ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 ως 16 Ιουνίου. Τι δείχνουν τα άστρα;

Σε προβληματίζουν τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά; Εδώ θα βρεις τις τάσεις του ουρανού και του ζωδίου σου για αυτήν την εβδομάδα. Για να δούμε… Θα παίξει κάτι καλό;
Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου.

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε προετοιμάζει ψυχολογικά και σε προειδοποιεί για τις άμεσες εξελίξεις στα τρέχοντα συμφέροντά σου. Ο Άρης, που εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους, συνεχίζει να δοκιμάζει άλλοτε τις σχέσεις σου και άλλοτε τις εργασιακές εξελίξεις. Ο ρυθμός της καθημερινότητάς σου μπορεί να επιταχυνθεί περισσότερο στα μέσα της εβδομάδας. Στο ξεκίνημα τις εβδομάδας καλείσαι να είσαι ψύχραιμη και να αποφύγεις σχόλια και επικρίσεις. Τα γεγονότα των ημερών αυτών είναι πιο ενθαρρυντικά, προκειμένου να πάρεις πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς. Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατική φάση και εσύ πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου την ώρα της κρίσης των άλλων, αποφεύγοντας να θίξεις κακώς κείμενα. Οικονομικά, δεν αλλάζει τίποτε αισθητά, ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν τα έξοδά σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένη, μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα συναισθήματα στην επιφάνεια για αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα μεταξύ σας. Όσο για σένα που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στους συνεργάτες σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα σου επιβάλλουν αυτές τις μέρες οι ανώτεροί σου. Ακόμη κι αν στεναχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου καλό θα είναι να μην εκφράσεις άποψη, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένη στη δική σου δουλειά και στις ευθύνες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Σημαντικές είναι οι μέρες που θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου. Η περίοδος αυτή είναι περίοδος δράσης και ανανέωσης της διάθεσης και των σχεδίων σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο βελτίωση προβλέπεται στις προσωπικές σου σχέσεις, ενώ οδηγείσαι σε λύσεις των επαγγελματικών σου προβλημάτων. Μέσα σε όλα θα έχεις και μια σημαντική βοήθεια ή μια πρόσκληση κοινωνικής φύσεως, η οποία θα τονίσει την αισιοδοξία σου για το μέλλον καθώς θα αντιληφθείς ξεκάθαρα ότι κάποιοι άνθρωποι εκτιμούν τη δουλειά σου και ειλικρινά σε αγαπούν. Η εβδομάδα αυτή τέλος, είναι κατάλληλη για να καταστρώσεις νέα σχέδια, προκειμένου να απαλλαγείς οριστικά από καταστάσεις και δεσμεύσεις που σε ταλαιπώρησαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένη, απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητος. Όσο για σένα που είσαι μόνη, σταμάτα να κλαίγεσαι για τη μοναξιά σου και άρπαξε την τύχη σου από τα μαλλιά, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του και να γνωρίσει νέους ανθρώπους. Ο έρωτας παραμονεύει…

Επαγγελματικές
Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις άμεσες λύσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση στις επαφές και τις υποθέσεις σου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή τονίζει τις ιδέες και την ενεργητικότητά σου. Από την άλλη, ενισχύει την ιδιοτροπία και την ανασφάλειά σου, είτε για τα ερωτικά είτε για τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να προσέξεις αρκετά ώστε να μην αφήσεις να δημιουργηθούν άνισες καταστάσεις σε αυτούς τους τομείς. Με το Δία για τελευταίες ημέρες στο ζώδιό σου έχεις μπει σε μια διαδικασία ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σου. Φρόντισε λοιπόν να μην προκαλείς εκείνους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν στο εγγύς μέλλον να δυσκολέψουν τη δουλειά σου ή τη ζωή σου. Επιπλέον, απόφυγε να παγιδευτείς συναισθηματικά καταλήγοντας θύμα ενός ανθρώπου ή μιας κατάστασης, διότι αυτήν τη φορά, μαζί με τη συναισθηματική παγίδευση θα έχεις και αισθητές οικονομικές συνέπειες εις βάρος σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, άφησε το ερωτικό πάθος που έχεις να ξεχειλίσει για τον άνθρωπό σου και μην περιορίζεσαι στα πρέπει και τα μη. Αν είσαι μόνη, μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αρκεί να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και νέους ανθρώπους. Δώσε χώρο στους άλλους να σε γνωρίσουν καλύτερα και δεν ξέρεις ποτέ πού μπορεί να σε οδηγήσει…

