Μηνιαίες προβλέψεις για τον Οκτώβριο! Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Και πριν καλά καλά καθαρίσεις την άμμο των διακοπών έφτασε ο Οκτώβρης. Τι λένε τα άστρα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Τα οικονομικά σου είναι το κυριότερο ενδιαφέρον σου το φετινό Οκτώβριο κι αυτό θα φανεί έντονα από το ότι θα βάλεις σε εφαρμογή όλες τις ιδέες και τις ικανότητές σου, προκειμένου να διατηρήσεις και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα και τα ταλέντα σου θα είναι αναπτυγμένα μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είτε για να λύσεις παρεξηγήσεις με οικογενειακά μέλη, είτε για να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σου. Στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εσένα από τις 7 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Τοξότη, θέση που ευνοεί πολύ το δικό σου ζώδιο και σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να γνωριστείς με νέα πρόσωπα, αλλά και για να δώσεις μια πιο ταξιδιάρικη και ανέμελη χροιά στο δεσμό που διατηρείς.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα προσπαθήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που βλέπεις ότι δεν σου ταιριάζουν ή σε πιέζουν στη σχέση σου. Μίλησε με το ταίρι σου, ξεκαθάρισέ του τι θέλεις και τι δεν θέλεις και είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των δυο σας. Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία και χαλάρωσε λίγο, ώστε να χαρείς περισσότερο τις στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν αφήσεις να βγει αυτός ο τόσο καλά κρυμμένος ερωτισμός και ρομαντισμός που έχεις, είναι βέβαιο ότι αυτά που θα κερδίσεις θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που πιθανόν να χάσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά είναι η μόνιμη παρέα σου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Από τις 7 του μήνα και μετά, εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την κατάλληλη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτό το μήνα θα πας πολύ καλά σε γενικές γραμμές, αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να κρατούν πίσω τα σχέδιά σου, καθώς η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και ο ένας θα δίνει χρήσιμες συμβουλές στον άλλο για το κοινό σας καλό μέλλον. Στις 5 του μήνα, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορείς να πάρεις αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα και να τολμήσεις να επενδύσεις, αξιοποιώντας τις δημιουργικές ιδέες που έχεις. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, στις 19, μην αλλάξεις τίποτα και προπάντων μη διανοηθείς να κάνεις καμιά καινούργια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ
Πορεύσου αυτόν τον Οκτώβριο με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ο Ερμής θα συνεχίζει την κίνησή του στο ζώδιο του Σκορπιού σε ορθή πορεία μέχρι τις 21 και η περίοδος είναι πολύ καλή, αρκεί να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς με όρεξη και καλή διάθεση προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Η υποστήριξη που θα λάβεις από τη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 5 στον Ζυγό, θα είναι πραγματικά πολύτιμη για να δρομολογήσεις τα όνειρά σου σε πιο ελπιδοφόρους και ανοιχτούς δρόμους. Από τις 7 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη θα πορεύεται στον Τοξότη, πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα και δύναμη επιβολής και να μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς. Μην κάνεις πίσω μπροστά στο δίκιο σου, διεκδίκησε και υποστήριξε τα δικαιώματά σου, σε περίπτωση που αυτά απειληθούν, με όποιο μέσο έχεις στη διάθεσή σου. Αυτό το διάστημα η δημιουργικότητα σου θα είναι στα ύψη και οι καλές σου ιδέες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στις 19 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, για να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις, αλλά και τις δυνατότητες σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει αρχίσει να μπαίνει σε καλό δρόμο και αυτό σε ικανοποιεί αρκετά. Θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται και πολλά θέματα -που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν- να λύνονται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Από τις 7 και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, είναι καλή περίοδος να αναθερμάνεις τα πράγματα και να ξαναγεμίσει η σχέση σου με πάθος και ρομαντισμό. Ο Άρης για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου, αλλά και να κάνετε αποδράσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Και σε εσένα που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, η Αφροδίτη θα σου δώσει τα κατάλληλα εφόδια, ώστε όταν βγεις να διασκεδάσεις, να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις με την αυξημένη γοητεία που θα διαθέτεις!

Επαγγελματικές
Σε διακρίνει το ανήσυχο πνεύμα στη δουλειά σου και θα βρεις αρκετές δραστηριότητες, ώστε η καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Από τις 5 και μετά, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα μπουν στο μυαλό σου ιδέες για αλλαγές, καινούργιες δραστηριότητες και κάποια σχέδια που αν τα υλοποιήσεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Φρόντισε μέχρι τις 21 του μήνα, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, να βάλεις επιτέλους ένα πρόγραμμα, γιατί για άλλη μια φορά θα παγιδευτείς στο άγχος σου… Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και οι υποχρεώσεις σε αγχώνουν αρκετά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη διάρκεια του μήνα, είναι να κινείσαι με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο χειρισμό των χρημάτων σου και να μην παρασύρεσαι καθόλου σε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτόν τον Οκτώβριο πρόκειται να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα και καλό θα είναι να αποφύγεις να εμπλακείς σε επενδύσεις ή σε ανοίγματα κάθε τύπου στον επαγγελματικό σου τομέα. Με την πάροδο των ημερών και από τη στιγμή που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, από τις 15 του μήνα και μετά, τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά. Από τις 7 Οκτωβρίου και μετά εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα σου δώσει η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη, για να ταξιδέψεις και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, τόσο ρεαλιστικά όσο και νοερά. Αν έχεις μόνιμη, μακροχρόνια σχέση θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο της επισημοποίησης, αν δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα στην πορεία. Από τις 21 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, μην πάρεις οικονομικά ρίσκα, αλλά ούτε και επαγγελματικά γιατί από το πουθενά θα βρεθείς χρεωμένη και μετά θα είναι αρκετά δύσκολο να επανακάμψεις.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε κυριεύουν πολύ καλά συναισθήματα για το σύντροφό σου, αφού η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 5 στο Ζυγό, θα γλυκάνει κατά πολύ την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Φρόντισε να περνάς πολλές ώρες μαζί του, να του λες για όλα όσα σε προβληματίζουν στη σχέση σας και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα λάβει χώρα στις 19 στον Κριό, απόφυγε να θυμηθείς παλιές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει, αλλά ακόμα και αν γίνει αυτό, μην κάνεις κουβέντες για να αποφύγεις καβγάδες. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει ταίρι, μην κάθεσαι αυτό το μήνα με τα χέρια σταυρωμένα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να σε επηρεάζει θετικά είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που αναζητάς…

Επαγγελματικές
Ο μήνας θα είναι αρκετά καλός για τη δουλειά σου. Μέχρι τις 21, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία, μπορείς να κάνεις αλλαγές για να πλησιάσεις περισσότερο τους στόχους σου. Θα κάνεις πολλές συναντήσεις και θα οργανώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Οι χρήσιμες επαφές και τα καινούργια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα καταλάβεις ότι πρέπει να κινηθείς με πολύ σταθερό τρόπο για να φτάσεις στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις σε καλή σειρά πολλά θέματα που καθυστερούν στη δουλειά σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19, σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου και να μην δανειστείς τώρα. που υπάρχει μία σχετική ισορροπία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, που δυστυχώς δεν έχεις καταφέρει να χειρίζεσαι σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παραμονή του Ερμή στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού, τουλάχιστον μέχρι τις 21 που θα κινείται σε ορθή πορεία, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και σου υπόσχεται επιτυχία στον κοινωνικό τομέα, αλλά και στις διασκεδάσεις. Αν είσαι μόνη, έχεις πιθανότητες να κάνεις σημαντικές συναντήσεις και να βρεις τώρα το άτομο εκείνο που θα σε εμπνεύσει να μοιραστείς μαζί του τη ζωή σου. Αν πάλι είσαι σε σχέση, θα βρεις αληθινή κατανόηση και θα μπορέσεις να λύσεις όσα προβλήματα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στη σχέση σου. Φρόντισε λίγο παραπάνω την υγεία σου και μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε λουκούλλειο γεύμα που θα συναντήσεις, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο για εσένα να απαλλαγείς από το πρόσθετο βάρος που θα αποκτήσεις. Στις 19 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, πρόσεξε πολύ πού και τι λες, για να μην παρεξηγηθείς και διακινδυνέψεις όλα όσα έχεις δεδομένα.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πρέπει να προσέχεις αρκετά τη συμπεριφορά σου σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποιες διενέξεις που θα υπάρξουν μεταξύ σας μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και να υπάρξει οριστική ρήξη, πράγμα που δεν θα ήθελες καθόλου. Ρίξε λοιπόν νερό στο κρασί σου και μην είσαι απόλυτη στις απόψεις σου. Κι ο άλλος άνθρωπος είναι, και περνάει κι αυτός τα δικά του ζόρια. Προσπάθησε να τον καταλάβεις και να τον κατανοήσεις. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα από τις 7 και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη και η ατμόσφαιρα θα γλυκάνει κατά πολύ. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να ερωτευτείς κεραυνοβόλα και να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Τα εργασιακά σου από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε αγχώνουν και θα σε προβληματίζουν, αλλά χωρίς όμως κάποια αρνητική συνέπεια στην πράξη. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθάει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, ενώ ο Άρης στην Παρθένο, από τις 15 και μετά, σε απαλλάσσει από την ανασφάλειά σου για τα θέματα της δουλειάς. Μέχρι τις 21 του μήνα μπορείς να κάνεις συναντήσεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα ταλέντα που έχεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, ενώ είσαι σε συνεχές τρέξιμο, για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, στις 19, απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, ενώ το διάστημα της Νέας Σελήνης στο Ζυγό, στις 5, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν έσοδα.

