει μαζί της!!!

Κάποια βράδια κοιμάται στο σπίτι μου -εγώ μένω μόνη μου- αλλά ποτέ δυο βράδια σερί, γιατί νιώθει ενοχές που λείπει από το σπίτι. Περιττό δε να αναφέρω πως όταν είναι να μείνει σπίτι μου το τηλέφωνό του χτυπάει κάθε μισή ώρα. “Δεν θα έρθεις σπίτι σήμερα;”. “Τι θα φας;”. “Τι ώρα θα έρθεις το πρωί;”…. Κι εκείνος ούτε καν εκνευρίζεται.

Είναι 38 ετών και δεν ξέρω τι να κάνω. Πως να το χειριστώ. Όσες φορές προσπάθησα να συζητήσω το θέμα απέξω απέξω, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι με αυτά τα θέματα πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική, παίρνω κάτι απαντήσεις που προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο. Όλα αυτά τα θεωρεί φυσιολογικά!

Ποια είναι η άποψή σας; Κι εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την οικογένειά μου, αλλά είμαι αρκετά ανεξάρτητη εδώ και αρκετά χρόνια. Φυσικά και έχω επαφές μαζί τους, φυσικά και τους αγαπώ -τους λατρεύω-, φυσικά και τους βλέπω συχνά και τους τηλεφωνώ και μου τηλεφωνούν, αλλά δεν ορίζουν τη ζωή μου.

Ο σύντροφός μου δεν κάνει τίποτα αν δεν έχει την έγκρισή τους. Τι να κάνω; Πως να το χειριστώ;

Χρύσα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr