ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 ως 16 Δεκεμβρίου…

Άλλη μια εβδομάδα πιο κοντά στα Χριστούγεννα… Τι υπόσχονται τα άστρα; Θα είναι μια ήρεμη εβδομάδα ή μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε; Τα ερωτικά θα τσουλήσουν αρμονικά ή θα υπάρξουν καβγάδες; Επαγγελμακά; Θα παίξει κάτι καλό;

Αν σε απασχολεί κάτι προσωπικό και χρειάζεσαι μια λεπτομερή πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για νέα εγχειρήματα, ωστόσο με τον Ερμή να κινείται από την Τρίτη στο φιλικό για εσένα Τοξότη, τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ίδιο ζώδιο την Πέμπτη και τον Ουρανό να επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου την ίδια μέρα, αυτή η εβδομάδα ευνοεί νέες προσεγγίσεις. Αν λοιπόν δεν τεμπελιάζεις και δεν αδρανείς ως συνήθως, θα έχεις πολλά να κερδίσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Τώρα υπάρχει η κατάλληλη στήριξη από το περιβάλλον σου και προβλέπεται να μπουν στη ζωή σου νέοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν θα είναι απλώς περαστικοί. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις για το καλό σου και να αρπάξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους, που πλέον δεν μπορούν να σε καλύψουν ή δεν έχετε τις ίδιες επιδιώξεις και “θέλω”. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι πεπεισμένος ότι το έχεις ανάγκη, μην διστάσεις να το κάνεις, όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να ξέρεις ότι ο Ουρανός από την Πέμπτη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα φέρει στο διάβα σου μία γνωριμία, που θα σου ανατρέψει τη ζωή. Οι εκπλήξεις που σε περιμένουν είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες!

Επαγγελματικές
Πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται, θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς. Τα οικονομικά έχουν την ίδια στασιμότητα των προηγούμενων ημερών. Για αυτό, κινήσου με σύνεση και φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ
Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα. Ο Ερμής, από τη νέα του θέση στον ζώδιο του Τοξότη από την Τρίτη και μετά, καθώς και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ίδιο ζώδιο, ευνοούν κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και τονώνουν κάπως τα οικονομικά σου. Πρόσεξε μόνο να μην υπερτιμήσεις τις δυνατότητές σου, γιατί με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό, υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης και πρέπει να έχεις το νου, για να την αποφύγεις. Οι απαιτήσεις των δικών σου ανθρώπων θα έχουν την τάση να σε εξαντλούν, ωστόσο θα υπάρχει γύρω σου μία αρμονία και, αν δεν ενδώσεις στις προκλήσεις, μπορείς να περάσεις αρκετά καλά.

Αισθηματικές
Στις αισθηματικές σου σχέσεις, αυτήν την εβδομάδα, οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και το συναίσθημα του έρωτα θα σε πλημμυρίσει ολοκληρωτικά. Η διάθεση του ρομάντζου και του φλερτ θα είναι διάχυτη και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς σφόδρα. Η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε μεταμορφώνει και, με όπλο τον ερωτισμό που σου προσδίδει, έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τα πλήθη!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σου, μιας και στο πεδίο της δουλειάς σου τα πράγματα παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ωστόσο, ίσως να αντιληφθείς ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι και ίσως πάρεις την απόφαση τώρα, που ο Ερμής θα σε ευνοεί από τη νέα του θέση στον Τοξότη, να τις αποκτήσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Τοξότη από την Τρίτη και μετά, σε ευνοεί ιδιαίτερα. Η δυναμικότητα και η ενέργειά σου θα είναι αυξημένες, και μάλιστα σε βαθμό που ίσως οδηγηθείς σε υπερβολές. Έχε το νου σου λοιπόν, μείνε συνετός στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου και προγραμμάτισε όλες σου τις ενέργειες, που είναι απαραίτητες για να φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς. Άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν τώρα στη ζωή σου. Αν δεν θέλεις να ξαναζήσεις καταστάσεις, που βίωσες με δυσάρεστο τρόπο, πρόσεξε σε ποιους ανοίγεις την πόρτα της καρδιάς σου και κράτα μια επιφυλακτική στάση.

Αισθηματικές
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα, οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές είναι πολλές. Βγάλε τη μοναξιά από την ζωή σου και πες “ναι” στο νέο έρωτα που σου κλείνει το μάτι. Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένος, το κλίμα διαμορφώνεται πολύ καλύτερα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικές
Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών, ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του φιλικού σου Τοξότη. Φρόντισε να μην κάνεις λάθη διαχείρισης, να μη δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις ή να κάνεις βιαστικές επιλογές σε αγοραστικό επίπεδο. Αν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι μία περίοδος έντασης και σύγκρουσης για εσένα και πρέπει να προσέχεις. Σε κάθε περίπτωση, μην προχωρήσεις στην παρούσα συγκυρία σε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, γιατί αργότερα δεν αποκλείεται να δεις τα πράγματα από μία διαφορετική σκοπιά και να το μετανιώσεις. Απόφυγε επίσης κουτσομπολιά εις βάρος τρίτων και γενικά προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις. Όσο λιγότερο επικριτικός είσαι, τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις δυσαρμονίες. Από την Πέμπτη και μετά, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, τα πράγματα καλυτερεύουν αρκετά, αλλά και πάλι πρέπει να είσαι φειδωλός και μετρημένος σε λόγια και κινήσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη, από την Τρίτη και μετά, μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους, ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Αν δώσεις το περιθώριο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα, δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να σε οδηγήσει η τύχη σου…

Επαγγελματικές
Τα θέματα δουλειάς και δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν και το γενικότερο κλίμα, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα, για να φτάσεις τους στόχους που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου.

