ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 μέχρι 28 Δεκεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Πώς θα είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και σε αποφάσεις που δεν έχεις υπολογίσει καλά. Για να κρίνεις πιο αντικειμενικά ζήτησε τη βοήθεια των δικών σου και συμβουλεύσου άτομα που εμπιστεύεσαι. Θα προκύψουν ευκαιρίες για ταξιδάκια αναψυχής, ξεκούρασης αλλά και βελτίωσης των επαγγελματικών σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία σχέση με ουσία και μέλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά…

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και καλό είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα για να μην καταλήξεις σε εντάσεις. Αξιοποίησε τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα με το σύντροφό σου και άσε το πάθος που νιώθετε και οι δύο να πλημμυρίσει τις καρδιές σας. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, κοίταξε να περάσεις όμορφα με φίλους και να μην αφήσεις τη μελαγχολία να σε κυριεύσει. Θα γνωρίσεις σύντομα κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Επαγγελματικές
Με την ίδια λογική πρέπει να κινηθείς και στη δουλειά σου κυρίως για να προλάβεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις πριν επεκταθούν. Έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μην δίνεις λαβές σε όσους σε ανταγωνίζονται να σε υποβιβάσουν. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου με κάθε δυνατό τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται καθώς νέες πηγές εσόδων σε ανακουφίζουν και φέρνουν αλλαγές στο ταμείο σου.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά για εσένα αυτήν την εβδομάδα με το πλανητικό σκηνικό να πραγματοποιεί θετικές όψεις και άμεσα θα αρχίσεις να έχεις τα πρώτα δείγματα των αλλαγών. Αυτό θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και θα σε κάνει να γεμίσεις με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Να είσαι έτοιμη όμως για κάθε πιθανή προοπτική ώστε να την αξιολογήσεις αναλόγως. Μεσοβδόμαδα να περιμένεις ευχάριστες ανατροπές στα σχέδιά σου και συναντήσεις με άτομα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο τονίζει την μεγαλοπρέπεια αλλά και τη ματαιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να νιώσεις όμορφα. Μπορείς να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σκέφτεσαι αντί να προβληματίζεσαι και να αισθάνεσαι ένταση. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι μόνο με καλή διάθεση και χαμόγελο θα σε πλησιάσει κάποιος. Μην παρασύρεσαι από την πίεση που αισθάνεσαι και γίνεσαι αντικοινωνική.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και κυρίως για να μπορέσεις να αποφύγεις τις διαφωνίες και τις εντάσεις που θα προκύψουν. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος μιας και ο καθένας από τους συναδέλφους σου θα κάνει τα πάντα να προστατέψει τα κεκτημένα του και το ίδιο οφείλεις να κάνεις και εσύ. Το άγχος από τα οικονομικά σου είναι έντονο και θέλει καλή διαχείριση για να μπορέσεις να βάλεις μια σειρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο συναισθηματισμός σου βγαίνει αυτήν την εβδομάδα στην επιφάνεια και σαρώνει τα πάντα. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις γιατί μάλλον δεν θα είσαι πολύ αντικειμενική. Προσπάθησε να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να θέσεις νέες βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου, απόφυγε να αντιδράσεις υπερβολικά αν νιώσεις αδικημένη ή λίγο προδομένη από τη συμπεριφορά κάποιου ατόμου από το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, είναι πιθανό να βρεθείς σε ένταση με τον άνθρωπό σου και να πεις βαριές κουβέντες. Αν καταφέρεις να αποφύγεις τις διαφωνίες και να εξασφαλίσεις την ηρεμία θα περάσετε πολύ όμορφα και ήρεμα αυτές τις γιορτές. Αν είσαι single, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου, ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει καλύτερα. Ίσως πρέπει να του δώσεις αυτήν την ευκαιρία και να ανανεώσεις την ερωτική σου διάθεση που τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαιτέρως πεσμένη!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά και οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές αλλά θα καταφέρεις να τις δρομολογήσεις με μεγάλη επιτυχία. Τα άτομα εκείνα που νιώθεις ότι δεν σε εμπιστεύονται και ίσως σε διαβουλεύονται, πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και ίσως να χρησιμοποιήσεις όλα τα διπλωματικά ταλέντα που διαθέτεις για να τους απομακρύνεις. Τα έξοδά σου αυξάνονται συνεχώς. Βάλε ένα φρένο ή βρες τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διπλωματία σου αυτήν την εβδομάδα θα αναλάβει πρωτοβουλίες κι έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που θα προκύψουν. Οι επαφές με τους γύρω σου θα είναι λίγο περίεργες και πρέπει να δείξεις τη δέουσα προσοχή για να μην διαταραχθούν λεπτές ισορροπίες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου τονίζει το δικαίωμα να διεκδικήσεις πράγματα και ανθρώπους που θέλεις και σε βοηθά να αξιοποιήσεις το ρεζερβουάρ των δυνατοτήτων σου στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και μπορείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος που έχει προκύψει στη σχέση σου. Τόλμησε να πεις στο σύντροφό σου τα πράγματα με το όνομά τους και διώξε τις δεύτερες σκέψεις που σε βασανίζουν. Το Σαββατοκύριακο ευνοούνται κάθε είδους επαφές με φίλους και γνωστούς και μπορείς να περάσεις τέλεια μαζί τους. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος να έχεις το νου σου για κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να κινηθείς με σύνεση και με περίσσια διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια προβλήματα. Οι συνεργάτες σου μπορούν να βοηθήσουν αρκεί να είσαι διατεθειμένη να τους ακούσεις. Η συμπαράσταση και η προσφορά τους θα είναι χαρακτηριστική και θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και ήρεμη. Στα οικονομικά απόφυγε τα ανοίγματα που μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

ΛΕΩΝ
Επιτέλους μία πολύ καλή εβδομάδα έρχεται για εσένα. Θα το καταλάβεις από όλα τα προβλήματα που θα αρχίσουν να λύνονται με έναν τρόπο μαγικό. Επίσης, αν περιμένεις κάποιες ειδήσεις εδώ και καιρό θα έχεις γρήγορα πολύ ευχάριστα νέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο θα επηρεάσει βαθιά την αισθηματική σου ζωή και θα δώσει έμφαση στις κάθε λογής εξελίξεις και στις άμεσες υποθέσεις σου. Από την άλλη όμως η επίδρασή της είναι καταναλωτική και λίγο ανησυχητική. Έχε το νου σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα αισθητά αν πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και περάσεις δημιουργικό χρόνο μαζί του. Η συμπαράσταση και η προσφορά του θα είναι χαρακτηριστική αυτές τις γιορτινές ημέρες και θα σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι φρόντισε να βγεις και μην αρνηθείς καμία πρόσκληση που θα σου γίνει, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις το άτομο που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέξεις τον παρορμητισμό σου που συνήθως εκδηλώνεις προφορικά και συνειδητοποίησε ότι υπάρχει ένας μέσος δρόμος ανάμεσα στην υποχώρηση και στην επίθεση… ο οποίος είναι ο δρόμος της επιμονής στις απόψεις σου χωρίς ξεσπάσματα. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν στο χώρο της δουλειάς σου θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες που δεν θέλεις να δεχτείς αλλά που θα αποδειχθούν ότι είναι υπέρ σου, πολύ πιο σύντομα από ότι περιμένεις. Στα οικονομικά σου προβλέπεται αύξηση των εσόδων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να σταματήσεις να τρέχεις και να σταθείς λίγο ακίνητη για να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου. Από το πολύ τρέξιμο έχεις χάσει το στόχο σου και οι εξελίξεις είναι τόσες που θα τα χάσεις. Για αυτό ηρέμησε, αναθεώρησε τις απόψεις σου και επαναπροσδιόρισε τους στόχους αλλά και τις μεθόδους σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων δίνει έμφαση στις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον. Από τη φύση σου θέλεις να ξέρεις τι έχεις στην κατοχή σου και τι όχι. Αυτό είναι και το βασικό σου ελάττωμα, γιατί σε εμποδίζει να ριψοκινδυνέψεις αλλά και το προτέρημά σου γιατί οι άλλοι νιώθουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου και να παραβλέψουν τον καταπιεστικό κατά τα άλλα χαρακτήρα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πλησίασε τον άνθρωπό σου και πες του τι αισθάνεσαι για να δημιουργήσεις ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συντροφικότητας που σου λείπει τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου. Θα έχεις σύμμαχό σου το Δία στο ζώδιό σου που σου χαρίζει όλες της ευεργετικές του ιδιότητες για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Κι αν είσαι single, δείξε τι είναι αυτό που ζητάς και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα αργήσει να σε πλησιάσει το κατάλληλο άτομο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες προσπάθειες ακόμα για να βεβαιώσεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Δώσε μεγάλη προσοχή σε προτάσεις που θα προκύψουν αλλά και σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις. Αν μπορείς απόφυγε τις υπογραφές αυτό το διάστημα. Φρόντισε να κινηθείς οργανωμένα, μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις και πειρασμούς και παράμεινε σταθερή