ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι προβλέψεις στο ζώδιο και τον ωροσκόπο σου σου δίνουν σημαντικές πληροφορίες για τις ημέρες που έρχονται σε ό, τι αφορά σε αισθηματικά και επαγγελματικά.

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, ο τομέας που απαιτεί την προσοχή σου είναι ο επαγγελματικός. Πρέπει να προσέξεις πολύ τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις, εκ των οποίων αρκετές επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Πρέπει να γίνεις πιο διαλλακτική και να χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο την επινοητικότητά σου, ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα και στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν.

Αισθηματικές
Με την παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους και αυτήν την εβδομάδα, ο τομέας των σχέσεων αρχίζει να επαναπροσδιορίζεται. Αυτό σημαίνει ότι θα μπεις σε μια διαδικασία να επιλέξεις τελικά ποιους ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιους θέλεις να αποφύγεις. Τα περιθώριά σου, ούτως ή άλλως, έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν και αν σκέφτεσαι τώρα να κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου, έχω να σου πω ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αν πάλι είσαι μόνη σου, μην το αναλύεις τόσο πολύ, γιατί στο τέλος θα κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά. Δώσε την ευκαιρία στο άτομο που σε πολιορκεί, αλλά και στον εαυτό σου, να γνωριστείτε καλύτερα. Η τύχη σε ευνοεί!!!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σου υπάρχουν εξελίξεις κι εσύ πρέπει να ακολουθήσεις τους καινούργιους κανόνες στο ευρύτερο περιβάλλον, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους από την Παρασκευή και μετά, σε ευνοεί μεν, αλλά γίνεται και αιτία να εκφράσεις αδυναμίες και ελαττώματα. Την τελευταία εκδοχή απόφυγέ την, πάση θυσία.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει. Γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή, θα σου δώσουν την ευεξία που μάλλον έχεις χάσει. Ταξίδεψε κάπου με τον σύντροφό σου το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, χαλάρωσε και απόλαυσε όμορφες στιγμές μαζί του. Σύμμαχός σου ο Άρης, που αποχωρεί από το ζώδιό σου την Παρασκευή και εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και τονώνει την κοινωνικότητά σου.

Αισθηματικές
Χαλαρό θα είναι το κλίμα που θα κυριαρχεί στον ερωτικό σου τομέα και εσύ θα νιώσεις πιο αισιόδοξη και δυνατή από ποτέ. Τώρα μπορείς να καταστρώσεις τα όνειρα του καλοκαιριού, αλλά και να σχεδιάσεις τους τρόπους υλοποίησής τους. Αν πάλι είσαι single, κάποιο σημάδι του έρωτα έρχεται να σε αναζωογονήσει και να σου θυμίσει πόσο ωραίο τελικά είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι προοπτικές της εβδομάδας είναι αρκετές και καλές και ευνοούν εμπορικές μετακινήσεις, επενδύσεις και αγορές. Κάποια πρόταση που δεν την περιμένεις θα σε βάλει σε σκέψεις, αλλά αν δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να την ακολουθήσεις, μην διστάσεις να την αρνηθείς. Έχεις ήδη αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις και οι σωματικές σου αντοχές μπορεί να σε προδώσουν, αν ξεπεράσεις κάποια όρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις και εσύ λίγο και να αφήσεις στους γύρω σου να πάρουν πρωτοβουλίες. Μην ανησυχείς πια ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς εσένα, δώσε τους την ευκαιρία να σου το αποδείξουν. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και νέες καταστάσεις θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, άλλοτε με ευχάριστο και άλλοτε με δυσάρεστο τρόπο. Είναι στο χέρι σου ποια τροπή θα πάρουν τα πράγματα.

Αισθηματικές
Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να δώσεις έμφαση στην οικογένειά σου και στον σύντροφό σου. Τον τελευταίο καιρό, με τόσα που είχες μέσα στο κεφάλι σου, τους έχεις παραμελήσει και σίγουρα θα σε έχουν ανάγκη. Δείξε τι νιώθεις και σίγουρα πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο. Η σταθερότητα σε όλες τις προσωπικές σου σχέσεις, θα διώξει κάθε ίχνος ανασφάλειας.

Επαγγελματικές
Σταθερότητα προμηνύεται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, αρκεί να αποφασίσεις να δουλέψεις με ταχείς ρυθμούς στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Με τον Ερμή να παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και εσύ καλό θα είναι να την χρησιμοποιήσεις με λογική. Οι συνεργάτες σου θα είναι εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Έτσι θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά τους, αλλά και να τακτοποιήσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε δραστηριοποιεί σημαντικά. Οι κινητοποιήσεις που θα έχεις αυτές τις ημέρες θα είναι έντονες και άκρως ενδιαφέρουσες. Πρόσεξε μόνο ύπουλους ανταγωνιστές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και φρόντισε να τους ακινητοποιήσεις, προτού σου κάνουν κάποιο κακό. Μην εκτίθεσαι με δηλώσεις σε εκείνους που παρεξηγούν τις κουβέντες σου και απόφυγε να προκαλέσεις τους δυνατούς αντιπάλους σου.