ΛΕΩΝ
Ο τομέας στον οποίο ευνοείσαι ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα είναι αυτός της φήμης και της αναγνώρισης. Αυτό σημαίνει ότι οπουδήποτε και να εμφανιστείς, θα λάμπεις με την παρουσία σου και θα προκαλείς ευχάριστα, με τις ευφάνταστες και έξυπνες ιδέες σου. Υπαίτιοι για όλα αυτά θα είναι τόσο η νέα θέση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό σου Τοξότη, όσο και η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ίδιο ζώδιο και δίνει φτερά στις φιλοδοξίες σου. Φρόντισε λοιπόν να μην κλειστείς μέσα στο σπίτι, βγες, διασκέδασε και επιδίωξε άφοβα νέες επαφές, που σου προκαλούν το ενδιαφέρον. Καλή συγκυρία επίσης για να ασχοληθείς με τα παιδιά ή με θέματα σπουδών και μετακινήσεων.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητος. Σταμάτα να κλαίγεσαι για τη μοναξιά σου και πιάσε την τύχη σου από τα μαλλιά, πάρε τη ζωή στα χέρια σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του για νέες γνωριμίες. Ο έρωτας παραμονεύει, αν είσαι ελεύθερος. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα περάσετε πολύ ευχάριστες και ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σας.

Επαγγελματικές
Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου, στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε διακανονισμούς με μακροπρόθεσμη προοπτική και αρκέσου στις περιστασιακές λύσεις και τακτοποιήσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την κατάλληλη προετοιμασία δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις αυτήν την εβδομάδα, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή, στο ζώδιο του Τοξότη, από την Τρίτη και μετά. Αλίμονο λοιπόν σε όποιον θελήσει να βάλει εμπόδια στο δρόμο σου! Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, νέες συνεργασίες αλλά και θέματα προβολής μπορούν να δώσουν στην καριέρα σου την ώθηση που της χρειάζεται. Επιπλέον, το διάστημα αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να αυξήσεις, επιτέλους, τα εισοδήματά σου και θα σε κάνει να ανακουφιστείς λίγο, ξεφεύγοντας σε καταναλωτικές αγορές.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστες καταστάσεις στην επιφάνεια, γι’ αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα. Όσο για εσένα που ακόμα αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα έρχεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικές
Αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στους οικείους ή τους συνεργάτες σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα σου τεθούν. Ακόμη κι αν στεναχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένος στη δική σου δουλειά και στις ευθύνες σου. Με κόπο και υπομονή, θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μέσω των επαφών σου με φίλους και μέσω νέων γνωριμιών που θα κάνεις, θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους. Ο Ερμής από την Τρίτη και μετά θα κινείται στον Τοξότη, ανοίγοντας το δρόμο για ενεργή συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες, που θα σε χαροποιήσουν και θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδο. Την Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο και προκαλεί συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σου θέματα, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τόσο τη θέση σου, όσο και τις οικονομικές σου απολαβές. Μέχρι την Κυριακή, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει ιδιαίτερα ερωτικό και συναισθηματικό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου με το σύντροφό σου, κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης. Αν είσαι ελεύθερος, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό κάνε επιτέλους κάτι και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Οι κοινωνικές επαφές, με τη νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη, ευνοούνται ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα, αλλά και την νευρικότητα σου στον επαγγελματικό τομέα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, που είναι πολύ πιθανό, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου, για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση, γιατί μεν θα υπάρξει κάποια αύξηση στα εισοδήματα σου, αλλά εσύ δεν έχεις και πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη μεσοβδόμαδα και να σε ευνοεί, είναι μοναδική για να συζητήσεις, να συνάψεις συμφωνίες ή συμβόλαια και να ενταχθείς σε μία ομάδα, που θα ανοίξει τον κύκλο γνωριμιών σου. Ο Ερμής, που θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου, αλλά που ενεργοποιείται αρμονικά στον Τοξότη, από την Τρίτη και μετά, σου ανοίγει το δρόμο για την προώθηση σημαντικών σου σχεδίων. Από την άλλη, η Αφροδίτη μέχρι την Κυριακή στο ζώδιό σου, γεμίζει την ατζέντα σου με νέες κατακτήσεις, που τονίζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε χαροποιούν.

Αισθηματικές
Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο σύντροφό σου, μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο για μια μικρή απόδραση το Σαββατοκύριακο, ώστε να περάσεις μαζί του ευχάριστα και δημιουργικά. Αν παραμένεις ακόμη αδέσμευτος, ο έρωτας δε θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεσή λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον! Στο επαγγελματικό περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος, που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Σιγά σιγά… για να μην σκοντάψεις!!!

