ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις για το Νοέμβριο 2015. Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Έφτασε Νοέμβριος! Τι λένε τα άστρα; Θα είναι εύκολος ή δύσκολος μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου;

Η Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό, ο Άρης στην Παρθένο. Είναι καλά νέα αυτά για σένα ή όχι; Πώς σε επηρεάζουν αυτοί οι πλανήτες;

ΚΡΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου φέρνει στην πόρτα σου πολλές ευκαιρίες. Ο Ερμής από τις 2 μέχρι τις 20 στον Τοξότη θα σε ευνοήσει σε ζητήματα επικοινωνίας και θα σε γεμίσει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να σκέφτεσαι με παρορμητικότητα, όπως κάνεις συνήθως, ειδικά αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα και τη ζωή σου. Σε αυτό, μπορείς να συμβουλευτείς και κάποιο δικό σου άτομο που εμπιστεύεσαι. Αν κινηθείς με σύνεση και με μεθοδικότητα είναι σίγουρο πως δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα και πραγματικά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 26, ίσως να συναντήσεις κάποια εμπόδια που εύκολα όμως μπορούν να ξεπεραστούν. Το ίδιο διάστημα προσπάθησε να είσαι απόλυτα σαφής, γιατί τα λόγια και τα έργα σου μπορεί να ερμηνευτούν λάθος.

Αισθηματικές
Από την αρχή του μήνα τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι καλά και ο ερωτισμός σου στα ύψη με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Ζυγό στις 9 και να σε ευνοεί. Θα μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και είναι σίγουρο πως θα βρείτε λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Η περίοδος προσφέρεται για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές και αποδράσεις, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις λάθη, που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα στη σχέση σου. Αν είσαι single, φρόντισε να βγαίνεις και να διασκεδάζεις περισσότερο αυτόν το μήνα! Να ξέρεις πως θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, εκεί που δεν το περιμένεις! Ιδιαίτερα ο κυβερνήτης σου Άρης στον Ζυγό από τις 12 και μετά, στρώνει το δρόμο για κεραυνοβόλους έρωτες…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ τρέξιμο, για να προλάβεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 11 στον Σκορπιό, θα έχεις άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Από τις 18 του μήνα και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος θα σου φέρει ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις που σε αφορούν. Τις ημέρες που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό, από τις 9 και μετά, η καθημερινότητά σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να επιλύσεις ζητήματα που την προηγούμενη περίοδο μπορεί να ήταν προβληματικά. Επίσης, το ίδιο διάστημα και μέχρι το τέλος του μήνα, με τον Άρη να κινείται στην Παρθένο, ο δρόμος σου θα ανοίξει και τα διάφορα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα θα εξαφανιστούν. Η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι αρκετά καλή και θα πλησιάσεις άτομα που μέχρι τώρα σου ήταν πολύ δύσκολο να συναντήσεις και τα οποία με τη σειρά τους θα εκτιμήσουν τα προσόντα σου και θα βοηθήσουν στην άνοδο της καριέρας σου. Κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 26 στους Διδύμους, θα πάρεις αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα όλα τα σημαντικά θέματα θα έχουν τακτοποιηθεί και θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Από τις 9 του μήνα και μετά, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Ζυγό, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τη σχέση σου, καθώς τα μικρά (ή τα μεγαλύτερα) συννεφάκια που μπορεί να υπάρχουν φαίνεται να εξαφανίζονται, ενώ αν βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, να ξέρεις πως θα περάσετε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Φρόντισε να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και κάνε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Αν είσαι single, ευχάριστες εκπλήξεις και μια καινούρια γνωριμία είναι στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πάει πολύ καλά. Το πρώτο δεκαήμερο μπορείς να κάνεις συναντήσεις και να πάρεις αποφάσεις πάνω σε καινούρια ξεκινήματα και αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ο Άρης από την Παρθένο από τις 12 και μετά, θα σε ευνοήσει να ξαναβρείς τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από ίντριγκες που πιθανόν να προκύψουν και κάνε ξεκάθαρες και ειλικρινείς κινήσεις για να αποφύγεις τους σκοπέλους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και τις σπατάλες για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις, που είναι πάρα πολλές. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στους Διδύμους, μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου, ενώ μέχρι τέλος Νοεμβρίου μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, ακίνητης περιουσίας και φορολογικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου σε περιμένει τον Νοέμβριο. Με θάρρος και δυνατό σου σύμμαχο τον Ερμή από τον Σκορπιό ξεκινά αυτός ο μήνας και πολλές θα είναι οι επιτυχίες που θα έχεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό την εξυπνάδα και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζουν για να αποφύγεις κάποια προβλήματα που θα σου φέρει ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τις 12, θα τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Δείξε σύνεση και θα καταφέρεις να κατακτήσεις στόχους που έχεις βάλει από καιρό. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στο ζώδιό σου, να είσαι συγκεντρωμένη γιατί υπάρχει κίνδυνος για λάθη απροσεξίας. Προσπάθησε να αποφεύγεις επιπόλαιες κινήσεις που κρύβουν μεγάλα ρίσκα, γιατί ένα στραβοπάτημα είναι ικανό να σε αποσυντονίσει για τα καλά.

Αισθηματικές
Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού από τις 12 και μετά, ανεβάζει κατακόρυφα τον ερωτισμό σου και κάνει την κάθε μέρα σαν τις πρώτες της σχέσης σου, όπου κυριαρχούσε το πάθος και ο έρωτας. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διορθώσεις προβλήματα που θεωρείς πως αντιμετωπίζετε. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο Σκορπιό, διατήρησε την ψυχραιμία σου, σε περίπτωση που ανέβουν οι τόνοι σε συζητήσεις που θα κάνεις για το μέλλον της σχέσης σας. Χαμογέλασε και προσπάθησε να του μεταδώσεις την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Από αυτό το παιχνίδι θα βγεις κερδισμένη. Από τις 20 και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα περάσει στον Τοξότη, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στη σχέση σου για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα σου έρθουν. Αν είσαι single, κινήσου χωρίς δισταγμούς και αναστολές, για να έχεις τις ερωτικές επιτυχίες που σου αξίζουν. Δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πάει πολύ καλά. Από τις 9 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό, θα δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν και όλα να σου έρχονται πιο στρωτά. Θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ενώ ευνοούνται καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στις 11 που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες αντιστάσεις από τους συναδέλφους σου, όμως θα μπορέσεις να τους πείσεις για τις ιδέες σου. Στα οικονομικά σου δεν πρέπει να αφήσεις εκκρεμότητες. Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου, πριν δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στο μέλλον και σύντομα η κατάσταση αυτή θα βελτιωθεί, αν παραμείνεις συνεπής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Νοέμβριος ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για σένα. Με τον Ερμή να κινείται στο Σκορπιό από τις 2 μέχρι τις 20, η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί και θα έχεις καλή επαφή με τον περίγυρό σου. Επίσης, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου άρεσαν μέχρι τώρα, ενώ οι ιδέες που θα έχεις για σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, θα είναι εξαιρετικές! Κοντά στη Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Σκορπιού, να περιμένεις διάφορες επαφές, συναντήσεις, καθώς και ιδιαίτερα χρήσιμες για το μέλλον σου δημόσιες σχέσεις. Από τις 9 και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο Ζυγό, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις έντονη αίσθηση του χιούμορ. Μέχρι τέλος του μήνα, πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορέσεις με επιτυχία να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είναι πολύ καλή. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και κάθε στιγμή θα θέλεις να κάνεις ευτυχισμένο τον σύντροφό σου. Προβληματικές καταστάσεις και αναταραχές έχουν περάσει πια στην ιστορία και θα μπορέσεις να γυρίσεις σελίδα κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα. Τώρα θα δεθείς με ακόμη πιο δυνατά συναισθήματα με τον σύντροφό σου και η ασφάλεια που θα νιώθεις θα σε κάνει ευτυχισμένη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για αποδράσεις και κάθε τύπου διασκεδάσεις, που θα ανανεώσουν και τους δύο, για αυτό μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος. Και αν βρίσκεσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, να ξέρεις ότι πολλές θα είναι οι στιγμές που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Έχε το νου σου να του ανοίξεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να σε προβληματίζει. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα κάνεις πολλές επαφές για να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα παραμένουν προβληματικά ή καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό στη δουλειά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα, ενώ τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη θα σου παρουσιαστούν προτάσεις και ευκαιρίες που θα αποδειχθούν συμφέρουσες για σένα. Μην φοβηθείς να τις αποδεχτείς! Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αρκετά και απαιτούν την προσοχή σου. Ήδη έκανες αρκετά έξοδα την προηγούμενη περίοδο και από εδώ και στο εξής πρέπει να γίνεις πιο συνετή στη διαχείρισή τους, ώστε να καλύψεις υποχρεώσεις και χρέη που έχεις.

