ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 ως 30 Νοεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Πλησιάζουμε στο τέλος και του Νοέμβρη. Πως θα κινηθεί λοιπόν η τελευταία εβδομάδα του μήνα; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας θα σου φέρει μεγάλη εύνοια στον τομέα των επαγγελματικών και συναισθηματικών σου σχέσεων. Νέες ευκαιρίες θα πρωτοστατήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου, με τη νέα θέση του Ερμή, που από την Παρασκευή θα κινείται στον Τοξότη και θα σου προσφέρει μια γενικότερη βοήθεια. Βέβαια, η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στο ίδιο ζώδιο, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου. Απόφυγε οικονομικές υπερβολές και χειρίσου έξυπνα και συγκρατημένα το πορτοφόλι σου, γιατί αλλιώς ο προϋπολογισμός σου θα πέσει για τα καλά έξω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μη φορτώσεις τον σύντροφό σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη τονώνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου για να περάσεις υπέροχα μαζί του, αρκεί να μην φέρνεις στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έννοιες από την καθημερινότητα σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μελαγχολείς γιατί υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η στάση σου, δεν τους αφήνει να το εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές
Στα θέματα της εργασίας αυτήν την εβδομάδα θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες, σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, φρόντισε να τα συζητήσεις και με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο να τα λύσεις. Ακόμη κι αν οι συνεργάτες σου είναι αντίθετοι στις απόψεις σου, οφείλεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σας. Να ξέρεις ότι αυτό εξαρτάται κατά πολύ από την δική σου στάση. Στα οικονομικά σου, απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα φέρει πολλές χαρούμενες στιγμές για εσένα και την οικογένειά σου. Με τη νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, καθώς και με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων το Σαββατοκύριακο, οι μέρες είναι ευχάριστες για τις ερωτικές σου σχέσεις, τις σχέσεις με τα παιδιά και τις δημιουργικές ασχολίες γενικότερα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώσε μεγάλη έμφαση σε καινούρια ξεκινήματα και εξέτασε λεπτομερώς όλα τα δεδομένα πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Οι πιθανές αρνητικές συγκυρίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα οφείλονται περισσότερο στην κυβερνήτη σου Αφροδίτη που ήδη κινείται στον Τοξότη και σε κάνει τολμηρή και ανυπόμονη.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στη σχέση σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι ακριβώς θέλεις. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Και εσύ που ακόμα έχεις τη μοναξιά κοντά σου, η εβδομάδα αυτή θα φέρει στο δρόμο σου αλλαγές, εκεί που δεν θα τις περιμένεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και δεν θα λείπουν οι πολλές υποχρεώσεις που θα σε έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, γιατί αλλιώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας η εξάντληση θα σου χτυπήσει την πόρτα! Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Τα έξοδα που θα εμφανιστούν θα είναι σχεδόν τα ίδια με τα έσοδά σου, με αποτέλεσμα να μην σου μείνει τίποτα στην τσέπη. Μην αγχωθείς. Το θέμα είναι να μην χρωστάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, με την Αφροδίτη ήδη να κινείται στον Τοξότη και τον Ερμή να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο την Παρασκευή, αυξάνει την αισιοδοξία σου και σου φέρνει μεγάλες ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Αξιολόγησε σωστά τις προτάσεις που θα σου κάνουν ακούγοντας μόνο τη φωνή της τετράγωνης λογικής σου και τίποτε άλλο. Στα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να κάνει την εμφάνισή του αν είσαι single, ενώ αν είσαι δεσμευμένη θα έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου, εξαιτίας ενός χειμάρρου ανομολόγητων μυστικών και εξομολογήσεων. Είναι βέβαιο πως ό,τι κι αν ειπωθεί θα σε ωφελήσει στο έπακρο.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μην αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου στη μοίρα τους. Πρέπει να δεις πιο ξεκάθαρα τι ακριβώς επιθυμείς και να πράξεις ανάλογα. Να ξέρεις πως οι κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις, μπορεί αυτές τις ημέρες να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Αν είσαι μόνη, θα έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τους στόχους σου και στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για καινούρια ξεκινήματα, που θα σε απογειώσουν. Στα οικονομικά σου, από αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις ότι αρχίζεις να μπαίνεις σε πολύ καλό δρόμο. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και να ηρεμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι αισιόδοξο για εσένα, αλλά λόγω κάποιων αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιηθούν μεσοβδόμαδα και θα σε επηρεάσουν, οφείλεις να κρατήσεις τις αποστάσεις που είναι απαραίτητες, για να μην… παραγνωριστείς με συναδέλφους και αρχίσουν τα παρατράγουδα. Έλεγξε τις κινήσεις που γίνονται γύρω σου και με τη βοήθεια της παρατηρητικότητάς σου θα διαπιστώσεις πολλά και διάφορα, που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Με αυτήν την τακτική όμως, θα προστατέψεις τη θέση σου και θα πάρεις τα απαραίτητα μέτρα, για να μην σου τη “φέρουν” ύπουλα στην πορεία και μείνεις εκτεθειμένη. Όσον αφορά στα συναισθηματικά σου, μην επενδύεις και πολύ σε ανθρώπους που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια και να είσαι δύσπιστη στα λεγόμενά τους. Σε κάθε περίπτωση, μην παρατραβήξεις το σκοινί και ξεπεράσεις τα όρια των διαπροσωπικών σου σχέσεων, που αυτήν την περίοδο της ζωής σου είναι επισφαλή, γιατί θα προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο έντονος ερωτισμός σου θα κάνει τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Τοξότη μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε αλλαγές ή στο χώρο του σπιτιού ή ακόμη και να πάρετε την απόφαση για απόκτηση απογόνου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, πέρασε καλά με αυτούς που έχεις στην ζωή σου και μην ρισκάρεις την ψυχική σου ηρεμία για φλερτ της μία βραδιάς.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου, το οποίο όμως θα σε αποζημιώσει. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα περάσουν από διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές και μην εμπιστεύεσαι άλλους στην διαχείριση τους.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και τα «πνεύματα» θα είναι οξυμένα, γι’ αυτό απόφυγε σπασμωδικές αντιδράσεις και σκέψου καλά πριν ενεργήσεις. Για να μην βρεθείς σε αδιέξοδο, αναρωτήσου τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις από την οικογένεια και τους συναδέλφους σου και δράσε έτσι, ώστε να είσαι και εσύ ευχαριστημένη, αλλά και οι άλλοι να μην βρεθούν αδικημένοι. Μην επιτρέψεις στον Ερμή (από τον Σκορπιό μέχρι την Παρασκευή) να τα τινάξει όλα στον αέρα και μείνε προσγειωμένη!

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή να έχει ήδη περάσει στον Τοξότη είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, καλύτερα να διατηρήσεις την ελευθερία σου, μιας και οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να ξεκινήσεις κάτι τώρα. Συμβιβάσου και αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, γιατί ο σωστός προγραμματισμός και η ευστροφία που θα επιδείξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να κάνεις ξεκινήματα, αρκεί να τα έχεις μελετήσει καλά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, οπότε μην ανησυχείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, είναι κατάλληλη για να κερδίσεις την εκτίμηση των προϊσταμένων σου με τη στάση που θα υιοθετήσεις απέναντι στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα επαγγελματικά σου. Με γνώμονα την αίσθηση του μέτρου, θα διαπρέψεις με τη λεπτομερή σου κρίση. Η Αφροδίτη που παραμένει στον Τοξότη, σε βοηθάει ουσιαστικά στην ανεύρεση κατάλληλου συντρόφου (αν είσαι single) και στο να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι και την οικογένειά σου, αν ήδη έχεις κάποια σχέση. Αναζήτησε τη χαλάρωση και τη θαλπωρή που σου προσφέρει το σπίτι σου και θα βγεις κερδισμένη.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά για να προσφέρεις αλλά και για να πάρεις αγάπη και φροντίδα που τόσο έχεις ανάγκη. Εσύ που ακόμα είσαι single, να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ ευνοϊκή περίοδο και αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και βγεις έξω να διασκεδάσεις θα έχεις πολλές κατακτήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στη δουλειά σου. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί αυτήν την περίοδο θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Μπορεί βέβαια τα θετικά να μην φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά για το καλό σου. Το Σαββατοκύριακο πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου και ό,τι έχεις σκοπό να κάνεις, θα πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά, καθώς τα έξοδα και οι περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, γιατί το πλανητικό σκηνικό, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη και τον Ερμή να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο την Παρασκευή, ευνοεί οποιοδήποτε ξεκίνημα αφορά στα επαγγελματικά και τη σταθερότητά σου. Υποστηριζόμενη από ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες υποθέσεις, προχώρα μπροστά με αισιοδοξία και μην πολυψάχνεις για κρυμμένες λεπτομέρειες, γιατί είναι πραγματικά χαμένος χρόνος. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα και θα διαψεύσουν τις ανησυχίες σου. Ευνοημένη ωστόσο θα είσαι και στα αισθηματικά σου, γι’ αυτό μην φοβηθείς να κεντρίσεις με ποικίλους τρόπους το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Υπέροχες στιγμές περιμένουν και τους δυο σας και η ατμόσφαιρα θα σε αποζημιώσει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά να ξέρεις ότι την έχεις θέσει σε γερές βάσεις. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Πρόσεξε να μην τσακωθείς μαζί του για οικονομικά ζητήματα και φρόντισε να είσαι δίκαιη στα λόγια σου, διαφορετικά το άδικο είναι με τη μεριά σου και δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Όσο για σένα, που ακόμα δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πλησιάζει ο καιρός που θα έρθει κάτι πολύ καλό στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, έχε τεταμένη την προσοχή σου στο πολύ κοντινό σου περιβάλλον, γιατί κάτι καλό κρύβεται εκεί και εσύ δεν του έχεις δώσει σημασία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα κλείσεις τώρα κάποιες συμφωνίες που περίμενες καιρό. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και τα επιχειρήματα σου για να προωθήσεις το αντικείμενό σου και με τις κατάλληλες ενέργειες θα πείσεις τους ανωτέρους και συνεργάτες σου να σε εμπιστευτούν πλήρως. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διάφορα γεγονότα που αφορούν στον οικογενειακό σου περίγυρο θα έρθουν στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα σε αναστατώσουν. Η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Κρόνο την Τετάρτη, αναδύει στην επιφάνεια όλα όσα ήταν καλά κρατημένα έως τώρα στη ζωή σου και φέρνει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία και χωρίς να πηγαίνεις κόντρα, γιατί εσύ στο τέλος θα είσαι η ηττημένη. Από την άλλη, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή, πολλές ανακατατάξεις φαίνεται πως θα γίνουν και στα επαγγελματικά σου. Μην εγκαταλείψεις τα σίγουρα για κάτι ουτοπικό, που μπορεί να σου υποσχεθούν άτομα, που δεν γνωρίζεις τόσο καλά και δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι. Λειτούργησε με γνώμονα τη λογική και όχι με συναισθηματισμούς και επιπολαιότητες.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά, αλλά εσύ πάντα βρίσκεις κάτι για να πεις. Άλλαξε τακτική, για να μην κουράσεις τον σύντροφό σου και για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι, θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου, μην μένεις άπραγη και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Δραστηριοποιήσου σε χώρους που θα συναντήσεις άτομα με κοινά οράματα και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Ο Ερμής από την Παρασκευή και μετά στον Τοξότη θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές του και θα σου τα φέρει, όπως τα θέλεις. Μέχρι τότε, κάποιες αναβολές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν και σε λοξοδρομήσουν γιατί η επιτυχία είναι κοντά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα ψάχνεσαι…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έμφυτη χαρά για τη ζωή που τόσο σε διακρίνει, ξεχειλίζει πραγματικά αυτήν την εβδομάδα από μέσα σου, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να πορεύονται ήδη στο ζώδιό σου και να σου χαρίζουν λάμψη και γοητεία. Αν και συνήθως είσαι λίγο επιπόλαιη σε κάποια θέματα, αυτό το διάστημα ευτυχώς η προσοχή σου θα είναι εστιασμένη στις λεπτομέρειες και στην ουσία με αποτέλεσμα αυτή σου η στάση να σε γλυτώσει κυριολεκτικά από αρνητικές και δυσάρεστες καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε επαγγελματικό αδιέξοδο. Στα αισθηματικά σου επικρατεί ευχάριστο κλίμα και καλή διάθεση από τα άτομα που σε συντροφεύουν και το μόνο που σου μένει είναι να κοιτάξεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα αδιαφορώντας για το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, δεν είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Το πλανητικό σκηνικό και ιδιαίτερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου την Παρασκευή, σε ευνοεί και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Άσε που και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του! Αν είσαι single… εκμεταλλεύσου τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Αρκεί να τολμήσεις!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Απόφυγε προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις αλλαγές που μπορεί να μην χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να πάνε ακόμη καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εβδομάδα που θα σε φέρει στο επίκεντρο κοινωνικών εκδηλώσεων θα είναι η τρέχουσα για εσένα. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα, επίδειξη κοινωνικής ή οικονομικής δύναμης και έντονου σχολιασμού και επικρίσεων, άλλοτε κακόβουλων και άλλοτε επιβεβλημένων, εξαιτίας περισσότερο της δικής σου συμπεριφοράς και προκλητικότητας. Ωστόσο, με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, οι μέρες θα είναι ιδανικές για έρευνες και ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως κάποιοι από εσάς να πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει και σας τραβάει πίσω. Μην διστάσετε και προχωρήστε… ακάθεκτες, τώρα που η κρίση σας επανήλθε στα λογικά της.

