ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Δεκεμβρίου 2013 ως 5 Ιανουαρίου 2014…

Πώς θα κυλήσουν τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες του χρόνου, αλλά και την Πρωτοχρονιά; Διάβασε το ζώδιό σου και μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς και τον ωροσκόπο σου για μια πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ
ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σου με τους άλλους. Αν ήδη αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, το πιθανότερο είναι στο ξεκίνημα της εβδομάδας να κορυφωθούν, με την Αφροδίτη και το Δία να κινούνται ανάδρομα και να σε επηρεάζουν. Θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Αν νιώθεις ότι ήδη έχεις εξαντλήσει τα όρια, τότε μη φοβηθείς να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί τους και ό,τι είναι για καλό σου, ας γίνει… Ακόμη και έτσι, πάνω απ’ όλα θα τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες και να δίνεις τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάζεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα τον σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της! Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με τις καλές επιρροές που θα σου στείλει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούρια πράγματα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν ακόμα είσαι μόνη θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει πολύ τελευταία, και να σταματήσεις να τρέφεις ελπίδες για ένα άτομο που δεν νιώθει το ίδιο.

Επαγγελματικές
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πρωτοχρονιά σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις. Αυτές τις ημέρες θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως, θα έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι θα τα βγάλεις πέρα, θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να καταφέρεις να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές σου οφειλές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, αν και δεν θα είναι και η καλύτερη για εσένα με τη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές σου. Τίποτε δεν είναι ικανό να σε σταματήσει από το δρόμο που έχεις χαράξει, όσα εμπόδια κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Η οικονομική αναγνώριση, αλλά και η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή, θα είναι η κινητήριος δύναμή σου. Αν είσαι single, να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν φαίνεται να σου κάνει “νερά”. Αργά ή γρήγορα θα λυγίσει.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα θα πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με τον σύντροφό σου και να βρεις τη χρυσή τομή επικοινωνίας, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και όσο κι αν προσπαθεί να σε πλησιάσει, εσύ φέρεσαι εγωιστικά. Οι singles καιρός είναι να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες.

Επαγγελματικές
Μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα θα επικρατήσει στα επαγγελματικά σου, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω να σε επηρεάζει αρνητικά. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στο εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούργια πορεία, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα, που θέλεις πάρα πολύ και μέχρι τώρα δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρά το γεγονός ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου, η ανάδρομη κίνηση που πραγματοποιεί η Αφροδίτη και ο Δίας κατά τη διάρκεια των ημερών θα σε πλημμυρίσουν με μία έντονη ανασφάλεια, κυρίως όσον αφορά στα οικονομικά σου, που ρίχνει αισθητά την ψυχολογία σου. Η αβεβαιότητα και ο φόβος μήπως χάσεις κερδοφόρες ευκαιρίες, θα σου δημιουργήσουν επιπρόσθετο άγχος αυτές τις ημέρες. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν και προχώρα με όπλα τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Εστίασε την προσοχή σου στους στόχους σου και μην πανικοβάλλεσαι, όταν βγαίνεις λίγο έξω από τα χρονικά όρια που έχεις θέσει. Ακόμη κι αν χάσεις κάποιες ευκαιρίες, είναι σίγουρο ότι θα αντικατασταθούν από νέες, ακόμα πιο ελπιδοφόρες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα επιφέρει περίεργες διαφωνίες με τον σύντροφό σου και πρέπει να προσέξεις, να μην πεις λόγια που δεν εννοείς. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποια παράπονα που θα σου εκφράσει και οφείλεις να τον καταλάβεις. Προσπάθησε επίσης να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας, με όσο πιο δραστικούς τρόπους μπορείς. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν για να μπορέσεις να είσαι δημιουργική και παραγωγική, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και μόνο έτσι μπορείς να τις εξασφαλίσεις. Όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις πολλές καταστάσεις στην ζωή σου, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείς. Πριν ξεκινήσεις να υλοποιείς σκέψεις και ιδέες που δεν έχουν ωριμάσει απόλυτα μέσα σου θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένη. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, συνιστά να αφήσεις τα πρόωρα σχέδια να ωριμάσουν, ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα τα πετύχεις αργότερα. Είναι καλύτερα να κάνεις αργά και σταθερά βήματα, παρά ένα ριψοκίνδυνο μεγάλο άλμα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα απέναντι στον σύντροφό σου. Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους. Οι singles του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούριες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή θα χαρίσει εύνοια στα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνουν να δεις τη θετική πλευρά της ζωής και θα σε ενεργοποιήσουν, ώστε να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κάνει για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα ξεφύγεις από τον κατεστημένο τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου, και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου, με ενέργειες που θα αφορούν στο γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτική όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις, που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερου, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και σε γεμίζει φιλοδοξία και αποφασιστικότητα. Βάλε προτεραιότητες και ετοιμάσου για τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να αναλάβεις νέα εγχειρήματα και να αντιμετωπίσεις ενδιαφέρουσες προκλήσεις με το νέο έτος. Η τύχη είναι στο πλευρό σου! Μπορεί η πρόοδος να μην έρθει γρήγορα στη ζωή σου, αλλά με αργά και σταθερά βήματα θα βελτιώσει κατά πολύ τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό σου να κυριαρχήσει στη σχέση σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, γιατί ούτε και εσύ είσαι άψογη απέναντί του. Όσο για σένα που ακόμη είσαι μόνη, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες για τη ζωή σου. Θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν είναι καθόλου απίθανο, να εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Επαγγελματικές
Σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες και έντονες κοινωνικές συναναστροφές θα ευνοήσουν το οικονομικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω και να ευνοεί αισθητά τις επαγγελματικές σου επικοινωνίες. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Θα έχεις θετικά αποτελέσματα, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση. Ωστόσο, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και θα αποκτήσεις καινούργιες ευθύνες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα, γιατί θα έχεις αρνητικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό με τις εξελίξεις που θα σου φέρει, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Έχοντας την εύνοια της Νέας Σελήνης, που θα λάβει χώρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στον φιλικό για εσένα Αιγόκερω, μπορείς να αποκτήσεις πολλές χρήσιμες κοινωνικές επαφές, αλλά και να βελτιώσεις αισθητά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η τύχη θα ευνοήσει επίσης και τα οικονομικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω, θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία, να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα κλίμα τρυφερότητας και στοργής ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Οι singles θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο…

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό οργανώνει για εσένα που είσαι Παρθένος, μια σειρά από ευκαιρίες, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά αν αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς, δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και θα πρέπει να είσαι προσεκτική, να μην αναλάβεις καινούριες ευθύνες και υποχρεώσεις, γιατί θα έχεις δυσκολίες και αναποδιές και δεν θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου και θα πάρεις λίγο τα πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ
Μία εβδομάδα με έντονες διακυμάνσεις θα είναι αυτή για το ζώδιό σου. Από τη μία η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα σου φέρει δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου, από την άλλη η ανάδρομη κίνηση στο ίδιο ζώδιο του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, θα φροντίσει να δημιουργήσει καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη των σχεδίων σου, που θα σε εκνευρίσουν και θα θολώσουν την κρίση σου. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου και δούλεψε σκληρά, για να καταφέρεις να πάρεις όσα περισσότερα καλά μπορείς.

Αισθηματικές
Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα αισθηματικά σου, γιατί υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παρασυρθείς και να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς, με αποτέλεσμα να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση που διατηρείς και να πληγώσεις τον σύντροφό σου ανεπανόρθωτα. Οι singles θα απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας, η σεξουαλικότητα σας θα ανέβει στα ύψη και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φύλο, αποκτώντας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες μέσα από εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις.

Επαγγελματικές
Θετικές είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στην στήριξη τους. Μπορείς να αναλάβεις οποιοδήποτε νέο εγχείρημα σου ανατεθεί και να το φέρεις εις πέρας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πάντα με τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις που θα σε αποσυντονίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, ώστε να διαμορφώσεις και να εξασφαλίσεις μία καλύτερη καθημερινότητα για εσένα και την οικογένειά σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να εξετάσεις όλους τους παράγοντες και να μην βιαστείς, κυρίως αν πρόκειται για οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Επαγγελματικά ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και θα πρέπει να τα μελετήσεις πολύ καλά, γιατί οι αποδόσεις που θα έχεις μελλοντικά θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου κάνοντας σχέδια συμβίωσης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματα του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια και αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο στην ζωή σου, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσουν να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι έτοιμη όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο άμεσα… Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές
Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα στα επαγγελματικά σου. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητες σου για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει, χωρίς να δίνεις στα μικροεμπόδια περισσότερη σημασία από αυτή που τους αξίζει. Από την Τετάρτη και μετά όμως, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να μείνουν αναξιοποίητες, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως, μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους, πράγμα που καθόλου δεν σε συμφέρει. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και εκεί θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα σου, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα πάντα μπορείς να περιμένεις αυτήν την εβδομάδα να συμβούν στην ζωή σου. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερου και σου χαρίζει όλη την εύνοιά της για να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου. Εσύ από την μεριά σου, πρέπει να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες και να αφουγκράζεσαι τα μηνύματα που σου στέλνουν, ώστε να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες και πίστεψε στην διαίσθησή σου, που αυτήν την περίοδο είναι αλάνθαστη!

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου ζωή θα βγάλεις ζήλιες και κτητικότητα στον σύντροφό σου και, αν δεν προσέξεις, με την συμπεριφορά αυτή θα έχεις εκρήξεις και εντάσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και στο χωρισμό. Γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και χαρακτήρα, αν θέλεις να μην χαλάσεις την προσωπική σου ευτυχία. Οι singles έχετε πάρει πια τις αποφάσεις σας, αφήνοντας πίσω τις πληγές του παρελθόντος. Καιρός είναι λοιπόν να προχωρήσετε μπροστά και να κυνηγήσετε νέα ερωτικά ξεκινήματα, που θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σε κάνει να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούριες επενδύσεις, αλλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, θα πρέπει να τα εξετάσεις λεπτομερώς για να δεις αν σε συμφέρουν ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δυσκολίες που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα είναι περισσότερο οικονομικού χαρακτήρα, ιδιαίτερα σε οφειλές ή υποθέσεις που έχεις κοινές με την οικογένειά σου. Με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε αυτόν τον τομέα η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές. Στους υπόλοιπους τομείς, δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα πάντα θα κυλήσουν σχετικά ομαλά. Σοβαρές προοπτικές ανοίγονται στα αισθηματικά σου, για να πας ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση σου ή, αν είσαι ελεύθερη, να ξεκινήσεις τώρα έναν ελπιδοφόρο δεσμό.

