Site icon TLIFE

Ζωή: “Έχω ξαναζητήσει τη συμβουλή σας και τώρα θα συνεχίσω την ιστορία μου…”

Γεια σας!

Έχω ξαναζητήσει τη συμβουλή σας και τώρα θα συνεχίσω την ιστορία μου γιατί είμαι και πάλι προβληματισμένη για το τι θα πρέπει να κάνω.

Να σας θυμίσω ότι είχα χωρίσει με τον πρώην μου γιατί μου έλεγε ότι σκέφτεται την προηγούμενη σχέση του. Μετά από το διάστημα των λίγων μηνών που πέρασε, ήρθε και μου είπε ότι έκανε λάθος, πως το έχει μετανιώσει και ότι θέλει να τα ξαναβρούμε.

Επίσης, λίγες μέρες πριν μου τα πει αυτά, ο φίλος του μου την έπεφτε και σε στιλ πλάκας κάναμε ότι είχαμε σχέση. Με είχε ρωτήσει αν τρέχει κάτι ακόμα και μου είχε πει ότι θα μιλήσει μαζί του για να του πάρει την άδεια.

Εγώ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε όλα αυτά γιατί μου άρεσε η παρέα που κάναμε (φιλικά από μέρους μου) και δεν ήθελα να χαλάσει αυτό.

Μεταξύ μας, μπορεί να μου άρεσε και λίγο γιατί ήθελα να ζηλέψει…

Μετά ήρθε ο πρώην μου και μου ζήτησε να τα ξεχάσω όλα και να είμαστε πάλι μαζί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας παρακαλώ πείτε μου… Εσείς θα του δίνατε μια δεύτερη ευκαιρία; Πιστεύετε ότι αυτή τη φορά θα με εκτιμήσει που με έχει δίπλα του ή θα με πάρει ένα ωραίο πρωί και θα με χωρίσει πάλι;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Ζωή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr