Site icon TLIFE

Antonia: “Βάζω μόνο το κακό με το μυαλό μου και για την ώρα αποφεύγω να βρεθώ μαζί του…”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας

Πριν αρκετούς μήνες βγήκα από μια πολύ δύσκολη σχέση. Μια ιστορία που με ταλαιπώρησε πολύ. Συνεχώς έκλαιγα. Η ψυχολογία μου είχε πιάσει πάτο. Ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν με σεβόταν καθόλου, με κεράτωνε, μου μιλούσε άσχημα, αλλά ήμουνα πολύ ερωτευμένη για να καταφέρω να φύγω. Τελικά αυτή η ιστορία τελείωσε και η αλήθεια είναι ότι μου πήρε πολύ καιρό μέχρι να το ξεπεράσω.

Το θέμα μου είναι ότι αυτός ο άνθρωπος μου άφησε πολλά κουσούρια. Φοβίες, ανασφάλειες, καχυποψίες. Και το καταλαβαίνω τώρα που γνώρισα κάποιον άλλον που μου αρέσει πολύ και του αρέσω, αλλά κάνω μόνο αρνητικές σκέψεις.

Ενώ μου ζητάει συνέχεια να βρεθούμε, μου τηλεφωνεί καθημερινά, με διεκδικεί και μου φέρεται όμορφα, εγώ νιώθω συνεχώς αγχωμένη. Μέσα μου βαθιά πιστεύω ότι κι αυτός θα με πληγώσει, ότι δεν έχει νόημα να ξαναδεθώ, ότι όλες οι σχέσεις έχουν άσχημη κατάληξη…

Βάζω μόνο το κακό με το μυαλό μου και για την ώρα αποφεύγω να βρεθώ μαζί του. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει κι αυτός να ασχολείται μαζί μου, αλλά είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω. Γίνεται αυτόματα μέσα στο μυαλό μου.

Τι να κάνω; Τι με συμβουλεύετε;

Antonia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr