Site icon TLIFE

Ζωίτσα: “Χωρίς να έχει γίνει κάτι, έχει εξαφανιστεί και δεν στέλνει τίποτα.”

Πριν δύο μήνες περίπου, γνώρισα ένα παιδί μέσα από την παρέα μου. Με κάνε add στο facebook την αμέσως επόμενη μέρα και αρχίσαμε να μιλάμε.

Μιλάγαμε για αρκετό διάστημα (σίγουρα 2-3 εβδομάδες), πριν μου προτείνει να βγούμε. Την πρώτη φορά βγήκαμε για έναν καφέ χαλαρά. Την επόμενη μου πρότεινε να πάμε για ένα ποτό και στο τέλος καταλήξαμε να το κάνουμε.

Υπήρχε συχνή επικοινωνία, μέσω facebook κυρίως, αλλά δεν βρισκόμασταν συχνά από κοντά. Μπορεί να κάναμε και μία εβδομάδα για να βρεθούμε, γιατί αυτός έχει περίεργα ωράρια στη δουλειά και κάθε φορά που συναντιόμασταν, πηγαίναμε για ένα ποτό και κατευθείαν μετά σπίτι του. Το σεξ ήταν πάντα πολύ καλό και σαν άντρας εμένα μου άρεσε πολύ.

Δεν είχαμε πει κάτι προσωπικό ο ένας στον άλλον, σε τι φάση δηλαδή είμαστε, αλλά αυτός κάποια στιγμή μου εξέφρασε πως θα ήθελε να είμαι πιο εκδηλωτική μαζί του και να μην περιμένω μόνο από εκείνον να μου λέει να βγούμε. Η αλήθεια είναι πως εγώ λίγες φορές του είχα προτείνει πρώτη γιατί δεν ήθελα να τον πιέζω ή να νομίζει ότι είμαι καμία απελπισμένη.

Τέλος πάντων για να μην σας τα πολυλογώ, έχουμε δύο εβδομάδες να μιλήσουμε από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε! Του έστειλα κάποια στιγμή “τι κάνεις;”, μιλήσαμε λίγο αλλά η κουβέντα δεν πήγε ποτέ προς το αν θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή.

Και έτσι λοιπόν χωρίς να έχει γίνει κάτι, έχει εξαφανιστεί και δεν στέλνει τίποτα. Κάποιες φορές μπαίνω στον πειρασμό να του στείλω για να δω τι έχει παιχτεί αλλά σκέφτομαι ότι αν ήθελε τόσο καιρό, θα έστελνε κάτι.

Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε με αυτό ή πιστεύετε ότι πρέπει να αντιδράσω; Έχω στεναχωρεθεί η αλήθεια είναι γιατί είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ.

Ζωίτσα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr