ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούλιο…

Για κάποιους είναι ο μήνας των διακοπών τους. Για κάποιους η τελική ευθεία για αυτές. Όπως και να έχει είναι ένας μήνας που πρωταγωνιστεί ο ανάδρομος Ερμής…

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για εσένα με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα και να κάνει ευχάριστες τις ερωτικές σου υποθέσεις. Βέβαια, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο για το πρώτο εικοσαήμερο γεγονός που θα φέρει ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια και αλλιώς θα έχεις υπολογίσει τα πράγματα και αλλιώς θα σου έρθουν. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να προσαρμοστείς εύκολα στα νέα δεδομένα και να μετατρέψεις όλες τις κακές στιγμές προς το συμφέρον σου. Από τις 22 και μετά, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον Υδροχόο, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν κάποιες κοινωνικές συναναστροφές και προσκλήσεις που θα σου κάνουν και ίσως τώρα να έχεις και την ευκαιρία κάποιου ταξιδιού που θα σε κάνει να φορτώσεις τις μπαταρίες σου στο μέγιστο βαθμό. Μη διστάσεις να το πραγματοποιήσεις και μην σε σταματήσει για ακόμη μία φορά η ανασφάλεια για το πού θα αφήσεις την οικογένεια και τους φίλους σου. Η ζωή είναι εδώ και σε περιμένει για να τη ζήσεις. Μην της γυρνάς την πλάτη!

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα. Η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και ίσως θα πρέπει να επανεξετάσεις ορισμένα πράγματα για να αποκαταστήσεις τις χαμένες ισορροπίες σας. Μέχρι τις 20 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων γιατί το συναίσθημά σου θα θολώσει την κρίση σου και ίσως τελικά οι επιλογές που θα κάνεις να μην συνάδουν με τα θέλω σου. Στους ελεύθερους του ζωδίου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, μιας και ο Άρης στους Διδύμους μέχρι τις 13 του μήνα, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία ή να δώσετε μία διαφορετική μορφή σε μία δυνατή, φιλική σας σχέση. Ό,τι από τα δύο και αν πράξετε, ένα είναι βέβαιο: δεν θα το μετανιώσετε!

Επαγγελματικές
Στην καριέρα σου θα είσαι αρκετά δυναμική, αλλά κάπως ασταθής κατά περιόδους λόγω του πλανητικού σκηνικού που θα επικρατεί. Θα είναι καλό να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις, χωρίς να αποδιοργανώνεσαι και να αλλάζεις συνεχώς επιδιώξεις. Χρειάζεται να εργαστείς σκληρά και επίμονα για να έχεις θετικά αποτελέσματα ή ακόμη και ανάκαμψη στη δουλειά σου. Οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι και θα σε υποστηρίξουν για αυτό μείνε μακριά από αντιπαραθέσεις και αναίτιες συγκρούσεις. Στα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες λόγω κάποιων δεσμεύσεων που έχεις αναλάβει. Από τις 17 και μετά, που ο Ουρανός από το ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, υπάρχει κίνδυνος να γίνεις υπερβολική και να οδηγηθείς σε άσκοπες σπατάλες χωρίς λόγο. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής γιατί πολύ γρήγορα θα έχεις πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα του Ιουλίου θα είσαι γεμάτη άγχη και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα συνεχίσει να σε επιστρατεύει κοινωνικά και επαγγελματικά. Μέχρι τις 20 του μήνα φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει άμεσα ή έμμεσα, καθώς θα περιορίζει κατά πολύ τις πιθανότητες διασκέδασης και θα σε υποχρεώνει να αντιμετωπίσεις νέες ευθύνες που θα σου ανατεθούν ή δεν θα σου αφήσει περιθώρια να κινηθείς άνετα και εύκολα. Κάθε πρόβλημα που θα προκύψει τώρα, μην το αφήσεις να διαιωνιστεί, φρόντισε να βρεις τη λύση ή να την επινοήσεις αν χρειαστεί. Από εκεί και μετά, το διάστημα θα είναι σαφώς καλύτερο από το πρώτο και με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου στις 22, τα πράγματα προβλέπονται λαμπρά. Οι φίλοι θα είναι συνεχώς κοντά σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να κάνει λεπτό μακριά σου και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα σου προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου και θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρξει μία μικρή συναισθηματική απόσταση στη σχέση σου, αλλά ευτυχώς θα είναι παροδική. Η τάση του συντρόφου σου να κυριαρχεί επάνω σου θα είναι έντονη και θα σε εξωθήσει στα άκρα κάποιες φορές, αλλά προσπάθησε να είσαι πιο διπλωματική στις αντιδράσεις σου για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι singles δεν θα δώσετε και τόσο μεγάλη σημασία στην αισθηματική σας ζωή, λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και ευκαιριών. Το τελευταίο δεκαήμερο όμως θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να δεσμευτείτε, με το σεξ-απίλ σας να είναι έντονο και την προσωπικότητά σας να μαγνητίζει τους πάντες! Εκμεταλλευτείτε το!

