Ο Άρης στο Λέοντα μέχρι 5 Σεπτεμβρίου 2017. Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 20 Ιουλίου, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια πολύ θετική πλανητική μετακίνηση, αφού στο ζώδιο του Καρκίνου, ο πλανήτης της δράσης βρισκόταν σε πτώση, εκφράζοντας αναποτελεσματικά τις ενέργειές του. Από τη νέα του θέση μας κάνει πιο άμεσες και παθιασμένες στις διεκδικήσεις μας, φέρνει ζωντάνια και μαχητικότητα, ενώ ανεβάζει και τη λίμπιντο. Παράλληλα, θέτουμε μεγαλεπήβολους στόχους και τους κατακτάμε με πυγμή, έχοντας την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε.

Κατά την πορεία του στο ζώδιο, ο Άρης θα συναντήσει αρχικά τον Ήλιο σε σύνοδο στις 27 Ιουλίου, μια όψη που εκτοξεύει την ενεργητικότητά μας, όμως χρειάζεται προσοχή για να μη μας κάνει αλαζόνες. Στη συνέχεια συναντά το Δία σε εξάγωνο και τον Κρόνο σε τρίγωνο στις 20 και στις 22 Αυγούστου αντίστοιχα, θετικές όψεις που βοηθούν να υλοποιηθούν σχέδια, μεγάλα όνειρα και στόχοι μας. Επίσης, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, φέρνουν δυνατές εξελίξεις που αφορούν ηγετικά πρόσωπα, αρκετές αντιδράσεις και δογματισμό. Οι πιο σημαντικές όψεις του Άρη όμως είναι αυτές που σχηματίζει με τις δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου την περίοδο του Αυγούστου, σηματοδοτώντας γεγονότα που θα είναι έντονα, δραματοποιημένα και εντυπωσιακά και που θα μας επηρεάσουν σε προσωπικό αλλά και κυρίως σε κοσμικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, εκκινώντας μια πολύ δραστήρια και ευχάριστη περίοδο. Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα έχεις περισσότερη όρεξη και ζωντάνια, πάθος για τη ζωή, για την ανάληψη ρίσκου και πρωτοβουλιών που σε ξεκολλάνε από τη ρουτίνα και την εσωστρέφεια. Ασκείς με μαεστρία την τέχνη του φλερτ και προσελκύεις με άνεση υποψήφια θηράματα, ενώ η αυξημένη σου λίμπιντο σου χαρίζει νύχτες πάθους είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε όχι. Παράλληλα, γίνεσαι πιο δημιουργική την περίοδο αυτή και ίσως να εμπνευστείς και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο -μία ιδέα, μία επιχείρηση ή ακόμη και έναν απόγονο.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και στα μέλη της οικογένειάς σου. Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ενδέχεται να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, να το ανακαινίσεις ή να προσθέσεις προσωπικές σου πινελιές που θα το κάνουν πιο όμορφο και λειτουργικό. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με μέλη της οικογένειάς σου ή με μια πατρική φιγούρα, μέσα από τις οποίες οδηγείσαι σε μια σημαντική απόφαση, όπως μια μετακόμιση. Παράλληλα, αν σκεφτόσουν να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο, φαίνεται πως θα κινήσεις τις διαδικασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης εισέρχεται στο Λέοντα, κάνοντας σε εκφραστική και επικοινωνιακή. Από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα διανύσεις ένα διάστημα αρκετά εξωστρεφές και ευχάριστο, κάνοντας καινούριες γνωριμίες, μιλώντας με κόσμο και αυξάνοντας τις συναναστροφές σου για επαγγελματικούς λόγους ή για διασκέδαση. Παράλληλα, φαίνεται πως οξύνεται η περιέργειά σου και θα επιδιώξεις να μάθεις κάτι καινούριο ή να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα εκτονώνεις την περίσσια σου ενέργεια. Επίσης, είναι πιθανό να σε απασχολήσουν σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς και ενδεχομένως να υπάρξει και κάποια διένεξη, λόγω διεκδικήσεων ή ανταγωνιστικών συμπεριφορών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, πιθανόν να αυξηθούν τα έξοδά σου είτε λόγω υποχρεώσεων είτε γιατί ξοδεύεις περισσότερα χρήματα για διασκέδαση και καλοπέραση. Παράλληλα, ίσως να προχωρήσεις σε μια πολυπόθητη αγορά ή να αρχίσεις να δρομολογείς κάποια επένδυση. Γενικά, φαίνεται πως γίνεσαι λίγο πιο τολμηρή στον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματά σου και αναλαμβάνεις ρίσκα, προκειμένου να τα αυξήσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση για υπερβολές που ενδεχομένως να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, εκκινώντας μια περίοδο αρκετά δραστήρια και παραγωγική. Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, αυξάνεται η ζωτική σου ενέργεια, γίνεσαι πιο μαχητική και άμεση στις διεκδικήσεις σου, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις για να δρομολογήσεις σχέδια και στόχους. Είναι μια πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, ένα δημιουργικό εγχείρημα ή μια δραστηριότητα που σου προσφέρει ευχαρίστηση. Η λίμπιντο ανεβαίνει και ζεις τη ζωή σου με περισσότερο πάθος. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι μια πιθανή τάση να γίνεις λίγο αλαζονική ή απόλυτη στις θέσεις σου, προκαλώντας ένταση ή δυσανασχέτηση στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης περνά στο Λέοντα και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το παρασκήνιο, τους κρυφούς εχθρούς αλλά και το διαισθητικό σου κομμάτι. Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να εμπλακείς σε κάποια κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας σου ή να διαπιστώσεις πως υπάρχουν πρόσωπα που κινούν αόρατα νήματα. Από την άλλη, ίσως κάποια διένεξη με έναν ανώτερό σου, να φέρει κάποια άγχη ή φοβίες στην επιφάνεια, τα οποία καλείσαι να δεις κατάματα και να τα αντιμετωπίσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα λειτουργείς περισσότερο με το ένστικτό σου αυτήν την εποχή και ίσως αναζητήσεις περισσότερες στιγμές για τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα στρέφει την προσοχή σου σε φίλους, στον κοινωνικό σου περίγυρο και σε μελλοντικές σου επιδιώξεις. Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, γίνεσαι πιο κοινωνική και δημοφιλής μέσα στις παρέες σου, κάνεις καινούριες γνωριμίες και ανακαλύπτεις συμμάχους και ομοϊδεάτες. Παράλληλα, ίσως μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα παίξει κάποιο ρόλο στα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ δεν αποκλείεται να ηγηθείς μιας ομάδας που διεκπεραιώνει ένα δημιουργικό έργο. Επίσης, είναι πιθανό να “πιάσεις” ένα στόχο στη δουλειά σου, λαμβάνοντας τα εύσημα για τους κόπους και τις προσπάθειές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης περνά στο Λέοντα και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, μια θέση που φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα καριέρας. Από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως δραστηριοποιείσαι περισσότερο στα επαγγελματικά σου και ίσως να ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα, μέσα από το οποίο εκφράζεις τα δημιουργικά σου χαρίσματα. Επίσης, φαίνεται πως σε απασχολεί έντονα ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και κάποιου είδους εύσημα ή αναγνώριση από μια πρωτοβουλία που αναλαμβάνεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές εντάσεις με προϊστάμενους ή μήπως επιδείξεις υπερβολικά αλαζονική συμπεριφορά, χαλώντας την εικόνα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στα ταξίδια, την εκπαίδευση και τη γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές ακόμη και σε ένα μακρινό προορισμό του εξωτερικού, ενώ γενικά φαίνεται πως θα έχεις μια δίψα για επέκταση, γνώση και διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή μια δουλειά που σε κάνει δημιουργική. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες νομικές σου υποθέσεις. Πάντως, φαίνεται πως θα έχεις περισσότερη ζωντάνια και αποκτάς περισσότερο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας τις οικονομικές σου συναλλαγές και τις στενές σου σχέσεις. Από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν εξελίξεις σε ό,τι αφορά χρέη, οφειλές, δάνεια, κληρονομιές και οικονομικές συμφωνίες, ενώ είναι και μια πολύ εποχή για να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστάνε. Παράλληλα, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, τα εισοδήματα του συντρόφου σου ίσως να παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν τη συμβίωσή σας. Πάντως, η ανεβασμένη σου λίμπιντο πολλαπλασιάζει τις νύχτες πάθους μεταξύ σας και σας φέρνει πιο κοντά, αρκεί να καταφέρεις να ελέγξεις πιθανές χειριστικές συμπεριφορές, ζήλιες ή καταπιεσμένα συναισθήματα προς εκείνον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης εισέρχεται στο απέναντί σου ζώδιο, το Λέοντα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον τομέα των σχέσεων. Από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα και είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες διαμάχες μεταξύ σας, λόγω του ότι αισθάνεσαι να διεκδικεί περισσότερα πράγματα από σένα ή απλώς λόγω συσσωρευμένης έντασης που την ξεσπάτε ο ένας στον άλλο. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να λαμβάνετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Παράλληλα, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν οι συνεργασίες σου και ίσως υπάρξουν ανταγωνισμοί και κόντρες με κάποιους συνεργάτες σου, ενώ ίσως να σου ανατεθεί ένα εγχείρημα στο οποίο θα συνεργαστείς αναγκαστικά με κάποιον που δεν επιθυμείς.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία. Από τις 20 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, η καθημερινότητά σου φαίνεται να αποκτά περισσότερη δράση, με εσένα να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις, να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου και να εντάσσεις στο πρόγραμμά σου διάφορες δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου. Παράλληλα, ίσως υπάρξουν ανακατατάξεις στην εργασία σου ή σου ανατεθούν νέες αρμοδιότητες. Επίσης, είναι πιθανό να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή άθληση, ενώ καλό είναι να προσέξεις το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση, ώστε να μην καταπονηθούν από υπερκόπωση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164