ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 14 Δεκεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Μια εβδομάδα πιο κοντά στα Χριστούγεννα. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Πολλές και ποικίλες θα είναι οι αλλαγές στο προσκήνιο για εσένα και χρειάζεται προσοχή παντού, ειδικά στον άξονα σχέσεων – συνεργασιών όπου πρέπει να αναθεωρήσεις ριζικά κάποιες από τις απόψεις σου. Ερωτικά πολλά διαφοροποιούνται προς το καλύτερο αρκεί να δείξεις και εσύ πιο διαθέσιμη. Την Παρασκευή με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικές δραστηριότητες. Φρόντισε να απαλλαγείς από αρνητικές σκέψεις και φοβίες που σε κυνηγούν. Δώσε προτεραιότητα σε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν. Κάνε αλλαγές και δεν θα χάσεις. Ξεκίνησε νέες δραστηριότητες και η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά.

Αισθηματικές
Έντονη θα είναι η εβδομάδα αυτή για τα αισθηματικά σου. Κάνε υπομονή προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και διενέξεις με το σύντροφό σου και φρόντισε να υποχωρείς πού και πού, ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα. Εάν αναζητάς τον έρωτα, δεν ήρθε ακόμη η στιγμή που θα τον βρεις, μιας και όλες οι γνωριμίες που θα κάνεις και με τους ανθρώπους που θα έρθεις πιο κοντά, δεν θα είναι ικανές για να σου ξυπνήσουν διαφορετικά συναισθήματα από τα φιλικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις θα είναι πολλές αυτές τις ημέρες και άκρως ενδιαφέρουσες. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα στο χώρο σου και πολύ πιθανό να συνάψεις τώρα σημαντικές συμφωνίες για τη μελλοντική εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου όσον αφορά τα οικονομικά σου. Κινήσου συνετά και πειθάρχησε τον εαυτό σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στην πορεία.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις για να αποδείξεις την αξία σου παρά τη δυσπιστία μερικών, καθώς και για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε θέματα οικογενειακά ή ακίνητης περιουσίας. Μέχρι την Πέμπτη που ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη το πλανητικό σκηνικό κάνει τους άλλους απαιτητικούς απέναντι σου, συνεπώς δεν θα καταφέρεις να απαλλαγείς από κόντρες και διαφωνίες. Βάλε μπροστά τη λογική και όχι τον αυθορμητισμό σου. Είναι πολλά που έχεις στο μυαλό σου και έτσι δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση. Μην τα ψειρίζεις όλα πολύ γιατί και πάλι μπορεί να κάνεις λάθη. Ρύθμισε ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει. Έντονα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου και θα σε ανησυχήσουν οι ανακατατάξεις που θα γίνουν στο χώρο της εργασίας σου. Συναισθηματικά τα πράγματα είτε είναι ουδέτερα είτε κάπου πάσχουν και χρειάζονται επιδιόρθωση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να ισορροπήσεις αρκετές καταστάσεις που ήταν προβληματικές για καιρό. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Αν είσαι single, καλά θα κάνεις να ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα σου δείξουν κάποια πρόσωπα. Δώσε μία ευκαιρία στον εαυτό σου να ξεσκάσεις αλλά και να συναναστραφείς και με άλλους ανθρώπους, εκτός των οικείων και πολύ κοντινών.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική. Κάποιες αλλαγές που πιθανόν να υπάρξουν θα σε απασχολήσουν. Πάλεψε και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Μείνε συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη στο πρόγραμμά σου και θα δεις ότι πολύ γρήγορα, παρά τις όποιες αντιξοότητες τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αυξημένα αρκετά θα είναι τα έξοδά σου γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Πρόσεξε τις συναλλαγές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την παρούσα εβδομάδα θα χρειαστεί να σκεφτείς κάποια πράγματα με σοβαρότητα για να μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Βάλε μια τάξη σε όλα και μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου, όσο κι αν το θελήσεις και οι καταστάσεις σε πιέσουν. Πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σου από την Πέμπτη και μετά που ο κυβερνήτης σου θα εισέλθει στον Αιγόκερω, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμη για να μην έχεις περαιτέρω προβλήματα. Την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη προμηνύεται άμεση ανακούφιση στον τομέα των οικονομικών σου. Το Σαββατοκύριακο οι επιθυμίες σου αυξάνονται και μαζί τους και η συναισθηματική φόρτιση. Λίγη προσοχή δεν θα σε βλάψει!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις επιπολαιότητες και τα πρόσκαιρα φλερτ. Εάν διατηρείς μόνιμο δεσμό θα δεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα με το σύντροφό σου. Αν είσαι single, φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο. Τα άστρα είναι στο πλευρό σου και δεν θα σε αφήσουν μόνη για πολύ ακόμα.

Επαγγελματικές
Αρκετά ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα στα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να επιτύχεις σημαντικά πράγματα και να προωθήσεις με το σωστό τρόπο τα επαγγελματικά σου σχέδια. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε ωφελήσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία. Απόφυγε να κάνεις πράγματα τα οποία μπορούν να σε πιέσουν και συνειδητοποίησε ότι κάθε πράγμα στον καιρό του. Μην βιάζεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η υγεία και η φυσική σου κατάσταση χρειάζονται επειγόντως φροντίδα καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσεις σε οτιδήποτε σε απασχολούσε και το ανέβαλες. Στον τομέα της δουλειάς σου πέφτει ένα πιο βαρύ κομμάτι υποχρεώσεων είτε γιατί κάποιος δεν μπορεί να βγάλει πέρα τις δικές του και φορτώνει εσένα είτε γιατί κάτι αλλάζει στο χώρο της εργασίας σου και χρειάζονται περισσότερες προσπάθειες από μέρους σου. Καλά θα κάνεις να βάλεις τα δυνατά σου για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες των ημερών. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές, για αυτό μην το βάζεις κάτω. Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις που θα έχεις όσον αφορά στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Καλά θα κάνεις να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και στα νέα δεδομένα, όποια κι αν είναι αυτά. Ούτως ή άλλως δεν θα καταφέρεις να τα αλλάξεις.

Αισθηματικές
Έντονα θα σε απασχολήσει η αισθηματική σου ζωή την παρούσα εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και το μέλλον της. Αν είσαι single, την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σου ανεβάσουν το ηθικό.

Επαγγελματικές
Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική στα επαγγελματικά σου. Γίνε πιο συνεργάσιμη με τους συναδέλφους σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για την πορεία της δουλειά σου. Προσπάθησε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου να τα προσέξεις ιδιαίτερα και αν ακόμη σου γίνει μείωση του μισθού σου, μην αντιδράσεις γιατί οι οιωνοί δεν είναι καλοί για το ζώδιό σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο να κάνεις κινήσεις που θα σε ζημιώσουν.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή έχει φιλικές διαθέσεις απέναντί σου. Το πλανητικό σκηνικό δεν αντιτίθεται στα συμφέροντά σου ούτε σου δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτές τις ημέρες θα μπορέσεις να φέρεις πολλά πράγματα που σε δυσκόλευαν σε μια καλή σειρά. Μπορείς να κάνεις πλέον σχέδια για το επαγγελματικό μέλλον σου χωρίς να αγχώνεσαι. Δείξε δυναμισμό και διώξε οποίες ανασφάλειες και φοβίες έχεις. Θα μπορέσεις να δώσεις ώθηση σε άλλους τομείς της ζωής σου και να ανανεωθείς ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Τα άστρα θα είναι αρκετά φιλικά μαζί σου αυτές τις ημέρες για την αισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι δεσμευμένη θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη και δυνατότερη τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι single, θα είναι εύκολο για εσένα να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Όποια φιλόδοξα σχέδια κι αν έχεις για τα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις με τους κατάλληλους χειρισμούς να τα υλοποιήσεις χωρίς δυσκολία. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτική. Προτάσεις που πιθανόν να σου γίνουν, εξέτασε τες με προσοχή και σοβαρότητα και μετά πάρε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα είναι σύνθετη για εσένα, αλλά όχι όσο πολύπλοκες και κουραστικές ήταν οι προηγούμενες. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω την Πέμπτη μπορείς να επιτύχεις παντού πιο συμφέρουσες οικονομικές και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις παρ’ ότι ακόμη υπάρχει εσωστρέφεια και εσύ είτε νιώθεις ότι θέλεις να φροντίσεις τη φυσική και ψυχολογική σου υγεία είτε κάνεις κάποιες παρασκηνιακές επαγγελματικές συζητήσεις. Ωστόσο μην ξεχνάς ότι για να μπορέσεις να πετύχεις θα χρειαστεί να κοπιάσεις. Υπολόγισε με προσοχή τις κινήσεις σου. Απόφυγε να κάνεις απότομες αλλαγές. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα είναι πολλά. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά στις επιλογές που κάνεις και στις αποφάσεις που παίρνεις.

