ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 6 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2017

Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε προετοιμάζει ψυχολογικά και σε προειδοποιεί για τις άμεσες εξελίξεις στα συμφέροντά σου. Ο Ερμής που κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο την Τετάρτη, δοκιμάζει άλλοτε τις σχέσεις σου και άλλοτε τις εργασιακές εξελίξεις. Ο ρυθμός της καθημερινότητάς σου μπορεί να επιταχυνθεί περισσότερο στα μέσα της εβδομάδας. Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται το Σάββατο στο Λέοντα καλείσαι να είσαι ψύχραιμη και να αποφύγεις σχόλια και επικρίσεις. Τα γεγονότα των ημερών αυτών είναι πιο ενθαρρυντικά, προκειμένου να πάρεις πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς. Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατική φάση και εσύ πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου την ώρα της κρίσης των άλλων, αποφεύγοντας να θίξεις κακώς κείμενα. Οικονομικά δεν αλλάζει τίποτε αισθητά, απλώς υπάρχει ο κίνδυνος να αυξήσεις τα έξοδά σου.

Αισθηματικές
Μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα πράγματα στην επιφάνεια, γι’ αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα μεταξύ σας. Για σένα που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα σου επιβάλλουν αυτές τις μέρες οι ανώτεροί σου. Αν ακόμη στεναχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένη στη δική σου δουλειά και στις ευθύνες σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Σημαντικές είναι οι μέρες που θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου. Η περίοδος αυτή είναι περίοδος δράσης και ανανέωσης της διάθεσης και των σχεδίων σου. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί, βελτίωση προβλέπεται στις προσωπικές σου σχέσεις, ενώ οδηγείσαι σε λύσεις των επαγγελματικών σου προβλημάτων. Μέσα σε όλα, θα έχεις και μια σημαντική βοήθεια ή μια πρόσκληση κοινωνικής φύσεως, η οποία θα τονίσει την αισιοδοξία σου για το μέλλον και το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι εκτιμούν τη δουλειά σου και ειλικρινά σε αγαπούν. Η εβδομάδα αυτή τέλος, είναι κατάλληλη για να καταστρώσεις νέα σχέδια για την οριστική απαλλαγή σου από καταστάσεις και δεσμεύσεις, που σε ταλαιπώρησαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα βγεις αλώβητη. Αν είσαι single, πάρε τα πάνω σου και πιάσε την τύχη σου από τα μαλλιά, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του και για άλλους ανθρώπους. Ο έρωτας παραμονεύει.

Επαγγελματικές
Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις άμεσες λύσεις και τακτοποιήσεις. Το διάστημα αυτό, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται το Σάββατο στο Λέοντα, είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά που ο Ερμής θα εισέλθει στον Υδροχόο, τονίζει τις ιδέες και την ενεργητικότητά σου. Από την άλλη, ενισχύει την ιδιοτροπία και παράλληλα την ανασφάλειά σου, άλλοτε για τα ερωτικά σου και άλλοτε για τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να προσέξεις αρκετά ώστε να μην αφήσεις να δημιουργηθούν άνισες καταστάσεις σε αυτούς τους τομείς. Είσαι σε μια σειρά ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σου. Επίσης, μην προκαλείς εκείνους που έχουν αποδείξει ότι μπορεί και στο εγγύς μέλλον να δυσκολέψουν τη δουλειά σου ή τη ζωή σου. Επιπλέον, απόφυγε να παγιδευτείς συναισθηματικά καταλήγοντας θύμα ενός ανθρώπου ή μιας κατάστασης, διότι αυτήν τη φορά, μαζί με τη συναισθηματική παγίδευση, θα έχεις και μια αισθητή οικονομική συνέπεια εις βάρος σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αρκεί να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε χώρο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα και δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει.

Επαγγελματικές
Τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν προς το τέλος της, με τη Σεληνιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται στο Λέοντα και το γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει σταθερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λίγο καλύτερο διαμορφώνεται το κλίμα αυτήν την εβδομάδα για εσένα και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από μια κατάσταση που σε καταπίεσε ή σε παγίδεψε τις προηγούμενες εβδομάδες. Με σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να πετύχεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Ωστόσο, ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα, θα υπάρξουν προβλήματα για να σε απασχολούν, ο ειλικρινής όμως διάλογος με το περιβάλλον και με αυτούς που εμπλέκονται στα προβλήματα αυτά, θα σε βοηθήσει για να βρεθούν λύσεις. Προσπάθησε να είσαι αποφασιστική και άμεση και δώσε στον εαυτό σου λίγη περισσότερη χαρά και ξεκούραση.