Αισθηματικές
Βρες έναν τρόπο να ξεσκάσεις από τις ευθύνες της επαγγελματικής σου ζωής και οργάνωσε ένα ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο. Αυτές τις ημέρες, πρόκειται να ζήσεις έναν απόλυτο και έντονο έρωτα, αν θα αφεθείς στα χέρια του συντρόφου σου χωρίς αναστολές. Μπορείς τώρα να αποφασίσεις αν θέλεις να οδηγήσεις τη σχέση σου στα σκαλιά της εκκλησίας ή αν είσαι αδέσμευτη να υποκύψεις στις απανωτές διεκδικήσεις που σου κάνει ο συνάδελφος από το διπλανό γραφείο.

Επαγγελματικές
Μην παρασύρεσαι σε νέα έξοδα. Μπορείς να ζήσεις και με λιγότερα χρήματα, κάνοντας μία αναθεώρηση στις παλιότερες συνήθειες σου. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στον εργασιακό και κοινωνικό σου χώρο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες και θα πρέπει να φανείς πιο ευέλικτη στις δύσκολες στιγμές. Μην επιμένεις πολύ, όταν κάποιοι συνεργάτες σου δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους απέναντι σου. Ωστόσο, από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, συνέχισε να ακολουθείς την διαίσθησή σου, η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα, άφησε πια τις ευαισθησίες κατά μέρος και ανανεώσου. Πάρε αποφάσεις για το καλό σου και μην αφήνεις τους άλλους να κουμαντάρουν τη δική σου ζωή. Ήρθε ο καιρός που πλέον δεν πρέπει να αμφισβητείς τον εαυτό σου, αλλά να παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου. Η οικογένειά σου θα είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές
Με τον Ερμή να κινείται από την Παρασκευή και μετά στο ζώδιο του Καρκίνου, μία εσωτερική αναζήτηση θα είναι πολύ έντονη μέσα σου και θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις πράγματα και καταστάσεις. Πάρε το χρόνο σου λοιπόν, για να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και εν τέλει, απομάκρυνε ανθρώπους που είναι ακατάλληλοι για εσένα, όσο κι αν αυτό σε πονάει. Αν είσαι δεσμευμένη, απόφυγε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να κλονίσει την ισορροπία και την σταθερότητα της σχέσης σου και φρόντισε να κινηθείς σε ήρεμους τόνους.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα σε ευνοεί για καινούργια ξεκινήματα, με τον Άρη να κινείται μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιο του Ταύρου. Αν δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις, σταμάτα να έχεις αμφιβολίες και ακολούθησε το ένστικτό σου, που τώρα είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Η αποφασιστική συμπεριφορά είναι αυτή που μπορεί να ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σου και να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη, τα οποία θα αποβούν σωτήρια. Οι υποχρεώσεις σου πολλές, αλλά και οι ευθύνες σου άλλες τόσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία αρκετά έντονη και ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για εσένα και θα είσαι σε έντονη κινητικότητα. Μεγάλη άνοδος σε περιμένει στα οικονομικά, στα επαγγελματικά, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μία δική σου δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Το σκηνικό θα αλλάξει από την Παρασκευή και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο και θα τονώσει τις ανασφάλειές σου. Πρόσεξε να μην βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα και παράμεινε ρεαλίστρια.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας αδέσμευτος Παρθένος, ήρθε η ώρα για να ανανεωθείς, να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και κυρίως, να βρεις έναν άνθρωπο, που θα μπορεί να σε καλύψει από πολλές πλευρές. Αν έχεις κάποια σταθερή σχέση προβλέπεται ηρεμία. Αν είσαι εκδηλωτική απέναντι στον σύντροφό σου, αυτός θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο. Το Σαββατοκύριακο, λίγη προσοχή σε κουβέντες που θα κάνεις μαζί του, για να μην βγεις εκτός εαυτού.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις, δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες που δημιουργούν οι τρίτοι άνθρωποι. Ίσως κάποια άτομα από τον στενό σου επαγγελματικό περιβάλλον διοχετεύσουν ψεύτικες πληροφορίες, για να σε παραπλανήσουν. Χρησιμοποίησε την κοινή λογική και εξέτασε τις καταστάσεις αντικειμενικά.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι μία μπερδεμένη εβδομάδα για εσένα. Η αλήθεια είναι ότι θα ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά οι βάσεις που έχεις θέσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν. Μην χάσεις το δάσος για χάρη ενός δέντρου, οι καταστάσεις απαιτούν υπομονή. Η άσπρη μέρα δεν θα αργήσει να ξημερώσει για εσένα. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, γίνεσαι ιδιαίτερα κοινωνική, όμως η νέα θέση του Ερμή στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει κάποια μπλοκαρίσματα.