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου θα είναι σίγουρα καθοριστικό σε όλους τους τομείς της ζωής σου για αυτό να ξέρεις πως o εκνευρισμός δεν θα λείπει από την καθημερινότητά σου. Για να πάνε όλα καλά και να μην αφήσεις τον Ερμή, που θα κινείται στον Σκορπιό από τις 2 μέχρι τις 20, να σε ταλαιπωρήσει και να σε αποδιοργανώσει, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις όταν έχεις νεύρα. Επίσης, όταν θέλεις να πεις κάτι σε άτομα του περιβάλλοντός σου, φρόντισε να είναι σε χαμηλούς τόνους. Το τελευταίο δεκαήμερο, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 26 και να σε ευνοεί, θα δεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα θέλεις να αλλάξεις ριζικά τις συνθήκες που μέχρι τώρα σε κρατάνε πίσω σε κάποια θέματα, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βρει λύσεις στα κυριότερα θέματα που σε προβληματίζουν. Μπροστά στο δίκιο σου, μην κάνεις ποτέ πίσω. Διεκδίκησέ το με όποιο προσωπικό κόστος και ο χρόνος θα σε δικαιώσει!

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 9 και μετά, θα φέρει θετικές αλλαγές στην ερωτική σου καθημερινότητα. Το πάθος σου θα είναι στα ύψη, οπότε είναι βέβαιο πως θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Έτσι, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και η ψυχολογική σου διάθεση ανεβασμένη. Ωστόσο, μέχρι τις 12 που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, μην κάνεις το λάθος να θεωρήσεις δεδομένο το σύντροφό σου και δώσε προτεραιότητα στην οικογένεια, αν θέλεις να επικρατεί αρμονικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Κάνε τις προτάσεις σου για να περάσεις δημιουργικό χρόνο με το ταίρι σου και μην αφήνεσαι στην ηρεμία που επικρατεί. Μια καλή σχέση, για να αντέξει στην φθορά του χρόνου θέλει προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Αν είσαι single, αποφάσισε να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις και να κυνηγήσεις δυναμικότερα τον έρωτα, που σίγουρα είναι πολύ κοντά σου, αλλά δεν τον έχεις εντοπίσει ακόμη…

Επαγγελματικές
Οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι πολύ γερές, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην τα βάζεις με συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις προβλήματα εκεί που δεν θα υπάρχει λόγος. Στα μέσα του μήνα, ευχάριστα γεγονότα και καινούρια ξεκινήματα θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου. Αν και τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, θα πρέπει το Νοέμβριο να τα προσέξεις αρκετά, γιατί θα παρασύρεσαι σε έξοδα και σπατάλες, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και να μην τις αναβάλλεις καθόλου. Να ξέρεις πως τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη στις 20, μπορείς να κάνεις και καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν αρκετά έσοδα και πολλές είναι οι ευκαιρίες, που δεν θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που θα σε ευνοήσει για να προωθήσεις τα θέματα που ήταν σε στασιμότητα την προηγούμενη περίοδο. Ο Άρης θα κινείται μέχρι τις 12 στο ζώδιό σου και οι μέρες σου θα είναι γεμάτες με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους όσο και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, πάρε αποφάσεις για θέματα που δεν σηκώνουν άλλη αναβολή και μην αφήνεις το χρόνο να τρέχει εις βάρος σου. Όσες αλλαγές γίνουν παρά τη θέλησή σου, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Στις 26 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Διδύμους, κλείσε όποιους λογαριασμούς έχεις με το παρελθόν και βάλε νέα πλάνα για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ζωής σου.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 9, θα μπορείς να δεις μερικές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι. Ο σύντροφός σου θα σε πλησιάσει και θα σου μιλήσει για τα όνειρα που κάνει για το κοινό σας μέλλον, γεγονός που θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Κάποια συννεφάκια που θα παρουσιαστούν γύρω στις 11, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, δεν θα είναι ικανά να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας, για αυτό προσπέρασέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είσαι single, κινητοποιήσου περισσότερο και εκμεταλλεύσου τις κοινωνικές επαφές για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και επιθυμίες. Θα δεις ότι πολύ γρήγορα αυτός που ψάχνεις θα έρθει κοντά σου και θα κάνεις μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στη δουλειά σου και σε προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Θα έχεις όλη τη δυναμικότητα που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να αλλάξεις καταστάσεις που ίσως σταματούν την πορεία της καριέρας σου. Μπορείς να κάνεις συναντήσεις και συζητήσεις για να αρχίζεις να υλοποιείς σχέδια, όπως και καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του μήνα να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις σε προβληματίζουν αρκετά. Ο μήνας όμως είναι θετικός για κάνεις συζητήσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου και, γιατί όχι, να διεκδικήσεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές που εκκρεμούν.