Επαγγελματικές
Μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες ημέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη, όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων. Βάλε γρήγορα μία τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις, ώστε να μην πελαγώσεις. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούργιες γνωριμίες κάθε είδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Από τη μία ο Ερμής που θα εισέλθει στο ζώδιό σου την Τρίτη και από την άλλη η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί επίσης στο ζώδιό σου την Πέμπτη, έρχονται για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις τώρα, είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αξιόλογες. Υποθέσεις που έχουν σχέση με γραπτά, εμπόριο και ταξίδια, παίρνουν το δρόμο της πραγμάτωσης και ανυψώνουν τη διάθεσή σου. Από την Κυριακή και μετά, που θα σε επισκεφτεί και η Αφροδίτη, τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενα ευχάριστη τροπή και για τις αισθηματικές σου περιπέτειες, είτε αυτές είναι μόνιμες είτε νέες και περιστασιακές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καλή η εβδομάδα για να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου. Εσύ που είσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι αυτήν την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου. Οφείλεις λοιπόν να είσαι σε ετοιμότητα!

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις, χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να περάσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, καλύτερα κράτησε μία αποστασιοποιημένη στάση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Οικονομικά, φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου. Ακόμη και αν τα έσοδά σου παρουσιάσουν μια βελτίωση, καλό θα ήταν να κάνεις μία μικρή αποταμίευση για τις μέρες που έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η θέση του πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο του Σκορπιού, μέχρι την Τρίτη προκάλεσε αρκετές καθυστερήσεις και προβλήματα σε αγορές, επενδύσεις και πωλήσεις που θέλησες να κάνεις. Από εκεί και μετά όμως, επισκέπτεται το ζώδιο του Τοξότη, προωθώντας τα νέα σου σχέδια και χαρίζοντάς σου τη δύναμη και την ενέργεια να κυνηγήσεις πιο προγραμματισμένα τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από υπερβολές και τάσεις για υπερκατανάλωση. Την Πέμπτη, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία, ενώ η Αφροδίτη, από την Κυριακή και μετά στο ίδιο ζώδιο, δείχνει το δρόμο για νέες γνωριμίες, ακόμη και την πιθανότητα ενός ειδυλλίου με ένα πρόσωπο, που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, θα ακούσεις ένα νέο από τον σύντροφό σου, που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην γίνεσαι φειδωλός στις εκδηλώσεις σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ψάχνεις το άλλο σου μισό, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικές
Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς τις αρμοδιότητές σου ή και τον μισθό σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία, που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξο, αλλά και περισσότερο απαιτητικό και ανυπόμονο, σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται η κοινωνική και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις ημέρες, χάρη στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη, από την Τρίτη και μετά, και κυρίως λόγω της επιστροφής σε ορθή πορεία του κυβερνήτη σου Ουρανού από τον Κριό, από την Πέμπτη και μετά. Οικονομικά, καλά θα κάνεις να είσαι προνοητικός και να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας αδέσμευτος Υδροχόος, ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα. Στο τέλος θα μείνεις μόνος σου! Αν έχεις σχέση σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και μπορεί να στεναχωρηθείς. Από την Κυριακή και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη, το σκηνικό γίνεται πιο ανάλαφρο στη σχέση με το σύντροφό σου και υποχωρούν αισθητά οι πιέσεις, που σου ασκούσε εδώ και καιρό. Κάνε υπομονή!

Επαγγελματικές
Ο Ερμής στον Τοξότη από την Τρίτη και μετά και η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ίδιο ζώδιο την Πέμπτη, σου δίνουν δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι κάπως υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από τον στόχο σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Νέες ευκαιρίες και πρωτότυπες ιδέες που θα ζητούν την πραγμάτωση τους από εσένα στα επαγγελματικά σου, ορίζει αυτή η εβδομάδα για εσένα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη και την Νέας Σελήνης στο ίδιο ζώδιο την Πέμπτη. Ταυτόχρονα όμως, χρειάζεται να έχεις το νου σου και να βλέπεις αυτές τις ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Το πλανητικό σκηνικό δίνει έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και σε συλλογικές εργασίες. Επίσης, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, νέες φιλίες και νέες συμμετοχές σε συλλογικές δραστηριότητες. Σημαντικές υποθέσεις σου προωθούνται, ενώ παράλληλα οι ισορροπίες σου επανέρχονται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να φτιάξεις τη ζωή σου, καθώς η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς του ζωδίου σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θες να κρατήσεις!!!

Επαγγελματικές
Τα έσοδα σου θα αυξηθούν αρκετά, αν ανήκεις στους Ιχθείς, και θα έχεις την εύνοια των πλανητών τις προσεχείς ημέρες. Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν δίκαιο τρόπο συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και μην επιμένεις σε ιδέες, που στο παρελθόν σε έχουν απογοητεύσει. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και το μέλλον θα σε αποζημιώσει στο έπακρο! Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις να κάνεις λίγη οικονομία, για τις πιθανές δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

Read More

And More