ΖΩΔΙΑ: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017

Ο Οκτώβρης είναι ένας από τους πιο δυνατούς μήνες της χρονιάς, καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις και τα φαινόμενα που τον συνοδεύουν, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις αισθηματικές υποθέσεις και φέρνουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Αρχικά, στις 5/10 κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού παράλληλα με μία σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, σηματοδοτώντας ένα τέλος και μια νέα αρχή σε θέματα σχέσεων. Στη συνέχεια, ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/10, μια από τις πιο σημαντικές μετακινήσεις της χρονιάς, καθώς εκκινεί ένα διάστημα κατά το οποίο οι σχέσεις και τα συναισθήματα βαθαίνουν και καλούμαστε να εξερευνήσουμε αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια και να το θεραπεύσουμε.

Στις 14/10, η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό ευνοώντας ακόμη περισσότερο τις διαπροσωπικές σχέσεις, φέρνοντας αρμονία και ισορροπία στα ζευγάρια αλλά και νέες γνωριμίες στις singles, ενώ λίγο παρακάτω στις 17/10 εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο την επικοινωνία. Το “μαζί” παραμένει κυρίαρχο και με τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού στις 19/10, η οποία όμως χρειάζεται προσοχή λόγω της συμμετοχής του Ουρανού σε αυτή, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές ρήξεις.

Σε γενικές γραμμές πάντως, πρόκειται για ένα μήνα που θα μας βάλει στη διαδικασία να ξεδιαλύνουμε πολλά πράγματα μέσα μας, να αρχίσουμε να ασχολούμαστε περισσότερο με την ψυχολογία μας, ώστε μέσα από την αυτογνωσία να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στις αισθηματικές μας υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας αυτός σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για τις σχέσεις και τα αισθηματικά σου. Αρχικά, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου στις 5/10, φανερώνει πως ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα και πως θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Στις 10/10, με την είσοδο του Δία στο Σκορπιό, ξεκινά μια περίοδος περίπου ενός έτους, κατά την οποία θα σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης, ενώ αν ανήκεις στις singles, θα αρχίσεις να εξερευνάς πολύ έντονα τη σεξουαλικότητά σου.
Μάλιστα, στις 14/10 η Αφροδίτη περνά στο απέναντί σου ζώδιο, το Ζυγό, δημιουργώντας έντονη έλξη ανάμεσα σε σένα και σε ένα νέο, γοητευτικό πρόσωπο που εμφανίζεται στη ζωή σου. Για τις δεσμευμένες, ξεκινά μια αρμονική και ευχάριστη περίοδος με τη διέλευση αυτή, ενώ φαίνεται πως ακόμα και σε δύσκολες μέρες θα διατηρείται μια ισορροπία. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή είναι η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 19/10 στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία ίσως να σου δημιουργήσει μια ανάγκη να απελευθερωθείς από το δεσμό σου και να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις που αργότερα πιθανόν να μετανιώσεις.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Οκτώβρης είναι ίσως ο πιο σημαντικός μήνας της χρονιάς για τα αισθηματικά σου. Και αυτό γιατί μετά από 12 χρόνια υποδέχεσαι το Δία στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος τόσο για τις δεσμευμένες όσο και για τις singles. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, η σύνοδος Ερμή – Δία στις 18/10 και Ήλιου – Δία στις 26/10 ενδέχεται να φέρουν μια πρόταση για επισημοποίηση ή για συμβίωση από το σύντροφό σου, ενώ φαίνεται πως γενικά έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά και αναζωπυρώνεται το πάθος μεταξύ σας. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, θα υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου, με τη γνωριμία σας να περνά γρήγορα σε ένα νέο στάδιο στις παραπάνω ημερομηνίες. Παράλληλα, η πλανητική κινητικότητα στον 6ο ηλιακό σου οίκο, φανερώνει πως η καθημερινότητά σου αποκτά ρομαντισμό, δράση και όμορφες στιγμές και πως επιτρέπεις στον εαυτό σου μικρές απολαύσεις που σε ανανεώνουν. Από την άλλη, όσες είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, ας προετοιμαστούν να τους κλείσουν, ώστε να επιτρέψουν στο καινούριο να έρθει στη ζωή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα φέρνει πολλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και αρκετές δοκιμασίες. Στο ξεκίνημά του, φαίνεται πως σε απασχολεί έντονα το παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι με ένα πρόσωπο από τα παλιά για μερικές στιγμές πάθους. Όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 8/10, φανερώνει πως η σχέση αυτή περνά κάποια δοκιμασία που σε επηρεάζει συναισθηματικά. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες, είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ότι εισπράττεις ψυχρότητα και απόσταση από το ταίρι σου, κάτι που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού ενδέχεται να σου δημιουργήσει έντονη ανάγκη για φλερτ και παιχνίδι και μάλιστα, φαίνεται πως ένα πρόσωπο που γνωρίζεις σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Στην πορεία του μήνα, η πλανητική κινητικότητα στο Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο αυξάνεται, πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητες να σε προσεγγίσει μια γοητευτική παρουσία σε κάποια έξοδό σου ή να υπάρξει κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που προσπαθείς εδώ και καιρό να κατακτήσεις. Ειδικά με τη Νέα Σελήνη σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου στις 19/10, το παραπάνω σενάριο εντείνεται, ειδικά αν το αντικείμενο του πόθου σου κινείται μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Οκτώβρης σου φέρνει δώρα και χαρές. Από το ξεκίνημά του, τα τρίγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, φανερώνουν πως ο δεσμός σου διανύει μια πολύ δυνατή συναισθηματικά περίοδο και πως υπάρχουν συζητήσεις, νέα και σχέδια που σας ανανεώνουν. Αν δεν διατηρείς μόνιμο δεσμό, τις πρώτες μέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις έντονη έλξη και επικοινωνιακή χημεία. Το γεγονός του μήνα όμως, είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/10 όπου και θα παραμείνει για περίπου ένα χρόνο, μία θέση που στο ηλιακό σου ωροσκόπιο σχετίζεται με τον έρωτα, το φλερτ και τα παιδιά. Με λίγα λόγια, αν ανήκεις στις δεσμευμένες είναι πολύ πιθανό να υποδέχεσαι μια εγκυμοσύνη ή ένα απόγονο, ενώ αν ανήκεις στις singles, καλό είναι να προετοιμαστείς για την έλευση ενός μεγάλου έρωτα. Οι μέρες που τα σενάρια αυτά εντείνονται και ειδικά αν ανήκεις στις γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερο, είναι γύρω στις 18/10 με τη σύνοδο Ήλιου – Δία και στις 26/10 με τη σύνοδο Ήλιου – Δία.

ΛΕΩΝ
Ο μήνας σου προμηνύεται ιδιαίτερα κοινωνικός, δραστήριος και ανανεωτικός. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ζυγού που έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα, εντείνεται και σου χαρίζει εξωστρέφεια και επικοινωνιακή διάθεση. Συγκεκριμένα, η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στις 8/10, η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό στις 14/10 και στη συνέχεια του Άρη στις 22/10, σηματοδοτούν μια περίοδο κατά την οποία διευρύνεις τον κύκλο σου και κάνεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με αυξημένα ενδεχόμενα κάποια από αυτές να εξελιχθεί και σε μόνιμο δεσμό. Από την άλλη, αν ανήκεις στις δεσμευμένες, ο διάλογος με το ταίρι σου γίνεται πιο εποικοδομητικός και σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να γεφυρώσετε χάσματα. Παράλληλα, η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10/10 εκκινεί μια περίοδο κατά την οποία συμφιλιώνεσαι με το παρελθόν, κλείνεις πληγές και έρχεσαι πιο κοντά με κομμάτια του εαυτού σου που ήταν θαμμένα και χρειάζονται ίαση. Στα πλαίσια αυτά και με τις όψεις που σχηματίζει ο Δίας με τον Ερμή και τον Ήλιο στις 18 και στις 26/10 αντίστοιχα, είναι πιθανό να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου σύντροφο για ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα ή να αποφασίσεις πως έχει έρθει η ώρα να ξεκόψεις από πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα του μήνα σε βρίσκει με πολλή ερωτική διάθεση. Με τον Άρη και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιό σου συναντώντας τον Πλούτωνα σε όψεις τριγώνου, φαίνεται πως το πάθος δεν θα λείψει από τη ζωή σου, είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε όχι. Μάλιστα, με την Πανσέληνο που κορυφώνεται στο ζώδιο του Κριού στις 5/10, την ίδια μέρα με τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στο ζώδιό σου, είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξεις να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με ένα πρόσωπο που σας χαρακτηρίζει ερωτική χημεία. Αν έχεις ανοιχτές υποθέσεις με το παρελθόν, η Πανσέληνος αυτή θα σε ωθήσει σε ένα ξεκαθάρισμα, μέσα από το οποίο θα αναπτερωθεί το ηθικό σου. Το σημαντικό πλανητικό γεγονός του μήνα είναι η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/10, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και αλλαγής σκέψης για σένα. Εμβαθύνεις περισσότερο σε πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου και προσπαθείς να βρεις την ουσία από δω και πέρα, ενώ αν ανήκεις στις singles, πολλαπλασιάζονται οι νέες γνωριμίες σου και τα μοιραία πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ
Ο Οκτώβρης είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός μήνας για τα αισθηματικά σου, όχι μόνο γιατί είναι ο γενέθλιος μήνας σου, αλλά και γιατί συνοδεύεται από όψεις και πλανητικές μετακινήσεις που σε βάζουν για καλά στο παιχνίδι του έρωτα. Στις 5/10, η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου κλείνει έναν κύκλο στο δεσμό σου ή σε μια ερωτική ιστορία, ενώ η συμμετοχή του Ερμή στο φαινόμενο, φανερώνει πως αυτό γίνεται μέσα από μία συζήτηση που λαμβάνει χώρα και γεφυρώνει κάποιες διαφορές. Από την άλλη, ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 10/10 και περνά σε αυτό του Σκορπιού, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Από δω και πέρα, αυτό θα είναι το πρωταρχικό αίτημά σου μέσα στη σχέση σου και σε οποιονδήποτε νέο δεσμό συνάπτεις. Μάλιστα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 14/10, οι πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία που θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά πολλαπλασιάζονται, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες, συμβαίνουν θετικά πράγματα στη σχέση σου που σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Και βέβαια, η πραγματική δράση ξεκινά στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα με τη Νέα Σελήνη και την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου, οπότε και όλα αλλάζουν και παίρνουν μια νέα τροπή τόσο για τις δεσμευμένες όσο και για τις singles.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Οκτώβριος είναι μήνας σταθμός για το ζώδιό σου, αφού λαμβάνουν χώρα πλανητικές μετακινήσεις που σε βάζουν σε ρόλο πρωταγωνίστριας. Τις πρώτες μέρες του μήνα, οι όψεις που σχηματίζουν ο Άρης και η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, φανερώνουν πως πληθαίνουν οι γνωριμίες σου και πως δέχεσαι περισσότερες ερωτικές προτάσεις και ευκαιρίες. Στις 10/10, λαμβάνει χώρα το πλανητικό γεγονός της χρονιάς σου, η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου, η παραμονή του οποίου θα διαρκέσει περίπου ένα έτος. Πρόκειται για μια διέλευση που έρχεται να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, να σου φέρει τύχη στον έρωτα, νέες ευκαιρίες, περιπέτειες, πάθη και χαρές. Τα δώρα ξεκινούν από αυτόν το μήνα και συγκεκριμένα, η σύνοδος Ερμή – Δία στις 15/10 και Ήλιου – Δία στις 26/10 στο ζώδιό σου, είναι πολύ πιθανό να σου φέρουν μια μοιραία γνωριμία, ένα έντονο πάθος ή έναν μεγάλο έρωτα. Αν, από την άλλη, ανήκεις στις δεσμευμένες, τότε φαίνεται πως η σχέση σου περνά σε ένα νέο στάδιο, τα συναισθήματα εντείνονται και έρχεστε πιο κοντά από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου εμπεριέχει πλανητικά φαινόμενα και μετακινήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή. Αρχικά, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού που κορυφώνεται στις 5/10, ενδέχεται να φέρει μια εξέλιξη σε μια πρόσφατη γνωριμία σου ή να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που κινείται στο περιβάλλον εργασίας σου. Στις 10/10, ο Δίας περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και εκκινεί ένα διάστημα ενός έτους, κατά το οποίο θα έρθεις πιο κοντά με το διαισθητικό σου κομμάτι, θα αφουγκραστείς τις επιθυμίες, τα άγχη τους φόβους και τα απωθημένα σου, ώστε να θεραπεύσεις εκείνα τα κομμάτια που δεν σε βοηθούν να ευτυχήσεις. Η διέλευση αυτή είναι επίσης πιθανό να γεννήσει έναν κρυφό δεσμό ή να ειδύλλιο που για κάποιους λόγους δεν θα μπορείς ακόμα να φανερώσεις. Στην πορεία του μήνα, η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο Ζυγό στις 14 και στις 22/10 αντίστοιχα, φροντίζουν να διατηρήσουν την κοινωνικότητά σου σε υψηλά επίπεδα, ενώ παράλληλα φέρνουν πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Ειδικά, η Νέα Σελήνη στις 19/10, σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολύ ευχάριστης περιόδου και ίσως την έλευση ενός κεραυνοβόλου έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι πλανητικές όψεις και μετακινήσεις του Οκτωβρίου συνθέτουν ένα σκηνικό εξελίξεων και αλλαγών στις αισθηματικές σου υποθέσεις, που ξεκινούν από την αρχή κιόλας του μήνα. Ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζουν τρίγωνα με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου και φέρνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο δρόμο σου αλλά και ένα ανανεωτικό κλίμα στις ζωές των δεσμευμένων. Παράλληλα, η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/10, σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινωνικής περιόδου για το ζώδιό σου. Νέοι φίλοι εμφανίζονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό ανάμεσά τους να κρύβεται και κάποιος που θα αποτελέσει συνοδοιπόρο στη ζωή σου. Ίσως πάλι να δεχθείς μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα νόμιζες ότι έτρεφε μόνο φιλικά αισθήματα για σένα.
Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 14/10, του Άρη στις 22/10 και η Νέα Σελήνη στην ίδια θέση στις 19/10, είναι ενδείξεις ότι αν ανήκες στις singles, τώρα θα βρεθείς σε μια νέα σχέση και αν ανήκεiς στις δεσμευμένες, προχωράς στην επισημοποίησή της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρόκειται για ένα μήνα που σε βάζει σε αισθηματικές περιπέτειες. Στο ξεκίνημά του, οι όψεις που σχηματίζουν ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου και τον 8ο ηλιακό σου οίκο, φανερώνουν πως ζεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου, με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με ένα άτομο από το παρελθόν. Όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνεται στις 8/10, μιλά για κάποια εμπόδια που εμφανίζονται σε μια ερωτική σου ιστορία, τα οποία ίσως να σε γειώνουν απότομα σε μία σκληρή πραγματικότητα. Το σκηνικό αυτό αλλάζει και πάλι σύντομα με τις πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιο του Ζυγού. Αρχικά, περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό στις 14/10 και στη συνέχεια ο Άρης στις 22, ενώ στις 19 του μήνα σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στην ίδια θέση. Αυτό σημαίνει ότι η ψυχολογία σου αλλάζει, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, αισιόδοξη και κοινωνική, προσελκύοντας νέες, γοητευτικές υπάρξεις ή αν ανήκεις στις δεσμευμένες, αισθάνεσαι ότι η σχέση σου ανανεώνεται και έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις ταξίδια και ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου. Και βέβαια, η είσοδος του Δία στο Σκορπιό από τις 10/10 και για περίπου 13 μήνες, ενισχύει τα σενάρια μιας επισημοποίησης.

ΙΧΘΕΙΣ
Το πλανητικό σκηνικό Οκτωβρίου χωρίζει το μήνα σε δύο μέρη. Το πρώτο δεκαπενθήμερο, παραμένει η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου και στον οίκο που αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με τους πλανήτες να σχηματίζουν άλλοτε θετικές και άλλοτε δυσμενείς όψεις, φανερώνοντας πως υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στο δεσμό σου. Είτε λόγω υποχρεώσεων είτε λόγω άλλων εξωγενών παραγόντων, καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου και να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσά σας. Αν ανήκεις στις singles, η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη που κορυφώνεται στις 5/10, αυξάνει τα ενδεχόμενα να έρθει στη ζωή σου ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, με το οποίο θα προχωρήσετε γρήγορα σε σχέση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι πλανήτες μετακινούνται σταδιακά προς το ζώδιο του Ζυγού, ενώ από τις 10/10 ο Δίας έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Εν ολίγοις, αρχίζουν να βγαίνουν έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, μια επιθυμία να μοιραστείς πράγματα με το ταίρι σου ή και να συμβιώσεις. Παράλληλα, κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον σας και εφευρίσκεις ένα καινούριο όραμα που σε ανανεώνει. Οι singes από την άλλη, είτε προχωρούν παρακάτω με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει είτε απολαμβάνουν την ερωτική χημεία που υπάρχει με μία δοκιμασμένη επιλογή τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164