ΖΥΓΟΣ
Ένας πολύ ευχάριστος μήνας σε περιμένει γεμάτος λύσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που θεωρείς πως σε πηγαίνουν πίσω μέχρι τώρα. Έντονος δυναμισμός και ενέργεια είναι τα εφόδια που σου προσφέρει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 9 και μετά, που θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις όλες αυτές τις εκκρεμότητες. Από τις 12 και μετά, που σε επισκέπτεται και ο Άρης, μια γλυκύτητα θα σε διακατέχει και θα ομορφύνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο χαλαρή και θα σου παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να αρπάξεις αμέσως! Το τελευταίο δεκαήμερο που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους φιλικούς για εσένα Διδύμους, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση. Τώρα θα μπούνε στη ζωή σου καινούρια πρόσωπα, που θα δώσουν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση και η αλληλοκατανόηση καθιστούν ήρεμη και αρμονική την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις και διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου δεν θα είναι ικανές να χαλάσουν το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί. Εκμεταλλεύσου τα Σαββατοκύριακα για μικρές αποδράσεις που θα τονώσουν τη διάθεση και των δύο και μην μένεις μόνο σε αυτά που σου προσφέρει η καθημερινότητα. Εσύ που αναζητάς το μεγάλο έρωτα, τώρα ήρθε η ώρα να τον βρεις! Μην κλείνεσαι στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου αλλά ντύσου, στολίσου και σπεύσε προς αναζήτηση του άλλου σου μισού. Η Αφροδίτη θα σου το προσφέρει απλόχερα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά αυτόν το μήνα. Θα έχεις όλον το δυναμισμό και την ενεργητικότητα που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που δεν σου αρέσουν, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Οι μέρες ευνοούν καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, που έχεις καθυστερήσει να πραγματοποιήσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να φτάσεις του στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε επίπεδο που σε ικανοποιούν. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτά που θα θέλεις να διεκδικήσεις από τους ανωτέρους σου και αν βλέπεις ότι δεν έχεις πολλά περιθώρια, μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσωπική σου εξέλιξη συνεχίζεται και αυτόν το μήνα και ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 2 μέχρι τις 20 σε ευνοεί σε αυτό. Δραστηριοποιήσου στους τομείς που σε ενδιαφέρουν και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται να πάνε χαμένες, εξαιτίας των αμφιβολιών σου. Γύρω στις 11, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η διαίσθησή σου θα είναι πολύτιμος σύμβουλος και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τυχόν διλήμματα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μην επιτρέψεις να αιωρούνται εντυπώσεις εναντίον σου που απέχουν από την πραγματικότητα και δείξε προσοχή στην επικοινωνία σου. Τις τελευταίες μέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 26, φρόντισε περισσότερο τις σχέσεις σου και διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών σου, γιατί τα άτομα που θα γνωρίσεις τώρα θα σε βοηθήσουν στη μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό από τι 9 και μετά, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και θα ξελογιάζει επανειλημμένα το σύντροφό σου. Ο Νοέμβριος προβλέπεται ιδιαίτερα ερωτικός και ρομαντικός για εσένα και τη σχέση σου, καθώς θα μπορέσετε να ζήσετε μαζί μοναδικές εμπειρίες. Πολλές προβληματικές καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο, ενώ θα διορθώνονται κάποια θέματα που αφορούσαν κυρίως το σύντροφό σου, αλλά που μπορεί να μην ενέκρινες. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 11, είναι ιδανική για να αποφασίσετε μία μετακόμιση ή αλλαγή διαμονής, για αυτό αν ήδη έχεις σκοπό να κάνεις κάτι τέτοιο, περίμενε μέχρι τότε. Όσο για τις singles, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένετε. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και ανάμεσα σε αυτές δεν αποκλείεται να βρείτε και τη μεγάλη αγάπη!