Αισθηματικές
Η αγάπη και ο έρωτας θα ανθίσει στη σχέση σου αυτές τις μέρες. Ήρθε ο καιρός να εκφραστείς μέσα από πράξεις και λόγια, απέναντι στο σύντροφό σου. Αν είσαι single, φρόντισε να διατηρήσεις θετική προσέγγιση απέναντι στους άλλους και να είσαι φιλική μαζί τους, γιατί οποιαδήποτε φιλονικία μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Κάποια εσωτερική ανησυχία που θα έχεις, μπορεί να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την πορεία της δουλειάς σου, δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες, που δημιουργούν οι ανταγωνιστές σου. Πρόσεχε τις συμφωνίες που θα συνάψεις, γιατί κάποια άτομα από το ευρύ επαγγελματικό σου περιβάλλον διοχετεύουν ψεύτικες πληροφορίες, για να σε παραπλανήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα. Ίσως χρειαστείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά καλό θα είναι να μην παραμελήσεις και αυτούς που ζουν κοντά σου. Περιουσιακά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν και να προκαλέσουν διαφωνίες. Μην παραμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και, αν δεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, προτίμησε να ζητήσεις κάποιες μέρες άδεια, παρά να αδιαφορήσεις.

Αισθηματικές
Προσοχή ιδιαίτερη χρειάζεται να δείξεις αυτές τις ημέρες, αν έχεις κάποια σχέση, γιατί μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου ανά πάσα στιγμή, εκεί που δεν το περιμένεις. Αν σταματήσεις να ξύνεις παλιές πληγές και πάψεις να είσαι τόσο καχύποπτη απέναντι στον σύντροφό σου, τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα πάνε όπως επιθυμείς. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε με κάθε τρόπο να μπλεχτείς σε κάποιο ερωτικό γαϊτανάκι και προτίμησε τις ξεκάθαρες καταστάσεις και κουβέντες.

Επαγγελματικές
Το διάστημα αυτό θα είναι μεταβατικό για την επαγγελματική σου πορεία. Όλα εξελίσσονται, αλλάζοντας συχνά ύφος και διαστάσεις, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τη θέση να κρατήσεις. Ορισμένα θέματα που αφορούν στη δουλειά σου, μπερδεύονται μέσα σε ένα σύννεφο ασάφειας, για αυτό καλό θα είναι να μείνεις για λίγο θεατής και να ασχοληθείς μόνο με τις άμεσες υποχρεώσεις σου. Υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξεις αντικείμενο, αλλά μην βαρυγκωμήσεις, γιατί στο άμεσο μέλλον θα αποδειχτεί για καλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές έρχεται η εβδομάδα αυτή για εσένα. Σε κάποια θέματα όμως που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή, οι αλλαγές που θα προκύψουν ίσως σου δημιουργήσουν ανασφάλειες. Άφησε ελεύθερο τον σύντροφό σου και απόφυγε με κάθε τρόπο την άσκηση πιέσεων. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, θα έχεις την ευκαιρία να διώξεις ότι παλιό και στείρο υπάρχει μέχρι τώρα στη ζωή σου και σε ταλαιπωρεί, ώστε να κάνεις χώρο για κάτι νέο, γόνιμο και δημιουργικό.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας αδέσμευτος Τοξότης, σε περιμένει μία πρόκληση στον ερωτικό σου τομέα, καθώς δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να εκδηλώσει ερωτικά συναισθήματα του για σένα, γεγονός που θα σε φέρει σε πολύ αμήχανη θέση και δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Αν κι εσύ, από την δική σου μεριά, βλέπεις αυτό το πρόσωπο εξίσου ερωτικά, παραμέρισε τα “πρέπει” και τα “μη” και αφέσου στα δίχτυα ενός έρωτα, που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου τομέα σε περιμένουν διάφορες προκλήσεις, που θα αναδείξουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ο Άρης μέχρι την Παρασκευή στους Διδύμους, σου δίνει την δυνατότητα να υιοθετήσεις μία πιο θαρραλέα στάση απέναντι στα γεγονότα. Μην προβείς σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, αντιθέτως συνέχισε το πρόγραμμά σου και δούλεψε σκληρά. Πολύ γρήγορα θα ανταμειφθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου δείχνει την αναγκαιότητα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις. Ίσως ακόμη θελήσεις να απομονωθείς, για να κάνεις μια ενδοσκόπηση. Το μήνυμα που σου στέλνουν τα άστρα είναι να πειραματιστείς πάνω σε ό,τι σε προσελκύει περισσότερο και να τολμήσεις τώρα αυτό που πάντα επιθυμούσες, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά, είτε τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Ο ερωτικός σου τομέας είναι στα φόρτε του, καθώς και η ερωτική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να έρθεις πολύ κοντά στον σύντροφό σου και ίσως εκμεταλλευτείς και το προσεχές Σαββατοκύριακο, για να αποδράσεις λίγο από την καθημερινότητα και τις σκοτούρες. Δεν χρειάζεται να σε πιάνουν οι τσιγγουνιές σου, διασκέδασε πάνω από τα συνηθισμένα. Θα σου κάνει καλό. Αν είσαι single, απόλαυσε τα φλερτ που σε πολιορκούν και πάρε το χρόνο σου, ώστε να γνωρίσεις καλύτερα το υποψήφιο ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή πρέπει να περάσει με αυτοσυγκράτηση και σύνεση εκ μέρους σου, γι’ αυτό απόφυγε τα ρίσκα και μην δίνεις περισσότερη σημασία από ό,τι πρέπει στα λόγια των τρίτων. Μην προβείς σε κινήσεις, αν πρώτα δεν τις έχεις διπλοτσεκάρει. Οι εντάσεις και ο εκνευρισμός θα είναι στο προσκήνιο, οπότε φρόντισε να μην παρασυρθείς. Φέρσου με ωριμότητα και δες τα πράγματα σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να βάλεις πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, διαφορετικά η μία απροσεξία θα διαδέχεται την άλλη και τα λάθη θα είναι πολλά. Δεν είναι κατάλληλες αυτές οι μέρες για να πάρεις αποφάσεις, αλλά ούτε και για να κάνεις αλλαγές. Αξιοποίησε καλύτερα τα ταλέντα και τις δυνατότητές σου στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μόνο έτσι θα ανταπεξέλθεις. Επίσης, προσπάθησε να ενισχύσεις και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, διαφορετικά στο τέλος της εβδομάδας θα βρεθείς εξουθενωμένη και είναι κρίμα.

Αισθηματικές
Θα διαπιστώσεις πως δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και υπολογίζουν τη γνώμη σου. Κράτησε την επαγγελματική σου ζωή μακριά από τα ερωτικά σου και προσπάθησε να μην εμπλέκεις το ταίρι σου στα προβλήματα της δουλειάς σου. O σύντροφός σου είναι εδώ για να σε ακούσει, αλλά μέχρι εκεί. Αν είσαι ελεύθερη, το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να βγεις από το καβούκι σου και να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στο χώρο της εργασίας σου είναι αδρανοποιημένα. Θα πρέπει να επιδείξεις προσοχή, γιατί θα σου ζητηθεί να πεις τη γνώμη σου για πράγματα που δεν ξέρεις, με αποτέλεσμα να έρθεις σε δύσκολη θέση απέναντι στους συνεργάτες και ανωτέρους σου. Να είσαι ειλικρινής και μην πάρεις την ευθύνη κάποιου άλλου ατόμου στην πλάτη σου, μόνο και μόνο για να επιδειχθείς. Κράτησε ήπιους τόνους και όλα θα πάνε καλά για εσένα και την καριέρα σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει ενθουσιώδη και αισιόδοξο. Θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα, που ως τώρα είχες θαμμένα και πολύ εύκολα θα τα αξιοποιήσεις, για το καλό τόσο της επαγγελματικής όσο και της αισθηματικής σου ζωής. Στα επαγγελματικά σου θα έχεις επιτυχίες και ανοδική πορεία. Αν ακόμη είσαι μόνη, η νέα θέση του Ερμή από την Παρασκευή και μετά στον Καρκίνο, μπορεί να σου φέρει μία γνωριμία, που θα καταλήξει σε σοβαρή σχέση, ή ενδέχεται να ερωτευτείς κεραυνοβόλα κάποιον, άσχετα που μπορεί να σε οδηγήσει αυτό.

Αισθηματικές
Η συντροφιά σου θα είναι περιζήτητη αυτές τις ημέρες και οι παρέες σου θα σε ανεβάσουν πολύ. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες και δεν είναι διόλου απίθανο κάποιος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα. Αν είσαι δεσμευμένη, αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια στον ερωτικό τομέα και θα δεις τη σχέση σου να παίρνει μία πιο ευχάριστη τροπή. Κάποιο δώρο ή έκπληξη σε περιμένει.

Επαγγελματικές
Απαιτείται προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε παρασύρει σε περιττά έξοδα, που θα αποβούν καταστροφικά για την τσέπη σου. Έχεις πολλές ικανότητες και μπορείς τώρα να στηριχτείς στις δικές σου και μόνο δυνάμεις. Η αξία σου πλέον είναι δεδομένη και αυτές τις ημέρες θα δεις πόσο δίκαιοι είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι στον εργασιακό σου χώρο.

Read More

And More