ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Tην εβδομάδα αυτή όλες οι κινήσεις που θα κάνεις θα περάσουν απαρατήρητες από τους άλλους, ακόμη και από το ταίρι σου. Ό,τι σχετίζεται με τον εαυτό σου και τη ζωή σου θα το χειρίζεσαι με ιδιαίτερη μυστικότητα και έτσι θα επιδιώκεις να κινείσαι παρασκηνιακά. Πολλές από τις ενέργειές σου δεν αναμένεται να λάβουν την αναγνώριση που επιδίωκες για αυτό μην απογοητευτείς. Παρακάτω θα καταφέρεις να λάβεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Νέα τάξη πραγμάτων φαίνεται πως θα δημιουργηθεί σιγά σιγά και σε αυτό θα συμβάλεις καθοριστικά κι εσύ.

Αισθηματικές
Αισθηματικά τα πράγματα μπαίνουν σε μια καλή πορεία. Η σχέση σου σιγά σιγά βρίσκει τις ισορροπίες που χρειάζεται, ενώ πολλά προβλήματα διευθετούνται. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα, έτσι ώστε να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να μοιραστείς μαζί του ενδόμυχες σκέψεις και ανησυχίες. Η κίνησή σου αυτή θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα ισχυροποιήσει τον μεταξύ σας δεσμό. Αν πάλι είσαι single, έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και έτσι να ξεκινήσει κάτι ιδιαίτερο μεταξύ σας. Κινήσου με διακριτικότητα και απόφυγε προς το παρόν να είσαι ιδιαίτερα διαχυτική και αποκαλυπτική.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ δεν θα λείψουν και οι προτάσεις για νέα ξεκινήματα που θα είναι ικανά να δημιουργήσουν μεγάλα επιτεύγματα στο μέλλον. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας θα είναι ιδιαίτερα πιεστικές και θα πρέπει να ξεβολευτείς αρκετά για να ανταποκριθείς. Δεν θα καταφέρεις να αποφύγεις το μεγάλο όγκο δουλειάς, ο οποίος θα αναγνωριστεί αργότερα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην πτοείσαι. Συνέχισε να κινείσαι με πρόγραμμα και σύντομα η ισορροπία θα επέλθει.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Tην εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή με τη Σελήνη να κινείται στο φιλικό Υδροχόο θα σε απασχολήσει πολύ ο τομέας των φιλικών και κοινωνικών σου επαφών. Νέες ευθύνες θα σου ανατεθούν ή θα προκύψουν από τις καταστάσεις. Το κλειδί για να ανταπεξέλθεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να φερθείς πολιτισμένα. Η πλανητική επιρροή μπορεί να πυροδοτήσει ζήλια και φθόνο, ιδιαίτερα ανάμεσα σε εκπροσώπους του γυναικείου φύλου. Γενικότερα, πρόσεξε τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, όλων των ειδών. Οι παρεξηγήσεις μπορούν εύκολα να προκύψουν, καθώς νέες συνθήκες επιβάλλονται.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να είσαι πιο επικοινωνιακή με το ταίρι σου, έτσι ώστε να του δώσεις να καταλάβει τα προβλήματά σου και γενικότερα τις ανησυχίες σου για τη σχέση σας. Έτσι θα μπορέσει να σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο που νιώθεις πολλές φορές. Απόφυγε να είσαι απόλυτη στις απόψεις σου και θα δεις τα πράγματα να γίνονται πολύ καλύτερα ανάμεσά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, η εύνοια των πλανητών δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να έρθει ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Αν είσαι single, καλά θα κάνεις να αλλάξεις ρότα και να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Βάλε αισιοδοξία και χρώμα στη ζωή σου και όλα θα εξελιχθούν όπως ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, καλά θα κάνεις να αποφύγεις τον εκνευρισμό και να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες εν τέλει δεν θα σε βοηθήσουν σε κάτι. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα υπάρξουν, για αυτό προετοιμάσου και φρόντισε να βρεις πρακτικές λύσεις ή τρόπους να ανταπεξέλθεις. Δούλευε περισσότερο και γκρίνιαζε λιγότερο. Στα οικονομικά σου ξεκινάει μια περίοδος βελτίωσης. Θα υπάρξουν συμφέρουσες προτάσεις που θα σε ευχαριστήσουν. Νομικές και φορολογικές εκκρεμότητες καλό είναι να τις δρομολογήσεις για διευθέτηση άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ατζέντα της εβδομάδας θα είναι πλούσια. Με τη Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή θα σε απασχολήσουν ζητήματα σχετικά με την κοινωνική σου θέση, την αποστολή που θέλεις να φέρεις εις πέρας ως άνθρωπος καθώς και τις φιλοδοξίες σου. Θα καταφέρεις να γίνεις επιτυχημένη στον τομέα σου; Οι σκέψεις αυτές πηγάζουν από τις εξελίξεις κοινωνικά ή επαγγελματικά που σε βάζουν σε μια νέα τροχιά. Φρόντισε να διατηρήσεις τον έλεγχο, τόσο του εαυτού σου, όσο και των υποθέσεων που σε αφορούν άμεσα. Μην λάβεις υπόψη σου τα μπερδέματα που συμβαίνουν τώρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι αποτέλεσμα του πλανητικού σκηνικού που δημιουργεί ανακατωσούρες.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή θα περάσει και αυτή από διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Από τη μια θέλεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να ξεδιαλύνεις μια και καλή υποθέσεις που ταλαιπωρούν τη σχέση σας, ενώ από την άλλη θα θέλεις να τα αφήσεις όλα στην άκρη για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να μην πιέσεις τα πράγματα και να περάσεις όσο πιο ρομαντικά και ήρεμα μπορείς την εβδομάδα αυτή, με αποκορύφωμα το τέλος της. Αν είσαι single, κάνε κινήσεις που θα σε βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, ανοίγοντας και την πόρτα σου σε νέες εμπειρίες. Μην διστάσεις να γνωρίσεις κόσμο και να αφήσεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή δεν φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα από το αναστατωμένο γενικότερο κλίμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παρατήσεις τον προγραμματισμό σου. Θα σε βοηθήσεις να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις που ίσως κάποια στιγμή μπερδευτούν. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές, πόσω μάλλον σπατάλες. Ο προϋπολογισμός ήδη έχει καταπατηθεί και καλά θα κάνεις να κινηθείς διορθωτικά τώρα, όχι στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπερδέματα και εμπόδια φαίνεται πως θα υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα και ειδικά ό,τι αφορά στον προγραμματισμό σου για ταξίδια, δημοσιεύσεις και γενικότερα ζητήματα που θα αφορούν στην εικόνα και την επικοινωνία σου με τρίτους. Φρόντισε να είσαι όσο πιο πρακτική και ξεκάθαρη γίνεται. Έτσι, θα καταφέρεις να σταθείς όρθια έπειτα από οποιαδήποτε δοκιμασία προκύψει. Παράλληλα, θα τεθεί θέμα κυριαρχίας και ελέγχου σε έναν από τους τομείς που βρίσκονται υπό την επίβλεψή σου. Αν νιώσεις έτοιμη να παραχωρήσεις αρμοδιότητες μην διστάσεις να το κάνεις. Ίσως, έτσι καταφέρεις να χαλαρώσεις και να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το σύντροφό σου και θέματα που αφορούν αποκλειστικά εσάς τους δυο. Υπάρχουν παράπονα για τη στάση σου απέναντί του και αυτό δεν πρέπει να το παραβλέψεις. Αν συνεχίσεις να αδιαφορείς θα δημιουργηθεί αγεφύρωτο χάσμα που στη συνέχεια δεν θα καταφέρει να ξεπεραστεί. Αν είσαι single, άφησε την ανασφάλεια στην άκρη και βγες πιο διεκδικητικά έξω αναζητώντας ένα ταίρι ιδανικό για εσένα. Μπορείς να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες που θα σου επιτρέψουν να γνωρίσεις κόσμο και μάλιστα με κοινά ενδιαφέροντα με εσένα.

Επαγγελματικές
Ο τομέας της καριέρας ευνοείται έμμεσα εξαιτίας τη έντονης ενέργειας που σε γεμίζει αυτή η εβδομάδα. Θα είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματική και πρακτική. Όμως, κάποιες φορές το πάθος σου για τελειότητα σε κάνει ανυπόμονη και σε γεμίζει με εκνευρισμό. Για αυτό φρόντισε να κρατήσεις στο σημείο αυτό την ισορροπία που χρειάζεται. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες να προκύψουν. Κάνε, λοιπόν, την πρέπουσα οικονομία και προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό σου.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει αλλαγές στη ζωή σου, αλλά δεν πρόκειται να έρθουν χωρίς προσπάθεια από πλευράς σου. Τι σημαίνει αυτό; Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεμπερδέψεις με το παρελθόν και να βάλεις τις βάσεις για νέες ασχολίες, νέες σχέσεις και γενικότερα νέες συνθήκες. Για αυτό θα χρειαστείς προγραμματισμό και καθαρό μυαλό. Μην παρασυρθείς από την ανυπομονησία σου ή από την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Επίσης, υποθέσεις που σχετίζονται με φορολογία και ακίνητη περιουσία θα βρεθούν στο προσκήνιο για να μπορέσουν να επιλυθούν. Μην τις αμελήσεις.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να στρέψεις το βλέμμα σου στη σχέση σου με περισσότερο ενδιαφέρον και διάθεση να διευθετήσεις προβλήματα που σας απασχολούν. Η ρομαντική ατμόσφαιρα θα είναι ιδανική για να περάσετε μαζί όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές. Έτσι, θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου έγνοιες και προβλήματα της καθημερινότητας που σου χαλάνε το κέφι. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμη το ιδανικό ταίρι για εσένα, μην απογοητεύεσαι και συνέχισε να είσαι ανοιχτή σε νέες αναζητήσεις. Στο τέλος θα δεις ότι κάτι ενδιαφέρον θα προκύψει, αρκεί να παραμείνεις και εσύ χαλαρή και ευδιάθετη. Το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο , είναι πολύ πιθανό να σου φέρει εκπλήξεις που έρχονται …από το παρελθόν! Μιας και η κατάσταση τότε δεν τέλειωσε και με τις καλύτερες συνθήκες, καλά θα κάνεις να μην ενδώσεις!

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις και ο μεγάλος φόρτος εργασίας θα σου δημιουργήσει έντονη πίεση αυτήν την εβδομάδα. Όμως, δεν χρειάζεται να πνίγεσαι και να νιώθεις με την πλάτη στον τοίχο. Η κατάσταση είναι προσωρινή και με μια καλή διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων χωρίς προβλήματα. Ακόμη και μια αύξηση μισθού είναι πιθανό να επιτευχθεί αυτές τις ημέρες, γεγονός που θα δημιουργήσει θετικό πρόσημα στην κατάσταση των οικονομικών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα και να αξιολογήσεις τις καταστάσεις. Πού βρίσκεσαι σε σχέση με τους στόχους και τον προγραμματισμό σου; Τι άλλο θέλεις να επιτύχεις και με ποιον τρόπο; Καλό είναι να δώσεις ειλικρινείς απαντήσεις στον εαυτό σου και να κάνεις νέα σχέδια βασιζόμενη σε ρεαλιστικά δεδομένα. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να απομακρύνεις από τη ζωή σου γιατί σου κάνει κακό, μην διστάσεις να το κάνεις, αλλά μεθοδευμένα και ομαλά για να μην ταράξεις την αρμονία. Σύμμαχος στην προσπάθειά σου θα είναι είτε το ταίρι σου είτε ένα φιλικό πρόσωπο που εμπιστεύεσαι πολύ.

