Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό με ελκυστικότητα θα σε εφοδιάσει, θα τονώσει το δυναμισμό και τον αισθησιασμό σου. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρει αισιοδοξία, αλλάζεις όνειρα και βλέψεις, τώρα θα αναζητήσεις την ανανέωση και όχι την ανακύκλωση των παλιών και των περασμένων. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα βρεις τρόπο να ανατρέψεις τη στασιμότητα και να δράσεις περνώντας σε άμεσες προσεγγίσεις.

Σε σχέση: Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σε κάνει διπλωματική και ειρηνική. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Με την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό θα προβείς σε θερμές πράξεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πάθος στις ενέργειές σου. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και έγνοιες, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, ό,τι έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βγάλουν από ενδοιασμούς και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο κεφάλαιο προχωράς σε καινούρια σχέση.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ήρεμη θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα λάβεις. Εσύ που αυτή τη στιγμή διατηρείς χαλαρή σχέση τώρα περνάς σε στάδιο σοβαρού δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις και να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τον τρόπο σκέψης σου. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανόν να σου τηλεφωνήσει πρώην ταίρι σου, προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο Ζυγό ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να γυρίσει η σκέψη σου σε παρελθοντικές καταστάσεις, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό προσοχή σε σκηνές ζήλιας, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις για γεγονότα που συνέβηκαν, τελείωσαν και δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναβγάζεις στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με αμεσότητα και αυτοπεποίθηση θα κινηθείς, η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρές και εκπλήξεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό θα τονώσει τις αισθήσεις σου, σε περίπτωση που από καιρό βιώνεις στασιμότητα θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη ίσως να σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική, αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα.

Σε σχέση: Με τη δυναμική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις και τις προτάσεις σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις αρνητικές καταστάσεις, σε ζητήματα που υπάρχει έντονη κόντρα θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες ή σπασμωδικές αντιδράσεις, κινήσου με στρατηγική. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου φέρνει τύχη και εύνοια.

ΛΕΩΝ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό και το εξάγωνό της με την Αφροδίτη θα ηρεμήσουν τις αντιδράσεις σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις, η εμφάνισή σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σου δώσουν το άνοιγμα να στοχεύσεις και να προσεγγίσεις. Τα απρόοπτα γεγονότα θα είναι αισιόδοξα, θα περιμένουν τις ενέργειες σου.

Σε σχέση: Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό δεν θα υπάρξει διάθεση για εντάσεις. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειές σου, οι θετικές σου σκέψεις θα περιορίσουν την αντιδραστικότητά σου. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα αισθησιακά και χαλαρά, αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα θα είστε σε θέση να βρείτε την απαιτούμενη λύση, εσύ και το ταίρι σου παίρνετε από κοινού αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, θα στραφείς προς την αναζήτηση σταθερής σχέσης, θα θελήσεις να ισορροπήσεις και να κατασταλάξεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα εντυπωσιαστεί από το στιλ σου. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα ενθουσιαστείς, θα κινηθείς αυθόρμητα και το αποτέλεσμα δεν θα σε αποκαρδιώσει.

Σε σχέση: Η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τέλος στις αμφιταλαντεύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες υποσχέσεις. Η Σελήνη στο Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, με λογική και ορθολογική σκέψη θα πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως ο τρόπος σκέψης σου είναι σωστός.

Σε σχέση: Συναισθηματική, ειρηνική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σου. Οι αποφάσεις και οι πράξεις στις οποίες θα προβείς θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Μέσα στην εβδομάδα ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για ουσιαστική εξέλιξη, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα τονώσει τις διαθέσεις και τις αισθήσεις σου, η διαίσθησή σου θα είναι δυνατή και σωστή. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ενθουσιάσει και θα το εμπιστευτείς το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο θα αποδειχτούν απολύτως σωστές, η πορεία των γεγονότων θα είναι αισιόδοξη.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό και το πέρασμά της στο ζώδιό σου, ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες. Ρομαντισμός και αγάπη θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ανάδρομη Ερμή θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις, θα είναι σωστή η επιλογή να αποκαλύψεις το βάθος των αισθημάτων σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούρια πρόσωπα, εσύ θα κρατάς τα ηνία των εξελίξεων. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου είναι τι είδους πορεία θέλεις να έχει η προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο Ζυγό η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Στα μέσα της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να κανείς στο ταίρι σου πρόταση για εκδρομούλα, θα είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό θα βρεις τρόπο να εξισορροπήσεις τις εσωτερικές σου διακυμάνσεις, θα καταφέρεις να κινηθείς με συγκαταβατικότητα. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη ίσως να μην απορρίψεις την πρόταση που θα σου κάνει πρόσωπο από το παρελθόν. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρει καινούριο άνοιγμα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη η εβδομάδα σου θα κλείσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

Σε σχέση: Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό συμπονετική και δοτική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα βρει πρόσφορο έδαφος για να σου κάνει κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις που από καιρό έχει κατά νου. Λύνονται ζητήματα τσακωμού, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες τώρα θα θερμανθεί το κλίμα, έρχεται συμφιλίωση και συνεννόηση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό θα δώσεις οριστικό τέλος σε ένα αρνητικό κεφάλαιο που ταλαιπωρεί τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει το πρώην ταίρι σου. Έρχονται προτάσεις που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα για αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από τις φοβίες σου.

Σε σχέση: Ευχάριστες αλλαγές θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει σκέψεις για συγκατοίκηση. Η αισιοδοξία και η θετικότητά σου θα σε ωθήσουν στο να αλλάξεις το κατεστημένο σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό οργανώνεις και συγκροτείς τις ενέργειές σου, περνάς σε δυναμική διεκδίκηση. Αν προσπαθήσεις να μην πιέσεις τις καταστάσεις τότε θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που θέλεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, εκδηλωτική και θερμή θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις, παύεις πλέον να νιώθεις προσκόλληση στο παρελθόν. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βάλεις στόχο να προχωρήσεις μπροστά αναζητώντας νέες ευκαιρίες.

Σε σχέση: Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη να καταφθάνει στον Τοξότη, μέσα στο εξαήμερο η στάση σου θα είναι ανέμελη, χαλαρή και ιδιαιτέρως εκδηλωτική. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, ανέλαβε πρωτοβουλίες. Εσύ που έχεις τσακωθεί ή υπάρχει θυμός θα αναθερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα βρείτε τη μεταξύ σας ισορροπία.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more