ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 ως 9 Νοεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Τελείωσαν οι δυσκολίες ή όχι ακόμα; Πως θα κινηθούν τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Ξεκίνα αυτήν την εβδομάδα δυναμικά, προσπαθώντας να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ζώδιο του Ταύρου θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά στις υποθέσεις σου, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση για να το πετύχεις ολοκληρωτικά. Θέματα σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν από την Κυριακή και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό. Πρέπει να είσαι αρκετά διπλωματική για να μην προκληθούν εντάσεις με τους οικείους σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και τις δυσκολίες που περνάς, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση και θα περάσετε μία πολύ ήρεμη και όμορφη εβδομάδα. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη πάντως το Σαββατοκύριακο στους Διδύμους σε ευνοεί για να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Ερμή στο Ζυγό μέχρι την Κυριακή θα έχεις τη δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου που είναι πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα εκμεταλλεύσου τη δυναμική διάθεση που σου προκαλεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Η σιγουριά και η αποφασιστικότητά σου θα ισχυροποιηθούν, η προσήλωσή σου στους στόχους που έχεις βάλει θα είναι απαρέγκλιτη, όπως και η διάθεσή σου να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα της ζωής σου. Μην διστάσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Εσύ που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση αξιοποίησε την εύνοια του Ερμή μέχρι την Κυριακή στο ζώδιο του Ζυγού, για εξόδους με φίλους που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων, αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμη και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν στο εισόδημά σου. Άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος την Παρασκευή στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα που δεν θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, από την Κυριακή και μετά στον Σκορπιό, τονίζει την ασφάλεια μέσα στο σπίτι και σε χαροποιεί. Εσύ που είσαι ακόμη single, κάνε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε γνωριμίες που δεν είσαι σίγουρη ότι σε γεμίζουν.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου, όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν, γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Ταύρο σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Η διάθεσή σου για αλλαγές και επιβολή των απόψεών σου θα είναι έντονη και καλό είναι να προσπαθήσεις λίγο να την ελέγξεις ή να υιοθετήσεις πιο διακριτικούς τρόπους που δεν θα προσβάλλουν τους συνομιλητές σου.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου μπορεί να βρεθείς σε ρήξη με τον σύντροφό σου και είναι κρίμα και άδικο για ασήμαντους λόγους να μην είσαι καλά μαζί του. Μην πεις ή κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όριά του. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τις ημέρες που θα ακολουθήσουν για ξεκούραση ή χαλάρωση, παρέα με καλούς φίλους και την οικογένεια σου. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου, που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν στην αντίθετη συμμαχία με εσένα και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με τη σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος, απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή. Προσπάθησε να μην κάνεις έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, για να τις βελτιώσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ταύρο και η νέα θέση του Ερμή από την Κυριακή και μετά στον Σκορπιό, που θα διευκολύνει τις επικοινωνίες σου, θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές τους στο έπακρο!

Αισθηματικές
Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου τη δική σου διαίσθηση, που συνήθως είναι αλάνθαστη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνική αυτές τις ημέρες, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Να είσαι σίγουρη ότι όλο και κάτι καλό θα εμφανιστεί μπροστά σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με όσους από τον επαγγελματικό σου χώρο εμπιστεύεσαι την κρίση τους και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο γιατί έκτακτα έξοδα σε παρασέρνουν εκτός του προϋπολογισμού σου. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή για τελευταίες μέρες στο Ζυγό να σε ταλαιπωρεί, βρες χρόνο να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που να σε ευχαριστούν, διαφορετικά θα πάθεις καμιά κρίση πανικού με δυσάρεστα αποτελέσματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον Ταύρο είναι ευνοϊκή για αυτά που έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις και θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, ανοίγοντας μπροστά σου τους δρόμους για να τα υλοποιήσεις.

Αισθηματικές
Η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Ιδιαίτερα από την Κυριακή και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό και γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς σε αυτό χωρίς το φόβο ότι θα το εκμεταλλευτεί. Άνοιξε το σπίτι σου να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσετε πολύ όμορφα. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η γοητεία που θα εκπέμπεις αυτές τις ημέρες θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο. Προσπάθησε να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Έτσι, θα ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ειδικά θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος ενόψει αποφάσεων που θέλεις να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστη και ήρεμη για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Ταύρο είναι ιδανική για να προβληθείς κοινωνικά με πολύ καλά αποτελέσματα για το γόητρο σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου, αλλά και της διάθεσής σου για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Συζήτησε με τον σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι έχει τη διάθεση να σε βοηθήσει για να νιώσεις καλύτερα. Αν ακόμα είσαι μόνη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με σκοπό… που θα σε κατακτήσει! Άλλωστε, ο Ερμής μέχρι την Κυριακή στο ζώδιό σου, ευνοεί κάθε είδους τέτοιες επαφές.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως κιόλας είναι καλύτερα να πάρεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν και να απαντήσεις προς το τέλος του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο και το μυαλό σου θα πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Ταύρο και να σε επηρεάζει δραματικά. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές για τους διάφορους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν. Ο Ερμής, από την Κυριακή και μετά στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει σημαντικά να διαλευκάνεις τις εσωτερικές σου αναζητήσεις και θα νιώσεις έτοιμη να αλλάξεις όλα όσα δεν σε ευχαριστούν στην καθημερινότητά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου γιατί μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη σου για τον σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα διώξουν τις αμφιβολίες από τη σχέση σου. Μην παραμελείς τον σύντροφό σου, γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Αν είσαι μόνη, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αγχώνεσαι γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Η Αφροδίτη, που παραμένει στο ζώδιό σου θα σου δώσει ένα ευχάριστο μήνυμα από έναν παρελθοντικό σου έρωτα που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Η Πανσέληνος στον Ταύρο σηματοδοτεί όλες τις υπόλοιπες ημέρες και τις κάνει ευνοϊκές για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πάλι, χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Ο Ερμής μέχρι την Κυριακή στο Ζυγό αυξάνει την κοινωνικότητά σου και οι έξυπνες και πρωτοπόρες ιδέες σου θα εντυπωσιάζουν σε κάθε σου επαφή και συνεργασία. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες των ημερών. Λίγη προσοχή χρειάζεται στο να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο ρομαντικό κλίμα που κυριαρχεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές, μόνο και μόνο για να τον έχεις συνεχώς σε εγρήγορση. Αν είσαι single εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 7 στον Ταύρο είναι αποτρεπτική για τέτοιου είδους ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου και σε επηρεάζει άμεσα. Καλύτερα λοιπόν, να αφήσεις για λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου χωρίς να περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Με τον Ερμή να κινείται μέχρι την Κυριακή στο Ζυγό και να σε ευνοεί ιδιαίτερα, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί τον άνθρωπο που θα έρθει και θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και θα γεμίσει την καρδιά σου με έρωτα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Με τον Άρη όμως να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, λύνοντας σου τα χέρια σε δύσκολες και κάποιες φορές ατέρμονες καταστάσεις, η ατμόσφαιρα θα διαφοροποιηθεί προς το θετικότερο. Μην αμελήσεις τις αρμοδιότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και μην επενδύσεις σε παράτολμα εγχειρήματα, όσο δελεαστικά και αν σου φαίνονται. Θα δεις ότι στο τέλος εσύ θα είσαι ο κερδισμένη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους της οικογενείας σου, ώστε το κλίμα που θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής μεταξύ σας να πάψει να είναι τεταμένο και να ηρεμήσεις. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Ταύρο σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Από την Κυριακή και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, οι μέρες είναι ιδανικές για να τις μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί τους. Οι singles προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και δεν έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα είναι, εκτός από τον περιορισμό στην τάση για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα, που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Προγραμμάτισε λοιπόν τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΙΧΘΕΙΣ
Oι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται. Ο Ερμής, μέχρι την Κυριακή στο ζώδιο του Ζυγού, διασφαλίζει τα συμφέροντά σου και σου ανοίγει το δρόμο να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου με πιο σταθερό τρόπο και σίγουρ θετικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές
Χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με τον σύντροφό σου που είναι ικανές να σας αποξενώσουν, γιατί μετά θα κλαις και θα οδύρεσαι! Αν είσαι ακόμη single, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 7 στον Ταύρο, ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά, το κλίμα είναι ερωτικό. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

Read More

And More