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι ιδανικό για τη δουλειά σου. Ο Άρης από το Ζυγό από τις 12 και μετά, καθώς και ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 2 μέχρι τις 20, θα σου προσφέρουν απλόχερα την ενέργεια και το δυναμισμό που τόσο έχεις ανάγκη προκειμένου να ξεπεράσεις προβλήματα που είχες στη δουλειά σου, αλλά και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Την ημέρα της Νέας Σελήνης μπορείς να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επιτυχημένα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτόν το μήνα θα πάνε καλά, καθώς από τις πρώτες μέρες του μήνα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείς να κάνεις επαφές και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ τις τελευταίες μέρες του μήνα θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πορεύσου αυτόν το μήνα με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό από τις 9 και μετά και η περίοδος είναι πολύ καλή, αρκεί να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς με όρεξη και καλή διάθεση προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Η υποστήριξη που θα λάβεις από τη Νέα Σελήνη στις 11 στον Σκορπιό, θα είναι πραγματικά πολύτιμη για να δρομολογήσεις τα όνειρά σου σε πιο ελπιδοφόρους και ανοιχτούς δρόμους. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Άρη να εισέρχεται στο Ζυγό, πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα και δύναμη επιβολής και να μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς. Διεκδίκησε και υποστήριξε τα δικαιώματά σου σε περίπτωση που αυτά απειληθούν, με όποιο μέσο έχεις στη διάθεσή σου. Από τις 20 και μετά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη και οι καλές σου ιδέες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό για να μπορέσεις να διορθώσεις πολλά θέματα που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 9 και μετά, θα σου δώσει το μέγιστο ερωτισμό και τη φαντασία για να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, ενώ με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο Σκορπιό στις 11, θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου, ώστε να ξέρεις κι εσύ που βαδίζεις και τι θα κάνεις στο μέλλον. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ερωτικό, αλλά και πιο μελαγχολικό από το πρώτο και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα έχεις την ανάγκη της τρυφερότητας και της αγάπης. Μην διστάσεις στιγμή να εκφραστείς και με ικανοποίηση θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου είναι όπως την είχες ονειρευτεί. Οι singles, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου ατόμου από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η κατάσταση απαιτεί μεγάλη προσοχή για να προστατέψετε την εικόνα σας, όμως αν κινηθείτε με μέτρο, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου υπάρχουν μερικά προβλήματα, αλλά δεν ανήκεις στα ζώδια που κολλάνε σε τέτοια, αφού κάθε φορά με την ευστροφία και τη μεθοδικότητά σου τα ξεπερνάς όλα μια χαρά. Από το ξεκίνημα του μήνα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους, ενώ μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν θα τις περιμένεις και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες, αν και προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχεις, εξαιτίας του Ερμή που θα κινείται στο ζώδιό σου από τις 20 και μετά. Αυτό το διάστημα μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα και να έχεις το νου σου να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Νοέμβριος σε υποδέχεται με ευχάριστες εξελίξεις και συμφέρουσες λύσεις για σένα σε δύσκολες μέχρι τώρα υποθέσεις. Από τις 2 και μετά, που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, θα αυξηθούν κατακόρυφα η ενέργεια και ο δυναμισμός σου και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για δυσεπίλυτα θέματα, που φαίνεται πως σε κουράζουν εδώ και καιρό. Με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό από τις 9 και μετά, ο προγραμματισμός, η καλή επικοινωνία και η εγρήγορση που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις επιτυχώς στα καθήκοντά σου, αλλά και να βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους. Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις πια πολύ καλά πως αν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου σε μερικά πράγματα και δεν πεις την άποψή σου, είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να είναι προβληματικά. Μέχρι τέλος του μήνα η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της, ενώ οι δημόσιες σχέσεις και οι καινούριες γνωριμίες θα δίνουν και θα παίρνουν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, για αυτό ίσως να πρέπει να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και, γιατί όχι, για την επισημοποίησή της. Στα μέσα του μήνα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα θέλεις να είσαι πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Αν είσαι single, μην κάθεσαι λεπτό γιατί με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμπορεύονται στο Ζυγό από τις 12 και μετά, μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις και με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Επαγγελματικές