Επαγγελματικές
Τα θέματα δουλειάς και τα θέματα δημιουργικότητας θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα. Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν μεσοβδόμαδα, λόγω των αρνητικών όψεων της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, αλλά και το γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί, τις περισσότερες φορές ανακαλύπτεις εύκολα εναλλακτικές λύσεις των προβλημάτων για να φτάσεις τους προορισμούς που έχεις ορίσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σε εκτιμούν τόσο και σε σέβονται οι συνάδελφοί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λίγο καλύτερο διαμορφώνεται το κλίμα αυτήν την εβδομάδα για εσένα και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από μια κατάσταση που σε καταπίεσε ή σε παγίδεψε τις προηγούμενες εβδομάδες. Με σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να πετύχεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Ωστόσο, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, που η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα πραγματοποιήσει αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, θα συνεχίσουν να υπάρχουν προβλήματα για να σε απασχολούν όμως ο ειλικρινής διάλογος με το περιβάλλον και με αυτούς που εμπλέκονται στα προβλήματα αυτά θα σε βοηθήσει να βρεθούν λύσεις. Προσπάθησε να είσαι αποφασιστική και άμεση και δώσε στον εαυτό σου λίγο περισσότερη χαρά και ξεκούραση.

Αισθηματικές
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ θετική για εσένα στον αισθηματικό σου τομέα καθώς οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα ανεβαίνουν και οι προσφορές είναι πολλές. Βγάλε τη μοναξιά από τη ζωή σου και πες “ναι” στον νέο έρωτα που σου κλείνει το μάτι. Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένη, το κλίμα θα είναι σαφώς καλύτερο στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικές
Διευκολύνεσαι αρκετά τις μέρες αυτές σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας ή σε προώθηση κάποιων εργασιών. Φρόντισε να μην κάνεις λάθη διαχείρισης, να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις και να μην κάνεις βιαστικές ή άσκοπες αγορές. Αν πρόκειται να μετακινηθείς, προγραμμάτισε σωστά τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Για εσένα θα υπάρχει αρκετή πίεση στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας μέσα από γεγονότα για τα οποία θα είναι υπαίτιοι κυρίως δικοί σου άνθρωποι και το περιβάλλον της δουλειάς σου. Απόφυγε αντιδράσεις, δηλώσεις ή προκλητικές συμπεριφορές. Ανάλαβε πρωτοβουλίες και με μεθοδικότητα και καλή οργάνωση επιχείρησε να τις φέρεις εις πέρας. Στα μέσα της εβδομάδας που η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει “σκληρές” όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην παρασύρεσαι από προσκλήσεις ή προτάσεις που θα σου γίνουν. Στον αισθηματικό τομέα, η κατάσταση είναι αρκετά συμπαθητική. Αν και εσύ προσπαθήσεις λίγο περισσότερο τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές
Στις αισθηματικές σου σχέσεις αυτήν την εβδομάδα οι μέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές και ο έρωτας θα σε πλημμυρίσει ολοκληρωτικά. Αν είσαι δεσμευμένη φρόντισε να ανοιχτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις έμπρακτα την ερωτική σου διάθεση για να περάσετε μαζί μια τέλεια εβδομάδα. Αν είσαι single, η διάθεση του ρομάντζου και του φλερτ θα είναι διάχυτη και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς. Η θέση της Αφροδίτης στον φιλικό για εσένα Καρκίνο σε μεταμορφώνει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα οφέλη μιας και τα πράγματα στο πεδίο που σε απασχολεί παραμένουν για εσένα στάσιμα. Ίσως πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τη θέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα είναι καλύτερα για το ζώδιό σου σε σύγκριση με άλλους, καθώς η συμμαχία του Ήλιου και του Δία στο ζώδιο των φιλικών σου Διδύμων εξυπηρετεί τα σχέδια, τις σχέσεις και την εξέλιξη των συμφερόντων σου. Αν παραμείνεις συνετή και εγκρατής στις κινήσεις σου, αυτές οι μέρες έχουν πολλά να σου δώσουν, βοηθώντας σε να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου. Καλύτερη διαχείριση ωστόσο θα χρειαστεί και ο χρόνος σου, αλλά και το χρήμα διότι πάνω στον ενθουσιασμό σου και βασιζόμενη σε κάποια στιγμιαία παρόρμηση μπορεί να κάνεις λάθη και στους δυο τομείς. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επικοινωνιακά θαύματα και να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα επιτέλους θα αποφασίσεις να παραμερίσεις ανθρώπους που πλέον δεν σε ευχαριστούν ή δεν έχεις τις ίδιες επιδιώξεις και θέλω μαζί τους. Αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα ερωτικά σου, αλλά αν είσαι σίγουρη ότι το έχεις ανάγκη. Μη διστάσεις να το κάνεις, όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα φέρει στο διάβα σου μία γνωριμία που θα ανατρέψει τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Πολλοί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές για αυτό να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Το νέο κλίμα που διαμορφώνεται θα είναι ελπιδοφόρο για τις μετέπειτα κινήσεις σου και ίσως αναλάβεις τώρα μία θέση που προσδοκάς.

