Η απάντηση της Katy Perry στα δημοσιεύματα γαι την απιστία του Orlando Bloom

Μετά από τις εικόνες της Selena Gomez και του Orlando Bloom σε ιδιαίτερες στιγμές στο Λας Βέγκας, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως η Katy Perry δεν ανησυχεί και τόσο. Η τραγουδίστρια απάντησε στις φήμες περί απιστίας στο Twitter, γράφοντας, «Αντί να δίνετε ενέργεια και προσοχή σε μια χαζή συνωμοσία, δείτε πόσο cool είναι αυτό.” Στη συνέχεια πόσταρε ένα άρθρο σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο του Bloom στην ανατολική Ουκρανία.

Η Selena Gomez από την πλευρά της αναδημοσίευσε το ποστ της Perry, με ένα εικονίδιο που δείχνει δύο χέρια να χειροκροτούν.

Τώρα, μια πηγή λέει στο Ε! ότι το ζευγάρι συνεχίζει κανονικά τη σχέση του. “Η Katy έχει μιλήσει με τον Ορλάντο από τότε που οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν. Μιλούν κάθε μέρα,”. “Είναι μαζί και δεν έχουν προβλήματα με ο ένας τον άλλο. Επικοινωνούν καλά για τα πάντα. Ο Orlando εξήγησε τα πάντα στην Katy, και η Katy δεν έδειχνε να ανησυχεί έτσι και αλλιώς. “

Τόσο η Katy όσο και ο Ορλάντο έχουν αρκετή εμπειρία σε σχέση με το πόσο μπορούν τα media να διαστρεβλώσουν μια είδηση. Οπότε τα πράγματα φαίνεται ότι είναι καλά μεταξύ τους.

Read More

And More