Αισθηματικές
Με τον Ερμή να κινείται ήδη στο ζώδιό σου είναι μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων για τη σχέση σου. Αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην συμπεριφορά σου και στα λόγια που λες. Βέβαια, αν είσαι αισιόδοξη και κινηθείς με γνώμονα το συναίσθημά σου, οι αλλαγές που θα κάνεις τώρα θα σε δέσουν περισσότερο μαζί του -αν όχι, κακό του κεφαλιού σου! Όσο για τις singles του ζωδίου, η διάθεσή σας θα είναι ρομαντική, θα γοητεύσετε τον περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνισή σας και θα έχετε πολλές κατακτήσεις, που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα στη ζωή σας με άλλο μάτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Να είσαι προσεκτική στις επιλογές ανθρώπων που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί θα είναι δύσκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες θα είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Επειδή υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου, αλλά στο τέλος, έστω και μέσα από δυσκολίες, θα καταφέρεις να τα θέσεις σε εφαρμογή και να πετύχεις αυτά που θέλεις, ιδιαίτερα όσον αφορά στις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή για εσένα που είσαι Υδροχόος, συνιστά να αποκοπείς από το παρελθόν και να δημιουργήσεις χώρο για καθετί καινούριο στη ζωή σου. Χρειάζεσαι επειγόντως μία ανανέωση και το πλανητικό σκηνικό, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί, δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να την κάνεις. Ίσως μία νομική διαδικασία, που σε ταλαιπωρεί καιρό, τώρα να πάρει την τελική της μορφή και να σε ξελαφρώσει. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι συγκρατημένη και να προσέχεις πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις σου, γιατί οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και δεν πρέπει να τις αφήσεις να αναπτυχθούν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή των Υδροχόων θα ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί αυτήν την εβδομάδα, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιούνται στον έναστρο ουρανό. Προτίμησε τη σιωπή αυτές τις ημέρες στη σχέση σου και προσπάθησε να είσαι τρυφερή και ρομαντική απέναντι στον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες και εντάσεις στη σχέση σας, που πολύ εύκολα μπορούν να οδηγήσουν και τους δύο σας στα άκρα. Οι singles θα πρέπει να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας και να μην φοβάστε τη δέσμευση, γιατί είστε από τους ανθρώπους που έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα και πρέπει να αποβάλλετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό για να δεις πού έχεις κάνει λάθη και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα κλείσεις τα κεφάλαια που έχεις ανοίξει στο παρελθόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί θα συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου, αλλά μην χάσεις το κουράγιο σου, γιατί είναι κάτι προσωρινό. Άλλωστε, από την Τετάρτη και μετά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν και θα μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις όλα στο χρόνο που θέλεις. Οικονομικά, φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις αυτά που ήδη έχεις πετύχει μέχρι τώρα και να δεις τι περισσότερο μπορείς να κάνεις από εδώ και στο εξής. Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν γίνει σωστά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διορθώσεις. Αν πάλι νιώθεις ότι κάποιος ή κάτι έχει φρενάρει την πρόοδό σου, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερου, οι ημέρες είναι ιδανικές για να ξαναβάλεις “μπρος” καθώς τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει πια την πορεία σου προς την επιτυχία. Τυχόν οικογενειακά προβλήματα, θα λυθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αισθηματικές
Η Σελήνη που θα κινείται το Σαββατοκύριακο στο ζώδιό σου, θα επιφέρει χαρούμενες αλλαγές στον ερωτικό τομέα, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις για εσένα. Μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας και να βάλεις πλώρη για την απόκτηση κάποιου απογόνου ή ακόμη και για την επισημοποίηση του δεσμού σου, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Οι singles, να ξέρετε ότι ο έρωτας θέλει θάρρος… Αποβάλετε τις ανασφάλειες που έχετε και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Καινούριες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία στον επαγγελματικό σου τομέα, παρόλο που η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα προκαλέσει ένταση και απρόοπτα γεγονότα. Αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα συμβούν από την Πρωτοχρονιά και μετά, καθώς θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τα προβλήματα που έχεις με επιτυχία και να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα, θα δεχτείς τη βοήθεια και την στήριξη των συνεργατών σου πάνω στο έργο που σου έχουν αναθέσει, για να μπορέσεις να τελειώσεις στο διάστημα που σου έχει ζητηθεί. Στα οικονομικά σου δεν θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτική με την διαχείριση των χρημάτων σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164