Μπέσυ Μάλφα: “Δεν θα χώριζα τον Γεράσιμο για μία απιστία”

Ο θαυμασμός, η αληθινή αγάπη και η εκτίμηση είναι η “κόλλα” που δένει ακόμα τη Μπέσυ Μάλφα με τον σύζυγό της και πατέρα των τριών της παιδιών, Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Όπως λέει η ίδια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη “Μη με ρωτήσεις για συνταγές και για μυστικά. Δεν υπάρχουν τέτοια! Υπάρχει μόνο αγάπη και αυτή μας κρατάει ευτυχισμένους μαζί πάνω από 20 χρόνια με πιο “ακριβό” δώρο τα τρία θαυμάσια παιδιά μας. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω στη ζωή μου”.


Με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά πριν από λίγους μήνες σε θεατρική πρεμιέρα της.

Η ίδια παραδέχεται πως θα συγχωρούσε μια απιστία στον σύζυγό της. “Θα προτιμούσα να μην το μάθω αν πήγαινε με άλλη ο Γεράσιμος. Αν όμως γινόταν, δεν θα τον άφηνα, δεν θα τον χώριζα. Ζούμε είκοσι χρόνια μαζί, είναι το σέξι αγόρι μου, ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν θα τα γκρέμιζα όλα για ένα απλό καπρίτσιο! Όχι!”.

“Κοίτα δεν θα ήθελα να μου συμβεί, θα με πλήγωνε και θα με στεναχωρούσε πολύ, κακά τα ψέματα. Αλλά θα έψαχνα να βρω γιατί έγινε. Μήπως έφταιξα εγώ σε κάτι. Σε μία απιστία δεν φταίει μόνο ο ένας. Αλλά θα έδινα ακόμα μία ευκαιρία. Έχουμε ζήσει πολλά και ζηλευτά με τον Γεράσιμο για να χωρίσω για μία απιστία…”, διευκρινίζει η ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164