Το μυστικό για τις πιο ξέγνοιαστες (και ασφαλείς) διαδρομές της ζωής σου

Αν το αυτοκίνητό σου είναι η προέκταση της ζωής σου, επιβάλλεται να έχεις κάνει τη σωστή επιλογή στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Και κάπου εδώ, τα όλα τα βελάκια της προσωπικής εμπειρίας δείχνουν την Generali. Για πολλούς πολλούς λόγους…

Μια δύσκολη μέρα στο γραφείο έφτασε στο τέλος της. Πατάω το shut down στον υπολογιστή και το μόνο που θέλω είναι να φτάσω τρέχοντας στο πάρκινγκ της εταιρίας, να μπω στο αυτοκίνητο, να ανοίξω τα παράθυρα, να πάρω μια βαθιά ανάσα (μπορεί και δύο, μπορεί και τρεις), να βάλω δυνατά την αγαπημένη μου λίστα στο Spotify και να οδηγήσω. Για πού; Όπου με πάει. Το καλοκαίρι, που οι μέρες είναι πιο μεγάλες και ο ήλιος μάς κρατά συντροφιά για περισσότερες ώρες, οι επιλογές είναι πιο πολλές. Βέβαια, και η αυτοκινητάδα την νύχτα, έχει κι αυτή τη γοητεία της. Άλλες μέρες θα καταλήξω απευθείας σπίτι. Άλλες θα κατέβω μια βόλτα προς τη θάλασσα (και λέω κατέβω γιατί είμαι παιδί των Βορείων προαστίων) κι άλλες θα πηγαίνω πάνω-κάτω την Κηφισίας, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.

Λατρεύω την οδήγηση. Με ηρεμεί. Με χαλαρώνει. Με κάνει να νιώθω ελεύθερη. Ωστόσο μένω αρκετά μακριά από το κέντρο της πόλης, που πρακτικά σημαίνει πως σε καθημερινή βάση κάνω περίπου 100χλμ. Και αυτό τις χαλαρές μέρες, που η ατζέντα μου δεν είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Φαντάσου τις υπόλοιπες. Φαντάσου όταν έχω εξωτερικά ραντεβού, επαγγελματικά events και dinners, στα οποία πρέπει να δώσω το “παρών”, συναντήσεις με φίλους κ.λπ.

Από όταν πήρα το δίπλωμα οδήγησης, εκεί μετά το λύκειο, οριακά ζω μέσα στο αυτοκίνητό μου. Κάνω περισσότερες διαδρομές και χιλιόμετρα σε σχέση με τις φίλες μου. Και εκείνες πάντα απορούν πώς αντέχω. Αναγκάστηκα να την αγαπήσω την οδήγηση. Την αγάπησα όμως. Μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ οδηγώ, έχω τον χρόνο να σκεφτώ, να κάνω την αυτοκριτική μου. Ποια είναι τα “σωστά” και ποια τα “λάθος” της ημέρας. Τι θα έκανα αλλιώς; Τι πήγε στραβά; Τι πήγε ανέλπιστα καλά; Για ποιους λόγους αξίζω ένα “μπράβο” σήμερα; Το σίγουρο είναι πως –ό,τι και αν έγινε μέσα στη μέρα, ό,τι και αν πήγε καλά, ό,τι και αν πήγε στραβά– είμαι μοναδικά ξεχωριστή και ξεχωριστά μοναδική. Όλοι είμαστε. Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πρέπει να το υπενθυμίζουμε καθημερινά στον εαυτό μας. Εγώ συνήθως με επιβραβεύω για αυτό με μια απολαυστική, απελευθερωτική, αυτοκινητάδα.