ΛΕΩΝ
Η ακρίβεια, η αξιοπιστία και η εκφραστική σαφήνεια θα είναι τα πιο δυνατά σου χαρακτηριστικά αυτό το μήνα για να πετύχεις όλα όσα θέλεις. Ο Άρης από το ζώδιό σου μέχρι τις 15 και η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα και μετά στον φιλικό για εσένα Τοξότη, θα ευνοήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα και θα ανεβάσουν ιδιαίτερα την κοινωνική σου εικόνα. Θα καταφέρεις τώρα να βγεις επιτέλους στο προσκήνιο και να δοκιμάσεις ένα επαγγελματικό άλμα που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Ακόμα κι αν σκέφτεσαι να αλλάξεις τόπο διαμονής ή να κάνεις κάποια ριζική αλλαγή στον χώρο του σπιτιού σου, ο Οκτώβριος -τουλάχιστον μέχρι τις 21 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του- είναι ο μήνας που τα πράγματα μπορούν να πάνε για σένα πολύ καλύτερα από ό,τι φαντάζεσαι.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα φρόντισε να δείξεις τον ερωτισμό σου στον σύντροφό σου και να μη δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν είναι άξιες λόγου. Βγάλε τον συναισθηματισμό σου και μην αφήσεις τρίτα πρόσωπα και υποψίες να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, για να τονώσεις τον δεσμό σου μακριά από όλους και όλα. Όσο για εσένα που παλεύεις με την μοναξιά σου, το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και ίσως ένα από αυτά να είναι και ο ιδανικός σύντροφος για εσένα. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 στον Κριό, θα φέρει στο προσκήνιο σκέψεις που αφορούν έναν παρελθοντικό σου δεσμό και πρέπει να προσέξεις να μην υποπέσεις σε σφάλμα πισωγυρίσματος.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτό το μήνα. Τις πρώτες μέρες του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο Ζυγό στις 5 και να σε ευνοεί, πολλές καταστάσεις θα πάρουν το δρόμο τους και η ευστροφία και ο σωστός προγραμματισμός θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ό,τι μπορεί να σου παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Μέχρι τις 21 του μήνα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και καινούργια ξεκινήματα. Επίσης, μπορείς και να ασχοληθείς με θέματα γραφειοκρατικά, νομικά και ακίνητης περιουσίας. Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις, χωρίς καθυστερήσεις, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεχτική στις επιλογές που θα κάνεις αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο επαγγελματικός σου τομέας ευνοείται ιδιαίτερα τον Οκτώβριο καθώς θα υπάρξει πρόοδος στην σταδιοδρομία σου ή ακόμη και μια ευκαιρία να αυξήσεις αισθητά τα οικονομικά σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη και δραστήρια. Ιδιαίτερα μέχρι τις 21, που ο κυβερνήτης σου θα κινείται σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου. Από τις 15 και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σου, η βοήθεια των συνεργατών και των συναδέλφων σου θα είναι πολύτιμη και θα έχεις την υποστήριξη του στενού σου οικογενειακού κύκλου. Εφόσον ελέγξεις όλα τα δεδομένα, μπορείς εύκολα να επενδύσεις και να έχεις τα μέγιστα οφέλη.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο, παρόλο που εσύ θέλεις πάντα κάτι περισσότερο. Αυτό το μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα σε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να έρθουν, αλλά τελικώς θα αποδειχθούν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς και πεις στον άνθρωπό σου λόγια που θα φέρουν αντιπαραθέσεις. Πλησίασέ τον, δείξε του το ενδιαφέρον σου, άσε τους εγωισμούς και μίλησέ του ξεκάθαρα για το τι πιστεύεις για τη σχέση σας. Το σύμπαν, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη από τις 7 του μήνα και μετά, έχει φροντίσει να σου χαρίσει τη στοργή και την καλή επικοινωνία που χρειάζεσαι, για να βρεις πολύ καλή ισορροπία. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει κάτι στη ζωή σου, που να σε γεμίζει, μην απογοητεύεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί όσο ο Ήλιος κινείται στο Ζυγό, η λάμψη που θα σου χαρίσει θα φωτίσει όλη σου τη ζωή!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε κρατούν σε στασιμότητα. Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν αρκετά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την επαγγελματική σου ζωή καλύτερη. Συναντήσεις, συζητήσεις, ακόμα και ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών, τα οποία αν τα χειριστείς κατάλληλα, θα σου φέρουν τις αλλαγές που ζητάς. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε πολύ καλό δρόμο το δεύτερο μισό του Οκτώβρη. Μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα φέρουν αύξηση των οικονομικών σου. Αρκεί βέβαια να κινούνται σε λογικά πλαίσια.

