Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 10 έως 16 Ιουλίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 10 έως 16 Ιουλίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και στο κλείσιμο της εβδομάδας στο ζώδιό σου, θα έχεις γοητεία, ελκυστικότητα και ανάγκη για ανεξαρτησία. Θα κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία, οι ενέργειες σου θα είναι δυναμικές και θα πιάσουν τόπο. Η συμπεριφορά σου θα είναι απελευθερωμένη ίσως και κάπως εξτρεμιστική, θα το εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που θα σου δείξει με αμεσότητα το ενδιαφέρον του. Βγαίνεις από τη στασιμότητα, προχωράς αποφασιστικά με καινούρια αγάπη.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με το Δία και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Στο τελείωμα της εβδομάδας θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και δεσμευτικές υποσχέσεις.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, ατίθαση και ζωηρή θα είναι η συναισθηματική σου στάση. Τώρα θα φλερτάρεις με τρόπο απελευθερωμένο και δυναμικό, θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα πιαστεί στα ερωτικά σου δίχτυα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ένα καινούριο ειδύλλιο, με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις. Πάθος και ρίσκο θα υπάρξουν στις κινήσεις σου, εκδηλώσου ελεύθερα, θα κερδίσεις την καρδιά του καινούριου προσώπου που θα γνωρίσεις.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ανέμελη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις το ταίρι σου, θα εστιάσει το ενδιαφέρον του επάνω σου. Η εβδομάδα σου θα είναι χαλαρή, θα υπάρξουν θερμές στιγμές έντονου ρομαντισμού. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με το Δία θα αναζητήσεις ασφάλεια και ισορροπία μέσα στη σχέση σου, θα εμφανίσεις έντονη την ανάγκη να κατοχυρώσεις το δεσμό σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα σε δέσουν ακόμα πιο πολύ με το πρόσωπο που αγαπάς, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς αεράτο θα είναι το στιλ σου, ρομαντική η διάθεσή σου. Προσιτή θα είναι η στάση σου στα νέα πρόσωπα, ωστόσο θα γίνει το εξής παράξενο: από αλλού θα περιμένεις τη σχέση και από αλλού θα σου έρθει. Ναι μεν θα γνωριστείς με ένα καινούριο πρόσωπο, αλλά πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείς σε βραδινό ραντεβού με άτομο που ήδη γνωρίζεις και που ως τώρα δεν είχες αντιληφτεί πως θέλει δεσμό μαζί σου.

Σε σχέση: Η Σελήνη στους Ιχθείς και ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία δεν θα σε αφήσουν να τσακωθείς με το ταίρι σου, η συγκαταβατική και διπλωματική σου στάση θα φέρει ειρηνικό κλίμα. Πρόσεξε όμως τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, οξυδερκής θα είναι η αντίληψή σου, ωστόσο οι πεισματικές σου αντιδράσεις ίσως να φέρουν μικροεντάσεις. Επιθυμία σου θα είναι να κρατήσεις τα ηνία της σχέσης σου, μαχητική θα είναι η διάθεσή σου, καλό θα είναι να μην φερθείς απαιτητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σου φέρει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, ίσως να αφορά επανασύνδεση, μια παλιά σου αγάπη θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει με διαφοροποιημένες πλέον βλέψεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσετε μεταξύ σας συστηματικά ραντεβού, συναισθηματικές εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Η Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά, σκέψου τι ακριβώς προσμένεις από αυτό το άτομο και πέρνα σε άμεσες προτάσεις.

Σε σχέση: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα φέρει αστάθεια στο συναισθηματικό σου κόσμο, εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό ίσως να νιώσεις έντονη την ανάγκη να βγεις από το κατεστημένο σου. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, προσπάθησε να κινηθείς με σύνεση και προνοητικότητα. Ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία θα φέρει άνοιγμα για συζητήσεις βάθους και έκτασης, σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες του δεσμού σου.

ΛΕΩΝ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την περιπέτεια, επιθυμία σου θα είναι να ανανεωθείς. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν σου, ίσως να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, είναι πολύ πιθανόν να βρει την πόρτα της καρδιάς σου κλειστή. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα σε φλερτάρουν, το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, έλξη και συναίσθημα θα έχουν οι ενέργειές σου. Θα το καταπλήξεις το ερωτικό σου ταίρι, θα το κάνεις να νιώσει δίπλα σου ερωτική ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά. Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, η εβδομάδα σου θα είναι αισθησιακή, χαλαρή και αρκετά διασκεδαστική. Η ανέμελη στάση σου θα φέρει κλίμα αισιοδοξίας, δεν αποκλείεται εσύ και το ταίρι σου να κάνετε αναζωογονητικό ταξιδάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Σε περίπτωση που έχεις αποδυναμωθεί και δεν έχεις όρεξη για προσεγγίσεις, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου αλλάξει τη διάθεση. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σου, θα γνωριστείτε μεταξύ σας, τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσουν άνοιγμα προσωπικών επαφών. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με το Δία τα λόγια σας θα είναι ειλικρινά και βάσιμα, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς διαρκώς θα ελίσσεσαι, διπλωματικές θα είναι οι κινήσεις σου, το ταίρι σου δεν θα καταφέρει να σε στριμώξει. Ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία θα κάνει δυναμικό το λόγο σου, παράλληλα θα είναι διεισδυτική και εύστοχη η αντίληψη και η διαίσθησή σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά.

