Οι 7 αμαρτίες του Tony Parker!

Όχι μία, όχι δύο αλλά επτά φαίνεται να ήταν οι γυναίκες με τις οποίες απάτησε την Eva Longoria ο διάσημος μπασκετμπολίστας… Σύμφωνα με την εφημερίδα National Enquirer, οι γυναίκες που έχουν παραδεχτεί σχέση μαζί του έχουν φτάσει αισίως -μέχρι τώρα- τις επτά.

Ο Parker ταξίδευε συχνά μόνος του για επαγγελματικούς λόγους, και φαίνεται ότι στις αποδράσεις του αυτές αναζητούσε γυναικεία συντροφιά… Σύμφωνα με το δημοσίευμα ανάμεσα στις ερωμένες του Parker συγκαταλέγονται μια κυρία ονόματι Alexandra Parressant, μοντέλο και πόρνη στο επάγγελμα, μια σέξι χορεύτρια των Pussycat Dolls αλλά και μια μελαχρινή basketball groupie από το Phoenix, με τα αρχικά AZ.

Η Eva Longoria πάντως ανακάλυψε πώς ο σύζυγος της είναι άτακτος όταν βρήκε στο i-phone του, γυμνές φωτογραφίες της Erin Barry, συζύγου του πρώην συμπαίχτη και φίλου του, Brent Barry. Τα ζευγάρια έκαναν πολύ παρέα και η Longoria είχε ανεβάσει στο Twitter φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους…

Το νούμερο επτά φαίνεται πάντως να είναι σημαδιακό για το ζευγάρι, αφού πέρα από τον αριθμό των ερωμένων του Parker το πρώην ζευγάρι έχει επτά χρόνια διαφορά και η σχέση τους είχε διάρκεια μία επταετία..

Η Longoria πάντως μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε έχει ήδη επισκεφτεί ειδικό στο Λος Αντζελες να αφαιρέσει τα τατουάζ που είχε κάνει για εκείνον.

Read More

And More