Αισθηματικές
Ο Ερμής από τη νέα θέση του στο ζώδιο του Τοξότη σε ευνοεί, ώστε να περνάς πολύ καλά στη σχέση σου, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά με τη γλυκιά συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει τις τελευταίες ημέρες. Φρόντισε να μην μειώσεις το ενδιαφέρον που δείχνεις στον σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί! Αν είσαι μόνη, άλλαξε τακτική και είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις πολύ σύντομα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο με προοπτικές να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές καθυστερήσεις στη δουλειά σου και θα πρέπει να φανείς αρκετά ψύχραιμη αν δεν θέλεις να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα. Αυτά που θέλεις να προωθήσεις θα έχουν μία στασιμότητα που θα οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και δεν είναι στο χέρι σου να την ανατρέψεις. Κάνε υπομονή! Καλό είναι επίσης, να σκεφτείς πολύ τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σε αγχώνουν γιατί έχεις μπει σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου. Άλλωστε ανήκεις στα ζώδια που η οικονομία είναι το άλφα και το ωμέγα στην ζωή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοϊκή εβδομάδα είναι η παρούσα για εσένα προκειμένου να πετύχεις καλά αποτελέσματα σε προσωπικά σου ζητήματα. Η τύχη σου χαμογελά διάπλατα, όπως και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και αυτή του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, από την Παρασκευή και μετά. Για τις δεσμευμένες είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να ξεπεράσετε δυσκολίες που υπήρχαν στη σχέση σας. Οι singles, καλό θα ήταν να μείνετε λίγο μόνες σας για να πάρετε αποφάσεις για μία σχέση που σας ταλαιπωρεί. Στον επαγγελματικό σου χώρο, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα θα σημειωθεί άνοδος γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα η καλή διάθεση που θα έχεις και κάποια καλά γεγονότα θα σου δώσουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις τον σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Αυτές τις ημέρες μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να υλοποιήσεις σχέδια, που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τα αυξήσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, επαφές και συζητήσεις για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν έσοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία εβδομάδα που θα σου προσφέρει όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπό σου και θα αφήσεις στην άκρη προβλήματα του παρελθόντος. Κοντινές εξορμήσεις ευνοούνται το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, γι’ αυτό τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να είσαι χαλαρή και ελεύθερη εκείνες τις μέρες. Στα επαγγελματικά σου, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη από την Παρασκευή και μετά, θα πετύχεις ένα στόχο που κυνηγούσες από καιρό. Πράγματι, είναι μόνο στο χέρι σου να κρατήσεις αυτήν την ευκαιρία. Λίγη προσοχή και πρόγραμμα στα οικονομικά σου θα σε ωφελήσει και θα σε βγάλει από πιθανές μελλοντικές κακοτοπιές, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής και μην προβείς σε επιπόλαιες αγορές και επενδύσεις.

Αισθηματικές
Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτήν την εβδομάδα στον σύντροφό σου. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο, καθώς έχουν περάσει και οι ανούσιες κόντρες που είχες μαζί του. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο να κάνετε ένα ταξίδι, που θα κάνει και στους δυο σας καλό. Και εσύ που είσαι ακόμη στην αναζήτηση, μην ανησυχείς τόσο πολύ και άσε τα πράγματα να έρθουν όπως είναι να έρθουν. Με το να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους, δεν θα βγάλεις τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι να γίνει.

Επαγγελματικές
Οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι πολλές και καλές, οπότε ήρθε η ώρα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Read More

And More