Αισθηματικές
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου, καθώς οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές είναι πολλές. Βγάλε τη μοναξιά από τη ζωή σου και πες ναι στο νέο έρωτα που σου κλείνει το μάτι. Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένη, το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικές
Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών. Απόφυγε να κάνεις λάθη διαχείρισης, να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις ή να κάνεις βιαστικές επιλογές σε αγοραστικό επίπεδο. Εάν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στο τέλος της εβδομάδας, θα έχεις πίεση μέσα από γεγονότα, για τα οποία θα είναι υπαίτιοι κυρίως δικοί σου άνθρωποι και το περιβάλλον της δουλειάς σου. Απόφυγε αντιδράσεις, δηλώσεις ή προκλητικές συμπεριφορές. Ανάλαβε πρωτοβουλίες και με μεθοδικότητα και καλή οργάνωση, επιχείρησε να τις φέρεις εις πέρας. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην παρασύρεσαι από προσκλήσεις ή προτάσεις που θα σου γίνουν. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση είναι αρκετά συμπαθητική. Αν και εσύ προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές
Στις αισθηματικές σου σχέσεις, αυτήν την εβδομάδα οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και τα συναισθήματα του έρωτα θα σε πλημμυρίσουν ολοκληρωτικά. Η διάθεση του ρομάντζου και του φλερτ θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς σφόδρα. Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό σε μεταμορφώνει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα οφέλη, μιας και στο πεδίο του αντικειμένου σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα είναι καλύτερα για το ζώδιό σου σε σύγκριση με τα άλλα, καθώς η θέση του Ερμή από την Τετάρτη στον Υδροχόο εξυπηρετεί τα σχέδια, τις σχέσεις και την εξέλιξη των συμφερόντων σου. Αν παραμείνεις συνετή και εγκρατής στις κινήσεις σου, αυτές οι μέρες έχουν πολλά να σου δώσουν, βοηθώντας σε να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου. Καλύτερη διαχείριση ωστόσο θα χρειαστεί και ο χρόνος σου και το χρήμα σου, διότι πάνω σε παρορμήσεις μπορεί και στους δυο τομείς να κάνεις λάθη. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επικοινωνιακά θαύματα και να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχεις τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω μαζί τους. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι πεπεισμένη ότι το έχεις ανάγκη, μη διστάσεις να το κάνεις, όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη που παραμένει στον Κριό, θα φέρει στο διάβα σου μία γνωριμία που θα ανατρέψει τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα έχει δουλειά, δημιουργικότητα και εναλλακτικές λύσεις στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα νέα δημιουργικά σου σχέδια. Ο Ερμής από τη νέα του θέση στον Υδροχόο από την Τετάρτη, σε παρακινεί να αφήσεις στην άκρη τις αναστολές σου. Χωρίς να αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, εκείνο που έχει προτεραιότητα είναι η εργασία σου, που ασχολούμενη δημιουργικά μαζί της εκτονώνεις το άγχος που σου έχει δημιουργήσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού. Αυτές τις μέρες όμως, γίνεται λιγότερο ενοχλητική και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και στις συνεργασίες εκείνες, που σε ενδιαφέρουν πολύ. Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως η κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής και άσκησης.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να φτιάξεις τη ζωή σου, η τύχη ευνοεί τις τολμηρές του ζωδίου. Το Σαββατοκύριακο, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο Λέοντα, οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θέλεις να κρατήσεις.

Επαγγελματικές
Τα έσοδά σου θα αυξηθούν αρκετά και θα έχεις την εύνοια των συνθηκών. Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην αμελήσεις όμως να κάνεις και λίγη οικονομία για τις πιθανές δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να φανείς αποφασιστική σε διάφορα ζητήματα, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις αυτά που επιθυμείς. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο την Τετάρτη, τα γεγονότα θα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο και γενικότερα ο ορίζοντας θα είναι πιο ξεκάθαρος, έτσι ώστε να ξέρεις τι μπορείς να πετύχεις και τι δεν αξίζει τον κόπο πλέον να προσπαθείς. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό σε έναν άνθρωπο που έχει δείξει ότι αξίζει και αποδέξου προσκλήσεις, προτάσεις και προσφορές που θα σου γίνουν και όχι μόνο έχουν ενδιαφέρον, αλλά γίνονται αφορμή για το άνοιγμα ενός ορίζοντα νέων ασχολιών και ενδιαφερόντων. Το Σαββατοκύριακο, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο Λέοντα, δεν θα λείψουν οι δύσκολες στιγμές, είτε εξαιτίας εξωτερικών γεγονότων, είτε από συμπεριφορές τρίτων. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη πριν πράξεις το οτιδήποτε.

