Προβλέψεις Αριθμολογίας – Μάρτιος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου;

Η Άνοιξη ξεκινά και έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις, να απολαύσεις νέες εμπειρίες, να δεις ανθρώπους που σου είχαν λείψει, να κάνεις μία νέα αρχή και να δεις τη ζωή σου από μία νέα σκοπιά. Ο Μάρτιος σου δίνει ευκαιρίες, παράλληλα όμως σε δοκιμάζει. Σύμφωνα με την αριθμολογία, έρχεται για να σου δώσει την ώθηση να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, αλλάζοντας σκέψεις, ιδέες και πορεία ζωής, κοιτώντας πιο χαμογελαστά και αισιόδοξα το μέλλον σου!

Ο αριθμός του μήνα: 3
Ο Μάρτιος είναι ο τρίτος μήνας του έτους και φέτος το 3 είναι ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα. Ο αριθμός αυτός προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (Μάρτιος) και του έτους που διανύουμε (2016), αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση, τη δημιουργία, την επικοινωνία, την εκφραστικότητα και την ευκαιρία. Αυτόν το μήνα λοιπόν, όποια και να είναι τα εμπόδια, όσες και να είναι οι δυσκολίες, υπάρχουν μπροστά μας ανοιχτοί δρόμοι, που μας βοηθούν να ξεπεράσουμε κάθε κακό!

