Μάιος 2020: Καριέρα, ευκαιρίες και προκλήσεις. Ποια ζώδια ευνοούνται επαγγελματικά;

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τις επαγγελματικές ευκαιρίες του μήνα. Ποια ζώδια ευνοούνται το Μάιο;

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα φέρει αρκετές προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες και δυνατότητες επέκτασης ή ανάπτυξης σε αρκετά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ας δούμε ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν και πια θα πρέπει να αξιοποιήσουν τη δυναμική των ημερών που έρχονται…

Υδροχόοι
Οι Υδροχόοι μπορεί να έχουν πολλά θετικά χαρακτηριστικά, είναι όμως και εξαιρετικά θερμοκέφαλοι και καβγατζήδες. Και από αυτά τους τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να φυλαχτούν την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο της 7ης Μαΐου, εάν δεν θέλουν να τινάξουν την καριέρα σου στον αέρα.
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δεν θα δημιουργήσει αυτή καθεαυτή τα προβλήματα, αλλά θα τα φέρει στην επιφάνεια, γιατί πρέπει να βρεθούν λύσεις σε καταστάσεις που χρονίζουν. Εάν είσαι τους τελευταίους μήνες δυσαρεστημένη από τη δουλειά σου ή από τον εργοδότη σου, υπάρχουν συνεχείς συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις και αν δεν δείξεις διάθεση συνεργασίας, οι μέρες αυτές μπορεί να φέρουν μια ανεπιθύμητη εξέλιξη από εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί επίσης επάνω σε μια διαφωνία για κάτι απλό και καθημερινό, να ανάψουν τα αίματα και να δηλώσεις την παραίτησή σου ή να διακόψεις μια πολύ σημαντική συνεργασία, ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να συζητήσεις  με ψυχραιμία και να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Προσοχή λοιπόν, γιατί οι μέρες είναι πονηρές και δεν υπάρχει πισωγύρισμα!

 

Λέοντες και Κριοί
Για τα δύο αυτά ζώδια της φωτιάς, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές όψεις και ημερομηνίες για την καριέρα τους μέσα στον Μάιο. Στις 15 του μήνα το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις δουλειά ή αντικείμενο απασχόλησης, ίσως χωρίς καν να ερωτηθείς! Μια διοικητική ή λειτουργική αναδιάρθρωση της επιχείρησης που απασχολείσαι, που θα πραγματοποιηθεί λόγω των οικονομικών πιέσεων που έφερε η υγειονομική κρίση, θα γίνει η αιτία να σου ανατεθεί ένα καινούριο αντικείμενο εργασίας, να μεταφερθείς  σε άλλο υποκατάστημα ή να σου ανατεθεί μια νέα και πιο υπεύθυνη θέση εργασίας. Για τους Κριούς μπορεί οι επαφές που καλλιέργησες να αποτελέσουν τον καταλυτικό παράγοντα της προώθησής σου, ενώ για τους Λέοντες η επιτυχία και η προώθηση θα έρθει μέσα από την επιτυχή έκβαση μιας ομαδικής δουλειάς.
Το τρίγωνο επίσης Ήλιου-Δία στις 17 Μαΐου είναι ακόμη μια πολύ σημαντική μέρα για την καριέρα σου. Η όψη συνδέεται με μεγάλη τύχη, ευκαιρίες και αναγνώριση της αξίας σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η ώρα της επιβράβευσης σου, για τις μακροχρόνιες προσπάθειες που καταβάλεις. Εάν έχεις  την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητες ή δεξιότητες σου, μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη! Γιατί θα κερδίσεις εάν διεκδικήσεις  την νίκη. Για τους Λέοντες είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

 

Παρθένοι
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου αποτελεί για τις Παρθένους ένα σημείο εκκίνησης για ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, που εάν σχεδιαστεί προσεκτικά, θα έχει μια θετική πορεία στο μέλλον. Με τον καινούριο σεληνιακό μήνα που ξεκινάει στις 22 του μήνα έχεις την ευκαιρία να δώσεις ώθηση στην καριέρα και την επιχειρηματική σου δράση, με νέα επαγγελματικά πλάνα ή καινούριες συμφωνίες συνεργασίας. Η καινούρια αυτή σελήνη σε προτρέπει να κάνεις  ξεκινήματα σε ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον ή να επεκτείνεις  τις δραστηριότητές σου, με την προϋπόθεση όμως ότι θα έχεις  μελετήσει εξονυχιστικά τις κινήσεις σου και θα έχεις εξασφαλίσει την χρηματοδότησή σου. Εάν χτίσεις σε σταθερά θεμέλια, έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσεις κάτι ανθεκτικό και βιώσιμο, ικανό να επιβιώσει στους κλυδωνισμούς που θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον.

 

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού της 25 Μαΐου ευνοεί το ζώδιο σου σε επαγγελματικό επίπεδο, φέροντας ξαφνικές και αναπάντεχα καλές ειδήσεις. Είναι μια πολύ καλή μέρα να δώσεις συνέντευξη για μια καινούρια θέση εργασίας, ακόμη και εάν έχεις  αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα. Διεκδίκησε μια θέση εργασίας, πάρε μέρος σε ένα διαγωνισμό, ανάλαβε ρίσκα επιχειρηματικά, καθώς σε περιμένει μια απροσδόκητη επιτυχία. Ο Ουρανός, ο πλανήτης του ξαφνικού και αναπάντεχου, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις την καριέρα σου προς το καλύτερο! Εκμεταλλεύσου το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 

 

 

Read More

And More