Site icon TLIFE

“ Χθες μου έστειλε μήνυμα ότι ήρθε η πρώην και τον έκανε κομμάτια.”

Θέλω να το παλέψω και όπου με βγάλει

Η δική μου ιστορία έχει ως εξής:
Πριν δυο εβδομάδες γνώρισα κάποιον σε ένα μπαράκι που είχα πάει. Η συνάντηση μας ήταν διαφορετική. Για αρκετή ώρα κοιταζόμασταν. Πήγα στην τουαλέτα και όταν έβγαινα τον είδα μπροστά μου.

Συστηθήκαμε και εκεί που δεν το περίμενα με άρπαξε και με φίλησε. Και μετά πήγε ο καθένας στη θέση του. Τα βλέμματα συνεχίστηκαν και μετά μου έκανε νόημα να βγούμε έξω και μου ζήτησε το τηλέφωνο μου.

Όταν έφυγα μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε αρκετά. Για τις επόμενες μέρες μιλούσαμε καθημερινά και μου μίλαγε λες και ήμουν η κοπέλα του. Χθες όμως μου έστειλε μήνυμα ότι ήρθε η πρώην και τον έκανε κομμάτια και δεν θέλει να με μπλέξει σε αυτό.

Επίσης μου είπε ότι είναι πολύ αδύναμος όταν είναι μαζί της και αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να τα ξαναβρεί μαζί της. Δεν μπορεί να της επιβληθεί. Μου είπε ότι αν βρεθούμε θα γίνουν πιο περίπλοκα τα πράγματα γιατί του αρέσω πολύ και δεν θα μπορέσει να μην κάνει κάτι όταν με δει.

Εγώ θέλω να είμαι εκεί. Θέλω να το ρισκάρω και όπου με βγάλει. Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Ανώνυμη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr