ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 2 μέχρι 9 Ιανουαρίου 2017

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Θα λάβεις θετικές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό. Θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερά σου αισθήματα, ανοιχτά και επίμονα. Θα βρεις σκοπό στη ζωή σου και στις σχέσεις σου και θα συνειδητοποιήσεις τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα και επίσης συναισθηματικά μπερδέματα ή συμπλέγματα. Από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις σου γίνονται βαθύτερες και αποκτούν περισσότερο νόημα. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να μην κάνεις πράγματα που θα σε πιέσουν αλλά απόλαυσε μερικές στιγμές στη ξεγνοιασιά της οικογενειακής σου ζωής.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να υπάρξει μία μικρή τριβή ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, η οποία όμως θα ξεπεραστεί εύκολα αν δεν είσαι υπερβολική σε αυτά που θα του ζητήσεις. Μόνο με κατανόηση και σωστή συνεργασία θα ενισχυθεί ο μεταξύ σας δεσμός, για αυτό υιοθέτησε μία συμπεριφορά με αυτά τα χαρακτηριστικά και όχι με επιμονή και ισχυρογνωμοσύνη. Αν είσαι single, τότε μπορεί να συναντήσεις κάποιο άτομο μέσα στο χώρο εργασίας σου ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Μια φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τους εργασιακούς στόχους σου και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Κάνε τις επαφές σου, τις συζητήσεις σου και με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς την Τρίτη μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αν δεν το κάνεις σύντομα, θα αυξηθούν επικίνδυνα.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα. Οι επιθετικές, αποφασιστικές επιδιώξεις των στόχων σου μπορεί να σε προκαλέσουν να γίνεις πιεστική, ανυπόμονη, υπερβολικά ανταγωνιστική, καταπιεστική και καθόλου συνεργάσιμη, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο και πρέπει να βάλεις κάποια στενά όρια ώστε να μην φτάσεις κάποιες καταστάσεις στο τέλμα. Από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Τοξότη, η σκληρή δουλειά και η επιμονή σου μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μεγάλα εμπόδια. Ωστόσο, πρόσεχε, να παίρνεις έξυπνες και σοφές αποφάσεις, σχετικά με το που θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου και μην ισοπεδώνεις συναισθηματικά τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι single, θα κάνεις μία γνωριμία η οποία όμως μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κάποια ανησυχία. Η επιθυμία σου για ευχαρίστηση και για φλερτ αυξάνεται κατακόρυφα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένη, τότε η σχέση σου μπορεί να είναι δύσκολη λόγω του ότι θα έχεις υπερβολικές προσδοκίες από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη και να αποκτήσεις μία πιο ουσιαστική επικοινωνία μαζί του ώστε να νιώσετε και οι δύο καλά.

Επαγγελματικές
Ό,τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα το καταφέρεις με τον τρόπο σου. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στον Τοξότη θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα είσαι συνεχώς σε συναντήσεις και συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που είναι προβληματικά μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις. Υποχρεώσεις που έχεις από παλιά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεσαι σε συνεχή ένταση. Θα νιώσεις ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σε κατανοήσει πραγματικά. Θα έχεις την τάση να παθιάζεσαι και να μιλάς απόλυτα στους γύρω σου, πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις αν δεν κυνηγάς μπλεξίματα και ανούσιες φασαρίες. Η πίεση στην εργασία σου θα αυξηθεί αλλά θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και θα την αντιμετωπίσεις. Από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Τοξότη οι ικανότητες σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου και θα απολαμβάνεις την εκτίμησή τους. Προσπάθησε να εκμεταλλευθείς αυτήν την συγκυρία για να διεκδικήσεις καλύτερα δεδομένα για τη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Το συναίσθημα και όχι η λογική θα πρυτανεύσει στο να κρίνεις πολλές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις και γενικότερα τι θέλει να κάνει για το μέλλον της σχέσης σας. Και αν είσαι single, φρόντισε να μάθεις να περνάς καλά και έτσι και άσε το χρόνο να σε διαψεύσει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν προς το καλύτερο και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία από τον Τοξότη από την Κυριακή και μετά θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Στα οικονομικά σου μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να οργανώσεις λίγο πιο προσεκτικά τις εκκρεμότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε θέματα πρακτικής φύσεως, γιατί είναι πιθανόν να προσεγγίσεις λανθασμένα μια κατάσταση ή να εξαπατηθείς απ’ τους άλλους. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις στις φαντασιώσεις σου να επισκιάσουν τα οράματά σου. Μείνε λογική και δίκαιη με όλους όσους συναναστρέφεσαι γιατί εύκολα μπορεί να σε κατηγορήσουν ως εγωκεντρικό και συμφεροντολόγο. Το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και στο σύντροφό σου. Ζήσε τη στιγμή και άσε τις γκρίνιες και τα παράπονα για άλλη φορά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα και θα νιώσεις έντονα συναισθήματα. Αν είσαι single, τότε κάποιο άτομο αναμένεται να σε πλησιάσει. Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματά σου θα επεκταθούν. Για τις δεσμευμένες τα πάθη θα είναι έντονα, αλλά θα πρέπει να βρείτε το σωστό τρόπο για να τα απελευθερώσετε. Μην είστε εγωίστριες ή απαιτείτε υπερβολικά πράγματα από το σύντροφό σας, γιατί τότε είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε αρνητικές καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έρχεται μία εβδομάδα με πολύ δυναμισμό, ο οποίος θα σε κάνει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Η περίοδος αυτή σε ευνοεί σε καινούρια ξεκινήματα και αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν επιτέλους να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που είχες μέχρι πρότινος. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και κάνε μία μικρή, σχετική οικονομία.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα περάσεις έντονες στιγμές με τις θετικές επιρροές που θα λάβεις από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από την Τρίτη και μετά. Κάποιες καλές εξελίξεις που θα έχεις, θα σου φτιάξουν πολύ τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα που θα σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά και σημαντική επιτυχία. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και καλό θα είναι να την αξιοποιήσεις για να πετύχεις τόσο επαγγελματικούς όσο και αισθηματικούς σου στόχους. Αν παραμείνεις πειθαρχημένη, συγκεντρωμένη και αποφασιστική μπορείς αυτήν την εβδομάδα να πετύχεις θαύματα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα απολαύσεις τη συντροφικότητα. Το πάθος σου θα είναι υψηλό και θα κυνηγήσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη συναισθηματική ικανοποίηση που έχεις ανάγκη. Οι singles του ζωδίου, το Σαββατοκύριακο κινηθείτε σε γνωστά λημέρια και μην αφήνεστε στην αγκαλιά του πρώτου που θα σας διεκδικήσει, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα αλλά και η αποφασιστικότητα να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα στη δουλειά σου, σε καθοδηγούν αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, αλλά και να κλείσεις συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι καλά και δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στα οικονομικά σου. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και τις τελευταίες υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη ζωή του. Επειδή όμως θα έχεις μία ροπή στο να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη έχε το νου σου να μην πάρεις ρίσκα που δεν είναι απαραίτητα και διακινδυνεύσεις τα κεκτημένα σου. Η περίοδος είναι καλή για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν αλλά και να προωθήσεις τις ιδέες σου στα σωστά πρόσωπα που μπορούν αποτελεσματικά να σε βοηθήσουν. Το Σαββατοκύριακο κάποιες τριβές με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα ίσως θα είναι αναπόφευκτες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους δώσεις και συνέχεια.

Αισθηματικές
Αυτή η εβδομάδα ευνοεί το ρομαντικό και την κοινωνικότητά σου. Η σχέση σου μπορεί να σε ανησυχήσει με κάποια καμώματα του συντρόφου σου, αντί όμως να τσακώνεσαι μαζί του και να γκρινιάζεις φρόντισε να του ανταποδώσεις με το ίδιο νόμισμα και να σπείρεις μέσα του την αμφισβήτηση. Το Σαββατοκύριακο η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου θα είναι έντονη και το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να το κάνεις. Αν είσαι single, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις με κάποιον ερωτικές στιγμές, αλλά μέχρι εκεί, για αυτό μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες και απογοητευθείς αργότερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα, θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις ώστε να γίνουν οι αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρούνε λύση και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά με άτομα του άμεσου εργασιακού περιβάλλοντός σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Ωστόσο πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Θα αρχίσεις να βλέπεις φως σε κάποιες υποθέσεις σου που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν έντονα. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς την Τρίτη αλλά και τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Τοξότη από την Κυριακή και μετά να περιμένεις τρομερές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Θετική είναι η περίοδος σε σχέση με την ανάπτυξη των στόχων σου και την αύξηση της φήμης σου στον επαγγελματικό τομέα, πράγμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου τα ταλέντα χωρίς περιττούς φόβους και ανασφάλειες.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο το καλύτερο. Θα σου κάνουν μεγάλη εντύπωση οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να κάνεις ακόμη καλύτερη τη σχέση σου. Αν είσαι single, μην κάθεσαι άλλο σπίτι! Αυτή είναι η περίοδος για να ξεκινήσεις την παθιασμένη σχέση που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Προετοιμάσου για μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρούνε τις λύσεις που πάντα ήθελες και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια που ίσως είχες ξεχάσει σε κάποιο συρτάρι. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους να τις τακτοποιήσεις. Αυτή η εβδομάδα φέρνει προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου: κράτα τα μάτια σου ανοιχτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις όλα τα εφόδια για να ξεκινήσεις οτιδήποτε σοβαρό και συστηματοποιημένο, όσον αφορά στην εξέλιξη της δουλειάς σου. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο πειθαρχημένη από τα συνηθισμένα αλλά και πιο αποτελεσματική στις κινήσεις σου. Χωρίς περιττές υπεκφυγές αλλά παραμένοντας ειλικρινής και δίκαιη, διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν και οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν. Από την Κυριακή και μετά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία, νέα ξεκινήματα θα σε χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή τροχιά μέχρι τώρα. Μάλιστα, η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς από την Τρίτη και μετά και θα φροντίσει να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ακόμα και τα τελευταία θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται εκρηκτικό και άκρως ερωτικό! Αν είσαι single, τώρα είναι η ώρα για να κάνεις τις κινήσεις σου, ώστε να “τακτοποιηθείς” και εσύ με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές
Ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις ζητήματα στη δουλειά σου, περιλαμβάνει αυτή η εβδομάδα για εσένα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μερικά προβλήματα που είχες στο παρελθόν εξακολουθούν να ζητούν λύση. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις, προκειμένου να βρεις καινούριες πηγές εσόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα από την Κυριακή και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά. Ιδιαίτερα για τις singles που αναζητάτε το άλλο σας μισό, η διάθεσή σας αλλάζει και μία νέα γνωριμία με ένα ειδύλλιο που θα εξελιχτεί σε σχέση θα κάνει το τέλος της εβδομάδας φανταστικό!

Αισθηματικές
Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου. Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Αν είσια single, απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα ιδιαίτερα από την Τρίτη και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Ιχθείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα. Καινούρια σχέδια που είχες στο μυαλό σου μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Αλλαγές, αλλά και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου τώρα, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή προς το καλύτερο! Σε αυτό το κλίμα, πολλές υποχρεώσεις που σε ταλανίζουν καιρό, θα μπουν σε μια καλή σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Για αυτό θα ευθύνεται η Αφροδίτη που θα κινείται στους Ιχθείς από την Τρίτη και μετά και σου ετοιμάζει αλλαγές που βραχυπρόθεσμα θα αποδειχθούν ανέλπιστα καλές! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια από τις σχέσεις σου (φιλικές, οικογενειακές) και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Υπάρχουν κάποιες μικρές αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες στη σχέση σου που θα ήθελες να διορθώσεις. Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνεις. Είναι μια καινούρια φάση στη σχέση σου κατά την οποία θα δεις πως και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Αν είσαι single, το πιθανότερο είναι πως θα προκύψει άμεσα μια νέα σχέση που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Επαγγελματικές
Μάθε να αρπάζεις την κάθε ευκαιρία τη στιγμή που σου παρουσιάζεται! Έχεις φέρει τη δουλειά σου στα μέτρα σου και πηγαίνεις πολύ καλά. Να περιμένεις ακόμη καλύτερα γεγονότα, αλλά και μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευθείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν μέρα με τη μέρα να καλυτερεύουν. Πολλές υποχρεώσεις που σε πηγαίνουν πίσω και ίσως σε αγχώνουν, θα αρχίσουν να τακτοποιούνται, αφαιρώντας από πάνω σου όλον αυτόν το φόρτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να περιμένεις κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητά σου. Οι έννοιες, οι εντάσεις και τα προβλήματα μέσα στο σπίτι είναι πιθανόν να σε στεναχωρήσουν. Τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να αποφύγεις να κάνεις ή να πεις πράγματα που δεν θέλεις. Από εκεί και μετά, ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και αισθηματικά σου όνειρα που θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου επιφυλάσσει ένα ακόμα πιο θερμό και παθιασμένο κλίμα στη σχέση σου! Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς την Τρίτη θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να λύσεις ζητήματα που μέχρι σήμερα μπορεί ακόμα και να σε απομάκρυναν από το σύντροφό σου. Αν είσαι single, κάνε λίγη υπομονή. Τα καλύτερα είναι πολύ κοντά σου και κάθε στιγμή μπορεί να είναι για εσένα σημαντική και να γνωρίσεις το ταίρι των ονείρων σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν πρόκειται να πάρουν τέλος. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια αλλά και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση στάσιμη και αυτό σε προβληματίζει. Προς το τέλος της εβδομάδας να περιμένεις εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις που πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αν πρέπει να τις αποδεχθείς ή όχι.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα διακρίνεσαι για το δυναμισμό, την ενεργητικότητά σου και την εύνοια σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Το πλανητικό σκηνικό με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Τρίτη θα σου χαρίσει όμορφες αλλαγές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου το και μην επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις πετύχει γιατί τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τη ζωή σου πολύ καλύτερη.

Αισθηματικές
Πολλή συζήτηση έχει αυτή η εβδομάδα, αλλά μην ανησυχείς γιατί είναι για το καλύτερο τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου. Οι μέρες είναι καλές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να ξεχάσεις τα περασμένα τυχόν προβλήματα. Αν είσαι single, να ξέρεις πως ο Ερμής σε ορθή πορεία από την Κυριακή και μετά σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία, γεμάτη από ευχάριστες και ουσιαστικές συγκινήσεις, με πολλές και σοβαρές ελπίδες μελλοντικής εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις έντονο δυναμισμό για να τακτοποιήσεις προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να “φρέναραν” τα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σου στέλνουν θετική ενέργεια για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και σύντομα θα νιώσεις καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Read More

And More