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του Ιουλίου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στις επιλογές που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου. Μην δρας εγωιστικά, αλλά λάβε υπόψη σου και τις γνώμες των συνεργατών σου σε ό,τι αφορά κοινά σας ζητήματα. Δεδομένου ότι η εμπιστοσύνη σε νέες συνεργασίες θα τεθεί υπό αμφισβήτηση θα πρέπει να αποφύγεις τώρα τα νέα ξεκινήματα. Μόνο με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα έρθει η ανάπτυξη στην καριέρα σου και θα κρατήσεις ισορροπίες. Διαφορετικά, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βγεις χαμένος! Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να αποφύγεις την ανάληψη υπερβολικών ρίσκων και τις νέες επενδύσεις. Τα έσοδά σου σε γενικές γραμμές θα κυμανθούν σε καλά επίπεδα για αυτό κάνε τα πάντα για να τα διατηρήσεις και να νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούλιος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για εσένα, αλλά ο τομέας των σχέσεών σου παίρνει πάλι φωτιά. Αυτό θα έχει τα δύσκολα, αλλά και τα καλά του. Πρόκειται για την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, μέχρι τις 20 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία αναμοχλεύει ερωτικά ενδιαφέροντα, κάνει πιο δελεαστικούς τους ανθρώπους στα μάτια σου, αλλά βγάζει και στην επιφάνεια εχθρούς και αντιπάλους που ήταν στο παρασκήνιο. Το καλό πρέπει να το αξιοποιήσεις και το δύσκολο να το αντιμετωπίσεις έξυπνα. Προπάντων μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Μέσα σε όλη αυτήν την αναστάτωση, έχεις προοπτικές οικονομικού… ανεφοδιασμού για την κάλυψη κάποιων οικονομικών σου αναγκών, που θα σου λύσει τα χέρια. Από τις 22 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, το διάστημα προβλέπεται ιδανικό για τα αισθηματικά και τη διάθεσή σου με αποτέλεσμα να τονιστούν η δημιουργικότητα και οι επιδόσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με τις ευλογίες που σου στέλνει η Αφροδίτη τόσο από τον Λέοντα όσο και από την Παρθένο αυτό το μήνα, θα είσαι πολύ χαρούμενη με τον σύντροφό σου και θα εκπληρώσεις όλες σου τις επιθυμίες. Το διάστημα που ο κυβερνήτης σου θα κινείται ανάδρομα, απόφυγε να φέρεις στο προσκήνιο τα μεταξύ σας θέματα, που πληγώνουν και τους δύο και μην ψάχνεις να βρεις αιτίες να τσακωθείς. Οι singles θα αποκομίσετε πολύ θετικές εμπειρίες. Ο ερωτισμός σας θα είναι αυξημένος και οι κατακτήσεις σας πολλές. Αν αποφασίσετε να δεσμευτείτε, επιχειρήστε το, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και ελπιδοφόρο.

