ΖΩΔΙΑ: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2017

Μετά από έναν αργό και νωχελικό Ιανουάριο, υποδεχόμαστε τον καινούριο μήνα με πατημένο γκάζι. Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τα αισθηματικά μας, καθώς λαμβάνουν χώρα πλανητικές μετακινήσεις και φαινόμενα που οδηγούν σε εξελίξεις. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό, ο Ερμής περνά στον Υδροχόο και μετά στους Ιχθείς, αλλά κυρίως σχηματίζονται οι πρώτες εκλείψεις της χρονιάς, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και στους Ιχθείς. Όλα τα παραπάνω φανερώνουν πως και οι τρεις ποιότητες των ζωδίων -παρορμητικά, σταθερά και μεταβλητά, δέχονται σημαντικές επιρροές που καθορίζουν την πορεία των ερωτικών τους υποθέσεων, ενώ τα γεγονότα που κορυφώνονται, μας εισάγουν απότομα σε μια νέα πραγματικότητα, την οποία θα βιώσουμε ακόμη πιο έντονα το μήνα Μάρτιο.

ΚΡΙΟΣ
Μετά τον Άρη που εισήλθε στο ζώδιό σου στα τέλη του Ιανουαρίου, υποδέχεσαι και την Αφροδίτη, η οποία σε επισκέπτεται στις 3/2 για μια μακρά περίοδο, που θα διαρκέσει μέχρι τις 6/6, λόγω ανάδρομης πορείας. Αν και θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τους Ιχθείς τον Απρίλιο, το υπόλοιπο διάστημα θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου. Προς το παρόν, ο Φεβρουάριος απογειώνει την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τη μαχητικότητά σου, σε βάζει στο ερωτικό παιχνίδι, αυξάνοντας τις ευκαιρίες για νέες σχέσεις και αναθέρμανση των υπαρχουσών, ενώ παράλληλα σε προετοιμάζει για μια αναθεώρηση στον τρόπο που σχετίζεσαι και σε αυτά που ζητάς από τον έρωτα, τόσο λόγω της επικείμενης αναδρομής της Αφροδίτης όσο και λόγω της αναδρομής του Δία, που ξεκινά στις 6/2. Ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο κυβερνήτης σου συμμετέχει στο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, φαίνεται πως ξεκινούν να πυροδοτούνται οι εξελίξεις, που θα δοκιμάσουν την αντοχή σου και αυτή των σημαντικών σου σχέσεων.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισθηματική ζωή των δεσμευμένων και ειδικά όσων συμβιώνουν ή έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, φαίνεται να σταθεροποιείται καθώς ο Κρόνος, ο οποίος διελαύνει τον 8ο ηλιακό σου οίκο τα δύο τελευταία χρόνια, σχηματίζει μόνο θετικές όψεις το μήνα αυτό. Άρα, πιθανά προβλήματα που προϋπήρχαν στη σχέση σου, είτε συναισθηματικής είτε υλικής φύσεως, φαίνεται να εξισορροπούνται και να σου χαρίζουν έστω και προσωρινά, ένα αίσθημα ασφάλειας. Από την άλλη, η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου υπερτονίζει μια σημαντική έλλειψη στη ζωή σου, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο είτε για μια κατάσταση, η οποία επηρεάζει τη διάθεσή σου και σε καλεί να σκεφτείς τις δικές σου προσωπικές ανάγκες, καθώς και τους τρόπους που θα τις ικανοποιήσεις. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να λάβεις αποφάσεις. Σκέψου, αφουγκράσου και υπολόγισε τις κινήσεις που θα κάνεις τον επόμενο μήνα, γιατί τότε η αλλαγή θα είναι επιτακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στο τρίτο δεκαήμερο και στον οίκο που αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σχηματίζοντας θετικές όψεις το μήνα αυτό και άρα, σταθεροποιώντας τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί στα αισθηματικά σου. Όσες διατηρούν μόνιμο δεσμό, φαίνεται πως διανύουν μια ισορροπημένη περίοδο, κάνουν σχέδια για το μέλλον, ακόμη και για απόκτηση απογόνων, ενώ όσες τερμάτισαν πρόσφατα μια σχέση, μπαίνουν σε μια φάση αποδοχής της νέας κατάστασης. Για τους τελευταίους μάλιστα, δεν θα λείπουν οι ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες και ποικίλες ερωτικές περιπέτειες, που αναπτερώνουν το ηθικό τους. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η ηλιακή έκλειψη που κορυφώνεται στις 26/2, ένα φαινόμενο που θα επηρεάσει άμεσα την ψυχολογία σου και θα σε ωθήσει να λάβεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα η προσοχή σου φαίνεται να είναι στραμμένη σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, οι τελευταίες δέκα μέρες φέρνουν απότομες εξελίξεις στις σχέσεις σου. Η συμμετοχή του Άρη στο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα πυροδοτεί εντάσεις και απρόοπτα, που μπορεί να κλονίσουν μια σημαντική σου σχέση ή να σε φέρουν προ αποφάσεων. Από την άλλη, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να λαμβάνουν χώρα σε άλλους τομείς της ζωής σου, αλλά να επηρεάζουν την ψυχολογία σου σε τέτοιο βαθμό, που να καθορίζεται και η πορεία των αισθηματικών σου. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις εν βρασμώ, αλλά παράλληλα να μην επιτρέψεις σε εξουσιαστικές φιγούρες να καταπιέσουν τα θέλω σου.

