ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Μια ήρεμη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα χωρίς πολλές εντάσεις και αναποδιές, παρά την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στον Αιγόκερω. Όλα θα κυλούν ήρεμα και αρμονικά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα με αρκετή ευκολία. Με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα γεμίσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες να αναδείξεις κάποιο ταλέντο σου. Ίσως πάλι να σου γίνει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στο τομέα της εργασίας, που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Γενικά έχεις πολύ δυναμισμό αυτή τη περίοδο και χειρίζεσαι τις καταστάσεις προς όφελος σου.

Αισθηματικές
Είτε έχεις είτε δεν έχεις σχέση, πρέπει αυτήν την περίοδο να κάνεις ένα γενικό απολογισμό σε αυτά που έχεις περάσει και να συνειδητοποιήσεις τελικά τι ζητάς ή τι ψάχνεις από το έτερον σου ήμισυ. Να ξέρεις πως μόνο μέσα από την αυτογνωσία θα δεις σημαντική βελτίωση στον αισθηματικό σου τομέα.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να διατηρήσεις άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μιλήσεις για τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου. Καινούρια ξεκινήματα, συνεργασίες, όπως και αλλαγές, μπορούν να γίνουν αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά αυτήν την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει ίσως λίγο κουρασμένη από τη καθημερινότητα και από τον αγώνα που έχεις κάνει μέχρι τώρα, ιδιαίτερα στον εργασιακό σου τομέα. Τώρα όμως που η Αφροδίτη σε ευνοεί από τον Λέοντα με την παρουσία της στο ζώδιό σου, όχι μόνο δεν πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς, αλλά αντιθέτως οφείλεις να βάλεις τα δυνατά σου, γιατί η αναγνώριση πλησιάζει. Προσπάθησε μόνο να βρίσκεις λίγο χρόνο να χαλαρώνεις, να ξεκουράζεσαι και να βρίσκεσαι με αγαπημένα σου άτομα που σου ανεβάζουν τη διάθεση για να μην εξαντληθείς. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και έχεις αγωνιστεί για να τους κατακτήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σου το υπενθυμίζει και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειες.

Αισθηματικές
Μπορείς αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου δίνει η Αφροδίτη από τον Λέοντα, ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που σου δημιουργούν ερωτηματικά στη σχέση σου. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Αν είσαι single, αυτό το διάστημα δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Η πολλή δουλειά συνεχίζεται, όπως και η έντονη αβεβαιότητα στον επαγγελματικό σου χώρο. Δεν πρέπει να ανησυχείς για τις δυνατότητές σου, γιατί είναι πάρα πολλές και ξέρεις καλά πως αυτό που θα αναλάβεις θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου, θα έχεις έντονο άγχος για υποχρεώσεις και προβληματικές καταστάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Μπαίνεις σε περίοδο που σιγά-σιγά όλα θα πάρουν καλύτερο δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και δυναμική και θα μπορέσεις να προωθήσεις κάποια θέματα καριέρας που σε ενδιαφέρουν. Αν νιώθεις ότι πρέπει να πάρεις κάποια πρωτοβουλία στην εργασία σου, μη το ξανασκέφτεσαι. Απλά τόλμησε και δεν θα χάσεις. Στον έρωτα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Κάποιες έχετε προσκολληθεί σε κάποιο άτομο, που όμως δεν σας δίνει το πράσινο φως και αρνείστε να το δείτε και να αλλάξετε διαδρομή. Κάποιες άλλες ίσως είστε παγιδευμένες σε μια σχέση που δεν σας γεμίζει πια και το μόνο που κάνετε είναι να προσποιήστε ότι όλα είναι καλά, για να μην ξεβολευτείτε. Έτσι, κάνετε κακό και στους δύο όμως. Πάρτε μια απόφαση, ακολουθήσετε τη καρδιά σας και προχωρήστε παρακάτω αν χρειαστεί. Άλλωστε, το παν είναι να περνάτε εσείς καλά, μην το ξεχνάτε.