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης σε βρίσκει με την επιθυμία να θέλεις να βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις. Από το ξεκίνημα του Μαρτίου θα φροντίσεις πολύ περισσότερο την οργάνωση και τη διαχείριση των εκκρεμοτήτων σου και να δώσεις βαρύτητα στις λεπτομέρειες. Θα δεις με ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις προκειμένου να ξεπεράσεις σοβαρά προβλήματα του χτες. Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις, τα εμπόδια και οι περιορισμοί, που θα σε πιέσουν. Θα επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στις πρακτικές, επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η άνοιξη ξεκινά με διλήμματα και προβληματισμό για τον τομέα των αισθηματικών σου. Έχεις ερωτήματα στα οποία αναζητάς απαντήσεις και τώρα έχεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη για κάτι μόνιμο και σταθερό. Θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, στηριζόμενη στη λογική σου. Αν ήδη διατηρείς μία σχέση, τότε αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια και θα δεθείς πιο ουσιαστικά με το σύντροφό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια σοβαρά εμπόδια στην εργασία και στα οικονομικά σου. Θα δουλέψεις αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να περιορίσεις σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, αυτόν το μήνα θα βάλεις σε μία σειρά τόσο τη δουλειά όσο και τα οικονομικά σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Νέες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα που πάντα ονειρευόσουν, το βήμα προς την εκπλήρωση ενός σημαντικού σχεδίου. Θα δεχθείς προτάσεις που θα σου δώσουν χαρά και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές. Είναι απαραίτητο να κινηθείς γρήγορα και να πάρεις αποφάσεις στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις και στα δικά σου θέλω! Αυτόν το μήνα θα επικοινωνήσεις, θα ταξιδέψεις ή θα κάνεις μία σημαντική και σπουδαία αλλαγή (σπιτιού, δουλειάς ή ακόμα και συντρόφου)!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας κάνει αυτόν το μήνα την εμφάνισή του εκεί που δεν το περιμένεις και με συνθήκες που ποτέ δεν θα φανταζόσουν! Θα ανανεωθείς σημαντικά και θα κάνεις πράγματα που κάποτε αμφισβητούσες ή κορόιδευες. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση δείξε προσοχή, γιατί αυτόν το Μάρτιο είναι πολύ πιθανό να ενδώσεις σε έναν νέο έρωτα που θα σε βάλει σε μπελάδες. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ζήσε τον έρωτα που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, όμως κράτα και κάποιες επιφυλάξεις, γιατί ο μήνας δεν ευνοεί τη σταθερότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το Μάρτιο θα κάνεις μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου, η οποία θα είναι τολμηρή, αλλά με σκληρή δουλειά η επιλογή σου θα είναι επιτυχημένη. Θα είσαι όλο επικοινωνίες για δουλειά, ενδέχεται να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που λείπουν μακριά. Πιθανό είναι να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Στον τομέα των οικονομικών θα παρουσιαστούν αρκετές αστάθειες, αλλά και μία έλλειψη σωστής οικονομικής διαχείρισης από την πλευρά σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να συγκροτήσεις και πάλι τη ζωή σου, ηρεμώντας από το στρες της περασμένης περιόδου. Θα αναγνωρίσεις την αξία κάποιων ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σου, θα αναθεωρήσεις για αποφάσεις του παρελθόντος και θα διορθώσεις λάθη του χτες. Θα αφιερωθείς στους δικούς σου ανθρώπους και θα γίνεις θυσία για αυτούς. Επιπλέον, αυτόν το μήνα μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου θα μπούνε σε μία πιο σταθερή και ευνοϊκή πορεία και εσύ από την πλευρά σου θα αναγνωρίσεις κάποια σφάλματά σου και θα αλλάξεις επιτέλους τακτική. Θα παραδεχτείς όλα όσα αισθάνεσαι, θα πνίξεις τον εγωισμό σου και θα λειτουργήσεις περισσότερο με το “εμείς” παρά με το “εγώ”! Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν υπάρχουν αυτόν το μήνα σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα και στα οικονομικά σου. Απεναντίας, υπάρχει μία στασιμότητα που σε φοβίζει και σε ανησυχεί. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνεχίσεις να εργάζεσαι προκειμένου να διατηρήσεις όλα όσα έχεις κερδίσει μέχρι τώρα. Μην καταθέτεις τα όπλα στις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν, τόσο στις συνεργασίες όσο και στα οικονομικά σου. Μην ξεχνάς πως η στασιμότητα θα είναι προσωρινή.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με σημαντικές εμπειρίες, όπου εσύ αρχίζεις να ωριμάζεις και να βλέπεις διαφορετικά την πορεία της ζωής σου. Θα κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου, θα ξεπεράσεις αδιέξοδα του παρελθόντος και θα απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που δεν έχουν φανεί αντάξιοι των προσδοκιών σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Μάρτιος μπορεί να μην είναι μήνας ρομαντισμού και συντροφικότητας, αλλά σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να καταλάβεις τι είναι για σένα σημαντικό. Τα ζητούμενά σου στον έρωτα θα αλλάξουν και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς ίσως από μία σχέση σου. Θα θελήσεις να κόψεις αισθηματικές επιπολαιότητες του παρελθόντος προκειμένου να βρεις την αγάπη, στην οποία θα αράξεις και θα ζήσεις αυτό που σου αξίζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στην πορεία της καριέρας και των οικονομικών σου. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου. Αν δεν έχεις εργασία, θα βρεις μία καλή δουλειά, η οποία όμως θα έχει και τις απαιτήσεις της. Αν ήδη εργάζεσαι, θα καταφέρεις αυτόν το μήνα με κάποιο τρόπο να καταξιωθείς και να ανταμειφθείς. Στα οικονομικά σου υπάρχουν πιέσεις, τις οποίες ακόμα δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Ο Μάρτιος έρχεται για να σου δώσει την ανταμοιβή, υλική και συναισθηματική, για τον κόπο και την προσπάθεια των περασμένων μηνών. Τα γεγονότα στη ζωή σου θα εξελίσσονται πιο γρήγορα και θα βάλεις μπροστά νέα, αλλά και πιο παλιά σου σχέδια. Θα δώσεις μεγάλη έμφαση στην προσωπική σου εξέλιξη, θα δραστηριοποιηθείς και θα επενδύσεις σε ένα νέο σχέδιο που σταδιακά θα σε εξασφαλίσει για το μέλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας για σένα. Οι ρομαντισμοί θα λείπουν, όμως το πάθος θα σε κατακλύζει και δεν θα μπορείς εύκολα να το ελέγξεις. Ζήλιες, εντάσεις, διεκδικήσεις και πολύς έρωτας θα κάνουν τις πρώτες μέρες της Άνοιξης να θυμίζουν ταινία – υπερπαραγωγή. Θα θέλεις να ζεις τη στιγμή χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο, όμως τα καρδιοχτύπια που θα βιώσεις θα σε παρασύρουν σε υπερβολές, αλλά και σε ρίσκα. Προσοχή δείξε εσύ που είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε έναν παράλληλο έρωτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής, αρχίζεις επιτέλους να βλέπεις βελτίωση, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σου. Ο Μάρτιος θα σε “ανεφοδιάσει” οικονομικά και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις με οικονομικές εκκρεμότητες. Θα κάνεις κερδοφόρες συμφωνίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σου. Στα επαγγελματικά σου, παρόλες τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό που δέχεσαι, θα καταφέρεις να παρουσιάσεις σημαντική πρόοδο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα μπορέσεις να διώξεις από κοντά σου οτιδήποτε περιττό. Θα κόψεις κακές συνήθειες, μπορεί να ξεκινήσεις γυμναστήριο, μία πιο σωστή διατροφή, θα ξοφλήσεις λογαριασμούς που είχες παραμελήσει και θα νιώσεις ανακούφιση, γιατί θα ξεπεράσεις άγχη του παρελθόντος. Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στα άτομα που είναι κοντά σου, που και θα τους δώσεις τη βοήθεια και την υποστήριξή σου. Στην πορεία του μήνα θα αναγκαστείς από τις συνθήκες γύρω σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ζωής, οι οποίες θα σε βγάλουν από τη βολή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το ξεκίνημα της Άνοιξης θα κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σου ζωή και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου. Θα διαπιστώσεις πως ό,τι μπορεί να σε κάλυπτε στο παρελθόν, πλέον σου είναι περιττό ή ότι αναζητάς άλλα πράγματα στις σχέσεις σου. Μπορεί να αποφασίσεις να χωρίσεις, γιατί δεν καλύπτεσαι πλέον με τον τρόπο που θα ‘θελες. Οι αλλαγές που θα γίνουν τώρα στα αισθηματικά σου θα σε βοηθήσουν να έρθεις αργότερα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το Μάρτιο θα ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και θα εξοφλήσεις χρέη που σε βάραιναν μέχρι σήμερα. Θα μπουν σε τάξη οι υποχρεώσεις σου και θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον και την πορεία σου. Η γνώση και η εμπειρία που έχεις μέχρι τώρα αποκτήσει θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα προβλήματα αλλά και να σταθεροποιηθείς περισσότερο στη δουλειά σου. Όσο για τα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Από το ξεκίνημα του Μαρτίου θα έχεις κέφι, ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να διακριθείς όπου εσύ θελήσεις. Θα κάνεις νέα ξεκινήματα, θα γίνουν αλλαγές και οι φρέσκες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τις σημαντικές επιδιώξεις της ζωής σου. Η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη, όπως και ο εγωισμός σου. Διατήρησε τις ισορροπίες στις προσωπικές σου σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το Μάρτιο αφήνεις πίσω σου ό,τι σε πλήγωσε και επικεντρώνεσαι στο μέλλον, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα μπορέσει να σου δώσει αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, ενδέχεται να πεις χωρίς δεύτερη σκέψη το “τελευταίο αντίο” σε μία σχέση που δεν εξελίσσεται. Θα πεις το μεγάλο ναι σε νέα φλερτ και γνωριμίες και θα έχεις πολλές ερωτικές κατακτήσεις. Ο έρωτας αιφνιδιάζει με κάθε τρόπο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέτεις νέους στόχους για την πορεία της εργασίας σου και κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα προκειμένου να πετύχεις κάποια όνειρα και σχέδια που έχεις. Έχεις τον ενθουσιασμό, το κέφι και την ενεργητικότητα να βάλεις μπροστά νέα πλάνα και να τα κυνηγήσεις όσο γίνεται περισσότερο προκειμένου να τα υλοποιήσεις. Στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανή μία προαγωγή, μεταγραφή ή κάποια ανανέωση που θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν ευκαιρίες και ανοίγματα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Το Μάρτιο θα επικεντρωθείς στις σχέσεις σου, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικογενειακές ή αισθηματικές. Θα χαρακτηρίζεσαι από κατανόηση, συμπόνια και ευαισθησία και πολλές φορές θα κάνεις συμβιβασμούς προκειμένου να μην χαλάσεις το όμορφο κλίμα της καθημερινότητάς σου. Το πιο σημαντικό όλων είναι ότι αυτόν το μήνα θα αποκτήσεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Μαρτίου έχεις περισσότερο την ανάγκη για σχέση, δέσμευση και για αποκατάσταση. Θα κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις, θα συμβιβαστείς, θα δώσεις τόπο στην οργή και θα κοιτάξεις πώς θα μπορέσεις να ενώσεις τους κρίκους, που είχαν διαλυθεί σε μία σχέση. Αν είσαι δεσμευμένη, ξεπερνάς εμπόδια του χτες και κάνεις νέα αρχή με το ταίρι σου. Αν είσαι single, τότε μάλλον θα πεις το μεγάλο “ναι” στην επιστροφή μίας σχέσης από το παρελθόν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δίνοντας βαρύτητα στις συνεργασίες σου θα μπορέσεις αυτόν το μήνα να κλείσεις εργασιακές εκκρεμότητες, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ότι απαλλάσσεσαι από ένα σημαντικό βάρος. Ο Μάρτιος δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, σε βοηθά όμως να εξελίξεις τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις και συνεργασίες στα επαγγελματικά σου. Στον τομέα των οικονομικών σου, θα φροντίσεις για την εξόφληση χρεών του παρελθόντος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Από το ξεκίνημα του Μαρτίου νιώθεις χαρά, ενθουσιασμό, κέφι και ενεργητικότητα χαράσσοντας μία νέα πορεία σε έναν βασικό τομέα της ζωής σου. Η δημιουργικότητά σου θα είναι μεγάλη, οι ιδέες σου πρωτοποριακές και οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Αυτόν το μήνα θα επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και θα είσαι όλο μετακινήσεις και επαφές. Ευνοείσαι για ταξίδια και ψυχαγωγία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αυτόν τον Μάρτιο στη ζωή σου. Η ανανέωση που τόσο έχεις ανάγκη θα έρθει, ωστόσο για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε ακόμα ότι σταθεροποιείται το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής. Θα νιώσεις επιβεβαίωση μέσα από κατακτήσεις που θα έχεις, αλλά θα υπάρξει και κάποιο νέο πρόσωπο που θα σε συναρπάσει με την εξυπνάδα του και τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει. Όσο για σένα που είσαι σε σχέση, ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το Μάρτιο θα δεις σημαντική πρόοδο, άνοδο και εξέλιξη τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σου. Επιπλέον, θα έχεις σημαντική υποστήριξη μέσα από τις γνωριμίες σου, που θα σου ανοίξουν πόρτες για να μπορέσεις να δικτυωθείς και να επεκταθείς επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν σημαντικά.

Read More

And More