δίπλα σε εκείνους που έχουν δείξει την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους σε εσένα. Τα οικονομικά θα παραμένουν σταθερά χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι σε μια πολύ καλή φάση με πολύ όρεξη και μπορείς να κάνεις πολύ ευχάριστες συζητήσεις με γνωστούς και φίλους. Γενικά το κοινωνικό σου προφίλ είναι πολύ ανεβασμένο αλλά θα πρέπει να προσέξεις λίγο το άγχος που θα σε καταβάλει κάποιες στιγμές για ζητήματα που δεν προχωράνε και σε προβληματίζουν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου σε βρίσκει αποφασισμένη να φερθείς ρεαλιστικά εξοστρακίζοντας τους κινδύνους από δίπλα σου αλλά διώχνοντας και τους κάθε λογής φόβους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή περίοδος που πρέπει όμως να τη βελτιώσεις με τη δική σου συμπεριφορά. Φτιάξε λοιπόν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και πέρασε όσο πιο ρομαντικά γίνεται αυτές τις γιορτινές μέρες. Ο σύντροφός σου θα συμμεριστεί τους προβληματισμούς και τις έννοιες σου και θα είναι συνοδοιπόρος σου σε αυτά που ονειρεύεσαι και θέλεις να πραγματώσεις. Αν είσαι single, μια γνωριμία θα σου φτιάξει τη διάθεση το Σαββατοκύριακο και ίσως κιόλας είναι το άτομο που ψάχνεις εναγωνίως στη ζωή σου για να ξεκινήσεις μία σχέση!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα είναι υπέρ σου. Θα έχεις θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θέματα, αρκεί να χειριστείς και εσύ από τη μεριά σου έξυπνα τις καταστάσεις. Αυτό που συνεχίζει να σε προβληματίζει είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις που σε βαραίνουν, για αυτό απόφυγε με κάθε τρόπο κάθε περιττό έξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα σχέδιά σου μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες αλλά χρειάζεται αρκετή σύνεση και ώριμη στάση από μέρους σου ώστε να καταλήξεις στις πιο λογικές και συνετές κινήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 16 του μήνα στον Καρκίνο σε βοηθά να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα, να ενισχύσεις την ψυχαγωγία σου και να τύχεις μίας σύντομης περιόδου χάριτος από υποχρεώσεις που έχουν γίνει πλέον απαιτητικές. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και θα νιώσεις πολύ όμορφα κυρίως χάρη σε αγαπημένα πρόσωπα που σε υποστηρίζουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσεις στον άνθρωπό σου τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, τόσο πιο γρήγορα θα λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές και θα ξαναέρθει η ηρεμία στη σχέση σας. Μην κάνεις πίσω και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου η ερωτική διάθεση που εκπέμπεις θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης και τα φλερτ θα βρεθούν μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου το!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να φτάσεις τους στόχους σου αλλά ίσως πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις δυσκολίες που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις. Απόλαυσε αυτές τις ημέρες αποφεύγοντας επιπολαιότητες και επίσης μείνε μακριά από ανθρώπους που μπορούν να λειτουργήσουν συνωμοτικά εναντίον σου. Η αναπτυγμένη σου αντίληψη θα τους εντοπίσει και θα τους διώξει. Τα οικονομικά σου παίρνουν θετική τροπή αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή σε κάθε είδους συμφωνία που θα κλιθείς να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα είναι πολύ θετική για εσένα και όλα εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλεις. Βάλε μια σειρά στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δώσε λύσεις τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου. Παρέμεινε επιφυλακτική σε προτάσεις που θα σου γίνουν και μην στηριχτείς σε υποσχέσεις από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σημείο. Συζήτησε με άτομα που εμπιστεύεσαι την κρίση τους και υιοθέτησε μία πιο αντικειμενική ματιά στα γεγονότα… για το καλό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά και να ζήσεις ερωτικές στιγμές μέσα στη σχέση σου. Μη δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία και εκμεταλλεύσου το χρόνο σου για να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφό σου. Αν είσαι single, τώρα θα δεις τα βλέμματα των άλλων να σταματούν πάνω σου. Αξιοποίησε κάθε ενδιαφέρουσα περίσταση και μην κυριεύεσαι από την ανασφάλειά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου οι προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να λύνονται και όλα κινούνται προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Μπορείς να διανύσεις αυτήν την εβδομάδα αποφεύγοντας κακοτοπιές και επικίνδυνα σημεία, αν μείνεις προσηλωμένη στους στόχους σου