Επαγγελματικές
Στον τομέα των επαγγελματικών σου τα πράγματα θα κυλήσουν θετικά, αν μείνεις μακριά από φιλονικίες και αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου. Μέχρι τις 13 του μήνα, που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου, μπορεί να σου γίνουν κάποιες προτάσεις για δουλειά από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ωστόσο, πρέπει όμως να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις ώστε να αποφύγεις μελλοντικές διαφωνίες μαζί τους. Είναι αλήθεια ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα τα χειριστείς εσύ ο ίδιος και όχι τόσο από τους άλλους. Το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στον Υδροχόο στις 22, είναι ευνοϊκό για συζητήσεις και επαφές επαγγελματικού χαρακτήρα. Τα οικονομικά σου έχουν τη δυνατότητα να πάνε πολύ καλά και ίσως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα να έχεις κέρδη από διάφορες πηγές. Να μείνεις συγκρατημένη στις αγορές σου και συνεπής στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για εσένα και παρά το γεγονός ότι το πρώτο εικοσαήμερό του, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή σου. Στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στο ζώδιό σου φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό και να βρεις τρόπους να υπερασπίσεις τα τρέχοντα συμφέροντά σου που θα κινδυνέψουν. Οφείλεις να σκέφτεσαι καλά πριν διαχειριστείς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και θα ήταν φρόνιμο να απαλλάξεις τον εαυτό σου από δυσκολίες που μπορείς να προβλέψεις. Κάνε υπομονή και δράσε με γνώμονα τη λογική σου. Από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου, η τύχη θα ανταμείψει την υπομονή και την επιμονή σου. Άλλωστε και τα οικονομικά σου θα είναι λίγο καλύτερα παρά την στενότητα που υπάρχει γενικότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την υποστήριξη που δέχεσαι τόσο από τη θέση του Ήλιου στο ζώδιό σου όσο και από του Δία, που από τα τέλη του προηγούμενου μήνα σε επισκέφτηκε, η σχέση σου θα είναι θετική και θα είσαι δραστήρια και εξωστρεφής απέναντι στον άνθρωπο σου. Τα χαρακτηριστικά που θα κυριαρχήσουν τώρα στο δεσμό σας είναι πίστη και αφοσίωση και εσύ θα νιώθεις πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στις μεταξύ σας κουβέντες, ώστε να μην γίνεις επιθετική στα λόγια σου και προκαλέσεις άθελά σου ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες τώρα να βρείτε αυτό που σας αξίζει. Η κοινωνικότητά σας, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας από τις 13 του μήνα και μετά θα είναι αυξημένη και θα προσελκύετε το αντίθετο φύλο με την αυξημένη γοητεία σας.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά βρίσκεσαι ήδη σε πολύ καλή φάση και αν καταφέρεις να μην μπερδευτείς με τις τόσες εναλλακτικές που θα έχεις, θα τα πας πολύ καλύτερα και θα έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Επικεντρώσου σε ακριβείς και άμεσους στόχους. Μην ξεφεύγεις από τα οράματά σου, όσο δελεαστικές προτάσεις κι αν δεχτείς. Ο ανάδρομος Ερμής κάνει τα πράγματα να φαίνονται διαφορετικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αυτό το διάστημα και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να τις κρατήσεις σε θετικά επίπεδα, χωρίς διαπληκτισμούς και περιττές παρεμβάσεις από τη μεριά σου. Στα οικονομικά σου, εκτός από κάποια αστάθεια που θα υπάρξει σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, θα είσαι άνετη. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν και ευτυχώς, απρόβλεπτα έξοδα δεν θα προκύψουν. Φρόντισε ωστόσο να μην ανοίξεις νέα οικονομικά μέτωπα, λόγω της θετικής κατάστασης που θα κυριαρχήσει.