ΖΥΓΟΣ
Για εσένα αυτή η εβδομάδα έχει δουλειά, δημιουργικότητα και εναλλακτικές λύσεις στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα νέα, δημιουργικά σου σχέδια. Η ερωτική Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε παρακινεί να αφήσεις στην άκρη τις αναστολές σου. Χωρίς να αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, εκείνο που έχει προτεραιότητα είναι η εργασία σου όπου αν ασχοληθείς δημιουργικά μαζί της θα εκτονώσεις το άγχος που σου έχει δημιουργήσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων. Αυτές τις μέρες όμως γίνεται λιγότερο ενοχλητικός και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και στις συνεργασίες εκείνες που σε ενδιαφέρουν πολύ. Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως η κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής και άσκησης.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα είναι ήρεμα τα πράγματα ειδικά για εσένα που είσαι ένας δεσμευμένη και που τον τελευταίο καιρό είχες προβλήματα με τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να φτιάξεις τη ζωή σου, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς του ζωδίου σου. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, όχι όμως και οι καλές στιγμές. Στο χέρι σου είναι ποιες θέλεις να κρατήσεις. Οι singles είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση ή δραστηριότητα.

Επαγγελματικές
Τα έσοδά σου θα αυξηθούν αρκετά και θα έχεις την εύνοια του πλανητικού σκηνικού σε αυτόν τον τομέα. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες. Βρες έναν τρόπο δίκαιης συνεννόησης με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην αμελήσεις όμως να κάνεις και λίγο οικονομία για τις πιθανές δύσκολες ημέρες που θα ξημερώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή πρέπει να φανείς αποφασιστική σε διάφορα ζητήματα, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις αυτά που επιθυμείς. Τα γεγονότα θα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο και γενικότερα ο ορίζοντας θα είναι πιο ξεκάθαρος, έτσι ώστε να ξέρεις τι μπορείς να πετύχεις και τι δεν αξίζει πλέον τον κόπο να προσπαθείς. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αξίζει και αποδέξου προσκλήσεις, προτάσεις και προσφορές που θα σου γίνουν και όχι μόνο έχουν ενδιαφέρον αλλά γίνονται αφορμή για το άνοιγμα ενός ορίζοντα νέων ασχολιών και ενδιαφερόντων. Ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας που δέχεσαι τις αρνητικές επιρροές των όψεων της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και τον Ουρανό δεν θα λείψουν δύσκολες στιγμές, είτε εξαιτίας εξωτερικών γεγονότων, είτε από συμπεριφορές τρίτων. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη πριν πράξεις το οτιδήποτε.

Αισθηματικές
Αν είσαι single ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Αν έχεις σχέση, σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν και μπορεί να στεναχωρηθείς.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής στον Καρκίνο σου δίνει δύναμη και τόλμη για να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι λίγο υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονες είναι οι συναισθηματικές σου αναζητήσεις αυτό το διάστημα, ενώ και αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση, όχι υποχρεωτικά αρνητική, αλλά κάπως μετέωρη. Θα χρειαστείς λίγο χρόνο ακόμη για να βρεις το χαμένο θάρρος ή για να προσανατολίσεις σωστότερα τον εαυτό σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τακτοποίησε εκκρεμότητες, είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές, και προετοιμάσου κατάλληλα έτσι ώστε να απαλλαγείς από τα χρεωστικά υπόλοιπα των περασμένων μηνών. Οι μέρες αυτές θα διατηρήσουν τη μεταβλητότητα στον χαρακτήρα τους και οι άνθρωποι που συμβιώνεις ή συνεργάζεσαι δεν θα είναι τόσο σαφείς απέναντί σου. Αν διαθέτεις την ικανότητα να ψυχολογείς σωστά ή να διαισθάνεσαι τις πραγματικές τους προθέσεις τους θα ταλαιπωρηθείς λιγότερο από αυτούς.