Αισθηματικές
Πολλά θα είναι τα σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου για τα οποία θα πρέπει να σκεφτείς και να πάρεις άμεσα αποφάσεις. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Αν είσαι single, έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική αυτές τις μέρες και να ρυθμίσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει πίσω. Καινούρια ξεκινήματα θα σε αναδείξουν στο χώρο σου. Κάποια προβληματάκια στα οικονομικά σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα σε απασχολήσουν. Απόφυγε να κάνεις καινούρια ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα εστιάζει κυρίως το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου αφού θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι καλύτερο για τα έσοδά σου καθώς και για τα ερωτικά σου (η επιθυμία να προχωρήσεις σε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο και να απαλλαγείς από άγχη που προέκυψαν τον προηγούμενο μήνα θα είναι έντονη). Τόσο ο Ερμής στον Αιγόκερω από την Πέμπτη και μετά όσο και η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στον Τοξότη την επόμενη ημέρα υποστηρίζουν τις αποφάσεις σου και σου προσφέρουν καλύτερες προοπτικές ενώ δεν θα λείψουν και η υποστήριξη και τα καλά λόγια από συμπαθούντες ή φίλους. Ζητήματα που σε πίεζαν θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις με τους κατάλληλους χειρισμούς. Σχέδια που αφορούν στο μέλλον σου θα σε ωφελήσουν. Κατάλληλο είναι το διάστημα αυτό για να επιχειρήσεις να κάνεις μερικές αλλαγές. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση. Αναζήτησε τρόπους για να μπορέσεις να θωρακίσεις τον οργανισμό σου λίγο καλύτερα.

Αισθηματικές
Το τοπίο θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει εύκολα στα αισθηματικά σου αυτές τις ημέρες. Εάν διατηρείς μόνιμο δεσμό θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου και ακόμα πιο δυνατή. Αν είσαι μόνη σου, θα μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου που θα αλλάξει δραστικά τα μέχρι τώρα δεδομένα της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν έντονα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου και καλύτερα δώσε λίγο χρόνο στα γεγονότα να σταθεροποιηθούν πρώτα. Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου θα σε πιέσουν λίγο αλλά θα υπάρξει μία ελπιδοφόρα εύνοια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει έναν χαρακτήρα μεταμορφωτικό αφού το πλανητικό σκηνικό τόσο από την Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιό σου από την προηγούμενη εβδομάδα όσο και από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη την Παρασκευή επιμένουν να αλλάξουν τα δεδομένα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Καλά θα κάνεις να κινηθείς έξυπνα και να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα στην αισθηματική σου ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε ωφελήσουν και μην κολλάς στο παρελθόν. Μην αφήσεις μερικά πράγματα στη μοίρα τους. Δείξε δυναμισμό και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

Αισθηματικές
Είναι ευκαιρία εάν είσαι δεσμευμένη να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που βασάνιζαν τη σχέση σου με το ταίρι σου στο παρελθόν. Αν είσαι single, θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που σε δυσκόλευαν μέχρι τώρα. Κάνε σχέδια για το μέλλον σου και άλλαξε οπτική στις τωρινές καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα. Τώρα μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα. Μπορείς να αυξήσεις τα κέρδη σου αν κινηθείς με προσοχή, γεγονός που θα σε τονώσει ιδιαίτερα ψυχολογικά. Απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι σημαντικό να διευθετήσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει από τον προηγούμενη εβδομάδα ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις λίγο. Έχεις πολλά ψυχικά αποθέματα για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όποιες δυσκολίες κι αν συναντήσεις στο διάβα σου. Με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ζώδιό σου έρχονται εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την υπόσχεση της οικονομικής επιτυχίας αφού θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα οδηγηθείς σε ένα πιο προσγειωμένο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης. Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα, η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά αυξημένη. Ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι single, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις τον έρωτα και να δημιουργήσεις μια δυνατή σχέση.

Επαγγελματικές
Θα είσαι σε ετοιμότητα αυτές τις μέρες και θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις στην εργασία σου. Έχεις τις δυνατότητες και καλό θα είναι να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Αυξημένα αρκετά θα είναι τα έξοδά σου αυτό το διάστημα αλλά θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ασχολήσου με προσοχή με φορολογικά ζητήματα και μην αφήνεις τις εκκρεμότητές σου να διαιωνίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί δυναμισμό από τη μεριά σου. Στο χέρι σου είναι να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιό σου από την Πέμπτη και μετά. Σχέδια που αφορούν στα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν. Μίλησε με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι για όσα σκέφτεσαι αλλά μην ανακοινώνεις ούτε τις έννοιες σου αλλά και ούτε τις προθέσεις σου σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Να ξέρεις ότι ακόμη κι αν κάποιοι σε βλέπουν καχύποπτα και αμφισβητούν τις ικανότητές σου εσύ δεν πρέπει να πτοείσαι!!! Δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα καθώς τα επίπεδα της ενέργειάς σου αλλά και η αυτοπεποίθησή σου θα αυξηθεί κατακόρυφα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να σκεφτείς με προσοχή το μέλλον σου. Οι δεσμευμένες αποφύγετε τους έντονους διαλόγους με το σύντροφό σας ενώ εσείς που είστε singles θα χρειαστεί να είστε προσεκτικές. Μην παρασυρθείτε και κάνετε πράγματα που μπορούν να σας εκθέσουν.

Επαγγελματικές
Δείξε δυναμισμό στην εργασία σου προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ρύθμισε ό,τι υποχρεώσεις έχεις από το παρελθόν. Οικονομικές υποθέσεις θα σε προβληματίσουν. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα για να μην πιεστείς. Μην αφήσεις εκκρεμότητες για την επόμενη εβδομάδα. Ζητήματα που σε δυσκόλευαν θα μπορέσουν να ξεπεραστούν με τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων. Άλλαξε διάθεση και κάνε σχέδια για το μέλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτές τις μέρες με τη νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη και μετά αλλά και με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη την επόμενη ημέρα, θα καταφέρεις να επιτύχεις ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σου και θα έχεις καλά νέα ακόμη και στον πολύπαθο τομέα των οικονομικών σου. Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να σκεφτείς με σοβαρότητα ό,τι αφορά στις σχέσεις με τρίτους. Συζητήσεις για προσωπικές σου υποθέσεις θα έχεις πολλές και αρκετά σημαντικές και ενδιαφέρουσες. Αρκετές θα είναι οι ιδέες που θα έχεις για επαγγελματικά ζητήματα. Μην αφήσεις απρόοπτα γεγονότα να σε επηρεάσουν αρνητικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να αποφύγεις τις κόντρες με το ταίρι σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα. Οι singles, τις μέρες αυτές θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Κάνε σχέδια για το μέλλον, είτε διατηρείς ερωτικό δεσμό είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι έτοιμη, ώστε να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Οικονομικά ζητήματα προσπάθησε να τα ρυθμίσεις με προσοχή. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες. Κάνε οικονομία και βάλε λεφτά στην άκρη για τις επικείμενες δύσκολες στιγμές.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Παρασκευή στο ζώδιο του Τοξότη και την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα την ίδια μέρα, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις πολλά από αυτά που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα, είτε στα αισθηματικά σου είτε στα επαγγελματικά σου και να τα βάλεις σε μία τάξη. Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα στα οικονομικά σου λόγω της νέας θέσης του Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη και μετά αλλά αν δείξεις δυναμισμό και πειθαρχία θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις. Σχέδια για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον σου καλά θα κάνεις να τα προσέξεις ιδιαίτερα. Ωστόσο μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικές
Πολλά είναι πιθανά να συμβούν στη διάρκεια αυτών των ημερών στα αισθηματικά σου. Οι δεσμευμένες είναι πιθανόν να πάρετε αποφάσεις για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η τύχη είναι με το μέρος σου και σύντομα θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια δυνατή σχέση όπως την ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές
Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και θα σε ανησυχήσουν. Κινήσου με μεθοδικές κινήσεις για να μην γίνουν λάθη. Προσπάθησε τα οικονομικά σου, να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Μπορείς με τους κατάλληλους χειρισμούς να αυξήσεις τα έσοδά σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποβάλλεις το άγχος. Κάνε πράγματα τα οποία θα σε χαροποιήσουν θα τονίσουν τη δημιουργικότητά σου και θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά.

Read More

And More