Ζωή Λάσκαρη: “Έχω συγχωρήσει την απιστία στον Αλέξανδρο!”

Η Ζωή Λάσκαρη υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου ενώ όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε μια ειλικρινή παρουσία. Πράγματι, η Ζωή Λάσκαρη δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της ακόμη και όταν πρόκειται να μιλήσει για θέματα όπως η απιστία.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε στην εφημερίδα Real ανοιχτά για το αν έχει απατήσει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και γιατί δεν το έκανε.

“Μια ζωή μαζί! Στα 39 χρόνια μπήκαμε φέτος και πάμε για τα 40! Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, γιατί έχει ιδιαίτερο και «ακριβό» άρωμα που δεν εξατμίζεται και δεν χάνεται στο πέρασμα του χρόνου… Τον θαυμάζω πολύ τον Αλέξανδρο. Και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο” είπε η ηθοποιός στη real ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα του συγχωρούσε ακόμα και απιστία, απαντάει όπως κανείς δεν θα περίμενε: “Αυτό που του την έχω συγχωρέσει εγώ και του «το κρατάτε» εσείς δεν υπάρχει (σ.σ.: γελάει)! Για τον Πίντερ θέλω να μιλήσουμε, όχι για απιστίες…”

Θα φτάσουμε και στον Πίντερ, ο οποίος μιλά για τις σχέσεις, αλλά θέλω να σε ρωτήσω αν τον πλήρωσες με το ίδιο νόμισμα…
Αν τον απάτησα εννοείς; Ποτέ! Τι έπρεπε να κάνω; Να του ανταποδώσω την απιστία; Μα είναι γελοίο να απατάς για να τιμωρήσεις τον άλλον! Κακό στον εαυτό σου κάνεις, όχι στον άλλον… Οφθαλμόν αντί οφθαλμού; Όχι, ποτέ…

Αν το είχες κάνει, θα μου το έλεγες ή όχι, Ζωή;
Τόσα χρόνια που με ξέρεις, γνωρίζεις ότι ποτέ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και ότι λέω τα πράγματα με το όνομα τους, πληρώνοντας πολλές φορές το κόστος αυτής της ανάγκης μου και μάλιστα πολύ ακριβά.

Read More

And More