Γιατί οι άλλες γυναίκες έχουν πολλαπλούς οργασμούς; Είναι αληθινοί και γιατί εγώ δεν τους έχω βιώσει ποτέ;

Πολλαπλός οργασμός! Πόσο εύηχος στα γυναικεία αλλά και στα ανδρικά αυτιά! Ίσως θεωρείται το όνειρο κάθε γυναίκας, αν και λίγες είναι εκείνες που το ζουν στην πραγματικότητα! Τι εννοούμε όμως με τον όρο αυτό; Πρόκειται για την γυναικεία ικανότητα να φτάνει σε οργασμό περισσότερες από μια φορές κατά τη διάρκεια της ίδιας σεξουαλικής επαφής. Είναι γεγονός ότι στη γυναίκα δεν υπάρχει η ανερέθιστη περίοδος που υπάρχει στους άνδρες, δηλαδή μπορεί και παραμένει σε διέγερση, ακόμη και μετά τον οργασμό της. Έτσι, μπορεί να κορυφώσει και άλλες φορές απολαμβάνοντας μια εξαιρετική εμπειρία αυξανόμενων εντάσεων. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες καθώς αρκετές είναι εκείνες που αμέσως μετά τον οργασμό τους δεν θέλουν να συνεχίσουν την σεξουαλική επαφή, που μπορεί να γίνει ακόμη και επώδυνη καθώς η κολπική εφύγρανση παύει να υπάρχει.

Πως θα καταφέρω να βιώσω κάτι ανάλογο;

Αρχικά, είναι σημαντικό να γνωρίσεις το σώμα σου και να πειραματιστείς με αυτό, έτσι ώστε να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου για ηδονή και ευχαρίστηση. Ας μην ξεχνάμε ότι το σεξ είναι ένα παιγνίδι αισθήσεων, ένας συνδυασμός μυαλού και σώματος. Όσο πιο καλά λοιπόν χρησιμοποιείς τις αισθήσεις σου, όσο περισσότερο μπορείς και αφήνεσαι ελεύθερη να βιώσεις την ικανοποίηση και την ηδονή που το σεξουαλικό μοίρασμα προσφέρει, τόσο περισσότερο απολαμβάνεις. Όσο πιο πολύ ζητάς από τον σύντροφό σου αυτό που σου αρέσει και σε διεγείρει, τόσο πιο ευχαριστημένη αισθάνεσαι. Μην παραλείπεις τα σεξουαλικά παιγνίδια μέσα από ένα βιαστικό σεξ, που καλό είναι να υπάρχει και αυτό, όχι όμως μόνο αυτό! Ο πολλαπλός οργασμός δεν επιτυγχάνεται σίγουρα με βιασύνη. Χρειάζεται φλερτ, σαγήνη, ερωτική ατμόσφαιρα, ακόμα και αξεσουάρ για την δημιουργία μέγιστου ερεθισμού.

Παρόλα αυτά, δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι θα φτάσεις στο σημείο να κορυφώνεις ξανά και ξανά. Πρόσεχε λοιπόν, μην μπεις στο κυνήγι του πολλαπλού οργασμού, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσεις και αυτόν που έχεις! Αναγνώρισέ τον, απόλαυσέ τον! Μην ξεχνάς ότι ο οργασμός είναι ένας, η αίσθηση που βιώνεις μέσα από αυτόν και τη συνεύρεση με τον σύντροφό σου είναι αυτό που μετράει και όχι ο αριθμός…

Κείμενο: Μαρίνα Μόσχα

Read More

And More