Site icon TLIFE

Ζωή: “Έχω μια σχέση που μου παρέχει ασφάλεια, αλλά τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι τον άλλο”.

Καλησπέρα!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε κάτι. Έχω μια σχέση εδώ και έξι χρόνια με έναν υπέροχο άνθρωπο. Περνάμε όμορφα μαζί, ταιριάζουμε και νιώθω ασφάλεια κοντά του. Είναι μια ιστορία με “λυμένα” τα θέματά της. Μένουμε μαζί, περνάμε καλά, επικοινωνούμε, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κι όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου να προχωρήσουμε και στο επόμενο στάδιο.

Τον τελευταίο καιρό όμως γνώρισαν ένα αγόρι και υπήρξε φλερτ μεταξύ μας. Κρατούσα τις αποστάσεις, το κουμαντάριζα, αλλά από ένα σημείο και μετά η επιμονή του και ο τρόπος που με προσέγγιζε άρχισε να με επηρεάζει.

Άρχισα να τον σκέφτομαι, άρχισα να απαντάω σε κάποια μηνύματά του, χαλάρωσα λίγο τον τρόπο που του μιλούσα και κάποια στιγμή παίχτηκε μια φάση μεταξύ μας.

Και τώρα έχω πανικοβληθεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν σας κρύβω πως έχω ενθουσιαστεί από την καινούρια ιστορία. Νομίζω πως τον έχω ερωτευθεί.

Από την άλλη όμως σκέφτομαι τον σύντροφό μου και έχω μπερδευτεί. Έχω μια όμορφη σχέση που μου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά, αλλά τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι συνέχεια τον άλλο. Τι να κάνω;

Περνάνε από το μυαλό μου διάφορα. Έχω σκεφτεί ακόμα και να τα διαλύσω όλα και να αφεθώ στην καινούρια ιστορία. Η λογική όμως με σταματάει.

Εσείς τι λέτε;

Ζωή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr