ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 4 έως 11 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι θα παίξει σε ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να έχει ποικιλία συναισθημάτων και καταστάσεων, αφήνοντάς σου όμως μια γλυκιά γεύση. Το πιο σημαντικό για εσένα γεγονός έχει να κάνει με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό το Σάββατο. Η είσοδος αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφραστείς με δυναμισμό μεν, αλλά θα μπορέσεις να δράσεις και παρασκηνιακά. Αν υπάρχει κάποια υπόθεση που θέλεις να χειριστείς με μυστικότητα και να την προωθήσεις άμεσα καλό είναι να την αναλάβεις μέσα στο διάστημα αυτό. Γενικότερα θα βρίσκεσαι σε καλή διάθεση και το πλανητικό σκηνικό δεν αναμένεται να σου βάλει εμπόδια στην καθημερινότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά καλά. Ειδικά τη Δευτέρα και την Τρίτη με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα έχεις μια διάθεση να μείνεις σπίτι και να απολαύσεις στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με το ταίρι σου. Αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σου και φρόντισε να κρατήσεις μακριά τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η Παρασκευή προμηνύεται εξαιρετική μέρα με τις ευνοϊκές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Ουρανό, τον Ερμή και τον Κρόνο να φέρνουν ισορροπία στη σχέση και ένα κλίμα έκφρασης και επικοινωνίας.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Η δύναμη και η αυτοπεποίθηση που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις εμπόδια και να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε δυσκολεύουν. Την Τετάρτη ο Ερμής πραγματοποιεί σύνοδο με τον Κρόνο και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπευθυνότητα στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά, κινήσου με σταθερά βήματα και προσπάθησε να μείνεις εντός προγραμματισμού για να μπορέσεις σιγά σιγά να δεις βελτίωση.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα που έρχεται εκμεταλλεύσου την επιρροή των πλανητών για να διαχειριστείς υποθέσεις που απαιτούν μια μυστικότητα από την πλευρά σου. Είσαι σε θέση να λειτουργήσεις με βάση τη διαίσθησή σου και να ακούσεις το υποσυνείδητό σου. Από εκεί θα έρθουν οι λύσεις που ζητάς. Επίσης, θα έχεις την ανάγκη να στραφείς προς την οικογένειά σου για να αντλήσεις δύναμη ή να βοηθήσεις την ισορροπία να επανέλθει. Παράλληλα, θα υπάρξει δυναμισμός στις κινήσεις σου και θα νιώσεις αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει αποτελεσματικότητα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο την Τετάρτη, απαιτεί από την πλευρά σου να κινηθείς με περισσότερη σοβαρότητα στη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να στηρίξεις περισσότερο το ταίρι σου και να ασχοληθείς με περισσότερο ενδιαφέρον με τα προβλήματά του. Ειδικά τη Δευτέρα και την Τρίτη με τη Σελήνη στον Καρκίνο, η σχέση σου φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα συγκριτικά με τις άλλες υποχρεώσεις που θα έχεις. Αν είσαι single, η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι καλές μέρες για να κινηθείς δυναμικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η Σελήνη στο Λέοντα σου δίνει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που χρειάζεσαι.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να κινηθείς ικανοποιητικά τις μέρες αυτές. Θα είσαι αυστηρή με το πρόγραμμά σου, γιατί έτσι θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και λιγότερο άγχος. Προς το τέλος της εβδομάδας οι μέρες θα είναι καλές για να προγραμματίσεις συναντήσεις ή να κάνεις συζητήσεις που απαιτούν αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχο. Ίσως μια νέα συμφωνία να είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί τις μέρες αυτές. Την Τετάρτη με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο θα υπάρξει περισσότερο άγχος στην ατμόσφαιρα. Για αυτό φρόντισε να αποφύγεις και οικονομικές συναλλαγές την ημέρα αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά ομαλά και θα έχεις την ψυχολογική ισορροπία που απαιτείται για να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου όπως πρέπει. Την Τετάρτη ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα απαιτήσει από εσένα επιπρόσθετη προσπάθεια για να διαχειριστείς την πίεση της ημέρας. Ίσως κάποια κακή εμπειρία του παρελθόντος να νιώσεις ότι έρχεται στο προσκήνιο του μυαλού σου και σε εμποδίζει να σκεφτείς λογικά ή να πάρεις αποφάσεις που θέλεις. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να πάρεις το χρόνο που χρειάζεσαι πριν κάνεις τις επιλογές σου. Με τον Άρη να μπαίνει στο Σκορπιό από το Σάββατο ξεκινάει μια περίοδος αρκετή ευνοϊκή προκειμένου να δεις σε βάθος κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να τα επιλύσεις.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας. Ο σύντροφός σου θα είναι πηγή έμπνευσης και δύναμης. Η τρυφερότητα που θα δείξεις προς εκείνον θα κάνει το κλίμα της σχέσης σου πιο τρυφερό και ήρεμο. Η αγάπη που νιώθεις είναι ικανή να κατευνάσει τα άγχη σου και να σου δώσει την κινητήριο δύναμη για να σταθείς στα πόδια σου σε ό,τι χρειαστεί στους υπόλοιπους τομείς. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι το τελείωμα της εβδομάδας θα σου δώσει δυναμισμό για να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα έχεις σιγουριά στις δυνάμεις σου και αυτό θα σε κάνει να ξεπερνάς τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο σου. Η Παρασκευή θα είναι μια εξαιρετική μέρα καθώς η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό θα σε βοηθήσουν να εκφράζεσαι με εφευρετικότητα και ανεξαρτησία, γεγονός που σε βοηθάει στις επαφές με τρίτους. Στα οικονομικά, μπορείς αυτήν την ημέρα να στραφείς σε αγοροπωλησίες που θα αποδειχθούν αρκετά συμφέρουσες για την οικονομική σου θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι νιώθεις πολύ έντονα τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα σου, οπότε κατανοείς καλύτερα τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Θα έχεις, επίσης, τη δύναμη και την αντοχή που χρειάζεται για να σταθείς δυναμικά απέναντι στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Οι οικογενειακές σχέσεις ευνοούνται για αυτό φρόντισε να δείξεις το ενδιαφέρον σου και τη στήριξή σου στα δικά σου άτομα. Με τον Άρη να μπαίνει στο Σκορπιό από το Σάββατο ξεκινάει μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις υπό πίεση και να χειριστείς δύσκολες καταστάσεις. Αν λοιπόν, υπάρχει κάτι που απαιτεί αποθέματα ενέργειας από εσένα, προγραμμάτισέ το από την ημέρα αυτή και μετά.

Αισθηματικές
Η οικογένεια και η σχέση σου θα είναι στο προσκήνιο την εβδομάδα αυτή. Έχεις την τάση να ασχολείσαι περισσότερο με τα θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, καθώς έτσι νιώθεις πιο αρμονικά μέσα σου. Εξάλλου, πηγή δύναμης για εσένα αποτελεί ο πυρήνας της οικογένειά σου. Με τη Σελήνη στο Λέοντα την Πέμπτη και την Παρασκευή θα νιώθεις πιο αισιόδοξη και πιο παθιασμένη. Τα συναισθήματα αυτά επηρεάζουν θετικά τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, σε βοηθούν να γοητεύσεις το άλλο φύλο, γεγονός που θα φέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις μια αρκετά δυναμική εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην Τετάρτη που ο Ερμής θα πραγματοποιεί σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι επικοινωνίες σου θα απαιτούν περισσότερη υπευθυνότητα από εσένα. Θα πρέπει να αξιοποιήσεις την εμπειρία που σου έχει δώσει το παρελθόν για να μάθεις να εκφράζεσαι πιο σωστά. Οι αντιδραστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση στις επαγγελματικές σου συζητήσεις. Στα οικονομικά, η αισιοδοξία και η εξυπνάδα που θα έχεις μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες πηγές εισοδήματος.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή σε φέρνει πιο κοντά στον αισθηματικό σου κόσμο και σε ωθεί να δράσεις σύμφωνα με τη διαίσθησή σου. Για λίγο θα νιώσεις την ανάγκη να στρέψεις το βλέμμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ασχοληθείς με περισσότερο ενδιαφέρον με τα προβλήματά τους. Την Πέμπτη και την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου τονίζεται η αισιόδοξη πλευρά σου και η αποφασιστικότητα που έχεις για να κινείσαι. Οπότε, αν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καλό είναι να τις δρομολογήσεις για αυτές τις ημέρες. Ενώ γενικότερα είσαι ένα ζώδιο με πυγμή και έντονη μαχητικότητα, από το Σάββατο και μετά ξεκινάει μια περίοδος που θα έχεις την ικανότητα να αντέχεις ακόμα περισσότερο πίεση και να ανταπεξέρχεσαι με μεγάλη δύναμη στις προκλήσεις. Αυτό θα οφείλεται στην είσοδο του Άρη στο Σκορπιό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι προβλέψεις λένε ότι θα περάσεις ρομαντικές και ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα ξεπερνιούνται μέσα από τη συζήτηση και την κατανόηση. Έτσι, θα υπάρξει ο χώρος για να απολαύσεις την παρέα του, χωρίς άγχη και πιέσεις. Αν είσαι single, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσεις νέα πρόσωπα και να κινηθείς με δυναμισμό προς εκείνο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Ο τρόπος που θα συμπεριφερθείς θα κρίνει και τις εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου φρόντισε να κάνεις τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις όλες τις άλλες ημέρες εκτός από την Τετάρτη. Ο λόγος είναι ότι ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο δυσκολεύει τη σκέψη και την εκφραστικότητά σου. Ενώ γενικότερα χαρακτηρίζεσαι για το κοφτερό σου μυαλό και τη δημιουργικότητα στον τρόπο που λειτουργείς, η όψη αυτή θα αναστείλει κατά κάποιον τρόπο τις ικανότητες αυτές. Το άγχος θα έχει τη δύναμη να σε καταβάλει και να σε φρενάρει σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να κινηθείς με το χρόνο που χρειάζεσαι και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Έτσι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Καλό είναι να κινηθείς αντίστοιχα και στα οικονομικά, ειδικά αν ασχολείσαι με το εμπόριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ένα συναισθηματικό κλίμα που σε κάνει πιο ευαίσθητη στην κριτική και στα λόγια των άλλων. Την ίδια στιγμή όμως προβάλει το ανθρώπινο πρόσωπό σου και σε βοηθάει να στηρίξεις τα πρόσωπα που ζητούν τη βοήθειά σου. Θα ασχοληθείς με την οικογένειά σου και τη σχέση σου περισσότερο από όσο συνηθίζεις, γιατί αυτό είναι που νιώθεις την ανάγκη να κάνεις. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν περισσότερο από την Τετάρτη και μετά. Την ημέρα αυτή ο Ερμής πραγματοποιεί σύνοδο με τον Κρόνο και σε εμποδίζει να είσαι τόσο επικοινωνιακή όσο θα ήθελες. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πιο ιδανικές ημέρες για να το επιτύχεις, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα έχουν προτεραιότητα για εσένα, αλλά όσο θα προχωράει η εβδομάδα θα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα, λόγω των πιέσεων που θα νιώσεις από τις αυξημένες υποχρεώσεις στους υπόλοιπους τομείς και ειδικά στην εργασία. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη και να κρατάς τις ισορροπίες, ώστε να είναι ικανοποιημένος και ο σύντροφός σου και εσύ να διατηρείς την εσωτερική σου αρμονία. Αν είσαι single, η Σελήνη στο Λέοντα στις 7 και 8 του μήνα σε βοηθούν να βγεις και να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του άλλου φύλου. Μπορείς να φλερτάρεις και να φέρεις κοντά σου το άτομο που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια ζητήματα σχετικά με συνεργασίες, καθώς θα δυσκολευτείς να διαπραγματευτείς τα συμφέροντά σου με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει. Δείξε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα δεις ότι με τον τρόπο αυτό θα κερδίσεις το σεβασμό των γύρω σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις τα χρέη που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα για να “βάλεις μπροστά” τα νέα σου σχέδια.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον στον συναισθηματικό σου κόσμο. Εκεί βρίσκεται το κλειδί της ισορροπίας που σε κάνει να νιώθεις ικανοποιημένη με τη ζωή σου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η οικογένεια και ο σύντροφός σου, οπότε διαπιστώνοντας την αξία τους θα προσπαθήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα που τους αφορούν. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου αυξάνεται, έτσι ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου και να στρώσεις το έδαφος για τις μελλοντικές κινήσεις σου. Με τον Άρη να μπαίνει στο Σκορπιό από το Σάββατο, θα νιώσεις τη δύναμή σου να αποκτάει αντοχές, έτσι ώστε να τα βγάζεις πέρα με όποια δυσκολία προκύψει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο σύντροφό σου μέσα στην εβδομάδα. Η δική του στήριξη θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια και τα άγχη που δημιουργούνται μέσα σου, αν και κάποιες φορές είναι αδικαιολόγητα. Μέσα από την ισορροπημένη σου σχέση πάρε του κουράγιο που σου λείπει για να διαχειριστείς τη σύγχυση που υπάρχει στο μυαλό σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα είναι καλή περίοδος για να τακτοποιήσεις τις ανοιχτές υποθέσεις και να οργανωθείς για τα επόμενα βήματά σου. Η επικοινωνία σου θα έχει κάποια εμπόδια με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 6, τα οποία προκύπτουν από τις μπερδεμένες σου σκέψεις. Διώξε το άγχος και θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Στα οικονομικά, απόφυγε εκείνη την ημέρα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει συναίσθημα, τρυφερότητα, αλλά και δυναμισμό. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξεις! Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο την Τετάρτη θα σου δημιουργήσει μια σύγχυση που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία, ειδικά στα επαγγελματικά. Η λογική σκέψη εμποδίζεται και σε κάνει να χάνεις το νόημα των γεγονότων. Έτσι, οι αντιδράσεις δεν έχουν λογικό υπόβαθρο. Διατήρησε τον αυτοέλεγχο και μην ασκείς πίεση στον εαυτό σου, ώστε να ανακτήσεις την ισορροπία σου. Από το Σάββατο και μετά με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σου, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εσένα. Δεν είναι ότι τα προβλήματα παύουν να υπάρχουν, αλλά εσύ νιώθεις πιο δυνατή, πιο σίγουρη και πιο αποφασιστική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις το σύντροφό σου, όχι μόνο για να μοιραστείς τις σκοτούρες σου, αλλά και για να του δείξεις ότι είσαι εκεί για αυτόν, για να τον στηρίξεις. Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή σου δίνει ρομαντισμό, αλλά και γοητευτική αυτοπεποίθηση. Έτσι, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο εκείνο που σου έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά για να το διεκδικήσεις με πάθος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα θα κυλήσει με αρκετές απαιτήσεις από πλευράς σου, αλλά θα μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου διατηρώντας τη σκέψη σου καθαρή. Άφησε το άγχος κατά μέρος και δες τα προβλήματα στον πυρήνα τους. Στην προσπάθειά σου αυτή θα έχεις σύμμαχο τον Άρη στο ζώδιό σου από το Σάββατο και μετά. Φτάνοντας στην καρδιά των προβλημάτων σου θα καταφέρεις να τα επιλύσεις μια και έξω. Στον οικονομικό τομέα, η βοήθεια αυτή θα είναι εξαιρετική για να μπορέσεις να ανακάμψεις με γρήγορους ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μια σημαντική πρόκληση στα μέσα αυτής της εβδομάδας. Η δύσκολη όψη του Ερμή με τον Κρόνο σου δημιουργεί μια αδυναμία να σκεφτείς ορθολογικά και ξεκάθαρα. Αυτό έχει επέκταση στη συμπεριφορά σου που σε κάνει να εκφράζεσαι με άγχος και παραλογισμό. Για να ελέγξεις τα πράγματα, αρκεί να χαλαρώσεις. Διώξε τις άσχημες σκέψεις, πάρε το χρόνο σου και μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν πρόκειται να επωφεληθείς, ειδικά στον χώρο της εργασίας σου. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να έχεις και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και να αποδείξεις τις αντοχές σου στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αυτή θα σου φέρει αρκετό ρομαντισμό και πάθος στη σχέση σου. Διώξε την νευρικότητα και την ανησυχία που κουβαλάς από τη δουλειά και θα δεις ότι η προσωπική σου ζωή μπορεί να σου χαρίσει την αρμονία που χρειάζεσαι. Αν είσαι single, πάρε πρωτοβουλία και δείξε αυτό που νιώθεις. Ακολούθησε την καρδιά σου και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου γενικότερα θα είσαι αρκετά τυπική όσον αφορά στις υποχρεώσεις σου. Επίσης, θα μπορέσεις να δείξεις το δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου για να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο την Τετάρτη, καλό είναι να αποφύγεις εμπορικές και οικονομικές συναλλαγές. Απαιτείται ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα εκείνη την ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Tο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας για το ζώδιό σου είναι η σύνοδος που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Κρόνο την Τετάρτη. Σε επηρεάζει περισσότερο από όλους και σου δημιουργεί εμπόδια τόσο στο μυαλό όσο και στην εξωτερική σου συμπεριφορά. Προετοιμάσου για αυτό και λάβε υπόψη σου τη συμβουλή αυτή, ώστε