Ποια ζώδια είναι τα πιο ερωτικά;

Ζώδια και λίμπιντο. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για το ερωτικό επίπεδο του κάθε ζωδίου…

ΚΡΙΟΣ
Σίγουρα ανήκετε στην κατηγορία των πιο σεξουαλικών ζωδίων. Η έκφραση της επιθυμίας πηγάζει από τα βαθύτερα ένστικτά σας και γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να συγκαταλέγεστε στην κατηγορία εκείνη που γνωρίζει καλά τι θα πει λίμπιντο. Με άνεση και ευκολία, είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τα πρώτα σήματα, τη στιγμή ακριβώς που θα πέσει στο δρόμο σας το άτομο που θα σας την ανεβάσει στα ύψη.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Από την πρώτη στιγμή, είστε σε θέση να αναγνωρίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ακόμα και αν δεν έχετε ανταλλάξει μαζί του ούτε μία κουβέντα. Φτάνει μόνο να διασταυρωθούν τα βλέμματά σας για να γεννηθεί η επιθυμία και επιθυμία για εσάς σημαίνει απαραίτητα υλοποίηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς, και λόγω της αέρινης φύσης σας, ότι βρίσκεστε μακριά από αυτό που ονομάζεται λίμπιντο, αφού ο νους κυρίως είναι αυτός που κατευθύνει την κάθε σας ενέργεια. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Εξάλλου, στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό Διδύμων αναπτύσσουν υπερσεξουαλική δραστηριότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το συναίσθημα θα κυριαρχεί παντού και πάντα: στη σκέψη σας, στην έκφρασή σας, στο σώμα σας, ακόμα και στον τρόπο που θα επιστρατεύσει ο ερωτικός σας σύντροφος για να σας προσεγγίσει. Δεν υπάρχει σεξ για το σεξ για έναν Καρκίνο. Την αγάπη που ψάχνει ες αεί θα την αναζητά ακόμα και τις στιγμές που φαίνεται να κυριαρχεί το φλογερό πάθος. Πολύ πιο εύκολα ένα “σ’ αγαπώ” που θα ενεργοποιήσει τα πρωτόγονα ένστικτα ενός Καρκίνου, παρά η φλογερή και παθιασμένη σεξουαλική έκφραση του συντρόφου.

 

ΛΕΩΝ
Τίποτα δεν είναι αυτονόητο για ένα Λέοντα, ακόμα και η ερωτική διέγερση που θα του προκαλέσει ο ερωτικός του σύντροφος, εάν αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα μιας καλά σκηνοθετημένης σκηνής. Και βέβαια, εάν δεν έχει ο ίδιος πρώτα προετοιμαστεί να υποδυθεί, όσο καλύτερα γίνεται, το ρόλο του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ευπρεπείς και μετριοπαθείς του ζωδιακού διαθέτουν τον μοναδικότερο ίσως τρόπο να κρύβουν καλά τη σεξουαλική τους επιθυμία. Η ενεργοποίηση της δικής του λίμπιντο κατά κύριο λόγο εξαρτάται από την ενεργοποίηση της λίμπιντο του συντρόφου.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα πάντα ξεκινούν από τις αισθήσεις για έναν Ζυγό. Ευγενικοί και λεπτοί χειρισμοί και βέβαια αποδοχή σε όλα τα επίπεδα από την πλευρά του συντρόφου. Αυτό το ανασφαλές και παρορμητικό ζώδιο ίσως και να χρειαστεί τις περισσότερες προσπάθειες, μέχρι να παραδώσει και το τελευταίο του οχυρό και να παραδοθεί στην ερωτική αγκαλιά του συντρόφου. Δεν υπόσχεται στιγμές μεγάλου πάθους, υπόσχεται όμως ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και σίγουρα όχι σύντομη διάρκειας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι αυτός ο εκπρόσωπος του ζωδιακού που συμβολικά έχει αναλάβει να παίξει τον πιο δύσκολο ρόλο. Από τα χαμηλά και πρωτόγονα ένστικτα, από τη λάσπη και τις πέτρες που κρύβεται αυτό το επικίνδυνο δηλητηριώδες ζωύφιο, να μετουσιωθεί σε αετό και ελεύθερος να πετάξει για πάντα μέσα στο άπειρο, κατακτώντας την πνευματική του φύση. Δίκαια λοιπόν ο Σκορπιός κατέχει το σκήπτρο του πλέον σεξουαλικού και ερωτικού  ζωδίου. Για τον απλούστατο λόγο ότι γνωρίζει όλη τη διαδρομή, ακόμα και τα πιο σκοτεινά και ανεξερεύνητα μονοπάτια του έρωτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί μία δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία ή ένα καλό βιβλίο να ανεβάσει τη λίμπιντο ενός Τοξότη, έτσι που απλά να αναζητήσει το αντικείμενο του πόθου του, προκειμένου να μπορέσει να μοιραστεί αυτά που εκείνος έχει ανάγκη, στη δεδομένη φάση στην οποία βρίσκεται. Εύκολα ερωτεύεται, εύκολα καταλήγει η σχέση στο κρεβάτι, εύκολα λέει σ’ αγαπώ, το ίδιο όμως εύκολα λέει και αντίο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο εγκεφαλικός Αιγόκερως ανήκει στη σπάνια εκείνη κατηγορία που μπορεί να ελέγχει τα πάντα, ακόμα και τη λίμπιντό του, στην περίπτωση που οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παίζεται το προσωπικό του ερωτικό ψυχόδραμα δεν τον διευκολύνουν. Γι’ αυτό και φροντίζει να δημιουργεί εκείνος τις συνθήκες, προκειμένου όλα να είναι υπό έλεγχο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύσκολα βιώνει τους εσωτερικούς δυνατούς κραδασμούς που παράγει η σεξουαλική ενστικτώδης ενέργεια, αφού όλο το παιχνίδι για εκείνον παίζεται στα ανώτερα κέντρα. Εάν όμως συμβεί αυτό, τότε έχει τη μοναδική ικανότητα να συνδέει τα ένστικτα με τη διάνοια, παράγοντας ερωτικό αποτέλεσμα που απογειώνει, όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον σύντροφο.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το σεξ σαν μία αυτόνομη λειτουργία δεν υπάρχει για έναν Ιχθύ. Δεν υπάρχει σεξ για το σεξ. Η σειρά για εκείνον είναι: Συναίσθημα, Έρωτας, Σεξ. Και μπορεί αυτήν τη σειρά να την υποστηρίξει, δημιουργώντας συνθήκες ανάλογες για να τη ζήσει, ακόμα και αν πρόκειται για συνθήκες πλατωνικού έρωτα.

 

Read More

And More