ΛΕΩΝ
Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και φέρνει αναταραχές και δυσάρεστες εκπλήξεις στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου σχέδια που ήταν ένα βήμα προ των πυλών για να πραγματοποιηθούν. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα προβλέπεται γεμάτο ένταση και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τα νεύρα σου τσατάλια. Προσπάθησε να παραμείνεις προσεκτική στις σχέσεις σου με τους άλλους, απόφυγε τις εντάσεις στον αισθηματικό τομέα και μη βάζεις την ασφάλεια, αλλά και την υγεία σου σε δοκιμασία. Θα χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από ό,τι συνήθως σε σχέση με κάποια οικογενειακά σου θέματα, αλλά θα εξυπηρετηθείς από δικούς σου ανθρώπους σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Από τις 22 του μήνα και μετά, βελτιώνεται κατά πολύ η ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ ο Ήλιος που εισέρχεται την ίδια μέρα στο ζώδιό σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τα μελλοντικά σου σχέδια με άλλη οπτική και προοπτική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα δυσκολευτείς αυτό το μήνα να εκφράσεις στον σύντροφό σου τόσο αυτά που νιώθεις, όσο και αυτά που θέλεις. Δεν είναι ότι δεν θα έχεις τον τρόπο να του τα μεταφέρεις άλλα το ότι ο ανάδρομος Ερμής θα διαστρεβλώνει τα λόγια σου και θα προκαλεί εντάσεις. Προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις για τις οποίες θα πρέπει να απολογηθείς, γιατί έτσι θα πληγώσεις τον εγωισμό και την περηφάνια σου. Δοκίμασε να μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν από τις 20 του μήνα και μετά, που οι πλανήτες θα ισχυροποιήσουν τη θέση σου. Όσοι ανήκετε στις singles του ζωδίου, απολαύστε τις ευκαιρίες που θα σας δώσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 22, είτε αυτές είναι για να περάσετε απλά το χρόνο σας, είτε για να επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποιο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση όμως, να είστε εγκρατείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μετρίασε όσο περισσότερο μπορείς την ισχυρογνωμοσύνη και το “εγώ” σου, ώστε να αποκτήσεις τους κατάλληλους υποστηρικτές στο δύσκολο έργο που σου έχει ανατεθεί. Η δημιουργικότητά σου αυτό το μήνα θα είναι έντονη και είναι κρίμα να χαθεί, εξαιτίας κάποιων κακών συνεργασιών σου. Μέχρι τις 20 του μήνα, φρόντισε να ασχοληθείς περισσότερο με τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει ατακτοποίητες και τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στον Υδροχόο, επιχείρησε να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα και διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά σου, ξεκαθάρισε το μερίδιό σου σε συνεργασίες που διατηρείς και ανάλαβε τις ευθύνες που έχεις, όσον αφορά σε παλιότερες οφειλές. Μην επιχειρήσεις να επενδύσεις, αλλά μείνε συγκρατημένη σε αγορές και ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρ’ ότι ο Ιούλιος δεν σε βρίσκει στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση, λόγω των δυσκολιών στις επικοινωνίες σου, που προκαλεί η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή, από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 20 του μήνα, οι ημέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι τόσο δυσάρεστες όσο περιμένεις. Οι συγκυρίες και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα τονίσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλύτερα από ό,τι έχεις υπολογίσει αυτό το διάστημα. Καλό βέβαια είναι να αποφύγεις αντιθέσεις στην προσωπική σου ζωή και να μην υπερβαίνεις τα όρια των συνομιλητών σου, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σου, είτε για τα άτομα της οικογένειάς σου. Τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, στις 8 του μήνα στον Καρκίνο, κάνε μία πρόχειρη συνθηκολόγηση στις επαφές σου και άφησε για αργότερα το να ζητήσεις εξηγήσεις ή να… βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την καλή σου διάθεση πάνω από όλα. Ευχάριστες στιγμές να περιμένεις από τις 20 του μήνα και μετά, που και ο Ερμής