ΖΥΓΟΣ
Single: Σε αναζήτηση νέας γνωριμίας θα σε ωθήσει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, θα τολμήσεις να προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να το ενθουσιάσεις το καινούριο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Νέα γνωριμία θα προκύψει από μια εντελώς τυχαία συνομιλία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς και να κινηθείς με τρόπο ασυνήθιστο και απελευθερωμένο. Η έλξη που θα νιώσεις για αυτό το άτομο θα είναι αμοιβαία, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό βάζει σε καινούρια τροχιά την πορεία σου.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ειρηνική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου δεν θα έχεις διάθεση για τσακωμούς και εντάσεις. Ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τις παρορμητικές σου τάσεις, θα ενεργήσεις με βάση τη λογική, ορθή θα είναι η κρίση σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό οι αποφάσεις που θα παρθούν θα αποσκοπούν στη βελτίωση της σχέση σου, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς καταφθάνει επανασύνδεση. Σε ραντεβού θα σε καλέσει πρώην ταίρι σου, θα έχεις τη διάθεση να διαγράψεις τα κακώς κείμενα. Θα σου ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης, με τον Ερμή σε εξάγωνο με το Δία θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, θα ζυγίσεις τις καταστάσεις και ύστερα θα κατασταλάξεις. Θα κάνεις το βήμα να επανασυνδεθείς, όμως αυτήν τη φορά θα θέσεις όρους, δεν θα σκοπεύεις να βαδίσεις στα τυφλά.

Σε σχέση: Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς μια χαρά θα τα πας με το ταίρι σου, ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από λάθη και παρατραβηγμένους εγωισμούς. Θα έχεις τη διάθεση να συζητήσεις, να αναλύσεις και να εξηγήσεις προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι. Στο τέλειωμα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, παίρνεις ριζική απόφαση για το μέλλον του δεσμού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς επιφυλάξεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα ενισχύσει το δυναμισμό σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περεταίρω επαφών.

Σε σχέση: Η Σελήνη στους Ιχθείς και ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία ομαλότητα θα φέρουν μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Στα μέσα της εβδομάδας σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, θα ακουστούν συγγνώμες και από τις δυο πλευρές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Μέσα στην αισιοδοξία και στην αυτοπεποίθηση θα είσαι σε ολόκληρη την εβδομάδα. Από τη μια η Σελήνη στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αναζωογόνηση, από την άλλη η εμφάνισή της στον Κριό θα κάνει τολμηρές τις διαθέσεις σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις δίπλα σου το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Θα σε καλέσουν σε προσωπικό ραντεβού, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή και ιδιαιτέρως ευχάριστη συνάντηση. Καταφθάνει ερχομός νέας και σταθερής σχέσης!

Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Υδροχόο θα σε πιάσει το επαναστατικό σου, θα σε κυριεύει το ανικανοποίητο, δεν θα μπορείς να εντοπίσεις τι θέλεις. Μπερδεμένη θα είναι η στάση σου, αντιδραστική η διάθεσή σου, προσπάθησε να κρατήσεις σε ισορροπία τη συναισθηματική σου κατάσταση. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να βρεις την άκρη του νήματος, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου θα είναι ευρηματικές και έξυπνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου ετοιμάσου θα ερωτευτείς. Οι διαθέσεις σου θα είναι τολμηρές, δεν θα κάνεις πίσω, θα εκδηλωθείς χωρίς αναστολές. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, οτιδήποτε διαισθανθείς θα είναι σωστό, εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία θα φέρει δίπλα σου πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει με τον κατάλληλο τρόπο. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό ξεκινάς νέα σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και στη συνέχεια στους Ιχθείς, αρχικά θα κυνηγήσεις τη συναισθηματική ένταση, μετά θα αφεθείς στις ρομαντικές σου διαθέσεις, πράξεις αγάπης θα γίνουν από πλευράς σου. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τν Δία ήρεμα και ώριμα θα είναι τα λόγια σου, θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη σταθερότητα του δεσμού σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό αποφασιστικές ενέργειες θα ανοίξουν πορεία δέσμευσης.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο και στη συνέχεια στο ζώδιό σου, ρομαντισμός θα διακατέχει τις διαθέσεις σου, αυτήν τη φορά θα είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις την αυταπάτη από την πραγματικότητα. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με το Δία επιφυλακτική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα ψάξεις τους πραγματικούς σκοπούς, θα αναζητήσεις την απόλυτη ειλικρίνεια. Σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, οριοθέτησε τους ενδοιασμούς σου, η κατάληξη δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει σε έναν απελευθερωμένο τρόπο συμπεριφοράς, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στο ρομαντισμό και την αισθησιακή σου στάση. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται να πάρεις τολμηρές αποφάσεις περί οριστικής δέσμευσης. Με στόχο την ανανέωση και τη βελτίωση θα περάσεις σε ριζοσπαστικές ενέργειες που θα σου βγουν σε καλό.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more