Αισθηματικές
Αν διατηρείς μόνιμη σχέση θα ακούσεις ένα νέο από τον σύντροφό σου που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην γίνεσαι φειδωλή στις εκδηλώσεις σου λόγω ανασφάλειας. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Επαγγελματικές
Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διαπραγματευτείς τον μισθό σου ή τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη προοπτική στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα κυλήσει εύκολα η εβδομάδα αυτή για εσένα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου ικανοποιητικά. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να προετοιμαστείς και να περιμένεις. Εκείνο που θα είναι αισθητό είναι η διευκόλυνση στις νομικές και σε άλλες τυπικές σου υποθέσεις, στις μετακινήσεις σου, στα μαθήματα και στους οικονομικούς διακανονισμούς. Ωστόσο, μια σημαντικότερη ανακούφιση στα οικονομικά φαίνεται να καθυστερεί και καλύτερα να προσαρμοστείς σε αυτό χωρίς να αγχώνεσαι. Επίσης, καλό θα είναι να κλείσεις εκκρεμότητες των προηγούμενων μηνών, που αφορούν σε περιουσιακές διευθετήσεις, αγοραπωλησίες ή ανάπτυξη μιας τακτικής εκεχειρίας με αντιπάλους που δεν μπορείς από ό,τι φαίνεται να νικήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καλή η εβδομάδα να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου. Εσύ που είσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι με τη θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις κάτι τώρα στη ζωή σου που θα σε ικανοποιήσει.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, καλύτερα κράτησε μία απόσταση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Οικονομικά, φρόντισε να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που σου επιτρέπει η τσέπη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σημαντική από πλευράς κοινωνικής διάκρισης και επαγγελματικών επιτυχιών είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Είναι δουλειά σου να μεταδώσεις τις ιδέες και το πνεύμα σου με ευγένεια και πρωτοτυπία. Αναμφίβολα θα κουραστείς για να φτάσεις εκεί που πρέπει, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Έχεις την υποστήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων, αλλά και τη βοήθεια της τύχης, ωστόσο εκείνο που πρέπει να αποφύγεις είναι η υπερβολή στη συμπεριφορά σου και η ενασχόληση με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Περιόρισε τη δράση σου στα σημαντικά και άφησε τα δευτερεύοντα για αργότερα. Απόφυγε εκείνους που δεν σε καταλαβαίνουν και μην ελπίζεις σε όσους απέδειξαν στο παρελθόν ότι είναι απρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Αν είσαι σε σχέση, άφησε τους εγωισμούς απέναντι στον σύντροφό σου, μην κάνεις πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις μεταξύ σας και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο για μια μικρή απόδραση το Σαββατοκύριακο και να προσπαθήσεις να περάσεις μαζί του ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο. Αν παραμένεις ακόμη μόνη, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεσή λοιπόν και ξεκίνα να κάνεις σχέδια. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να βρεθεί κάποιος στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου χώρο θα έχεις μεγάλη κινητικότητα αυτές τις ημέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από κάποια συμπτωματικά γεγονότα που θα προκύψουν. Βάλε άμεσα μία τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις και μην κάθεσαι άπραγη χωρίς να εργάζεσαι για την επιτυχία των μελλοντικών σου σχεδίων. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούργιες γνωριμίες κάθε είδους.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες αυτές είναι ενδιαφέρουσες, αλλά όχι εύκολες στην έκβαση κάποιων υποθέσεων που σχετίζονται με την οικονομική πλευρά της ζωής σου. Το πλανητικό σκηνικό σου επιφυλάσσει εντυπωσιακά βιώματα και νέες προκλήσεις. Προσπάθησε να κινηθείς διπλωματικά στις τυχόν διαφωνίες που υπάρχουν στο στενό περιβάλλον του σπιτιού σου, απόφυγε παράγοντες που σε εκνευρίζουν και μετάθεσε για αργότερα αποφάσεις ή κινήσεις που θα ενοχλούσαν τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, μπορείς να εξυπηρετηθείς μέσω τρίτων ή να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου χάρη στην προσφορά τους. Στον ερωτικό τομέα περνάς αρκετά καλά και σε ό,τι αφορά στην ψυχαγωγία σου, θα έχεις ευκαιρίες μιας σύντομης διασκέδασης.

Αισθηματικές
Αν βρίσκεσαι σε σχέση, στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου με τον σύντροφό σου κάτω από ένα διαφορετικό κλίμα συνεννόησης. Αν είσαι μόνη, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα για αυτό κάνε κάτι επιτέλους και δραστηριοποιήσου πιο δυναμικά. Οι κοινωνικές επαφές με τον Άρη να κινείται στους Διδύμους ευνοούνται ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα, αλλά και την νευρικότητά σου στον επαγγελματικό τομέα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, πράγμα που είναι πολύ πιθανό, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου. Όπως και να έχει, μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου, δείξε αυτοσυγκράτηση γιατί ναι μεν η καταναλωτική σου μανία είναι στο φουλ, αλλά πρακτικά δεν έχεις και πολλά περιθώρια για περιττές αγορές.

Read More

And More