θα κινείται πλέον σε κανονική πορεία, αλλά και η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσουν αμφότεροι ευχάριστες συγκινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις και κάποιες εκδηλώσεις επιθετικότητας στη σχέση με τον σύντροφό σου, που θα πρέπει να προσέξεις πολύ, αν θέλεις να αποφύγεις οριστικές ρήξεις μεταξύ σας. Είναι πιθανό να προκύψει και μια συναισθηματική απόσταση. Άφησε τον χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα πολύ σύντομα θα διορθωθούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα εκπέμπετε πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση και με τη γοητεία σας εύκολα θα σαγηνεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλίσουν ομαλά. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές για την καριέρα σου. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα, γιατί τα αποτελέσματα τους είναι αβέβαια. Από τις 22 του μήνα και μετά, που θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου και ο Ήλιος θα έχει εισέλθει στον Λέοντα, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται. Θα κάνεις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με πολύ θετικές εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούλιος προβλέπεται καλύτερος σε γενικότερες γραμμές από τους προηγούμενους μήνες για εσένα, αλλά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το πρώτο εικοσαήμερο στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία θα σε απασχολήσουν έντονα και ο χειρισμός τους απαιτεί προνοητικότητα από την μεριά σου. Επειδή δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τους λεκτικούς πολέμους, προσπάθησε να μην βάλεις σε κίνδυνο μία σημαντική σου σχέση, ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στον Καρκίνο. Για να το καταφέρεις αυτό, πρέπει να οργανώσεις πιο μεθοδευμένα τις κινήσεις σου αποφεύγοντας να εμπλακείς με ανθρώπους που δεν σου εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Από τις 22 του μήνα και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα εισέλθει στην Παρθένο αρχίζουν να διαφαίνονται καλύτερες προοπτικές στη ζωή σου. Κάνε υπομονή…

Αισθηματικές
Ο Ιούλιος θα είναι ένας ευχάριστος μήνας για την αισθηματική σου ζωή. Τόσο με την παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα, μέχρι τις 22, όσο και στην Παρθένο από εκεί και μετά, θα περάσεις όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν είσαι διαλλακτική απέναντί του. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία του δεσμού σας και δεν αποκλείεται να πάρετε από κοινού σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Οι singles θα έχετε μεγάλη κοινωνικότητα και πολλές ευκαιρίες για να συναντήσετε τον έρωτα! Οφείλετε όμως και εσείς να κινηθείτε ανάλογα!

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα θα υπάρξουν κάποιες πιέσεις όσον αφορά σε κάποια συνεργασία σου ή σε κοινά σχέδια που έχεις με τους συναδέλφους σου. Κάποιες υποθέσεις σου ίσως παραμείνουν εκκρεμείς, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, αλλά από τις 20 και μετά, θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης για αυτό μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και μην πιέζεις καταστάσεις. Ωστόσο, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτική σχετικά με κάποιες κουβέντες που θα κάνεις με τους ανωτέρους σου και μην αναλάβεις νέες αρμοδιότητες, αν δεν έχεις τελειώσει πρώτα με αυτές που ήδη έχεις. Τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 22, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για νέες συνεργασίες που θα σου προταθούν, γιατί αξίζει τον κόπο να δουλέψεις περισσότερο με ιδιαίτερα ικανοποιητικές απολαβές. Στα οικονομικά σου, θα έχεις μία σχετικά ανάκαμψη που θα πρέπει να διατηρήσεις αποφεύγοντας τις σπατάλες, ώστε να νιώσεις περισσότερο ασφαλής μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολος προβλέπεται ο μήνας για εσένα τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα προσωπικά σου. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 20 και αναστατώνει τόσο τις επικοινωνίες σου, όσο και αυτά που έχεις προγραμματίσει να κάνεις, προκαλώντας αναβολές και εμπόδια. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 8, στον Καρκίνο καθώς και η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν την ευκαιρία να ηρεμήσεις λίγο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σου δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Από τις 22 του μήνα και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στην Παρθένο και να γλυκαίνει τις επαφές σου. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να περάσεις όμορφα και να προετοιμάσεις τις δουλειές του επόμενου μήνα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου καθώς οι πιέσεις στο χώρο της εργασίας σου και ορισμένες αρνητικές σκέψεις θα χαλάσουν τις θετικές προοπτικές που δημιουργούνται σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Πρόσεξε το διάστημα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, να μην μιλήσεις άσχημα στον σύντροφό σου καθώς μετά θα το μετανιώσεις. Βελτίωση θα έχεις από τα μέσα του μήνα και μετά για αυτό κράτησε ένα χαμηλό προφίλ χωρίς εντάσεις και περιττές ενέργειες. Οι singles προετοιμαστείτε για επαναφορές προσώπων που θα σας ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Επειδή όμως ο Κρόνος κινείται στο ζώδιό σας και κάνει τα μαθήματα παθήματα θα ήταν πιο σωστό να μην ενδώσετε στο παρελθόν, αλλά να ελπίζετε σε ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα έχεις πιέσεις λόγω ανταγωνισμού και κάποιοι από τους συναδέλφους σου ίσως σου συμπεριφερθούν επιθετικά θέλοντας να προστατέψουν τα δικά τους κεκτημένα. Πάρε τα μέτρα σου και μην αφήσεις περιθώρια διαπραγματεύσεων και περαιτέρω συζητήσεων μαζί τους, γιατί θα το θεωρήσουν ως οπισθοχώρηση από την μεριά σου και κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει. Τις σημαντικές αποφάσεις στη δουλειά σου θα πρέπει να τις αφήσεις για την τελευταία εβδομάδα του μήνα, που οι οιωνοί θα είναι αρκετά θετικοί για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Οικονομικά, μείνε εγκρατής και μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο το επιτρέπει η τσέπη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
O Ιούλιος θα είναι ένας μήνας με αρκετές εναλλαγές για το ζώδιό σου. Θα θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και θα επιδιώκεις να καθοδηγήσεις τους ανθρώπους γύρω σου, ενώ κάποια προσωρινά εμπόδια θα παρουσιαστούν στη ζωή σου, εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης που εκτελεί ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 20. Το διάστημα αυτό θα νιώθεις ότι έχεις χαμηλή ενεργητικότητα, τόσο ψυχική όσο και σωματική, ενώ θα υπάρξει και αύξηση του άγχους που θα σε κουράσει πολύ και αρκετές θα είναι οι στιγμές που θα σε φέρνουν στα όριά σου. Το τρίτο δεκαήμερο όμως, θα έχεις την τύχη και την ικανότητα να μετατρέψεις τις καταστάσεις προς όφελός σου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να λύσεις κάποια σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στον Υδροχόο είναι ιδανική για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου και να πλησιάσεις συναισθηματικά τα άτομα της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να θέσεις υπό έλεγχο τα λόγια και το θυμό σου απέναντι στον σύντροφό σου, ώστε να υπάρξει μία ισορροπία στη σχέση σου. Θα υπάρξουν στιγμές που η συμπεριφορά του θα είναι αρκετά ασταθής και απρόβλεπτη απέναντί σου, με συνέπεια να νιώσεις αρκετά ανασφαλής και μετέωρος. Μη δώσεις περισσότερη σημασία και μη στεναχωριέσαι άδικα, γιατί αυτό θα οφείλεται στις αρνητικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού που δεχόμαστε όλοι ανεξαιρέτως. Οι singles ίσως βιώσετε κάποια μικρή απογοήτευση σχετικά με την συμπεριφορά ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Αφήστε λίγο το χρόνο να περάσει, ώστε να καταλαγιάσουν μέσα σας τα συναισθήματα και το πρόσωπο, από την μεριά του, να εκδηλώσει τις αληθινές του προθέσεις. Καλύτερες προοπτικές θα υπάρξουν από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο φιλικό σας Λέοντα και θα σας αποζημιώσει!