Το κλίμα και οι καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο θα είναι πολύ καλές αυτόν το μήνα. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει καλά τις κινήσεις σου και να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις, και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο Σκορπιό, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και καινούρια ξεκινήματα, που μπορεί να βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς σου, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ιδιαίτερα συμφέρουσες ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα, αν και αυτόν το μήνα θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Για αυτό πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, να την σκέφτεσαι πολύ καλά. Κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 26 στους Διδύμους, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, όπως και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, ενώ ευνοούνται και τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας ήρεμος σε γενικές γραμμές μήνας θα είναι αυτός, με ιδιαίτερα αυξημένο δυναμισμό, αλλά και επιμονή για να ολοκληρώσεις σχέδια που έχουν μείνει στη μέση, μιας και το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι στραμμένο στην προσωπική σου καταξίωση. Από τις 9 και μετά, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία, κυρίως σε κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν, προκειμένου να ξαναφτιάξεις σχέσεις και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Κοντά στα μέσα του μήνα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται συνεχώς θέματα και στενάχωρες ή πολύπλοκες καταστάσεις, λόγω της θέσης της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στις 11 στο Σκορπιό, ενώ θα πάρεις ριζικές αποφάσεις προκειμένου να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου και να τονώσεις την ψυχολογία σου. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει τη είσοδό του στον Τοξότη, φρόντισε να διεκδικήσεις με θάρρος και αυτοπεποίθηση μία αύξηση, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να την πάρεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να φροντίσεις από τις πρώτες μέρες του μήνα να καλλιεργείς ρομαντικό και ερωτικό κλίμα, αλλά και να συμπαρασταθείς σε προβλήματα που μπορεί να έχει ο σύντροφός σου. Ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που έχεις για να περνάς περισσότερες στιγμές μαζί του και θα νιώσεις πολύ ευτυχής και ισορροπημένη. Στα μέσα του μήνα θα έχεις την τύχη να ακούσεις κάποιο σημαντικό μήνυμα που περίμενες εδώ και καιρό και θα αφορά στο κοινό σας μέλλον. Αν είσαι single, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου για να συναντήσεις το άλλο σου μισό κατά το πρώτο μισό του Νοεμβρίου, με τις ευεργετικές επιρροές που θα σου στείλει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα, παρόλο που μάλλον σου αρέσει να παραπονιέσαι ακόμα και για ασήμαντα πράγματα, λόγω του ανικανοποίητου που σε χαρακτηρίζει. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, γιατί από τις 2 του μήνα μέχρι τις 20 που ο Ερμής θα κινείται στο Σκορπιό, ευνοούνται οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, προκειμένου να λυθούν προβληματικά θέματα που δεν σου αρέσουν στη δουλειά σου. Επίσης, συμφωνίες, επαφές, αλλαγές, καθώς και καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις τα θέλω και τους στόχους σου και θα κινείσαι πάντα με τρόπο που θα σε οδηγεί στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, παρόλο που πάντα θέλεις να τα βελτιώσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις φορολογικά ή νομικά θέματα, αλλά και τυχόν παλιά χρέη.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις και καλά νέα για το ζώδιό σου. Θα έχεις την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το προηγούμενο έτος και καινούρια, πολύ ενδιαφέροντα πράγματα φαίνονται στον ορίζοντα. Κάποια από αυτά μάλιστα φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Αφού λοιπόν τα μελετήσεις καλά, προχώρα με αισιοδοξία και δυναμισμό, που ούτως ή άλλως θα σου χαρίσει η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 9 και μετά. Από τις 18 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, οι επαφές, οι συναντήσεις και τα απρόσμενα, αλλά ευχάριστα γεγονότα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο, οπότε ετοιμάσου να περάσεις τέλεια!

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμπορεύονται στο Ζυγό από τις 12 και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και για εσένα, αλλά και για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου αρκετά ανεβασμένος. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα είναι πολύ εποικοδομητικές για την πορεία της σχέσης σας, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να βγάλεις όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που έχεις και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι εξαιρετικές, οπότε πρέπει άμεσα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη και να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις. Να ξέρεις πως ειδικά τις μέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στον Σκορπιό, θα μπορείς να κάνεις θαύματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα πάνω του και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σβήσει όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Οι μέρες σου θα είναι γεμάτες με επαφές και αρκετό τρέξιμο. Αν κινηθείς με προσοχή και σύνεση, ο Νοέμβριος μπορεί να είναι πολύ αποδοτικός σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ άγχος με υποχρεώσεις που ακόμη δεν έχεις τακτοποιήσει. Τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στους Διδύμους, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και αλλαγές σε σχέδια, που μέχρι τώρα δεν απόδωσαν όπως έπρεπε.

Read More

And More