PERSONALITY QUIZ! Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Χρώματα… εκτός από έναν μοναδικό τρόπο να αλλάζουν ένα σκηνικό, είναι και “συναισθηματικά”! Δεν είναι τυχαίο που άλλα αποκαλούνται ζεστά και άλλα ψυχρά. Ή ότι υπάρχουν γήινες και πιο artificial αποχρώσεις. Εσύ, ποιο χρώμα αγαπάς περισσότερο; Τι μπορεί να δηλώνει αυτό για το χαρακτήρα σου; Διάλεξε την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και δες τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου.

Άσε το ένστικτό σου ελεύθερο
Μην το σκεφτείς πολύ! Δώσε την απάντηση αυθόρμητα, αστραπιαία. Έτσι θα ξέρεις πως η πιο ενστικτώδης σκέψη σου είναι και εκείνη που αντανακλά καλύτερα αυτό που είσαι. Μπορεί αυτή η αναζήτηση να καταλήγει σε δύο χρώματα. Τότε πολύ απλά έχεις δύο αγαπημένα χρώματα που συνθέτουν από κοινού το χαρακτήρα σου.

Δεν έχεις αγαπημένο χρώμα;

Ψάχνεις ακόμη να βρεις το χρώμα σου; Κάνε μια ανασκόπηση στην ντουλάπα σου, στο χρώμα του κραγιόν σου ή τις αποχρώσεις που επιλέγεις για τα έπιπλα και τους τοίχους του σπιτιού σου. Ποιο είναι το χρώμα που κυριαρχεί στη ζωή σου; Εκείνο είναι και το αγαπημένο σου, ακόμη κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει…

Σημείωσε το χρώμα που αντιπαθείς
Α, να μην ξεχάσω! Εκτός από το αγαπημένο σου, θα θέλαμε να καταγράψεις και εκείνο που σε αφήνει παγερά αδιάφορη. Ή για να ακριβολογούμε, το χρώμα που δεν θα ήθελες ποτέ να είναι βαμμένο το δωμάτιό σου ή να έχει το αυτοκίνητο σου! Είναι ένας καλός τρόπος, διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά των ατόμων που επιλέγουν το χρώμα που μισείς, να ανακαλύψεις τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητάς σου που χρειάζονται προσοχή ή τις πληγές του παρελθόντος που είναι καιρός να γιατρευτούν. Δοκίμασε μάλιστα να βάλεις μικρή ποσότητα από αυτές τις αποχρώσεις στα ρούχα σού ή τη διακόσμηση του σπιτιού σου, μια κίνηση που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου.

Τώρα είσαι έτοιμη να δεις την εξήγηση για το χρώμα που επέλεξες! Διάλεξε από τη λίστα που ακολουθεί.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Read More

And More