ΖΥΓΟΣ
Με την παραμονή του Ήλιου στο ζώδιό σου μέχρι τις 23, ο Οκτώβριος πρόκειται να κυλήσει πολύ καλά και ωφέλιμα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο για το ζώδιό σου. Πολλά προβλήματα που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα στο χώρο της εργασίας σου, καθώς και ασυνεννοησίες με τους συνεργάτες σου, φαίνεται πως τώρα αρχίζουν να αποκαθίστανται και οι συνεργασίες που διατηρείς, θα αρχίσουν να σου προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Προσπάθησε να σκέφτεσαι ρεαλιστικά και να μην αφήσεις τα μικροπροβλήματα που θα εμφανιστούν, να σε πανικοβάλλουν. Διοχέτευσε την ενέργεια σου σε κάποιο δημιουργικό σχέδιο και η τύχη θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει καλά, αν είσαι δεσμευμένη. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, από τις 7 του μήνα και μετά στο ζώδιο του Τοξότη, φουντώνει ακόμα περισσότερο το πάθος σου και θα θέλεις να περάσεις μοναδικά με τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να πάρεις μία απόφαση, που θα αλλάξει κατά πολύ τα μέχρι τώρα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής. Η δική σου ενεργητικότητα θα δώσει φτερά στον έρωτα, αλλά και στην ερωτική δημιουργικότητα του συντρόφου σου. Η γλυκιά σου διάθεση είναι ικανή να απαλύνει τις διαφορές μεταξύ σας και να ανανεώσει τον έρωτα σας. Εκμεταλλεύσου το!!! Όσο για σένα που ακόμα κρατάς τη μοναξιά από το χέρι, έφτασε ο καιρός να ανταμώσεις το ταίρι που περιμένεις τόσο καιρό και να κάνεις μια σχέση, έτσι όπως την έχεις ονειρευτεί. Από τις 21 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από κρυφές σχέσεις και μυστικές επαφές, γιατί είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο αποκαλύψεις και ανατροπές, που θα σε φέρουν ακόμη πιο πίσω από ό,τι ήσουνα μέχρι τώρα.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι εξαρτώμενος από τις δικές σου και μόνο κινήσεις. Αυτό συνεπάγεται ότι είναι στη δική σου βούληση το πώς θα κινήσεις τα νήματα για την επίτευξη των στόχων σου και δεν θα εξαρτάσαι από τους συνεργάτες και συναδέλφους σου. Δούλεψε σκληρά, για να αποζημιωθείς ανάλογα και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώθεις. Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 15 θα σου δώσει το δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θέλεις, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις μικρά προβλήματα, που μπορεί να έχεις. Το ευχάριστο είναι πως με ό,τι ασχοληθείς, θα έχει επιτυχημένη έκβαση. Στα οικονομικά, πρόσεχε αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Άσε την Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 19, να περάσει ήρεμα και αξόδευτα και από εκεί και μετά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Οκτώβριος σε βρίσκει να εστιάζεις στους στόχους σου και ιδιαίτερα σε αυτούς που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή και σου προκαλούν κάποια ανησυχία και ταραχή. Εκμεταλλεύσου την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 7, για να ταξιδέψεις με το ταίρι σου και θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου για όλη τη διάρκεια του μήνα, η επιθυμία να κάνεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου θα είναι έντονη, αλλά πρώτα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν, ώστε μετά να βάλεις σε εφαρμογή τα νεότερα σχέδιά σου. Από τις 21 του μήνα και μετά, η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή ίσως σε παιδέψει λίγο, αλλά με λίγη παραπάνω προσοχή θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα θέματα σου εκεί που θέλεις εσύ. Έχε υπομονή