Επαγγελματικές
O επαγγελματικός σου τομέας αυτό το μήνα θα σου αποφέρει αρκετές εμπειρίες, άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές. Με τον κυβερνήτη σου Δία να κινείται στον Καρκίνο θα έχεις τύχη όσον αφορά σε νέες συνεργασίες, αλλά απαιτείται διπλωματία για να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. Οι νέες κοινωνικές επαφές που θα κάνεις θα είναι προς όφελός σου και θα σε βοηθήσουν, αρκεί να είσαι λίγο επιφυλακτική με αυτά που θα σου πουν. Στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, πρόσεξε να μην γίνεσαι επιθετική και γενικότερα φίλτραρε πρώτα τα λόγια σου πριν μιλήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να πάρεις καλές συμβουλές για να περάσει αυτό το διάστημα χωρίς ζημία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις έναν νέο προϋπολογισμό, γιατί ολοένα και κάτι γίνεται και τον αθετείς. Ίσως εμφανιστούν στο προσκήνιο οφειλές από το παρελθόν που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιούλιος θα είναι ένας κουραστικός αλλά και ενδιαφέρων μήνας για εσένα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε ωθήσει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά μέσα που έχεις στη διάθεσή σου. Καινούργιες γνωριμίες, ποικίλες καταστάσεις, νέες εμπειρίες και διερχόμενοι πειρασμοί θα εμπεριέχονται στην καθημερινότητα των ημερών με την Αφροδίτη να κινείται στη φιλική για εσένα Παρθένο, από τις 22 του μήνα και μετά. Κινήσου μεθοδικά και αποφασιστικά. Πρέπει να ξέρεις τί περιθώριο έχεις για απολαύσεις και τί πρέπει να αποφύγεις για το δικό σου συμφέρον. Μην αφήσεις στην τύχη την εξέλιξη μιας σημαντικής πρότασης που θα σου γίνει και μην αμελήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η συναισθηματική σου ασφάλεια θα αποτελέσει προτεραιότητα για σένα αυτό το μήνα. Είναι στο χέρι σου να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί του, σχετικά με πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και να τα ξεκαθαρίσεις. Οι singles θα έχετε αρκετές ερωτικές ευκαιρίες, αλλά δύσκολα θα καταλήξετε σε κάτι σταθερό. Τα ερωτικά πάθη, αλλά και οι πιο ασφαλείς σχέσεις αρχίζουν να αυξάνονται καθώς κινείστε προς το τέλος του μήνα για αυτό κάνετε υπομονή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε φάση ανάπτυξης και προόδου αυτό το μήνα. Οι εργασίες σου θα επεκταθούν και θα υπάρξει πρόοδος που θα οφείλεται στη σκληρή σου δουλειά. Ωστόσο, οι δραστηριότητές σου θα φέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στον Καρκίνο και τότε τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει κάποια ανησυχία, λόγω της περιορισμένης ρευστότητας χρημάτων που θα υπάρξει, αλλά τα έσοδα που θα σου έρχονται από ξεχασμένες πηγές θα σου χαρίσουν ανάσες ζωής και θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα εντείνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά ενδέχεται και να σε μπλοκάρει συναισθηματικά. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου για το πρώτο εικοσαήμερο συντηρεί μια κρίση στα αισθηματικά σου, ωστόσο η Αφροδίτη από τον Λέοντα μέχρι τις 22, θα σου προσφέρει αντίδοτα για αυτό. Υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο ενός μικρού θαύματος που θα επαναφέρει τη χαμένη ευτυχισμένη χροιά στην προσωπική σου ζωή. Κι αν τελικά αυτό δεν συμβεί στον αισθηματικό σου τομέα, θα προκύψει στον κοινωνικό ή στον επαγγελματικό έστω και περιστασιακά. Πάντως, μην αφήσεις σε καμία περίπτωση αυτόν το μήνα να πάει χαμένος, χωρίς να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να υποδεχτείς τον Αύγουστο πιο ανάλαφρη.