Safety goes first!
Και αυτή η αυτοκινητάδα γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική και ξέγνοιαστη, όταν ξέρω πως έχω ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Τι έχω επιλέξει εγώ; Tο Speed Οn της Generali. Ποια είναι τα ατού του συγκεκριμένου προγράμματος; Σίγουρα, όχι μόνο η φροντίδα ατυχήματος. Προσφέρει 24ώρη οδική βοήθεια, όπου και αν βρίσκομαι, και επομένως, ακόμα κι αν το σύμπαν θέλει να γίνει η “στραβή” στις 02:00 τη νύχτα, κάπου σε κάποιο έρημο στενό, ξέρω πως δεν είμαι μόνη.

Αν η “στραβή” μεταφράζεται ως ζημιά ή τροχαίο, εξειδικευμένος συνεργάτης της Φροντίδας Ατυχήματος, θα μεταβεί στο σημείο (όποιο κι αν είναι αυτό) και θα με βοηθήσει να συντάξω τη δήλωση ατυχήματος και να συγκεντρώσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Επιπλέον, έχω τη δυνατότητα να επισκευάσω το αυτοκίνητό μου, άμεσα, επιλέγοντας ανάμεσα σε ένα κορυφαίο δίκτυο συνεργείων. Και το καλύτερο; Η πληρωμή των εξόδων γίνεται απευθείας από την Generali. Τι άλλο να ζητήσεις από την ασφάλεια αυτοκινήτου σου;

Πριν συνεχίσω να σου περιγράφω την ασφάλεια αυτοκινήτου που εγώ διαθέτω, θα ήθελα να κάνουμε το εξής disclaimer: Κανένας οδηγός δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Κανείς δεν οδηγεί σαν εμένα. Κανείς δεν οδηγεί σαν εσένα. Επομένως, τα προγράμματα ασφάλισής μας γιατί να είναι τα ίδια; Ευτυχώς, η Generali δίνει ποικίλες εναλλακτικές, προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αλλά πώς θα ξέρεις πως αυτό που διάλεξες ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου;

We need a hero!
Κάπου εδώ, δίνω τη σκυτάλη στους εξειδικευμένους συμβούλους της Generali –πάνω από 3.500 στον αριθμό– οι οποίοι είναι πάντα δίπλα σου προκειμένου να σου εξηγήσουν, να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και, φυσικά, να σε κατευθύνουν, προκειμένου να βρείτε από κοινού την ιδανική λύση για εσένα, την οικογένειά σου, τα θέλω και τις ανάγκες σου. Αφού κατάφεραν να βρουν το ιδανικό πρόγραμμα για εμένα, μια αρκετά απαιτητική πελάτισσα σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και γνωστών, σίγουρα μπορούν να κάνουν το ίδιο και για εσένα. Μη διστάσεις να μοιραστείς μαζί τους όλους τους προβληματισμούς και τυχόν απορίες σου. Εγώ είχα πολλές και πήρα σε όλες την κατάλληλη απάντηση.

Drive your best, pay less!
Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου, βέβαια, ακούει στο όνομα My Drive. Πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρεται στους κατόχους συμβολαίου Speed Οn μέσω του app εξυπηρέτησης πελατών MyGenerali. Το My Drive με προκαλεί να οδηγώ με μεγαλύτερη ασφάλεια. Πώς το κάνει αυτό;
Μέσω τηλεματικής τεχνολογίας, καταγράφει τις διαδρομές μου, “επιβλέπει” το πώς οδηγώ και κάπως έτσι διαμορφώνει το προσωπικό μου οδηγικό σκορ. Υψηλό οδηγικό σκορ ίσον εκπτώσεις στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μου και επιπλέον επιβραβεύσεις. Άρα τι πρέπει να κάνω; Να βγάζω καθημερινά τον καλύτερο οδηγό που κρύβω μέσα μου. Και κάπως έτσι θα είμαστε όλοι κερδισμένοι…Μάλιστα, την ίδια στιγμή που ενεργοποιείς τη συγκεκριμένη υπηρεσία, κερδίζεις κουπόνι αξίας 10€.

Μάθε περισσότερα για τα ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου της Generali εδώ!