Αισθηματικές
Οι γενικότεροι προβληματισμοί καλό είναι να μην μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και να αφήσουν χώρο για το σύντροφό σου και τη σχέση σου. Με τον τρόπο αυτό, η περίοδος αυτή θα είναι από τις πιο όμορφες και ήρεμες. Θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα για τους δυο σας, έτσι ώστε να γεφυρώσετε οποιοδήποτε χάσμα δημιουργεί απόσταση και βάζει πάγο στο δεσμό σας. Αν πάλι βρίσκεσαι ακόμη σε αναζήτηση συντρόφου, συνέχισε να ψάχνεις το ταίρι που θεωρείς ιδανικό και φρόντισε να μην αναλωθείς σε κάτι που δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών σου. Σύντομα η επιμονή σου αυτή θα ανταμειφθεί μέσω μιας νέα και σημαντικής γνωριμίας.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά θα τα πας πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Συμφέρουσες προτάσεις θα προκύψουν και καλά θα κάνεις να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Νέα ξεκινήματα και συνεργασίες μπορούν να λάβουν χώρα στην αρχή της εβδομάδας καθώς το πλανητικό σκηνικό κάνεις τις συνθήκες ιδανικές για κάτι τέτοιο. Οικονομικά, θα βρίσκεσαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα κάνεις κινήσεις με σκοπό να αυξήσεις τα χρήματα στο πορτοφόλι ή ακόμη καλύτερα στον κουμπαρά σου. Μην επιτρέψεις σε επιπόλαια έξοδα να καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Διαφορετικά προβλέπεται να χάνεις την μπάλα και να ζητάς οικονομικά στηρίγματα από τρίτους.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί αρκετά γύρω από τον τομέα των σχέσεων σε διάφορα επίπεδα. Γενικότερα, θα υπάρξει μια τάση να μεγεθυνθούν οι καταστάσεις και αυτό θα σε φέρει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις. Τι σημαίνει αυτό; Αν υπάρχουν προβλήματα με κάποια πρόσωπα, αυτά θα οξυνθούν και θα πρέπει να τα διευθετήσεις άμεσα. Αν τα προβλήματα είναι ανυπέρβλητα, τότε μην φοβάσαι να φτάσεις ακόμη και στα άκρα προκειμένου να διαφυλάξεις τη συναισθηματική σου ηρεμία. Αν πάλι η αρμονία χαρακτηρίζει μια σχέση σου, τώρα θα νιώσεις τέτοια ευγνωμοσύνη και ικανοποίηση που θα σου δώσει κίνητρο να μεγαλουργήσεις!

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να διευθετήσεις με λεπτούς χειρισμούς τις διαφορές που θα προκύψουν μέσα στη σχέση σου. Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις κόντρα μόνο και μόνο για λόγους γοήτρου. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δεν θα χάσεις. Απεναντίας, θα κερδίσεις συναισθηματική γαλήνη και υπέροχες στιγμές αγάπης με το σύντροφό σου. Αν πάλι διαλέξεις την άλλο οδό, κανείς δεν εγγυάται για τις εξελίξεις! Αν είσαι single, καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου σχετικά με κάποια λεγόμενα που θα φτάσουν στα αυτιά σου από υποψήφιους συντρόφους. Θα σου υποσχεθούν πολλά προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν ευκαιρίες να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις. Θα μπορέσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα ή νέες συνεργασίες που θα σου δώσουν ικανοποίηση. Καλά θα κάνεις όμως να μην αφήσεις κι άλλο σε εκκρεμότητα κάποιες παλιότερες υποχρεώσεις σου, διαφορετικά θα πρέπει να προσαρμόσεις πολύ τα πράγματα στη συνέχεια και ίσως να μην σε συμφέρει. Στα οικονομικά, υπάρχουν χρέη και ανοιχτοί λογαριασμοί προς εξόφληση που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα και στην ώρα τους για να αποφύγεις το άγχος που θα σου δημιουργήσουν αργότερα. Προτάσεις για αύξηση εσόδων ίσως είναι αρκετά συμφέρουσες. Θα χρειαστεί να τις κρίνεις με βάση τις πραγματικές σου ανάγκες και τα δεδομένα που σου προσφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα που έρχεται δεν θα τη χαρακτήριζε κανείς, ούτε ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά ούτε και πολύ βοηθητική. Θα είναι κατάλληλη για να ξεμπερδέψεις με κάποιες υποθέσεις και να δρομολογήσεις κάποιες άλλες που θα σε βοηθήσουν να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα πιο πέρα. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια ή κάποιες καθυστερήσεις από πλευράς τρίτων που θα πρέπει αναγκαστικά να εμπλακούν. Η κοινωνική σου εικόνα είναι πιθανό να αμφισβητηθεί από κάποια πρόσωπα που φαίνεται ότι έχουν ενοχληθεί στο παρελθόν. Ίσως ο καλύτερος τρόπος να απαντήσεις είναι οι ίδιες σου οι πράξεις ή ακόμη καλύτερα η αδιαφορία. Μην παρασυρθείς σε κόντρες και ίντριγκες χωρίς λόγο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή από την άλλη θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στις κακοτοπιές της καθημερινότητάς σου. Στην αγκαλιά του συντρόφου σου θα βρεις το λιμάνι που χρειάζεσαι για να κάνεις ανεφοδιασμό δυνάμεων και να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη που έχεις ανάγκη. Βασική προϋπόθεση θα είναι να μην κλειστείς στη μαύρη σου τρύπα, αλλά να ανοιχτείς στο ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν. Αν είσαι single, η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα τη διώξουν μακριά. Βγες από το καβούκι σου και θα δεις υπέροχα πράγματα γύρω σου!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα τα πας αρκετά καλά, παρά τις καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις με κάποια σχέδιά σου εξαιτίας αρνητικών επιρροών του πλανητικού σκηνικού. Νέα ξεκινήματα όμως μπορούν τώρα να συμβούν και να ανοίξεις δρόμο για νέα σχέδια και εξελίξεις προς όφελος της καριέρας σου. Ακόμη και το τέλος της εβδομάδας, θα είναι ιδανικό για να τολμήσεις αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα. Για αυτό μην αναβάλεις άλλο τη διευθέτηση οφειλών και οικονομικών υποχρεώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το παράδοξο της εβδομάδας αυτής για εσένα είναι ότι νιώθεις τρομερή ανασφάλεια και άγχος παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις σε διαψεύδουν. Η εμπειρία σου έχει διδάξει ότι πολλά στραβά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν και για αυτό τώρα δεν μπορείς να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά. Έχεις τα δίκια σου, αλλά δεν μπορείς να πορευθείς έτσι, καθώς η στάση σου αυτή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα από μόνη της. Άφησε λοιπόν το φόβο στην άκρη και κινήσου με δυναμισμό και πάθος όπως εσύ ξέρεις. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σου και σίγουρα θα καταφέρεις μεγάλα βήματα την περίοδο αυτή προς όφελος των σχεδίων σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα μέσα σου τι θέλεις και αναζητάς και ύστερα να ανοιχτείς στο σύντροφό σου. Στον τομέα αυτόν, βρίσκεσαι σε σύγχυση και αυτή μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση από το πουθενά. Καλά θα κάνεις λοιπόν να χαλαρώσεις και να βρεις αφορμές και τρόπους να περάσεις ήρεμα με το ταίρι σου. Αν είσαι single, οι επιρροές που δέχεσαι από τη θέση των πλανητών, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον. Μην κλείνεσαι και δείξε διαθέσιμη σε νέες περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Η ενέργεια και ο δυναμικός σου χαρακτήρας θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που φαίνεται να προκύπτουν στο χώρο της εργασίας. Οι βιαστικές κινήσεις δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις. Υπομονή και κοντοζυγώνει η επιτυχία. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι τόσο ικανοποιητικά όσο θα ήθελες. Όμως, αρχίζουν και βελτιώνονται καθώς νέες ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου φαίνεται να προκύπτουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε ο καιρός να βάλεις το νερό στο αυλάκι. Με λίγα λόγια, οι προσπάθειες που έκανες το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έπιασαν τόπο και τώρα θα βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να επιτύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις φρόντισε να μην είναι βιαστικές. Με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρεις ό,τι καλύτερο. Μην αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη η εβδομάδα, ακόμη και αν χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο παραπάνω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να κάνεις κινήσεις που θα εξομαλύνουν την κατάσταση. Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είχες αμελήσει αρκετά το σύντροφό σου και έκανες αρκετά λάθη που σε έβαλαν σε απόσταση από εκείνον. Σπάσε τον πάγο τώρα για να προλάβεις τα χειρότερα. Να είσαι σίγουρη ότι και εκείνος περιμένει να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου προς το καλύτερο. Αν είσαι single, καλά θα κάνεις να δραστηριοποιηθείς άμεσα, έτσι ώστε να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών που μπορούν να σου χαρίσουν μια νέα συγκίνηση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις θετικές εξελίξεις. Με ομαδική εργασία και συζητήσεις με τους συνεργάτες θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Η ικανότητά σου να βλέπεις στο μέλλον και να οραματίζεσαι, θα σε βοηθήσει πολύ στην παρούσα φάση, καθιστώντας την εξαιρετικά χρήσιμη. Στα οικονομικά, καλά θα κάνεις να προσέχεις τα έξοδά σου, γιατί θα έχεις την τάση να σπαταλάς χρήμα που σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα θελήσεις να διεκδικήσεις πολλά και να κατακτήσεις το ανέφικτο. Με την ορμή και το δυναμισμό που σε οδηγούν φαίνεται πως θα μπορέσεις να κατορθώσεις πολλά! Σημαντική και βασική προϋπόθεση είναι να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα και να δομήσεις τα βήματα που θα ακολουθήσεις με τρόπο μεθοδικό και πρακτικό. Έτσι σιγά σιγά θα προσεγγίσεις όλο και περισσότερο στη δική σου κορυφή. Ωστόσο, να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν θα καταφέρεις να ασχοληθείς με ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Για αυτό κάνε την ιεράρχηση και προσανατολίσου σε συγκεκριμένα πράγματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει σύγχυση και μπερδέματα όσον αφορά στην εικόνα που έχεις για το άλλο σου μισό. Μην υποκύψεις σε σκέψεις και παραλογισμούς. Διώξ’ τα μακριά και ασχολήσου καλύτερα με το να βρεις τρόπους να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και άφησε στην άκρη τα ανούσια φλερτ που σπαταλούν χρόνο και ενέργεια, γεμίζοντάς σε απογοήτευση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και η εύνοια που θα δεχθείς θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικές επαφές με τους προϊσταμένους σου για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να δημιουργήσεις αύξηση στο εισόδημά σου και να αποφύγεις εκείνες που σου βγάζουν άσκοπα χρήματα από το πορτοφόλι. Τακτοποίησε τις οφειλές σου και μην τις αμελείς άλλο.

ΙΧΘΕΙΣ
Την εβδομάδα αυτή ενισχύεται το κοινωνικό σου πρόσωπο και είσαι σε θέση να συναναστραφείς με πρόσωπα που θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα στις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σου και ο καθένας από το ρόλο του έχει να σου προσφέρει κάτι. Είτε βοήθεια, είτε γνώση. Η καθημερινότητά σου έχει τις προϋποθέσεις να γίνει πιο ομαλή. Γενικότερη εύνοια μπορεί να ξεμπλοκάρει ακόμη και οικονομικά ζητήματα.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου ζητάει την προσοχή σου. Έχει ανάγκη να είσαι πιο πολύ δίπλα του και πιο ουσιαστικά. Φρόντισε να τον ικανοποιήσεις στις απαιτήσεις του, τουλάχιστον στο μέτρο του εφικτού με βάση το πρόγραμμά σου. Όμως, να θυμάσαι ότι οφείλεις να έχεις μια αρμονία στη σχέση σου αφού όπως ξέρεις είναι ικανή να σε γεμίσει ενέργεια και αισιόδοξα συναισθήματα. Αν είσαι single, φρόντισε να μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες και ίσως μέσα από αυτές να προκύψει και το πρόσωπο που θα γίνει μοναδικό για εσένα.

Επαγγελματικές
Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να δώσεις πνοή στα σχέδιά σου και έτσι να φτιάξει και η δική σου διάθεση. Κάποια ζητήματα που σε απασχολούσαν από καιρό φαίνεται να επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο και μάλιστα με τη στήριξη συναδέλφων. Τα οικονομικά είναι σε μια σχετικά καλή κατάσταση και αναμένονται να βελτιωθούν κι άλλο. Μια γενικότερη ανακούφιση και αισιοδοξία θα πλανάται στον αέρα.

Read More

And More