ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 19 μέχρι 25 Δεκεμβρίου 2016

Πώς θα είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων; Τι προβλέπουν τα άστρα; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει επιτέλους να είσαι πιο αντικειμενική. Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και να μην τα βάζεις με όλα και με όλους, μόνο και μόνο για να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Οι αντοχές όλων, με την ανάδρομη κίνηση που θα ξεκινήσει ο Ερμής από την Δευτέρα και μετά στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα είναι στα όριά τους, φρόντισε λοιπόν να μην τα ξεπεράσεις. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος και αν τον χειριστείς όπως πρέπει, μπορείς να καταφέρεις αρκετά από αυτά που έχεις βάλει στόχο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια αυτών ημερών, αλλά να ξέρεις ότι την έχεις θέσει σε γερές βάσεις. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Πρόσεξε να μην τσακωθείς μαζί του για οικονομικά ζητήματα και φρόντισε να είσαι δίκαιη στα λόγια σου, διαφορετικά το άδικο είναι με την μεριά σου και δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Αν είσαι single, πλησιάζει ο καιρός που θα έρθει κάτι πολύ καλό στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις μερικές καθυστερήσεις στη δουλειά σου. Θα πρέπει να φανείς αρκετά ψύχραιμη, αν δε θέλεις να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα. Αυτά που θέλεις να προωθήσεις θα έχουν μία στασιμότητα που θα οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και δεν είναι στο χέρι σου να την ανατρέψεις. Κάνε υπομονή! Καλό είναι επίσης, να σκεφτείς πολύ τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σε αγχώνουν, γιατί έχεις μπει σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Από τη μεριά σου, πρέπει να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και με σύνεση να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και σε συμφέρει να κάνεις. Επίσης, θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν και να βελτιώσεις κατά πολύ τις σχέσεις με τους συγγενείς και πολύ οικείους σου. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, θα έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις τα οράματά σου και να αποκτήσεις μακροχρόνια οικονομικά και ηθικά οφέλη. Από εκεί και μετά, να είσαι εγκρατής.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σε ευνοεί και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Άσε που και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του με τον Άρη να κινείται στους Ιχθείς, αρκεί μόνο να αποφύγεις να τον εκδηλώσεις στον εργασιακό σου χώρο! Αν είσαι single, εκμεταλλεύσου τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν -και θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Ωστόσο, θα πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να προγραμματίζεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασίας σου. Απόφυγε μεσοβδόμαδα να κάνεις αλλαγές που μπορεί να μη χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να πάνε ακόμη καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχεις μία καλή εβδομάδα και θα ευχαριστηθείς τις γιορτές με τους δικούς σου ανθρώπους. Το πλανητικό σκηνικό, παρόλο που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε σχέση με οικογενειακά θέματα, αρκεί να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα για να πάνε όλα μια χαρά. Η διπλωματία σου θα σου χαρίσει τα εύσημα στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια που τόσο σου είναι απαραίτητη για να κινείσαι. Θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καιρών, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, αρκεί μόνο να μην παραστρατήσεις στα μονοπάτια που θα σου ορίσει ο ανάδρομος Ερμής. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις λανθασμένες οδηγίες του και άκουσε τη διαίσθησή σου, που αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο έντονος ερωτισμός σου θα κάνει το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή ακόμη και να πάρετε την απόφαση για απόκτηση απογόνου. Αν είσαι single, πέρασε καλά με αυτούς που έχεις στη ζωή σου και μη ρισκάρεις την ψυχική σου ηρεμία για φλερτ της μιας βραδιάς.

Επαγγελματικές
Θα έχεις αρκετό τρέξιμο και άγχος στη δουλειά σου. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα περάσουν από διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχεις το πλανητικό σκηνικό με το μέρος του. Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά από αυτά που τόσο καιρό ήταν σε στασιμότητα! Ο Άρης, που θα εισέλθει στους Ιχθείς τη Δευτέρα, θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, ώστε κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η αντικειμενικότητά σου τώρα θα είναι άξια θαυμασμού και τόσο η ενεργητικότητα όσο και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου ακριβώς όπως επιθυμείς. Από τη Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Αιγόκερου, ωστόσο αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο σε όλα όσα θέλεις να κάνεις. Σε κάθε σου βήμα θα σε συνοδεύει η τύχη, η οποία σε συνδυασμό με τη γοητεία σου, τη διορατικότητά σου και την έξυπνη επιχειρηματολογία σου, θα σου ανοίξει τις πόρτες που θέλεις.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση που θα έχεις και κάποια καλά γεγονότα θα σου δώσουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις το σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Αυτές τις ημέρες μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, ιδιαίτερα την ημέρα των Χριστουγέννων, που η Σελήνη θα κινείται στο Σκορπιό. Αν είσαι single, είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορείς να μιλήσει με συνεργάτες και να προωθήσει σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, επαφές και συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν έσοδα.

ΛΕΩΝ
Θα έχεις πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις σε όλα όσα σε απασχολούν. Πρέπει όμως να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλησε με τα δικά σου άτομα και πες τους γι’ αυτά που σε απασχολούν. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς τη Δευτέρα και να σε επηρεάζει θετικά, οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις μεγάλη ηθική και υλική ικανοποίηση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού τα Χριστούγεννα θα βελτιώσει κατά πολύ το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις (που θα έχει χαλάσει ο ανάδρομος Ερμής από τη Δευτέρα) και θα νιώσεις ήρεμη και ασφαλής.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί, ώστε να περνάς πολύ καλά στη σχέση σου, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά. Φρόντισε να μην μειώσεις το ενδιαφέρον που δείχνεις στο σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα! Αν είσαι single, άλλαξε τακτική και είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις πολύ σύντομα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, με προοπτικές να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πας αρκετά καλά. Θα κλείσεις τώρα κάποιες συμφωνίες που περίμενες καιρό. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου για να προωθήσεις το αντικείμενό σου και με τις κατάλληλες ενέργειες θα πείσεις ανωτέρους και συνεργάτες να σε εμπιστευτούν πλήρως. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχεις πολλή δουλειά να κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αλλά φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά θα δυσκολευτείς πολύ να διορθώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, αλλά μην παρασυρθείς από την τόλμη και τον ενθουσιασμό που θα σου χαρίσει ο Άρης στους Ιχθείς από την Δευτέρα και μετά. Τα Χριστούγεννα, με τη Σελήνη να σε επηρεάζει θετικά από το Σκορπιό, ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις δυνατότητες βελτίωσης της φυσικής σου κατάστασης.

Αισθηματικές
Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτήν την εβδομάδα στο σύντροφό σου, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να σε ευνοεί και η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρεις. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο, καθώς έχουν περάσει και οι ανούσιες κόντρες που είχες μαζί του. Καλό θα είναι τα Χριστούγεννα να κάνετε ένα ταξίδι που θα κάνει και στους δυο σας καλό. Αν είσαι single, μην ανησυχείς τόσο πολύ και άσε τα πράγματα να έρθουν όπως είναι να έρθουν. Με το να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους δεν θα βγάλεις τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι να γίνει.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές και καλές ιδέες για τη δουλειά σου. Συνεπώς, ήρθε η ώρα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή, ενώ καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις! Ο Άρης από τη νέα του θέση στους Ιχθείς, θα στρέψει όλα τα φώτα επάνω σου. Ξεκίνα να προγραμματίζεις σωστά και μεθοδικά τους στόχους σου, τόσο τους αισθηματικούς όσο και τους επαγγελματικούς, και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Από τη Δευτέρα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα, μην απογοητευτείς με κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που θα έρθουν στο δρόμο σου. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σε ευνοεί αρκετά για να προσφέρεις, αλλά και για να πάρεις αγάπη και φροντίδα που τόσο έχεις ανάγκη. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ ευνοϊκή περίοδο και αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, βγαίνοντας έξω να διασκεδάσεις, θα έχεις πολλές κατακτήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Θα δεις σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σου. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί αυτήν την περίοδο θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Μπορεί βέβαια τα θετικά να μη φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά για το καλό σου. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου και ό,τι κάνεις θα πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά, ενώ έξοδα και περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα βρεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου από θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να πάρεις αποφάσεις σε βασικά ζητήματα που σε αφορούσαν. Ενόψει Χριστουγέννων μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα για προβλήματα που μπορεί να έχουν. Αυτή σου η επαφή θα σας φέρει πιο κοντά και θα σβήσει μονομιάς την ψυχρότητα που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνιακή σου ικανότητα αλλά και οι ιδέες σου θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένες και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Επίσης με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στους Ιχθείς από την Δευτέρα και μετά ο επαγγελματικός σου χώρος μπορεί να γίνει τόπος συνάντησης ενός μεγάλου έρωτα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά, αλλά πάντα βρίσκεις κάτι για να πεις. Άλλαξε τακτική για να μην κουράσεις το σύντροφό σου και για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αν είσαι single, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου, αλλά δραστηριοποιήσου σε χώρους που θα συναντήσεις άτομα με κοινά οράματα και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, θα αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω από την Τετάρτη και μετά, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα σου τα φέρει όπως τα θέλεις. Κάποιες αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν, γιατί η επιτυχία είναι κοντά σου και οι δρόμοι για να πετύχεις όσα θέλεις θα είναι ανοιχτοί. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θα δεχτείς και τις πιο θετικές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό. Θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέρα και τον Ήλιο να αποχωρεί από το πλευρό σου και να εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τετάρτη, θα προσπαθείς να ξεμπερδεύεις με πολλά άλυτα ακόμα θέματα, αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρνεις. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να λυθούν άμεσα και να ξέρεις ότι θα έχεις εν τέλει την επιτυχία που ζητάς, μόνο αν είσαι συνεπής και συνετή στις κινήσεις σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από την ισχυρογνωμοσύνη που σε πιάνει κατά καιρούς και άκουσε πρώτα τους άλλους και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου. Για όλα υπάρχει διαφορετική οπτική και θα πρέπει τώρα να το συνειδητοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να μη φορτώσεις το σύντροφό σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Τα Χριστούγεννα η Σελήνη στο Σκορπιό, καθώς και η παραμονή της Αφροδίτης στον Υδροχόο, τονώνουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου για να περάσεις υπέροχα μαζί του, αρκεί να μη φέρνεις στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έννοιες από την καθημερινότητά σου. Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι και μελαγχολείς, γιατί υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η αντιμετώπιση που τους δείχνεις δεν τους αφήνει να το εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά ίσως να αντιμετωπίσεις προβλήματα από συνεργάτες, σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, φρόντισε να τα συζητήσεις και με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο μπορείς να τα λύσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Επίσης, απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να κάνεις πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα τα πας πολύ καλά, ειδικά σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις μία ώρα αρχύτερα. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και μετά θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στους στόχους σου. Τόλμησε να κάνεις τώρα κάποιες κουβέντες που είναι απαραίτητες για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο, και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Από τη Δευτέρα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάνε μια παύση στα σχέδιά σου και πάρε μία ανάσα για να ξεκουραστείς!

Αισθηματικές
Μην αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα στη μοίρα τους. Πρέπει να δεις πιο ξεκάθαρα τι ακριβώς επιθυμείς και να πράξεις ανάλογα. Να ξέρεις πως κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις μπορεί να βρουν τις καλύτερες λύσεις αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, που η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε επηρεάσει θετικά. Αν είσαι single, θα έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς με κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για καινούρια ξεκινήματα που θα σε απογειώσουν. Τα οικονομικά σου θα νιώσεις από αυτήν την εβδομάδα ότι αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και κοίτα να ηρεμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να είσαι προσεχτικός. Θα πρέπει να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις και να μη σε διακατέχει ο γνωστός σου παρορμητισμός. Ακόμα, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν, αλλά και να σε εκνευρίσουν. Να ξέρεις πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πεις λόγια που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδιά σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να προστατεύσεις εσύ η ίδια τα κεκτημένα σου και την υπόληψή σου. Τα Χριστούγεννα η θέση της Σελήνης στο Σκορπιό, καθώς και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, όσο πρωτοποριακές κι αν είναι αυτές. Η αποδοχή που θα βρουν από τους ανωτέρους σου και τον περίγυρο σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Επίσης, μπορείς τα Χριστούγεννα να κάνεις ένα ταξίδι για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, ως έχει θα παραμείνεις, μιας και οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις κάτι τώρα. Συμβιβάσου και αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ο σωστός προγραμματισμός και η ευστροφία που θα επιδείξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να κάνεις ξεκινήματα, αρκεί να τα έχεις μελετήσει καλά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, οπότε μην ανησυχείς.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του κάποιες καθυστερήσεις θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα σε θέματα που σε αφορούν άμεσα και θα σε απογοητεύσουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και με τη λογική σου εξέτασε τες καλύτερα και προσπέρασε τες. Αν κρίνεις ότι χρειάζεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου ή να αλλάξεις τακτική, τόλμησε να το κάνεις και μην εμμένεις στα αρχικά σου πλάνα. Η ουσία είναι να φέρεις τα πάντα εκεί που σε συμφέρουν και οφείλεις να προχωράς με γνώμονα αυτό και μόνο.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι ακριβώς θέλεις. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Αν είσαι single, τα Χριστούγεννα η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού και ο Άρης που θα έχει ήδη επισκεφτεί το ζώδιό σου από τη Δευτέρα κιόλας, θα φέρουν στο δρόμο σου θετικές αλλαγές, εκεί που δεν θα τις περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις αρκετά καλά. Ωστόσο, δεν θα λείπουν οι πολλές υποχρεώσεις που θα σε έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, γιατί μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό η εξάντληση να σου χτυπήσει την πόρτα. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μπορεί να θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και όντως να φροντίζεις γι’ αυτό, αλλά τα έξοδα που εμφανίζονται είναι πολλά.

Κράτα το

Read More

And More