Αισθηματικές
Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα. Αν έχεις σχέση, σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και μπορεί να στεναχωρηθείς.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής στον Υδροχόο μεσοβδόμαδα δίνει δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι κάπως υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από το στόχο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονες είναι οι συναισθηματικές σου αναμοχλεύσεις αυτό το διάστημα, με τον κυβερνήτη σου Δία να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τη Δευτέρα και μετά, ενώ και αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση, όχι υποχρεωτικά άσχημη, αλλά λίγο μετέωρη. Θα χρειαστείς λίγο χρόνο ακόμη για να βρεις το χαμένο θάρρος ή για να προσανατολίσεις σωστότερα τον εαυτό σου. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον Υδροχόο, τακτοποίησε εκκρεμότητες, είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές, και προετοιμάσου κατάλληλα, έτσι ώστε να απαλλαγείς από τα χρεωστικά υπόλοιπα των περασμένων μηνών. Οι μέρες αυτές θα διατηρήσουν τη μεταβλητότητα στον χαρακτήρα τους και οι άνθρωποι που συμβιώνεις ή συνεργάζεσαι, δεν θα είναι τόσο σαφείς απέναντι σου. Αν διαθέτεις την ικανότητα να ψυχολογείς σωστά ή να διαισθάνεσαι τις προθέσεις τους, θα ταλαιπωρηθείς λιγότερο από αυτούς.

Αισθηματικές
Θα ακούσεις ένα νέο από το σύντροφό σου, που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μη γίνεσαι φειδωλή στις εκδηλώσεις σου, λόγω ανασφάλειας. Αν είσαι single, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικές
Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς το μισθό σου και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία, που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα κυλήσει εύκολα η εβδομάδα αυτή για εσένα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να προετοιμαστείς και να περιμένεις. Εκείνο που θα είναι αισθητό, είναι η διευκόλυνση στις νομικές και σε άλλες τυπικές σου υποθέσεις, στις μετακινήσεις σου, στα μαθήματα και στους οικονομικούς διακανονισμούς. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη μια καθυστέρηση για σημαντικότερη ανακούφιση στα οικονομικά και δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς σε αυτό το κλίμα χωρίς να άγχεσαι. Επίσης, καλό θα είναι να κλείσεις εκκρεμότητες των προηγούμενων μηνών που αφορούν περιουσιακές διευθετήσεις, αγοραπωλησίες ή ανάπτυξη μιας τακτικής εκεχειρίας με αντιπάλους, που δεν μπορείς από ό,τι φαίνεται να νικήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό, έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις, χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, καλύτερα κράτησε τις αποστάσεις σου και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Οικονομικά, φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σημαντική από πλευράς κοινωνικής διάκρισης και επαγγελματικής νίκης είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Είναι δουλειά σου να μεταδώσεις τις ιδέες και το πνεύμα σου με ευγένεια και πρωτοτυπία. Αναμφίβολα θα κουραστείς για να φτάσεις εκεί που πρέπει, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Έχεις την υποστήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων μαζί και τη βοήθεια της τύχης και του Ερμή, που θα κινείται στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και μετά, έτσι εκείνο που πρέπει να αποφύγεις είναι η υπερβολή στη συμπεριφορά σου και η πολυμέρεια στις ασχολίες σου. Περιόρισε τη δράση σου στα σημαντικά και άφησε τα δευτερεύοντα για αργότερα. Απόφυγε εκείνους που δεν σε καταλαβαίνουν και μην ελπίζεις σε όσους απέδειξαν στο παρελθόν ότι είναι απρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις μεταξύ σας και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο να δραπετεύσεις κάπου το Σαββατοκύριακο και να προσπαθήσεις να περάσεις μαζί του ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο. Αν είσαι single, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεση λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος, που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου χώρο θα έχεις μεγάλη κινητικότητα αυτές τις ημέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων. Βάλε μία γρήγορη τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις και μην κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούργιες γνωριμίες κάθε είδους.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες αυτές είναι ενδιαφέρουσες, αλλά όχι εύκολες στην έκβαση κάποιων υποθέσεων που σχετίζονται με την οικονομική πλευρά της ζωής σου. Το πλανητικό σκηνικό, ιδιαίτερα από την Τετάρτη με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, σου επιφυλάσσει εντυπωσιακά βιώματα και νέες προκλήσεις. Προσπάθησε να κινηθείς διαλλακτικά στις τυχόν διαφωνίες που υπάρχουν στο στενό περιβάλλον του σπιτιού σου, απόφυγε παράγοντες που σε εκνευρίζουν και μετάθεσε για αργότερα αποφάσεις ή κινήσεις που θα ενοχλούσαν τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, μπορείς να εξυπηρετηθείς μέσω τρίτων ή να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου χάρη στην προσφορά τους. Στον ερωτικό τομέα περνάς αρκετά καλά και σε ό,τι αφορά στην ψυχαγωγία σου θα έχεις ευκαιρίες να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου με το σύντροφό σου κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης. Αν είσαι single, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό κάνε κάτι επιτέλους και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα, αλλά και τη νευρικότητά σου στον επαγγελματικό τομέα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις -που είναι πολύ πιθανό, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου κινήσου με σύνεση, γιατί η καταναλωτική σου μανία είναι στο φουλ, αλλά πρακτικά δεν έχεις και πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

Κράτα το

Read More

And More