ΛΕΩΝ
Ο Φεβρουάριος φέρνει δυνατές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς φιλοξενεί μία σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 11/2 και τη μετακίνηση του Ερμή στον Υδροχόο από τις 7 έως τις 26/2, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Πρόκειται για ένα μήνα, κατά τον οποίο ενδέχεται να υπάρξουν επισημοποιήσεις σχέσεων, ακόμη και απόκτηση απογόνων αν είσαι δεσμευμένη, ενώ στις singles, δεν αποκλείεται να έρθει ένα μοιραίο πρόσωπο στη ζωή τους, που θα μείνει στο πλάι τους για καιρό (κυρίως στις γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο). Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού, ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στην ίδια θέση, δηλαδή με λίγα λόγια το πλανητικό σκηνικό συνηγορεί για να οδηγηθείς στο δρόμο της ευτυχίας και της συναισθηματικής πληρότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο δεύτερος μήνας του έτους προμηνύεται έντονος, κυρίως προς τα τέλη του για το δικό σου ζώδιο. Αν και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 3/2 επηρεάζει θέματα συμβίωσης και εν γένει, τη συναισθηματική κατάσταση των δεσμευμένων Παρθένων, δεν διαφαίνεται να υπάρχει κάποια καθοριστική αλλαγή στα αισθηματικά σου. Μερικά σκαμπανεβάσματα από οικονομικά προβλήματα ή συναισθηματική ανασφάλεια, είναι πιθανό να προκύψουν, όμως η πορεία των σχέσεών σου προχωρά ομαλά, με μοναδική εξαίρεση την ηλιακή έκλειψη που κορυφώνεται στις 26/2, αλλά βέβαια αρχίζει την επιρροή της από νωρίτερα. Το φαινόμενο αυτό επηρεάζει κυρίως τις γεννημένους στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και φαίνεται να τις οδηγεί σε αποφάσεις σχετικά με μια σημαντική σου σχέση, οι οποίες είτε αφορούν στη διακοπή της, είτε στην εξέλιξή της σε νέο στάδιο. Όλα κρίνονται από το κατά πόσο βασίζεται σε αληθινά αισθήματα ή σε ουτοπίες.

ΖΥΓΟΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας πολύ σημαντικών εξελίξεων για τα αισθηματικά σου και αυτό γιατί εκτός από τον Άρη που κινείται ήδη απέναντι από το ζώδιό σου, περνά και η Αφροδίτη στην ίδια θέση από τις 3/2, ενώ στις 7 του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον ερωτικό σου 5ο οίκο. Με λίγα λόγια, ο δεύτερος μήνας του έτους περιλαμβάνει φλερτ, ερωτικά παιχνίδια, νέες σχέσεις με πολύ έντονα συναισθήματα, ένα καινούριο ξεκίνημα στις ζωές των δεσμευμένων Ζυγών, επισημοποιήσεις, ακόμη και απόκτηση απογόνων. Παράλληλα, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 6/2, καλώντας σε να επαναφέρεις την πίστη και την αισιοδοξία σου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται στα τέλη του μήνα, καθώς οι όψεις που σχηματίζει ο Άρης με το ταυ-τετράγωνο Δία, Πλούτωνα, Ουρανού, σε εισάγουν σε έναν ανατρεπτικό Μάρτιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου έχει στραμμένη την προσοχή σου σε επαγγελματικά και οικογενειακά κατά κύριο λόγο. Πρόκειται για έναν μήνα κατά τον οποίο καλείσαι να δρομολογήσεις κάποιες εξελίξεις στους παραπάνω τομείς, ώστε να αποκτήσεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι στις ζωές των δεσμευμένων Σκορπιών, θα επικρατήσει σταθερότητα και ισορροπία, μιας και φαίνεται ότι το αίσθημα της ασφάλειας που αναζητάς δεν μένει ανικανοποίητο. Όσο για τις singles, δεν θα μείνουν εντελώς παραπονεμένες, αφού η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου που κορυφώνεται στις 26/2, θα τους χαρίσει ερωτικές συγκινήσεις, μέσα από μια μαγική γνωριμία – συνάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου εκκινεί μια άκρως ερωτική περίοδο για το ζώδιό σου. Ο 5ος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου υποδέχεται την Αφροδίτη από τις 3/2, ενώ με τον Άρη να κινείται στην ίδια θέση από τα τέλη Ιανουαρίου, φαίνεται πως ο έρωτας καραδοκεί. Το φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια θα κυριαρχήσουν στις ζωές των singles, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσουν και ένα μεγάλο πάθος το διάστημα αυτό. Οι δεσμευμένες είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε επισημοποιήσεις ή απόκτηση απογόνων! Ειδικά στα τέλη του μήνα, με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, τα σενάρια μιλούν για κεραυνοβόλους έρωτες ή για την έλευση ενός παιδιού με εντελώς απροσδόκητο τρόπο, που σου αλλάζει τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μετά τον έντονο γενέθλιο μήνα σου, έρχεται ένας πιο ήπιος Φεβρουάριος, ο οποίος στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και τα οικονομικά σου, με την αισθηματική σου ζωή να μπαίνει για λίγο σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, οι δεσμευμένες είναι πιθανό να έχουν κάποιες εξελίξεις, καθώς η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/2, φανερώνει πιθανότητα συμβίωσης, ενώ για τις singles δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια επαναπροσέγγιση ενός προσώπου από το παρελθόν. Όμως, ο υπόλοιπος μήνας κινείται σε γνώριμους ρυθμούς για τα αισθηματικά σου, με μοναδική εξαίρεση τις τελευταίες μέρες, αφού ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει μια σειρά από όψεις που πυροδοτούν εντάσεις. Απόφυγε να μεταφέρεις προβλήματα από άλλους τομείς μέσα στη σχέση σου και την πιθανότητα να γίνεις αυταρχική απέναντι το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο γενέθλιος μήνας σου κατέφθασε και τα πλανητικά φαινόμενα που τον συνοδεύουν, διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στα αισθηματικά σου. Αρχικά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 7/2, κάνοντας τις εξελίξεις να τρέχουν, φέρνοντας νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Βέβαια, το σημαντικό πλανητικό γεγονός του μήνα είναι η σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου, η οποία κορυφώνεται στις 11/2 αλλά διατηρεί την επιρροή της καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή η απόκτηση ενός παιδιού βρίσκονται στα πιθανά σενάρια για τις δεσμευμένες, ενώ για όσες δεν διατηρούν μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να γνωρίσουν τώρα ένα πρόσωπο, που θα αποτελέσει τον μελλοντικό τους σύντροφο. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, αφού οι θετικές όψεις του μήνα θα χαρακτηρίσουν σημαντικά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σου!

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Φεβρουάριος κατά το μεγαλύτερο μέρος του δεν παρουσιάζει όψεις που να επηρεάζουν τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 3/2 και μπαίνοντας στον Κριό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφη όταν αντικρίζεις τον καθρέφτη σου, ενώ ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο 8ο ηλιακό σου σπίτι στις 6/2, καλώντας σε να επανεξετάσεις θέματα συμβίωσης και κοινών πόρων που μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Οι σημαντικές εξελίξεις ξεκινούν στα τέλη του μήνα, με την κορύφωση της τελευταίας έκλειψης στον άξονα των μεταβλητών και μάλιστα στο ζώδιό σου. Η συμμετοχή του κυβερνήτη σου, του Ποσειδώνα, στην ηλιακή έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου, σηματοδοτεί παράλληλα το τέλος και την αρχή της νέας κατάστασης που θα επικρατήσει στη ζωή σου από εδώ και πέρα. Είτε πρόκειται για την εξέλιξη μιας σχέσης, είτε για τη διακοπή της, είτε για ολοκαίνουρια και μοιραία γνωριμία.

Κράτα το

Read More

And More