και επιμονή και όλα σου τα όνειρα θα επιτευχθούν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά. Από τις πρώτες ημέρες ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένα που θα περνάς πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να την ανανεώσεις. Να ξέρεις ότι αυτός ο τομέας της ζωής σου θα ομορφύνει την καθημερινότητά σου και θα την κάνει πιο ευχάριστη και ξεκούραστη. Οι singles θα έχετε και εσείς με την σειρά σας την εύνοια των πλανητών καθώς θα γνωρίσετε άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Μην πέσετε με τα μούτρα αλλά πάρετε το χρόνο που χρειάζεται, για να τους μάθετε καλύτερα. Άλλωστε έναν ολόκληρο χειμώνα έχετε μπροστά σας για να… χουχουλιάσετε!!!

Επαγγελματικές
O χώρος της δουλειάς σου θέλει προσεχτικούς χειρισμούς και διαλλακτικότητα, γιατί θα εμφανιστούν πολλοί ανταγωνιστές που θα θελήσουν να κλέψουν τη δόξα σου. Συγκεντρώσου και μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αν πρώτα δεν έχεις σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα εξέλιξής τους και προπάντων, αν δεν έχεις εξετάσει την κάθε λεπτομέρεια. Αρκέσου σε αυτά που έχεις και μην κάνεις ακραία άλματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Ο καιρός ευνοεί τους τολμηρούς και τους ριψοκίνδυνους, παράλληλα όμως και τους λογικούς! Σχετικά με τα οικονομικά σου, θα έχεις την δυνατότητα να τα βελτιώσεις κάνοντας και μία δεύτερη εργασία και αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις οικονομικές τρύπες που μεγαλώνουν. Στις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 στο Ζυγό, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και ίσως είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα να ρισκάρεις λιγάκι ή να επενδύσεις σε τυχερά παιχνίδια, αλλά πάντα με μέτρο βέβαια! Αντιθέτως, τις ημέρες κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19, στον Κριό, φύλαγε τα ρούχα σου, για να σου μείνουν τουλάχιστον τα μισά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις κάποια πράγματα και τα θέλεις αμέσως, με αποτέλεσμα να ενεργείς αυθόρμητα και χωρίς υπομονή. Ο Οκτώβριος μπορεί να είναι ένας πολύ θετικός μήνας για εσένα για να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου από τις 7 και μετά, η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να την αντιληφθείς και να μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος. Τα δημιουργικά σου ταλέντα στη δουλειά θα αποδειχθούν πολύτιμα και θα σε φέρουν στην επαγγελματική θέση που τόσο καιρό επιθυμείς. Μην ξεχάσεις να ελέγχεις πού και πού την υγεία σου και απόφυγε με κάθε τρόπο ριψοκίνδυνα αθλήματα και μετακινήσεις, ιδιαίτερα από τις 21 και μετά που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού και η Σεληνιακή Έκλειψη, που θα λάβει χώρα δύο μέρες πριν στον Κριό, θα σε επηρεάσει άμεσα και θα σε αποσυντονίσει.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος στην αισθηματική σου ζωή. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις και την συμπαράστασή του σε ό,τι χρειαστείς. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα θέλεις να βρίσκεσαι μαζί του συνεχώς! Ο ερωτισμός και το πάθος θα κάνουν και τους δύο σας να πετάτε στα ουράνια. Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, κανόνισε να αποδράσετε μαζί κάπου, που θα είστε μόνο οι δύο σας και θα ανανεώστε την αγάπη σας. Εσύ που ακόμα κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, μπορείς τώρα να την διώξεις μια και καλή και να ξεμπερδεύεις μαζί της εφ’ όρου ζωής. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα θα είναι πολλές και η βελτιωμένη κατά πολύ εμφάνισή σου θα φέρει στα πόδια σου όποιον ή όποια επιθυμείς. Παίξε το παιχνίδι σου λοιπόν και στρώσε με ροδοπέταλα τον δρόμο της δέσμευσης. Έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτό το μήνα. Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 15 θα σε ευνοήσει αρκετά, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί το δεύτερο μισό του μήνα, που ο εν λόγω πλανήτης θα μετακινηθεί στην Παρθένο, θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε εργασιακά θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Ωστόσο, οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές, οπότε μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πετύχει όλα αυτά που θέλεις και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 19, σχεδόν παράλληλα με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, θα φέρουν πολλά έξοδα και οικονομικά θέματα που δεν τα περίμενες. Θα έχεις αρκετό άγχος για τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σου και πρέπει να δείξεις συνέπεια στην κάλυψή τους. Μην εκνευρίζεσαι και μην οδηγείς τον εαυτό σου στα άκρα, γιατί στο τέλος εσύ ξανά θα την πληρώσεις!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξαφνικές εμπνεύσεις, αυξημένη νοημοσύνη και λαμπρές ιδέες, θα βοηθήσουν τόσο την εργασία σου όσο και τα οικονομικά σου τον Οκτώβριο. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεχτική σε θέματα δανείων ή κοινών οικονομικών και αν χρειαστεί να αποφασίσεις, καλό θα είναι να ακούσεις τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου. Με την αυξημένη αισιοδοξία σου, θα μπορέσεις να κυνηγήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς φόβο. Από τις 21 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, πρόσεξε λίγο τις αισθηματικές σου υποθέσεις, γιατί καμιά φορά η σκληρή και απόλυτη συμπεριφορά σου, θα προκαλέσει συγκρούσεις και έχθρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, από την αρχή του μήνα, θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε ευνοήσει για να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και η κατανόηση θα είναι αμοιβαία από τις δύο μεριές. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία και η καλή συμπεριφορά που θα υιοθετήσετε και οι δύο, θα σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και ήρεμοι. Προσπάθησε να ξεχάσεις γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε είχαν αναστατώσει και κάνε το βήμα να εξελίξεις τη σχέση σου όπως ονειρεύεσαι. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να αλλάξεις σελίδα… Εσύ που βασανίζεσαι ακόμη από την μοναξιά, να ξέρεις ότι τα άτομα που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα θα δείξουν από την αρχή τις καλές τους προθέσεις και, αν το θέλεις και εσύ, θα καταλήξετε γρήγορα σε μία σοβαρή δέσμευση. Ο μήνας κατά το μεγαλύτερο μέρος του είναι ευνοϊκός, για να πάρεις τέτοιου είδους αποφάσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί καλά σε γενικές γραμμές. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν. Οι επαφές, οι συναντήσεις και οι πολλές συζητήσεις, δεν θα λείπουν σε καθημερινή βάση. Ο δυναμισμός σου, που θα είναι στα ύψη του, θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Μόνο από τις 21 του μήνα και μετά, φρόντισε να αποφύγεις να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει άλλες υποθέσεις, που ακόμα είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα σου κάνουν προτάσεις ιδιαίτερα κερδοφόρες. Αν δεν ξελογιαστείς από την καταναλωτική σου μανία και περιορίσεις τις άσκοπες σπατάλες, οι ημέρες θα σε καθησυχάσουν και θα σε αποζημιώσουν τόσο χρηματικά όσο και ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο επαγγελματικός σου τομέας βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής σου τον Οκτώβριο, καθώς τόσο η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 του μήνα και μετά, όσο και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου το δεύτερο δεκαπενθήμερο, πρόκειται να φέρουν σημαντικές αλλαγές στα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σου. Θα ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες, οι οποίες θα σου αποφέρουν πολύ σημαντικά οικονομικά οφέλη, αλλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ πού και πως θα τα επενδύσεις, ώστε να μην έχεις απώλειες. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να καταφύγεις σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Κάποιες πληροφορίες που έχεις πάρει το τελευταίο διάστημα και σχετίζονται με τη δουλειά σου, φαίνεται ότι παρουσιάζουν κάποιες ασάφειες που πρέπει να συζητήσεις άμεσα, ώστε να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες εξελίξεις στο μέλλον.

