ΖΩΔΙΑ: Ανάδρομη Αφροδίτη. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και εξελίξεις

Στις 25 Ιουλίου και ώρα 12:29, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, αλλά και των υλικών αξιών, η Αφροδίτη, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ στις 31/7 (ώρα 18:27) επιστρέφει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της στις 6 Σεπτεμβρίου στις 11:29. Το διάστημα αυτό όλες μας θα έχουμε την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σημαντικούς τομείς της ζωής μας και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.
Η ανάδρομη Αφροδίτη σχετίζεται με επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και μας καλεί να σκεφτούμε το ενδεχόμενο μιας δεύτερης ευκαιρίας. Αν τα λάθη του παρελθόντος έχουν γίνει κατανοητά, μπορεί αυτό το διάστημα να βάλουμε πιο γερά θεμέλια σε μια σχέση που μας ενδιαφέρει. Ωστόσο, η ανάδρομη Αφροδίτη ευνοεί περισσότερο την αναβίωση σχέσεων, παρά τη δημιουργία καινούριων, παρόλο που πάντα σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη εξουσιάζει και το χρήμα, καλό θα είναι να αναβάλλουμε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να αποφύγουμε σπατάλες που θα μας βάλουν σε κίνδυνο.

Τα ζώδια που ευνοούνται από την πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης είναι από τις 25/7 μέχρι τις 31/7 οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ από τις 31/7 μέχρι τις 6/9 οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες.

Άρης τετράγωνο με Ουρανό
Την ίδια μέρα και ώρα 12:43, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη επικίνδυνη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Και οι δυο πλανήτες είναι επαναστατικοί, λειτουργούν βίαια και ξαφνικά και μας φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, ζητήματα που σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον, το σπίτι και κατ’ επέκταση την πατρίδα, θα υποστούν σημαντικές και καθοριστικές ανατροπές. Σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκρατημένες, καθώς οποιαδήποτε προσπάθεια αποκατάστασης, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχει αποτελέσματα.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί γύρω στις 11/1, 10/4, 13/7 και 14/10.

ΚΡΙΟΣ
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ουρανό στις 25 Ιουλίου, πρόκειται να πυροδοτήσει σοβαρά προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και υπομονή. Οι αλλαγές που θα προκύψουν αυτό το διάστημα θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα για αυτό θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρη για τις επιλογές σου. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινάει την ίδια μέρα, πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα οποία θα επηρεάσουν με κάποιο τρόπο τις αποφάσεις σου. Από τις 31/7 μέχρι τις 6/9 η Αφροδίτη θα επιστρέψει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα αναστατώσει και την αισθηματική σου ζωή. Το διάστημα αυτό θα έχεις πληθώρα θαυμαστών καθώς και ερωτικές επιστροφές που θα σε βάλουν σε δίλημμα. Η πορεία των νέων σχέσεων που θα δημιουργηθούν δεν είναι εγγυημένη, σε αντίθεση με την αναβίωση των παλιών, δυνατών δεσμών που ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η δική σου Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 25 Ιουλίου στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και σε παροτρύνει να αναθεωρήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, να αποκαταστήσεις τυχόν διαφωνίες ή και να επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα. Από την άλλη, οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέχρι το τέλος του μήνα δεν είναι απαγορευτικές, αφού είναι πιθανό να έχουν ένα καρμικό στοιχείο, καλό θα είναι όμως να είσαι επιφυλακτική. Στις 31/7 η Αφροδίτη επιστρέφει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, όπου και θα παραμείνει ανάδρομη μέχρι τις 6/9. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να επιστρέψει μια σχέση που θα σε αναστατώσει, ενώ παράλληλα θα αναθεωρήσεις γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι, τις ρίζες σου ή τον τόπο διαμονής σου. Αν υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αποκαταστήσεις. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25/7, συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις σου και σε τυχόν συμφωνίες ή υπογραφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 25 Ιουλίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, τόσο στα οικονομικά σου όσο και στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Σε περίπτωση μάλιστα που υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με φιλικά σου πρόσωπα, δεν αποκλείεται ακόμα και να επέλθει μια οριστική ρήξη. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που μπορεί να διαταράξει την αρμονία με το οικογενειακό περιβάλλον σου. Η συγκεκριμένη επιρροή συνιστά ψυχραιμία και λογική ώστε να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Από τις 31/7 μέχρι και τις 6/9, η Αφροδίτη θα επιστρέψει στο ζώδιο του Λέοντα, το οποίο σε ευνοεί περισσότερο και σου δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα σε φέρει σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το διάστημα αυτό ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις αδιέξοδες συζητήσεις, συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 25/7, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει ξαφνικές αναταραχές στον τομέα της καριέρας σου. Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις, εκείνο που συνιστάται είναι να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς χωρίς αντιδράσεις, ώστε να ξεπεράσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την κατάσταση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της από τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου από όπου επαναφέρει στο προσκήνιο, προβλήματα με το συγγενικό σου περιβάλλον, τα οποία με καλή θέληση και αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να αποκατασταθούν. Από τις 31/7 μέχρι και τις 6/9, η Αφροδίτη θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της στον τομέα των οικονομικών σου. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγεις σπατάλες και οικονομικά ρίσκα που μπορεί να σε ζημιώσουν. Ωστόσο, αν περιμένεις καθυστερημένα οικονομικά εισοδήματα, μπορεί να τα εισπράξεις αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ξεκινάει στις 25 Ιουλίου από τον τομέα των οικονομικών σου και συνιστά να ελέγχεις τα εισοδήματά σου και να διατηρείς ένα μέτρο στα έξοδά σου μέχρι και το τέλος του μήνα. Εξάλλου, το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25/7, συνιστά να αποφύγεις οικονομικά ρίσκα που μπορεί να επιφέρουν σημαντικές απώλειες. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο από τις 31/7 μέχρι και τις 6/9, θα δημιουργήσει γεγονότα και καταστάσεις που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να επανακάμψουν σχέσεις από το παρελθόν που θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγεις βεβιασμένες αποφάσεις, ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου που το τετράγωνο με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει αφόρητη πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25/7, πρόκειται να επιφέρει την οριστική ρήξη σε φιλικούς δεσμούς που με κάποιο τρόπο προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι και θετική για σένα, καθώς θα απαλλαγείς από άτομα που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Εξάλλου, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινάει από το δικό σου ζώδιο στις 25/7, ίσως σου “θυμίσει” σημαντικά γεγονότα που επηρέασαν τη διαδρομή σου, ενώ δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει και την επιστροφή ενός μεγάλου έρωτα. Από τις 31/7 μέχρι και τις 6/9, η ανάδρομη Αφροδίτη θα βρίσκεται στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να σκάψεις στο υποσυνείδητο του μυαλού σου, να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου και να βγάλεις στην επιφάνεια πράγματα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου και που μπορεί να αλλάξουν την πορεία σου.

ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερες δυσκολίες αναμένεται να σου δημιουργήσει το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25/7, τόσο στην καριέρα σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα κρατάς μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν, αυτή η επιρροή μπορεί να τα βγάλει στη φόρα και να σε φέρει προ των ευθυνών σου. Την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σου δημιουργεί μια διάθεση για απομόνωση. Ωστόσο, αυτή η μοναξιά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα παραγωγική, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις καινούριο νόημα στη ζωή σου και να στραφείς σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Από τις 31/7 μέχρι και τις 6/9, μπορείς να αναμένεις επιστροφές σημαντικών ατόμων και επανασυνδέσεις με φίλους που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Επιπλέον, θα κάνεις αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς που θα οδηγήσουν σε διαφοροποιήσεις στην αισθηματική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης διαμορφώνει στις 25 Ιουλίου τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό, προκαλώντας σημαντικές ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια αλλά και στην πορεία σου γενικότερα. Στις εξελίξεις αυτές το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις ακροατής και να τις αποδεχτείς όπως έρχονται, προκειμένου να επωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και σου δημιουργεί διλήμματα, που σε πρώτη φάση (μέχρι τις 31/7) αφορούν στην επιλογή των προσώπων που υπάρχουν στη ζωή σου και στη συνέχεια (31/7 έως 6/9) την επιλογή της πορείας σου. Το κοινό σημείο και στις δυο περιπτώσεις είναι η αλλαγή που μπορεί να σε φοβίζει, αλλά παράλληλα την θεωρείς απαραίτητη. Δεδομένου, ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, ίσως μπεις στον πειρασμό να προχωρήσεις σε νέες περιπέτειες, ακόμα και αν δεν εγγυώνται μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 25 Ιουλίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα οικονομικά σου ή και τα περιουσιακά στοιχεία σου. Η όψη αυτή συνιστά να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές, ώστε να μην αντιμετωπίσεις σημαντικές απώλειες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον τομέα της καριέρας σου από όπου μέχρι και τις 31/7, σε παροτρύνει να εξετάσεις εκ νέου την πορεία σου και τις προοπτικές σου. Η αναζήτηση μιας καλύτερης δουλειάς μπορεί να σε οδηγήσει σε πειραματισμούς, που ωστόσο δεν προσφέρουν καλύτερες εγγυήσεις. Από τις 31/7 μέχρι και τις 6/9, η Αφροδίτη θα επιστρέψει στον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη φιλοσοφία και τις νομικές υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ίσως θελήσεις να ασχοληθείς με την μελέτη ενός θέματος που από το παρελθόν αποτελούσε κρυφή σου επιθυμία. Τυχόν ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να εμποδιστούν αυτό το διάστημα, αν όμως πραγματοποιηθούν, θα σε βοηθήσουν να βρεις απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25 Ιουλίου, μπορεί να αποδειχθεί μια επικίνδυνη επιρροή για την πορεία των σχέσεών σου είτε των οικογενειακών είτε των αισθηματικών. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες ώστε να αποφύγεις μια οριστική ρήξη που ίσως δεν έχει επιστροφή. Εξάλλου, και η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 25 μέχρι τις 31/7, συνιστά να αναβάλεις σημαντικές αποφάσεις για τις οποίες ακόμα και αν μετανιώσεις, δεν θα υπάρχει τρόπος να αλλάξουν. Από τις 31/7 μέχρι τις 6/9 η Αφροδίτη σε ωθεί να εξετάσεις ζητήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των οικονομικών, που μοιράζεσαι από κοινού με άλλους. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να αποσαφηνίσεις μακροχρόνια οικονομικά προβλήματα, όπως χρέη προς τρίτους ή φορολογικές εκκρεμότητες και να βρεις έναν τρόπο να τις διευθετήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Ουρανός διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη στις 25 Ιουλίου και προκαλεί ανατροπές σε πολλές και σημαντικές υποθέσεις σου. Εκείνο ωστόσο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι η εργασία σου, η οποία μπορεί να υποστεί σημαντικές αλλαγές τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείς αδιαμαρτύρητα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να “ξεβολευτείς” από τις συνήθειές σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Μέχρι και το τέλος του μήνα, ίσως χρειαστεί να αποπληρώσεις σημαντικές οφειλές ή τουλάχιστον να προβείς σε μια ρύθμιση. Από τις 31/7 μέχρι και τις 6/9, η Αφροδίτη θα αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου και που σου προκαλούν έντονη ανασφάλεια. Το διάστημα αυτό, θα πρέπει να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να αποφύγεις βεβιασμένες ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν στον οριστικό χωρισμό το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

ΙΧΘΕΙΣ
Σημαντικές ανατροπές αναμένονται στα οικονομικά σου, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25 Ιουλίου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιορίσεις τις σπατάλες και να βάλεις προτεραιότητες που είναι απαραίτητες προκειμένου να περιορίσεις στο ελάχιστο τις απώλειες. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της πολικό ζώδιο της Παρθένου και σε ωθεί σε ένα ξεκαθάρισμα των σχέσεών σου, το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Από τις 31/7 μέχρι και τις 6/9, η επιστροφή της Αφροδίτης στον τομέα της εργασίας σου, θα σε κάνει να σκεφτείς την πιθανότητα να αλλάξεις τον τρόπο που δουλεύεις ή τη στάση σου προς τους συναδέλφους σου. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την υγεία ή με το βάρος σου, θα αρχίσεις να προβληματίζεσαι για τις διατροφικές σου συνήθειες και θα σχεδιάσεις ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση. Ωστόσο, ίσως είναι προτιμότερο να παραμείνεις στο σχεδιασμό και να ξεκινήσεις την εφαρμογή του μετά τις 7/9 με την ορθή πορεία της Αφροδίτης.

Read More

And More