και δεν παρεκκλίνεις με το πρώτο εμπόδιο που θα σου παρουσιαστεί. Απόφυγε επίσης να προκαλέσεις κάποιους συναδέλφους σου και μην διογκώνεις μέσα σου το φόβο που θα σου προκαλέσουν κάποια γεγονότα. Προσπάθησε επίσης να τακτοποιήσεις κάποια χρέη για να ξεφύγεις από το άγχος που σου προκαλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διάφορες ευχάριστες ειδήσεις θα σου φτιάξουν τη διάθεση αυτήν την εβδομάδα και θα σε κάνουν να αισιοδοξείς για την τροπή των πραγμάτων. Μη χάσεις το χαμόγελό σου και μην κάνεις πίσω σε αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις. Όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου και θα νιώσεις πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Ανήμερα Χριστουγέννων με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα έχεις τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου αλλά και να διατηρήσεις σε ένα καλό επίπεδο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εξασφαλίζοντας για τον εαυτό σου και τους γύρω σου ηρεμία και ασφάλεια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και τα προβλήματα που είχες λύνονται μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Τα Χριστούγεννα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές μαζί του και να αφήσεις το πάθος και τον έρωτα να πρωταγωνιστήσει ανάμεσα σας. Αν είσαι single, δώσε την ευκαιρία σε κάποια άτομα να σε γνωρίσουν καλύτερα. Θα εντυπωσιαστείς από τη συμπεριφορά τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι εδώ και καιρό και θα δεις ότι ακόμα και πρακτικά ζητήματα που αφορούν στον εργασιακό σου χώρο θα σου φτιάξουν το κέφι. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτό το διάστημα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό και δεν πρέπει να παρασύρεσαι. Και σε αυτόν τον τομέα όμως θα δεις βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για να ξεπεράσεις το άγχος και την πίεση που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό θα πρέπει να βάλεις σε σειρά τα ζητήματα που σε απασχολούν και να φροντίσεις να τα τακτοποιήσετε ένα – ένα. Όσο κουραστικό κι αν είναι, δεν υπάρχει άλλη λύση για να σταματήσεις να αισθάνεσαι τόση ένταση. Ανήμερα Χριστουγέννων θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και οφείλεις να φανείς υπεύθυνος στις υποχρεώσεις σου, να ζητήσεις πίστωση χρόνου και να μιλήσεις με ειλικρίνεια σε εκείνους από τους οποίους επηρεάζεσαι ψυχολογικά και οικονομικά. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου γιατί τα νεύρα και η κακή διάθεση θα βγουν μέσα στη σχέση σου και θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Συζήτησε ήρεμα και μην γίνεσαι ειρωνική και απόλυτη με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα και από τη δική του πλευρά και μετά πάρε τις αποφάσεις σου. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, μην σε παίρνει από κάτω και κάνε λίγη υπομονή. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι ιδανικά για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί προσοχή και καλύτερα να αποφύγεις τις συμφωνίες ή τις αποφάσεις γιατί δεν θα είναι οι σωστές. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τις προσωπικές σου υποθέσεις και θα κάνει εμπόλεμο το κλίμα στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και κυρίως τα έξοδα τα οποία συνεχώς αυξάνονται. Πρέπει πάση θυσία να συγκρατηθείς και να μην κάνεις περιττές σπατάλες, που θα σε αγχώσουν μελλοντικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετό άγχος για το ζώδιό σου, κυρίως για θέματα από το παρελθόν που συνεχώς αποφεύγεις να ασχοληθείς μαζί τους. Μάλλον έχει έρθει η ώρα να τα λύσεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Γενικά πάντως η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη με αρκετές στιγμές κυκλοθυμίας που θα σταθεί εμπόδιο στις συναναστροφές σου και ίσως πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά ώστε να προλάβεις άσχημες συνέπειες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ όμορφη εβδομάδα καθώς ο άνθρωπός σου φροντίζει να σου φτιάξει τη διάθεση και σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του, ίσως και με κάποιο δώρο. Απόλαυσε όμορφες στιγμές. Κι αν είσαι single, δέξου την εύνοια της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά αυτές τις ημέρες αρκεί και εκεί να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό και να μην αφήσεις την ένταση να σε καταβάλει. Έλεγξε την νευρικότητά σου, καταπολέμησε την απαισιοδοξία σου και βρες τρόπους να βγεις από τα πιθανά αδιέξοδα που θα προκαλέσουν κάποια γεγονότα στον χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Άλλωστε οι συνθήκες ευνοούν συμφωνίες και γραφειοκρατικές πράξεις.

Read More

And More