Αισθηματικές
Από την αρχή του μήνα θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να μπορέσεις να αντέξεις κάποια θέματα, που μπορεί να γίνονται στη σχέση σου. Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, μέχρι τις 21 σε κανονική πορεία, σε ευνοεί και η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι σε άριστη κατάσταση. Η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζουν και η καλή σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να φύγει λεπτό από δίπλα σου. Επίσης, σε ευνοεί και ο Άρης από τον Λέοντα για το πρώτο μισό του μήνα, δίνοντάς σου τις καλύτερες επιρροές του για να περάσεις στιγμές γεμάτες έρωτα, πάθος και ρομαντισμό. Μέχρι τέλος του μήνα, τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις και θα περνάς πολύ όμορφα! Όσο για εσένα που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι οι σχέσεις που θα δημιουργήσεις αυτό το διάστημα και οι άνθρωποι που θα συναντήσεις, είναι δύσκολο να αντέξουν στο χρόνο και θα πρέπει να είσαι πολύ υπομονετική και ανεκτική. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, καλό θα είναι να μην επενδύσεις σε καινούργιες σχέσεις, τουλάχιστον μέχρι τον άλλον μήνα.

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα ξαναφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη. Το δεύτερο μισό όμως του μήνα θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή, γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου με καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν, γιατί έτσι όπως ήρθαν, έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 19, πρέπει να επιδείξεις αυτοσυγκράτηση και να κάνεις μία μικρή αποταμίευση με τα έξτρα χρήματα που θα λάβεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας πολύ ευχάριστος μήνας ξεκινά για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό για όλη τη διάρκεια του Οκτώβρη, στον συναισθηματικό σου τομέα μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου και να απολαύσεις την αγάπη και τον έρωτα στο μέγιστο βαθμό. Αν είσαι μόνη, αυτή η κατάσταση σύντομα θα ανατραπεί καθώς από εδώ και στο εξής το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να βρεις το άλλο σου μισό. Ωστόσο, τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσεις θα έχουν σχέση με τα οικονομικά σου, καθώς η αισιοδοξία και ο παρορμητισμός σου θα σε κάνουν πολύ γενναιόδωρη και σπάταλη. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να καταστρέψει το ωραίο κλίμα που θα δημιουργηθεί στην καθημερινότητά σου και με σύμμαχο την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, από τις 7 του μήνα και μετά, προσπάθησε να τους μαγέψεις όλους…

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει καλά, αν αποφασίσεις να είσαι πιο ήρεμη και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου και τις ανησυχίες σου στον σύντροφό σου. Με την υποστήριξη που σου χαρίζουν οι πλανήτες θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστα, ενώ θα σε διακατέχουν διάχυτος ερωτισμός, ρομαντισμός και γοητεία… Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τον δεσμό σου, την επισημοποίησή του ή ακόμη και την αύξηση των μελών της οικογένειάς σου. Προς τα τέλη του μήνα, με την Αφροδίτη να παραμένει στον Τοξότη τόλμησε να εκδηλώσεις το πάθος σου και να εκμεταλλευτείς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, για να ανανεώσεις το κλίμα μεταξύ σας με μια κοντινή απόδραση. Όσο για τους singles, οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα χρειαστούν χρόνο και υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθούν και να σας προσφέρουν την ασφάλεια που ζητάτε. Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε ότι δεν πρέπει να το βάλετε στα πόδια με την πρώτη αναποδιά, κυρίως αν πρόκειται για ένα αξιόλογο άτομο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου, σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αυτό το μήνα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σου δίνει μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα για να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι λάθη πριν ακόμα γίνουν και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου ανάλογα. Οι ιδέες σου για κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές και θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, χρειάζονται αρκετή προσοχή, γιατί με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 21 του μήνα και μετά θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και μην αφήνεις τίποτα για αργότερα. Γραφειοκρατικά θέματα, φορολογικά και ό,τι σχετίζεται με το δημόσιο, φρόντισε να τα διεκπεραιώσεις άμεσα.

Read More

And More