Αισθηματικές
Αν έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου, μην τα κρατάς άλλο μέσα σου, γιατί κάνεις όλο και μεγαλύτερο κακό στην ψυχολογία σου. Μίλησέ του και σίγουρα μαζί θα βρείτε τη χρυσή τομή που θα φέρει ευτυχία και στους δυο σας. Αν είσαι single, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις καινούρια γνωριμία…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, συνεργασίες και αλλαγές αυτήν την εβδομάδα που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, καθώς προσπαθείς να βγεις από το αδιέξοδο. Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα δεις κάποια πράγματα να στρώνουν και να παίρνουν τη μορφή που θέλεις. Παράλληλα όμως θα καταλάβεις ότι κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες απαιτούν περισσότερο χρόνο και ενέργεια από εσένα. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεσαι λίγο να προσαρμοστείς σε αλλαγές που γίνονται σε διάφορους τομείς της ζωής σου, αλλά τώρα, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Αιγόκερω, θα αναγκαστείς να το κάνεις. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα βαίνουν καλώς και ανακαλύπτεις νέες πηγές εσόδων, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Νιώθεις πλέον ότι έχεις βρει τρόπους να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να δώσεις σάρκα και οστά σε όνειρα που είχες κάνει και κάποτε φάνταζαν μακρινά. Τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να τα πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή, τονώνοντας ακόμη περισσότερο τον ερωτισμό σου και σε γεμίζει με πάθος και την ανάγκη να δώσεις στον σύντροφό σου αυτά που θα τον κάνουν ευτυχισμένο. Αν είσαι single, κινήσου ανάλογα, γιατί οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι και κάτι καλό θα συμβεί πολύ γρήγορα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, αλλά και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ να ξέρεις πως οι δημόσιες σχέσεις σου, μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να χειριστείς τα οικονομικά σου με πολύ σύνεση. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και φρόντισε να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

ΛΕΩΝ
Αυτό το διάστημα έχεις την τάση να φορτώνεις το πρόγραμμά σου κυρίως με εργασιακά θέματα και αυτό δεν σου αφήνει καθόλου προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Αυτό όμως φαίνεται να μη σε απασχολεί και πολύ, καθώς είσαι ευχαριστημένη με τη τροπή που έχουν πάρει τα επαγγελματικά σου και τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί, ενώ νιώθεις ευγνωμοσύνη και ολοκλήρωση. Θα πρέπει όμως να φροντίσεις να μην το παρακάνεις με εξαντλητικά ωράρια, γιατί στο τέλος θα καταρρεύσεις. Φροντίστε λίγο την υγεία, τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Κάποιες επισκέψεις στο γυμναστήριο ίσως θα ήταν η λύση για να ξεκουράσεις και το πνεύμα σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου. Μην παραλείπεις την ξεκούρασή σου και μην ξεχνάς να περνάς χρόνο με αγαπημένα σου άτομα, που σε έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές
Είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις όλες αυτές τις ιστορίες που σε έχουν στεναχωρήσει, αλλά σε φέρνουν και σε έντονες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη συνεχίζεις να αναζητάς το άλλο σου μισό, έφτασε ο καιρός που πρέπει να δραστηριοποιηθείς, ώστε να βρεις και εσύ το ταίρι που ψάχνεις…

Επαγγελματικές
Η εργατικότητα και η δυναμικότητα θα σε χαρακτηρίζουν όλη την εβδομάδα. Ο Ερμής από τους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορούν τώρα να προχωρήσουν. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό θα είναι στα μέσα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, να μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να τις αναβάλεις για αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα δεν θα βρεις ούτε ένα λόγο για να γκρινιάζεις. Όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση και δεν θα σε ταλαιπωρήσει τίποτα απολύτως. Η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη με ευχάριστες συναναστροφές που θα σε γεμίζουν αισιοδοξία. Στη δουλειά σου τα πράγματα έχουν μπει σε σωστή σειρά και επικρατούν ήρεμοι τόνοι. Στον έρωτα έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στον Λέοντα για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Οι δεσμευμένες, περνάτε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές αγάπης και πάθους με το ταίρι σας και νιώθετε την ολοκλήρωση. Οι singles είστε έτοιμες να ορμήσετε προς την ανεύρεση νέου “θηράματος”, το οποίο δεν θα σας αντισταθεί και πολύ.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα σου χαρίσει πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό, ώστε να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε τις προτάσεις σου και θα περάσετε μαζί ένα θαυμάσιο διάστημα γεμάτο αγάπη και τρυφερότητα. Αν είσαι single, αυτήν την περίοδο η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι που περιμένεις εδώ καιρό.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να προσέχεις αυτά που λες, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς σοβαρό λόγο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε αυτήν την περίοδο να πάρεις ρίσκα. Να ξέρεις πως μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα, γιατί θα βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια ισχυρή δόση χαμόγελου και αισιοδοξίας για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει κέφι, ζωντάνια και απεριόριστη όρεξη να ασχοληθείς με όλα όσα σε απασχολούν και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στον οικονομικό τομέα θα πάρεις επιτέλους μια μεγάλη ανάσα, καθώς αρχίζεις να ξεπληρώνεις σιγά-σιγά όλα σου τα χρέη και σου φεύγει το άγχος. Η ψυχολογία και η διάθεσή σου θα ανεβαίνουν σταδιακά όσο περνάει η εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο σε βρίσκει με ιδιαίτερη όρεξη να βγεις και διασκεδάσεις με φίλους ή με το σύντροφό σου. Αν έχετε μπουχτίσει από την καθημερινότητα, οργάνωσε κάποια μικρή απόδραση και θα περάσετε σίγουρα καλά.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου αλλαγές που πρέπει να κάνεις, ώστε να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Αν είσαι single, βγες, διασκέδασε, πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία θα έρθει και το ταίρι που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα πάει άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της, καθώς και για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον. Αν ηρεμήσεις, δεν αγχώνεσαι και βάζεις πρόγραμμα, είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου μείνε συντηρητική και θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις στο σημείο που εσύ θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λίγο κουρασμένη σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που σε έχουν αναγκάσει να εργάζεσαι παραπάνω από όσο μπορείς. Φρόντισε λίγο την ξεκούραση και την ηρεμία σου και μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου περισσότερο από όσο αντέχεις. Παρόλα αυτά, θα έχεις εύνοια στην επικοινωνία σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά θέματα και θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σου τομέα είναι πολύ πιθανές και θα σε προβληματίσουν έντονα. Καλό θα ήταν να μην αντιδράσεις αυθόρμητα, αλλά μετά από σκέψη. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε βοηθά να έχεις συμμάχους σε ό,τι κάνεις και φίλους, οι οποίοι είναι σε θέση να σε συμβουλέψουν σωστά. Μην παραμελείς την υγεία σου και μην κάνεις καταχρήσεις.

Αισθηματικές
Απόφυγε αυτήν την περίοδο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για προβληματικά θέματα που αφορούν στη σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που τρέφεις, μη συμπεριφέρεσαι εγωιστικά και θα δεις πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν είσαι single, διασκέδασε όσο μπορείς και σίγουρα όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Ο Ερμής από τους Διδύμους θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να τελειώσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή, ενώ με τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα έχεις προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα με πολύ καλές προοπτικές. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου, αλλά όπως και να έχει, καλό είναι να μην τις αποδεχτείς αμέσως.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την αρχή της εβδομάδας αρχίζεις να νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, έτοιμη να κατακτήσεις νέους στόχους. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Λέοντα, ίσως τώρα ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που θα σε ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Το πλανητικό σκηνικό σου εγγυάται νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά και τα συναισθηματικά σου. Θα αναθερμάνεις με τρυφερό ερωτισμό τη σχέση σου, καθώς θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και ζωντάνια. Στα επαγγελματικά σου θα τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου βάζοντας ένα πρόγραμμα και θα πετύχεις την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση που αναζητάς.

Αισθηματικές
Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του εκφράσεις όσα αισθάνεσαι. Καν’ το και μην αργείς καθόλου, γιατί έτσι η σχέση σου θα πάει πολύ καλύτερα. Όσο για τις singles, βγείτε και διασκεδάστε, γιατί κάπου εκεί έξω βρίσκεται το άλλο σας μισό και περιμένει να το ανακαλύψετε. Έχετε βρει τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας και σας φαίνεται!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πας μια χαρά, αλλά έχεις πολύ τρέξιμο. Μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Από οικονομικής απόψεως, τα έξοδα που θα έχεις θα είναι πάρα πολλά, οπότε επιβάλλεται από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας να κάνεις καλό προγραμματισμό, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα έχεις μια γενικότερη εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στον ερωτικό και τον οικονομικό. Αν θέλεις να κάνεις μια σημαντική αγορά ενός σπιτιού ή ενός αυτοκινήτου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Πέμπτη και ομορφαίνει τη ζωή σου. Πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρουν θα έχουν οι singles του ζωδίου και θα γοητεύσουν τους πάντες στο πέρασμά τους. Αν είσαι δεσμευμένη, εκμεταλλεύσου τον αέρα γοητείας που θα έχεις, ώστε να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Θα μπορούσες επίσης να προγραμματίσεις και κάποιο ταξιδάκι αναψυχής ενόψει του Σαββατοκύριακου, που θα σου ανεβάσει τη διάθεση ακόμα περισσότερο και θα σε ξεκουράσει.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλύτερα κι εσύ κάθε μέρα κάνεις πολλές προσπάθειες για να είναι το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά αυτήν την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στη ζωή σου που να σε γεμίζει, συνέχισε το ψάξιμο, γιατί αυτήν την περίοδο θα μπορέσεις να συναντήσεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, μπορείς να τα κάνεις. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν μέχρι τώρα. Θα έχεις στο πλευρό σου θερμούς υποστηρικτές, που μέσα από συζητήσεις θα σου δώσουν να καταλάβεις κάποια πράγματα που δεν έβλεπες ως τώρα ή που δεν ήθελες να δεις. Στην εργασία σου θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να προβληθείς με τον καλύτερο τρόπο. Οι ανώτεροί σου αναγνωρίζουν την αξία σου και σου δίνουν επιτέλους τη θέση που σου αρμόζει. Έχεις αγωνιστεί άλλωστε σκληρά, με υπομονή και επιμονή τόσο καιρό για να καταφέρεις να φτάσεις ως εδώ. Στα ερωτικά, είσαι τόσο μπερδεμένη, που ούτε εσύ ξέρεις τι θέλεις, αλλά ούτε και σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτό τον καιρό, αφού είσαι απορροφημένη σε εργασιακά θέματα.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αλλά πολλές φορές έχεις αναίτιες εντάσεις με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να κάνεις μαζί του ένα καινούριο ξεκίνημα που θα φέρει την πολυπόθητη ανανέωση στη σχέση σας. Αν είσαι single, είναι σίγουρο πως την επόμενη περίοδο θα συμβεί κάτι πολύ καλό στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Ο Ερμής στους Διδύμους, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Αιγόκερω, φτάνει την επικοινωνία σου στον μέγιστο βαθμό της, προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα στον επαγγελματικό τομέα. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, καθώς και ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα και αρμονικά για εσένα και τίποτα δεν θα μπορέσει να σου χαλάσει την καλή διάθεση που έχεις. Τα νεύρα που είχες τις προηγούμενες μέρες δίχως λόγο και αιτία, υποχωρούν και δίνουν τη θέση τους στην αισιοδοξία. Στα εργασιακά θέματα που αντιμετώπιζες κάποιες δυσκολίες, είναι σα να έχεις ένα μαγικό ραβδάκι και να τα λύνεις όλα με τεράστια ευκολία ξαφνικά. Σημαντική είναι και η προσπάθεια φίλων και συναδέλφων, που σε βοηθούν και σε στηρίζουν. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βελτιώσεις τη ζωή και την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί την τελευταία περίοδο υπάρχει ένας εκνευρισμός στη σχέση σου, συνήθως για μικροαφορμές, κυρίως εξαιτίας του άγχους που έχεις για τα υπόλοιπα θέματα της ζωής σου. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το χρόνο σου όσο μπορείς πιο εποικοδομητικά και θα έρθει κι αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Οι προοπτικές που υπάρχουν στη δουλειά σου θα είναι ιδιαίτερα καλές αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου, ενώ στα μέσα της εβδομάδας ευνοούνται τα καινούρια ξεκινήματα και οι συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που κάποια στιγμή μπορεί και να σε αγχώσουν.

Read More

And More