να διαχειριστείς την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο. Εφόσον δεν θα είσαι σε θέση να σκεφτείς καθαρά, καλό είναι να αναβάλλεις τις υποχρεώσεις που απαιτούν κάτι τέτοιο. Πάρε το χρόνο σου όπου χρειάζεται και μην ασκείς επιπρόσθετη πίεση στον εαυτό σου. Κατά τα άλλα, η υπόλοιπη εβδομάδα και ρομαντική θα είναι και θα σε κάνει να νιώσεις δυνατή και δημιουργική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εκφράσεις το συναίσθημά σου και να ξανακάνεις τη σχέση σου πιο ζωηρή, γεμάτη ζωντάνια και πάθος. Θα υπάρξει ένας αέρας ρομαντισμού που θα ταξιδέψει εσένα και το ταίρι σου. Μην αφήσεις τη λογική να σταθεί εμπόδιο σε αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι single.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αξιοποίησε τη διαίσθησή σου για να διαχειριστείς καταστάσεις που η λογική αδυνατεί να εξηγήσει. Επίσης, αξιοποίησε το δυναμισμό που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό για να πετύχεις τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες. Αν εξαιρέσεις την Τετάρτη που ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο σε αναστατώνει, όλες οι άλλες μέρες είναι καλές για να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Στα οικονομικά, κινήσου με συντηρητισμό, καθώς σύντομα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ανακάμψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο από τις αρχές τις εβδομάδας είναι βέβαιο ότι θα βρεις έξυπνους και εφευρετικούς τρόπους για να κάνεις την καθημερινότητά σου, αλλά και την αισθηματική σου ζωή πιο ενδιαφέρουσα και πιο ζωντανή. Οι δικοί σου άνθρωποι θα αποτελέσουν το κέντρο του ενδιαφέροντός σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείς να αναλάβεις δύσκολες υποχρεώσεις που θέλουν αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Με τον Άρη να μπαίνει στο Σκορπιό από το Σάββατο, ξεκινάει μια περίοδος που θα καταφέρεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε τριβελίζουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να δείξεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Για εσένα θα είναι σημαντική η ισορροπία στη σχέση, για αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να την επιτύχεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο την Τετάρτη με τον Ερμή που πραγματοποιεί σύνοδο με τον Κρόνο και δημιουργεί κάποια σύγχυση στην έκφραση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου κινήσου αποφασιστικά και με σιγουριά προς τον εαυτό σου. Είναι καλή εβδομάδα για να διαχειριστείς απαιτητικές καταστάσεις και να φτάσεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Στα οικονομικά, καλό είναι να αποφύγεις τις εμπορικές συναλλαγές και τις δοσοληψίες την Τετάρτη με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει ποικιλία συναισθημάτων και καταστάσεων. Θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πιο κοντά στο συναίσθημά σου και να εκφράσεις την αγάπη σου στα δικά σου άτομα. Η οικογένεια θα σε απασχολήσει αρκετά, όχι εξαιτίας προβλημάτων, αλλά εξαιτίας της ανάγκης σου να ασχοληθείς με ό,τι την αφορά. Έτσι, θα νιώσεις πιο καλά μέσα σου. Παράλληλα, θα δείξεις ενδιαφέρον και στις προσωπικές σου υποχρεώσεις. Θα θελήσεις να κινηθείς με στόχο να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Από το Σάββατο και μετά που ο Άρης μπαίνει στο Σκορπιό, ξεκινάει με περίοδος με περισσότερη συναισθηματική δύναμη. Αξιοποίησέ την προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, ασχολήσου με το ταίρι σου και μην διστάσεις να του δείξεις όσα νιώθεις. Είναι σημαντικό να είσαι καλά μαζί του και το ξέρεις. Στάσου στο πλάι του και άκουσε όσα έχει να σου πει. Είναι σίγουρο ότι θα δείξεις ευαισθησία σε ό,τι το απασχολεί, αλλά θα βρεις και δυναμικούς τρόπους να τον βοηθήσεις. Αν είσαι single, η κατανόησή σου θα μπορέσει να σε φέρει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε γοητεύει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλό είναι να κινηθείς με βάση τον προγραμματισμό σου και να αξιοποιήσεις την αποφασιστικότητά σου για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος που φέρνουν οι υποχρεώσεις και να μην ξεσπάς σε συνεργάτες και συναδέλφους, γιατί απλά δημιουργείς άσχημο κλίμα. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά χωρίς ρίσκο.

Read More

And More