Αισθηματικές
Αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τον Ιούλιο, μπορείς ακόμα και να βελτιώσεις την πορεία των αισθηματικών σου και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στη διάθεσή σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 22, μπορεί να ενισχύσει τη σχέση με τον σύντροφό σου παρ’ όλη την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στον Καρκίνο, φαίνεται πως θα επηρεάσει τη σχέση σου και καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, τουλάχιστον για εκείνη την ημέρα. Στους ελεύθερους του ζωδίου, πολύ ερωτική και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα και κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, είτε σε μία μετακίνηση είτε μέσω τυχαίας επικοινωνίας θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας. Όπως και να έχει, η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σας, στις 22, σας βοηθά να εκφραστείτε καλύτερα, είτε είστε δεσμευμένη είτε ελεύθερη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είσαι σε μία ενεργητική φάση. Τη διάρκεια που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο, μέχρι τις 22, θα σε κυριεύσει μία τάση να τα κάνεις όλα γρήγορα, αλλά θα πρέπει να την περιορίσεις, ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο στόχο και απόφυγε τα νέα ανοίγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσης, θα πρέπει να έχεις καλή επίγνωση του ανταγωνισμού που κυριαρχεί λόγω αναδουλειάς και να λάβεις υπόψη σου τις συμβουλές των ανωτέρων σου. Στα οικονομικά σου, η σκληρή σου δουλειά, η κοινωνική σου θέση και οι έξυπνες ιδέες σου θα αποφέρουν κέρδη. Ωστόσο, τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει να αποφεύγονται.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιούλιος θα είναι ένας θετικός και ευχάριστος μήνας για εσένα. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα φόρτε της και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να την εμπλουτίσεις και να γνωρίσεις πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνουν να ανοίξεις ευκολότερα τους δρόμους για την επίτευξη των στόχων σου και θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα επιτεύγματά σου. Διάφορες επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν θα μπορούσαν να σου αποδώσουν καλά κέρδη τώρα. Πρόκειται για ένα μήνα που θα είσαι πολύ δυναμική και θα εργαστείς σκληρά. Θα έχεις ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα και οι αποδράσεις που θα κάνεις, θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για εσένα αυτό το μήνα. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, ίσως υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου που θα είναι όμως προσωρινό. Με τις καλές επιρροές όμως που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, το πάθος στη σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και οι επιθυμίες σου θα βάλουν φωτιές στις αισθήσεις του συντρόφου σου. Όσο για τους ελεύθερους Ιχθείς, η κοινωνική σας ζωή θα σας χαρίσει και τις επαφές που χρειάζεστε για να νιώσετε πως είστε ενεργοί σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Αναθεωρήστε την στάση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σχετίζονται με το ερωτικό σας παρελθόν και αναλογιστείτε τις δικές σας ευθύνες. Ίσως πρέπει να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να αντιμετωπίσεις τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχεις. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τον Δία στον Καρκίνο, ιδιαίτερα από τις 13 του μήνα και μετά που και ο Άρης θα κινείται στο ίδιο ζώδιο θα διεκπεραιώσεις κάθε σου υπόθεση αποτελεσματικά και θα τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου, όπως και θέματα που σε αγχώνουν καιρό τώρα. Μετά τις 20 του μήνα, η διαίσθησή σου σε οικονομικές υποθέσεις ενισχύεται. Το ίδιο διάστημα, η ελεύθερη πρωτοβουλία και η δράση σου θα έχει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και εποικοδομητικές αλλαγές, για αυτό μην καθίσεις λεπτό με τα χέρια σταυρωμένα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα παραμείνουν σταθερά αυτό το μήνα. Αν έχεις κάποια επιχείρηση, ορισμένες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν λίγο. Θα ήταν καλό να προγραμματίσεις πολύ καλά οποιεσδήποτε δεσμεύσεις σου ζητηθούν να πάρεις, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη για την πορεία τους.

Read More

And More