Πανσέληνος – Νοέμβριος 2018: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Η Πανσέληνος στις 23 Νοεμβρίου στους Διδύμους θα φέρει εξελίξεις τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Η Πανσέληνος αυτή θα σε βάλει σε μία διαδικασία ανασκόπησης και ίσως κάνεις και ένα ξεκαθάρισμα σε ό,τι δεν σου κάνει στη ζωή σου… Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Είναι σημαντικό για εσένα να διευρύνεις τις γνώσεις σου και αυτό θα κάνεις το επόμενο διάστημα. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην καθημερινότητά σου και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά από τη στιγμή που θα δώσεις περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου και στις συναλλαγές σου, ειδικά με κοντινούς συγγενείς.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και ίσως να είναι και πολύ πιο θετικές από όσο θα περίμενες. Είναι ιδανική περίοδος για να ολοκληρώσεις μία συζήτηση που έχεις αφήσει στη μέση με τον αγαπημένο σου. Καιρός να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σε απασχολούν, το ίδιο και τον αγαπημένο σου, ο οποίος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε βοηθήσει με την επίλυση κάποιων ζητημάτων που θα προκύψουν. Εστίασε περισσότερο στην οικογένειά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει πάρα πολύ την επικοινωνία που θα έχεις με τους γύρω σου και ειδικά με ανθρώπους που συνδέεσαι συναισθηματικά μαζί τους. Επίσης, σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια και κάποια άλυτα ζητήματα από την προηγούμενη σχέση σου, που μπορεί να φέρουν εντάσεις στη σχέση που διατηρείς τώρα με ένα άλλο πρόσωπο. Το σημερινό φεγγάρι σε κάνει να σκεφτείς πιο σοβαρά την επαγγελματική σου πορεία και να κατασταλάξεις επιτέλους στο δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σίγουρα θα φέρει εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος κορυφώνεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και για αυτό θα επηρεάσει περισσότερο τομείς που αφορούν στην ψυχική υγεία και ηρεμία σου. Απόφυγε τους καβγάδες, κάνε ένα βήμα πίσω σε μία πιθανή διαφωνία. Μην νευριάζεις τόσο εύκολα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα. Με ψυχραιμία πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου. Άκου εκείνη τη φωνούλα που σου λέει να μην ακολουθήσεις μία προσφορά που έχει ρίσκο. Όσο για την προσωπική σου ζωή όλα πάνε καλά, αρκεί να αποφύγεις τις ανούσιες εντάσεις.

 

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος σε παρακινεί να εστιάσεις στον κοινωνικό σου κύκλο. Είναι σημαντικό να δώσεις ακόμη περισσότερη σημασία στους μελλοντικούς επαγγελματικούς σου στόχους και να επανεξετάσεις κάποιες οικονομικές εξελίξεις που έχουν έρθει στη ζωή σου. Άσε στην άκρη τα κουτσομπολιά και μην τα αφήσεις να καταστρέψουν τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Θα υπάρξουν νέα δεδομένα στη δουλειά σου και θα σε ευχαριστήσουν πολύ. Οι φιλοδοξίες σου έχουν προτεραιότητα, κάνε ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου θα εξελιχθούν ακόμη περισσότερο, μείνε στο σωστό δρόμο. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εστίασε στα καλά με τον αγαπημένο σου και όχι στα άσχημα. Το ίδιο και εσύ που δεν είσαι σε μία σχέση αυτήν την περίοδο.

 

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα σε επηρεάσει πολύ στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου. Θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου και θα σε παροτρύνει να κάνεις περισσότερα ταξίδια. Θα αναθεωρήσεις και πολλά στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και ίσως αυτό να σε βοηθήσει πολύ στη γενικότερη εξέλιξή σου. Εάν είσαι σε μία σχέση που δεν σε ικανοποιεί, ίσως να σκεφτείς πλέον να προχωρήσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που δεν θα σε αφήνει στο περιθώριο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος κορυφώνεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει εξελίξεις σε οικονομικές σου υποθέσεις και σε θέματα συμβίωσης. Έτσι λοιπόν θα δεις αλλαγές γύρω από θέματα που έχουν σχέση με οφειλές, δάνεια, αλλά και αλλαγές στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Ενδέχεται να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται από κάποια χρήματα που δεν περίμενες να λάβεις. Μέσα από αυτήν την Πανσέληνο, εάν χειριστείς σωστά όσα σου φέρει, θα βγεις πιο δυνατή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε αλλάξει αγαπημένη μου. Θα επηρεάσει θετικά τη σχέση σου με το σύντροφό σου, αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις. Γενικότερα όλα προχωρούν προς μία θετική κατεύθυνση στη ζωή σου και όλα αυτά θα συνεχιστούν, αρκεί και εσύ να μην κάνεις λάθη στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που σου φέρνει η μέρα. Πιθανότατα μέσα στο επόμενο διάστημα, εσύ που είσαι single, να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και στη συνεργασία σου με τους γύρω σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα επηρεάσει πολύ την καθημερινότητά σου στη δουλειά. Είναι πιθανό από σήμερα και για το επόμενο διάστημα να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που δεν περίμενες. Ενδέχεται να αναλάβεις και περισσότερες ευθύνες ή να μετακομίσει η εταιρεία σου. Όλα όσα συμβούν είναι διαχειρίσιμα και το ξέρεις. Οικονομικά θα σε απασχολήσει μία νέα πρόταση που θα δεχθείς, όχι όμως κάτι δύσκολο. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καιρός να εστιάσεις περισσότερο στη φυσική σου κατάσταση. Αυτό το γεμάτο φεγγάρι θα φωτίσει και την ερωτική σου ζωή… Εκμεταλλεύσου όσα σου φέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σημερινό φεγγάρι ρίχνει όλο του το φως στη δημιουργικότητά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις στη δουλειά σου. Στην προσωπική σου ζωή θα φέρει αναταραχές και εξελίξεις. Θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Προσοχή όμως, μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στη σχέση σου. Τα νέα δημιουργικά σου εγχειρήματα θα φέρουν εξελίξεις και στα οικονομικά σου στο άμεσο μέλλον.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος επηρεάζει πολύ τις προσωπικές σου σχέσεις και ειδικά τις οικογενειακές. Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις όσον αγορά στην ακίνητη περιουσία σου και για αυτό θα πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που μέχρι σήμερα δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Όσο για την ερωτική σου ζωή, εκεί να δεις εξελίξεις. Φαίνεται ότι είσαι έτοιμη να κλείσεις ένα άσχημο διάστημα και να το αφήσεις πίσω σου, κάνοντας -με το φως του φεγγαριού- ένα νέο, λαμπερό ξεκίνημα.

Read More

And More